Legg til datoer

Niagara’s Fury

Niagara’s Fury: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

1. Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

Nyt en guidet tur på den kanadiske siden av Niagara Falls. Opplev de mektige fossefallene med fantastisk utsikt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se den rå kraften til Niagarafallene på nært hold, om bord på Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Hør om opprinnelsen til fossen og se de amerikanske og kanadiske kraftverkene som drives av vannet fra Niagaraelven. Du får også se vakre Floral Clock («blomsteruret») som består av mer enn 16 000 planter. Lær om naturreservatet Niagara Glen og Whirlpool golfbane. Det blir dessuten omvisning ved Whirlpool Rapids utsiktspunkt og Brink of the Falls. Dra opp i Skylon Tower for en luftig panoramautsikt, og gå ned bak fossen for føle Horseshoe Falls bruse over deg på Journey Behind the Falls-attraksjonen. Cruise forbi American Falls og Bridal Veil Falls, ombord på en Hornblower Niagara cruisebåt. Fra desember til april, når båtturen ikke er i drift, kan du besøke Niagara Parks Butterfly Conservatory og Niagara's Fury-attraksjonen i stedet. Gå inn i en 4D -kino og oppdag den eldgamle historien om Niagara Falls i en multisensorisk simulering av den siste istiden.

Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

2. Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

Opplev en omvisning på den kanadiske siden av Niagarafallene og oppdag de mektige fossefallene med fantastisk utsikt. Få et innblikk og lær om områdets historie fra din lokale, lisensierte guide. Dagen din starter med gratis henting fra sentrale hoteller og steder i Toronto sentrum og Mississauga. Du ankommer Niagarafallene rundt kl. 10:00 og har rundt 4 timer på egen hånd til å utforske fossen og oppleve berømte attraksjoner i Niagarafallene. Legg til attraksjoner i turpakken din for å oppleve det beste av Niagara Falls. Ta denne turen om sommeren og ta den verdensberømte båtturen «Maid of the Mist» med Hornblower Boat Cruise. På dette båtcruiset kommer du nærme Niagarakløften, Amerikafallene, Brudeslørfallene og inn i hjertet av de kanadiske Hesteskofallene. Du kan til og med nyte denne opplevelsen om vinteren selv om båten ikke går. Legg til andre kjente aktiviteter til opplevelsen, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Besøk deretter den prangende landsbyen Clifton Hill for solo- og familiemoro med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en arkade. Pakk en lunsj for å ha en piknik ved fossene eller bestill på en lokal restaurant. Dra deretter på en naturskjønn og guidet kjøretur over Niagara Parkway. Stopp og ta bilder ved ikoniske attraksjoner underveis som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklokken og Niagara kraftstasjon. Deretter kan du nyte en lønnesirup-tur med smaking for å prøve kanadisk-inspirerte godbiter som hjemmelaget fudge, poutine, lønneøl eller Niagaras berømte isvin. Returner til Toronto kl. 17:00 og nyt en helaften i byen med tid til middag og mulighetene for et kveldsarrangement for deg selv.

Niagara Falls: Tur med reise, båtcruise og Skylon-inngang

3. Niagara Falls: Tur med reise, båtcruise og Skylon-inngang

Bli med på en oppslukende Niagara Falls-opplevelse på denne turen med den perfekte blandingen av historie, spenning og inngang til toppattraksjoner, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls og den verdensberømte Voyage to the Falls båtcruise. Møt reiselederen din på Niagara Parks Welcome Center (5146 Murray Street Niagara Falls, ved siden av Queen Victoria Place). Start vandreturen din ved å gå ned til Journey behind Niagara Falls-opplevelsen for nære og personlige utsikter ved foten av fossen. Ta deretter en tur på den verdensberømte båtturen! Til slutt, avslutt turen på toppen av det ikoniske Skylon Tower, som står 775 fot over Niagara-elven, for en spektakulær panoramautsikt over fossen og byen. Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et eksklusivt merke med tilgang til $150 i rabatter på attraksjoner i området etter turen.

Niagara Falls: Niagara's Fury 4D Experience inngangsbillett

4. Niagara Falls: Niagara's Fury 4D Experience inngangsbillett

Reis gjennom evigheter av historie med en inngangsbillett til Niagara's Fury ved Niagara Falls. Føl gulvet skjelve i 4D-biografen mens isbreer og elver skjærer ut landet. Sett pris på kraften til Moder Natur i denne oppslukende presentasjonen. Start med en 10-minutters video om fossens historie og dannelse. Derfra går du inn i en fullstendig sensorisk fordypning for den 15 minutter lange presentasjonen. Hold din gratis poncho tilgjengelig for å beskytte mot snøfall og lett sprut. Se tilbaketrekkingen nordover til Niagaras isbreer for nesten 12 500 år siden. Følg smeltevannet mens de renner og danner Lake Erie, Niagara River og Lake Ontario. Merk endringene når Niagara Falls eroderer stein i miles over 10 000 år for å komme til sin nåværende plassering. Lær om den moderne historien til Niagara Falls. Traktater mellom Canada og USA begrenset hvor mye kraft fossen kunne produsere. Dette bidro til å bremse erosjonen. Etter showet kan du besøke Niagara Falls med en fornyet følelse av undring.

Fra Niagara Falls, USA: Kanadisk sidetur med båttur

5. Fra Niagara Falls, USA: Kanadisk sidetur med båttur

Legg ut på et morsomt eventyr på den kanadiske siden av Niagara Falls. Se naturens høydepunkter, samt landemerker underveis som former historien til fossen. Slapp av senere med avreise på hotellet. Begynn turen med henting direkte fra hotellet ditt i Niagara Falls, New York før du krysser Rainbow Bridge til Canada. Når du først er der, er ditt første stopp Skylon Tower. Gå opp 520 fot i en glassheis til observasjonsdekket hvor du vil bli behandlet på en utrolig, fugleperspektiv. Ta inn synet av alle tre Niagara Falls, inkludert Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls og American Falls. Utsikt over Niagara-elven og området rundt er også sett fra Skylon Tower. Deretter går du ned 125 fot for å utforske hulelignende tunneler bak fossen ved Journey Behind the Falls. Opplev en godbit for sansene når du hører fossen og føler at de dugger deg også. Nyt flere fotomuligheter på to forskjellige observasjonsdekk fra tunnelene. Deretter går du ombord på Hornblower Niagara Cruises-båtturen (sesongbestemt, kun fra mai til oktober, erstattet med adgang til Niagara's Fury and Butterfly Conservatory i vintermånedene). Seil rundt Niagara-juvet og kom så nært fossen som mulig. Forvent å kjenne den forfriskende tåken på huden din under denne båtturen - men ikke bekymre deg, du vil bli utstyrt med en resirkulerbar regnponcho. Til slutt vil guiden din ta deg med på en fortalt kjøretur i byen hvor du vil lære om Niagaras rike historie og distinkte geografi. Besøk flere severdigheter, inkludert Dufferin Islands, International Control Dam, Old Scow, Whirlpool Rapids og Floral Clock. På slutten av Niagara Falls-turen vil guiden din slippe deg av tilbake på hotellet ditt.

Flere reisetips for Niagara’s Fury

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara’s Fury? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara’s Fury

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 1 778 vurderinger

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.