Legg til datoer

Niagara SkyWheel

Niagara SkyWheel: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

1. Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

Opplev en omvisning på den kanadiske siden av Niagarafallene og oppdag de mektige fossefallene med fantastisk utsikt. Få et innblikk og lær om områdets historie fra din lokale, lisensierte guide. Dagen din starter med gratis henting fra sentrale hoteller og steder i Toronto sentrum og Mississauga. Du ankommer Niagarafallene rundt kl. 10:00 og har rundt 4 timer på egen hånd til å utforske fossen og oppleve berømte attraksjoner i Niagarafallene. Legg til attraksjoner i turpakken din for å oppleve det beste av Niagara Falls. Ta denne turen om sommeren og ta den verdensberømte båtturen «Maid of the Mist» med Hornblower Boat Cruise. På dette båtcruiset kommer du nærme Niagarakløften, Amerikafallene, Brudeslørfallene og inn i hjertet av de kanadiske Hesteskofallene. Du kan til og med nyte denne opplevelsen om vinteren selv om båten ikke går. Legg til andre kjente aktiviteter til opplevelsen, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Besøk deretter den prangende landsbyen Clifton Hill for solo- og familiemoro med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en arkade. Pakk en lunsj for å ha en piknik ved fossene eller bestill på en lokal restaurant. Dra deretter på en naturskjønn og guidet kjøretur over Niagara Parkway. Stopp og ta bilder ved ikoniske attraksjoner underveis som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklokken og Niagara kraftstasjon. Deretter kan du nyte en lønnesirup-tur med smaking for å prøve kanadisk-inspirerte godbiter som hjemmelaget fudge, poutine, lønneøl eller Niagaras berømte isvin. Returner til Toronto kl. 17:00 og nyt en helaften i byen med tid til middag og mulighetene for et kveldsarrangement for deg selv.

Niagarafallene, Canada: 6 attraksjoner i Clifton Hill

2. Niagarafallene, Canada: 6 attraksjoner i Clifton Hill

Ta en pause fra sightseeing av de storslåtte kaskadene i Niagara Falls og nyt en rekke aktiviteter i Clifton Hills street med morsomme besøksattraksjoner. Prøv noen spennende turer, spill og attraksjoner, alt inkludert i det morsomme passet ditt. Besøk først de 6 beste familieattraksjonene, inkludert Niagara SkyWheel med sin fantastiske utsikt over Niagara Falls om dagen eller kvelden. Deretter kan du møte det multisensoriske Zombie Attack-eventyret med 6D-grafikk, eller spille en runde golf med trollmenn eller dinosaurer. Etterpå kan du se stjernene fra filmklassikere og aktuelle hits på Movieland Wax Museum. Ta en gyngende tur gjennom verdensrommet på Cosmic Coaster og skyt bort spøkelser på Ghostblasters Dark Ride. Avslutt turen med en tur i høy fart på Niagara racerbilbane, hvor du kan konkurrere med vennene dine på en forhøyet hurtighetsbane som sirkler rundt eiendommen.

SkyWheel, Niagara Falls, Canada: Adgangsbillett

3. SkyWheel, Niagara Falls, Canada: Adgangsbillett

Bli med på en tur med Niagara SkyWheel – Canadas største pariserhjul. Pariserhjulet reiser seg nesten 55 meter over fossefallene, og er den mest spennende måten å se Niagarafallene. Beundre utsikten mot Hesteskofallene, de amerikanske fallene, Niagaraelven og andre landemerker. Gjør opplevelsen bedre med lydguiding om Niagarafallene og hvordan SkyWheel ble bygget. Niagara SkyWheel har helt lukkede gondoler med klimakontroll for en behagelig opplevelse året rundt. Ta turen på dagtid eller om kvelden, til alle årstider. Nyt spektakulære utsikter fra luften milevis i alle retninger på denne 8- til 12-minutters turen. Ta inn de glitrende lysene ved Clifton Hill og den omliggende Niagara skylinen på en kveldstur.

Toronto: Klassisk heldagstur til Niagarafallene med buss

4. Toronto: Klassisk heldagstur til Niagarafallene med buss

Opplev et av verdens mest fantastiske naturlige underverk på denne heldagsturen til Niagarafallene. Du kjører gjennom den billedskjønne landsbygden i Niagara-regionen, og tar en vakker rute gjennom den historiske landsbyen Niagara-on-the-Lake. Ved ankomst kan du besøke en av vingårdene, hvor du kan smake på et utvalg av fersk lønnesirup. Fortsett langs Niagara Parkway til Niagarafallene, med fantastiske fotomuligheter ved den berømte blomsterklokken.Når du kommer fram ved Niagarafallene vil du ha sjansen til å nyte følgende, avhengig av hva du har valgt: Alternativ 1: Inkluderer en lunsjbuffet mens du tar inn slående utsikter og entusiasmen rundt Niagarafallene. Du vil så ta et spennende båtcruise ved basen til de majestetiske Horseshoe Falls på et Niagarafallene-cruise «Voyage to the Falls». Alternativ 2: Inkluderer et spennende båt-cruise til basen av de majestetiske Horseshoe Falls på et Niagarafallene-cruise. Turen bakom fossen blir byttet ut, dersom Hornblower ikke er operativ. Lunsj er ikke inkludert. I stedet har du tid på egen hånd til å spise lunsj.  Alternativ 3: Inkluderer en billett til Niagara Skywheel for spektakulær utsikt til fallene. Dette alternativet inkluderer ikke Niagara-båtcruise eller lunsjbuffet. I stedet får du tid på egenhånd til å spise lunsj der du selv ønsker. Nyt tid på egen hånd rundt fallene på ettermiddagen, og besøk gavebutikken for å kjøpe unike suvenirer ved Table Rock Complex før du reiser tilbake. Returner til Niagara-on-the-Lake og ta en pause på vei til utsiktsplattformen til de mektige fallene. I Niagara-on-the-Lake kan du utforske på egenhånd og lære om historien og arven til et av Canadas mest berømte landemerker. Etter en spasertur gjennom de sjarmerende gatene, hopper du på bussen igjen for retur til Toronto.

