Legg til datoer

Niagara Whirlpool

Niagara Whirlpool: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

1. Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

Nyt en guidet tur på den kanadiske siden av Niagara Falls. Opplev de mektige fossefallene med fantastisk utsikt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se den rå kraften til Niagarafallene på nært hold, om bord på Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Hør om opprinnelsen til fossen og se de amerikanske og kanadiske kraftverkene som drives av vannet fra Niagaraelven. Du får også se vakre Floral Clock («blomsteruret») som består av mer enn 16 000 planter. Lær om naturreservatet Niagara Glen og Whirlpool golfbane. Det blir dessuten omvisning ved Whirlpool Rapids utsiktspunkt og Brink of the Falls. Dra opp i Skylon Tower for en luftig panoramautsikt, og gå ned bak fossen for føle Horseshoe Falls bruse over deg på Journey Behind the Falls-attraksjonen. Cruise forbi American Falls og Bridal Veil Falls, ombord på en Hornblower Niagara cruisebåt. Fra desember til april, når båtturen ikke er i drift, kan du besøke Niagara Parks Butterfly Conservatory og Niagara's Fury-attraksjonen i stedet. Gå inn i en 4D -kino og oppdag den eldgamle historien om Niagara Falls i en multisensorisk simulering av den siste istiden.

Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

2. Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

Opplev en omvisning på den kanadiske siden av Niagarafallene og oppdag de mektige fossefallene med fantastisk utsikt. Få et innblikk og lær om områdets historie fra din lokale, lisensierte guide. Dagen din starter med gratis henting fra sentrale hoteller og steder i Toronto sentrum og Mississauga. Du ankommer Niagarafallene rundt kl. 10:00 og har rundt 4 timer på egen hånd til å utforske fossen og oppleve berømte attraksjoner i Niagarafallene. Legg til attraksjoner i turpakken din for å oppleve det beste av Niagara Falls. Ta denne turen om sommeren og ta den verdensberømte båtturen «Maid of the Mist» med Hornblower Boat Cruise. På dette båtcruiset kommer du nærme Niagarakløften, Amerikafallene, Brudeslørfallene og inn i hjertet av de kanadiske Hesteskofallene. Du kan til og med nyte denne opplevelsen om vinteren selv om båten ikke går. Legg til andre kjente aktiviteter til opplevelsen, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Besøk deretter den prangende landsbyen Clifton Hill for solo- og familiemoro med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en arkade. Pakk en lunsj for å ha en piknik ved fossene eller bestill på en lokal restaurant. Dra deretter på en naturskjønn og guidet kjøretur over Niagara Parkway. Stopp og ta bilder ved ikoniske attraksjoner underveis som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklokken og Niagara kraftstasjon. Deretter kan du nyte en lønnesirup-tur med smaking for å prøve kanadisk-inspirerte godbiter som hjemmelaget fudge, poutine, lønneøl eller Niagaras berømte isvin. Returner til Toronto kl. 17:00 og nyt en helaften i byen med tid til middag og mulighetene for et kveldsarrangement for deg selv.

Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

3. Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

Legg ut på en heldagsomvisning til Niagarafallene fra Toronto. Beundre de majestetiske fossene fra forskjellige perspektiver og nyt tiden til å utforske i ditt eget tempo. Oppgrader opplevelsen din med en båttur til fossen. Dra fra Toronto tidligere og returner raskere, på en morsom og avslappet dagstur til Niagara Falls. Slapp av i en komfortabel buss med klimaanlegg med en engasjert, lokal guide.Eventyret ditt begynner når du møter guiden din på det praktiske møtestedet i sentrum. Legg ut på en 1,5-times vakker kjøretur på vei til Niagara-regionen. Din kunnskapsrike sjåfør deler sin lokalkunnskap underveis. Stopp og besøk den historiske byen Niagara on the Lake på egen hånd. Ta inn severdighetene ved Niagara-elven og hjem verdt millioner av dollar langs den naturskjønne Niagara Parkway.  Det blir en guidet fotopause med stopp ved Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids og Niagara Gorge, før ankomst til Niagara Falls. Oppgrader for å inkludere den sesongbaserte båtturen Voyage to the Falls og seil inn i hjertet av de verdensberømte fossene (du må velge alternativet Omvisningen som inkluderer Voyage to the Falls-båtcruise for at cruiset skal være inkludert). Guiden din tar deg med til cruisets avgangspunkt slik at du får raskere  tilgang til båtens ombordstigningsområde.  Når cruiset ikke er i drift, drar du i stedet til utsiktsplattformen på toppen av Skylon Tower, for en uslåelig panoramautsikt til fossen.  Avhengig av alternativet du valgte, kan du nyte opptil 3 timer på egen hånd i Niagara Falls, for å utforske de lokale attraksjonene. Omvisningen din avsluttes med en rolig og kjølig retur til Toronto, i tide for at du kan slappe av før kveldsplanene dine.

Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

4. Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

Denne turen er en perfekt blanding av historie og spenning! Møt reiselederen din på Murray Hill Welcome Center (5146 Murray Street, ved siden av Queen Victoria Place) for å begynne å utforske. Du får se fossen bakfra gjennom en av utsiktsportalene som er skåret rett gjennom fjellet og også fra under fossen ved å begi deg ut på det nedre observasjonsdekket. Ta en tur på den verdensberømte båtturen for å avslutte turen med et smell! Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et gratis merke med tilgang til $150 i besparelser på attraksjoner i området etter turen.

Fra Toronto: Kveldstur til Niagarafallene med båtcruise

5. Fra Toronto: Kveldstur til Niagarafallene med båtcruise

Dra nytte av henting fra alle hotell i sentrum av Toronto eller ved Toronto Pearson lufthavn, og kjør med en minibuss med klimaanlegg til Niagarafallene. Lytt til informative kommentarer om områdets historie og rollen til urbefolkningen, og lær hva det er som gjør geografien på Niagarahalvøya så unik. Ved ankomst ved Niagara Whirlpool kan du beundre et av de mest voldsomme hvite strykene i Nord-Amerika. Gå deretter om bord på Hornblower for å oppleve kraften, energien og det majestetiske ved Niagarafallene på nært hold på en «Voyage to the Falls» båttur. La deg imponere av høyden på Hesteskofallene og volumet med vann som faller fra kanten. Dra langs Niagara Parkway for å se kraften av Niagara-elven idet den forbereder seg til å stupe over fallene. Se det vakre landskapet ved Dufferin-øyene underveis. Få tid på egenhånd ved Niagarafallene for å spise middag eller besøke Clifton Hill eller andre attraksjoner. Bli beundret over det du ser når skumringen kommer og de store fallene lyses opp i mange farger. Velg en tur med middag, og spis på Sheraton on the Falls Hotel. Nyt mat fra Fallsview-buffeten og få panoramautsikt mot Niagarafallene mens de er opplyst for kvelden.Ta inn Niagarafallenes fyrverkeri om kvelden. Dra fra Niagarafallene tilbake til Toronto for å bli sluppet av ved ditt hotell ved ankomst.

Fra Toronto: Heldagstur med buss til Niagara Falls

6. Fra Toronto: Heldagstur med buss til Niagara Falls

Oppdag majesteten til et av verdens mest ikoniske naturlige underverk på en heldags guidet tur til Niagara Falls. Eventyret ditt begynner når du går inn på vår toppmoderne turbuss ved South Entrance of Union Station ved Maple Leaf Square i Toronto sentrum. Utstyrt med komfortable sitteplasser og gratis WiFi, er du klar for en hyggelig tur til den fantastiske Niagara-regionen. Underveis vil din sertifiserte Niagara Falls-turguide gi engasjerende kommentarer, som beriker din forståelse av områdets historie, geologi og fascinerende lore. Ved ankomst fengsler det dundrende bruset fra fossen sansene dine, en lyd like fascinerende som synet i seg selv. Vi tar oss til flere førsteklasses utsiktspunkter for disse bilde-perfekte øyeblikkene og følelsen av ærefrykt. Neste på reiseruten er et besøk til Niagara Whirlpool, et naturlig boblebad langs Niagara River. Avhengig av årstid kan vi også stoppe ved Floral Clock, en av verdens største blomsterklokker og et hagemesterverk i seg selv. Dagen din inkluderer også fritid i Niagara-on-the-Lake, en sjarmerende by kjent for sin godt bevarte 1800-tallsarkitektur og sjarmerende atmosfære. Du kan vandre i de pittoreske gatene, stikke innom butikker eller til og med unne deg en lokal vinsmaking hvis du er så tilbøyelig. Inkludert i turpakken din er adgang til Niagara Falls visningsområde. Her får du sjansen til å være nært og personlig med dette fryktinngytende naturskuespillet. Kjenn tåken i ansiktet ditt og hør det øredøvende bruset av vann mens det stuper ned i avgrunnen nedenfor. Det som gjør denne turen ekstra spesiell er fleksibiliteten til å legge til valgfrie opplevelser for egen regning. Du kan velge den berømte Hornblower Boat Ride, en spennende opplevelse som tar deg helt opp til bunnen av fossen. Forbered deg på å ta på deg en poncho og bli litt våt – det er verdt det å komme så nærme et så kraftig naturunderverk. Alternativt kan du vurdere opplevelsen Journey Behind the Falls. Denne unike turen lar deg gå gjennom tunneler til observasjonsdekk og portaler som ligger rett bak fossen, og gir utsikt over dette vidunderet fra innsiden og ut. Vær oppmerksom på at selv om denne omfattende turen tilbyr en mengde severdigheter og naturskjønne stopp, er måltider som lunsj og drikkepenger ikke inkludert. Du vil ha rikelig mulighet til å kjøpe lunsj i Niagara Falls fra en rekke spisesteder for enhver smak og pengepung. Denne Niagara Falls-turen lover en dag full av utrolige severdigheter, fascinerende innsikt og muligheter for unike, valgfrie opplevelser. Din sertifiserte guide og vår kvalitetsturbuss med WiFi sikrer at reisen din er like informativ som den er komfortabel. Enten du reiser alene, som et par eller med familie og venner, kom og opplev storheten til Niagara Falls på en måte som bare vi kan tilby. Valgfrie oppgraderinger som Hornblower Boat Ride og Journey Behind the Falls kan legges til på stedet for å gjøre eventyret ditt virkelig uforglemmelig.

Niagara Falls, Canada: Whirlpool Adventure Ropes Course

7. Niagara Falls, Canada: Whirlpool Adventure Ropes Course

Ta del i en helt ny måte å oppleve Niagara-elven. Nyt tonnevis av familievennlig moro og spenning med utendørs lufteventyr. Tre kurs i eget tempo inkluderer dusinvis av klatring, ziplining, hopping og svingende luftspill. Ved ankomst til parken, sjekk inn med gjesteservicepersonalet som vil lede deg til å møte din sertifiserte guide. Guiden din tar seg av det hele, fra aktivitetsdemonstrasjon, sikring av riktig passform på hjelmen og selen, og gir observasjonsveiledning under klatreopplevelsen. Når du har fullført demokurset, kan du gå ut på Kids, Classic eller Extreme Course for en morsom, trygg og spennende opplevelse av hindringer og zip-linjer høyt over det verdensberømte boblebadet og Niagara-juvet. Dette gjør en helt ny og unik måte å ha et eventyr på Niagara-elven og oppdage den tapte kunsten å "ape rundt".

Niagara Falls at Night: Illumination & Fireworks Tour

8. Niagara Falls at Night: Illumination & Fireworks Tour

Start turen fra den kanadiske siden av fossen. Ditt første stopp tar deg bak Canadian Horseshoe Falls for en unik utsikt på Journey Behind the Falls. Gå opp toppen til Table Rock til randen av fossen før du fortsetter langs kløften til Niagara Whirlpool-strykene med utsikt over området. Denne kvelden kan du nyte panoramautsikten fra toppen av Skylon Tower Observation Deck. Når skumringen blir til natt, kan du være vitne til den historiske gløden fra den nattlige Niagara Falls-belysningen. På spesielle netter om sommeren kan du også være vitne til et blendende fyrverkeri over Niagara. På slutten av turen blir du satt tilbake på hotellet ditt.

Fra Niagara Falls, USA: Kanadisk sidetur med båttur

9. Fra Niagara Falls, USA: Kanadisk sidetur med båttur

Legg ut på et morsomt eventyr på den kanadiske siden av Niagara Falls. Se naturens høydepunkter, samt landemerker underveis som former historien til fossen. Slapp av senere med avreise på hotellet. Begynn turen med henting direkte fra hotellet ditt i Niagara Falls, New York før du krysser Rainbow Bridge til Canada. Når du først er der, er ditt første stopp Skylon Tower. Gå opp 520 fot i en glassheis til observasjonsdekket hvor du vil bli behandlet på en utrolig, fugleperspektiv. Ta inn synet av alle tre Niagara Falls, inkludert Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls og American Falls. Utsikt over Niagara-elven og området rundt er også sett fra Skylon Tower. Deretter går du ned 125 fot for å utforske hulelignende tunneler bak fossen ved Journey Behind the Falls. Opplev en godbit for sansene når du hører fossen og føler at de dugger deg også. Nyt flere fotomuligheter på to forskjellige observasjonsdekk fra tunnelene. Deretter går du ombord på Hornblower Niagara Cruises-båtturen (sesongbestemt, kun fra mai til oktober, erstattet med adgang til Niagara's Fury and Butterfly Conservatory i vintermånedene). Seil rundt Niagara-juvet og kom så nært fossen som mulig. Forvent å kjenne den forfriskende tåken på huden din under denne båtturen - men ikke bekymre deg, du vil bli utstyrt med en resirkulerbar regnponcho. Til slutt vil guiden din ta deg med på en fortalt kjøretur i byen hvor du vil lære om Niagaras rike historie og distinkte geografi. Besøk flere severdigheter, inkludert Dufferin Islands, International Control Dam, Old Scow, Whirlpool Rapids og Floral Clock. På slutten av Niagara Falls-turen vil guiden din slippe deg av tilbake på hotellet ditt.

Tilgjengelige aktiviteter

9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Niagara Whirlpool

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Whirlpool? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara Whirlpool

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 4 648 vurderinger

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.