Niagara: Walking Tour + Power Station and Tunnel Entry

5. Niagara: Walking Tour + Power Station and Tunnel Entry

I over et århundre har Niagara kraftstasjon utnyttet den kraftige energien til Horseshoe Falls, men etter å ha ligget i dvale i mange år, har kraftstasjonen gjenåpnet som aldri før! Gå inn på stasjonen for å utforske historiske gjenstander og interaktive utstillinger, mens du nyter fascinerende fakta om det første store kraftverket på den kanadiske siden av Niagara-elven. Om natten kan du se den forvandle seg med fantastiske 3D-projeksjoner som viser reisen fra vannskifte til elektrisitet. Før eller etter besøket ditt, oppdag de utallige severdighetene Niagara har å tilby, med din vandretur. Når du vandrer forbi landemerker inkludert Skylon Tower, Clifton Hill og Table Rock - for ikke å snakke om verdens moderne under, Niagara Falls - vil du bli overrasket over det du ser. Når som helst kan du forlate guidede turer for å utforske på egen hånd - ved å bruke Vox City-appen for å nyte ubegrenset selvguidet sightseeing.

Niagara: WALKTour + Journey Behind the Falls & Skylon Tower

6. Niagara: WALKTour + Journey Behind the Falls & Skylon Tower

Dette passet gir deg adgang til to av Niagaras mest populære attraksjoner, Journey Behind the Falls og Skylon Tower, og inkluderer videre en guidet vandretur forbi Niagaras mest ikoniske landemerker. Du kan nyte disse aktivitetene i hvilken som helst rekkefølge, men vi anbefaler følgende reiserute: Samle kupongene dine når du ankommer (eller skriv ut før du reiser) og reserver inngangstid for Journey Behind the Falls. På Journey Behind the Falls kan du legge ut på en spennende opplevelse mens du går ned 125 fot under fossen. Når du står på nedre dekk, vil du bli fascinert av de 2800 kubikkmeterne med vann som faller forbi deg hvert eneste sekund! Deretter kan du bli med på vandreturen din og lytte til turguiden din mens de forteller deg fascinerende fakta og historier om fossen og hvordan det ble et verdenskjent landemerke. Turen din tar deg til Skylon Tower, hvor du kan forlate guiden din og dra til Towers observasjonsdekk, med vanvittig utsikt fra 775 fot over fossen!

Niagara Falls, Canada: Eventyrteater og SkyWheel Combo

7. Niagara Falls, Canada: Eventyrteater og SkyWheel Combo

Prøv en unik filmopplevelse på Niagara Adventure Theatre. Reis tilbake til tiden da innfødte tilbad tordenåndene, og da de første europeerne møtte dette ville naturens vidunder. Lær først om våghalsene som utfordret Niagara Falls raseri med filmbilletten din. Hør om The Great Blondin, som fullførte en dødsforaktende tightrope-vandring over elven i 1860, til Annie Taylor, en 63 år gammel skolelærer som ble den første personen som gikk over Niagara Falls i en tønne. Deretter går du nedover gaten til hjertet av Clifton Hill og svever over fossen på det berømte Niagara SkyWheel. Kjør på Niagara SkyWheels helt lukkede gondoler, klimakontrollert for komfort og nytelse året rundt. Til slutt, ta inn panoramaopplevelsen av SkyWheel, og beundre utsikten over Horseshoe Falls, American Falls, Niagara River og andre landemerker. Ta inn de glitrende lysene fra Clifton Hill og den omkringliggende Niagara-skyline på en kveldstur.

Niagara Falls: Winter Festival of Lights Guided Walking Tour

8. Niagara Falls: Winter Festival of Lights Guided Walking Tour

Møt vår lokale guide inne på Queen Victoria Place, og like etter begynner eventyret vårt, mens vi går deg langs Niagara Parkway i skumringen, og hører historier om Queen Victoria Place og spøkelset. Du vil også lære om Niagara Falls våghalser og tightrope-vandrere og høre historien til Festival of the Lights, alt mens du utforsker lysenes magi, mens vi forbedrer opplevelsen av vinterlandskapet i Niagara Falls. Nytt for 2023, spør reiselederen din om deres favorittsted på Hot Chocolate Trail, og få deres anbefalinger for å varme opp etter vinterturen!

Fra Toronto: Niagara Falls luksusdagstur med cruise

9. Fra Toronto: Niagara Falls luksusdagstur med cruise

Maksimer tiden din på en dagstur som inkluderer nærbilder av Niagara Falls,. En gruppetur lar deg passe inn i alle attraksjonene i området uten å måtte leie en bil eller navigere offentlig transport. I tillegg gir inkluderte skip-the-line-billetter til Niagara Falls-cruise deg ekstra tid til å nyte resten av regionen. Turen din starter med gratis henting fra Toronto Central Starbucks og ta turen mot Niagara Falls. Ha 3 timer fri for deg selv til å utforske toppattraksjoner som Canadian Niagara Falls, American Falls, Journey behind the Falls, Skylon Tower, Niagara SkyWheel, Niagara Cruises; Niagara SpeedWay ; Dinosaur Adventure Golf ; Movieland Wax Museum og mer.

Tilgjengelige aktiviteter

9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Niagara SkyWheel

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara SkyWheel? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara SkyWheel

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 633 vurderinger

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.