Legg til datoer

Niagara Parks kraftstasjon, Niagara Falls

Niagara Parks kraftstasjon, Niagara Falls: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

1. Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

Opplev en omvisning på den kanadiske siden av Niagarafallene og oppdag de mektige fossefallene med fantastisk utsikt. Få et innblikk og lær om områdets historie fra din lokale, lisensierte guide. Dagen din starter med gratis henting fra sentrale hoteller og steder i Toronto sentrum og Mississauga. Du ankommer Niagarafallene rundt kl. 10:00 og har rundt 4 timer på egen hånd til å utforske fossen og oppleve berømte attraksjoner i Niagarafallene. Legg til attraksjoner i turpakken din for å oppleve det beste av Niagara Falls. Ta denne turen om sommeren og ta den verdensberømte båtturen «Maid of the Mist» med Hornblower Boat Cruise. På dette båtcruiset kommer du nærme Niagarakløften, Amerikafallene, Brudeslørfallene og inn i hjertet av de kanadiske Hesteskofallene. Du kan til og med nyte denne opplevelsen om vinteren selv om båten ikke går. Legg til andre kjente aktiviteter til opplevelsen, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Besøk deretter den prangende landsbyen Clifton Hill for solo- og familiemoro med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en arkade. Pakk en lunsj for å ha en piknik ved fossene eller bestill på en lokal restaurant. Dra deretter på en naturskjønn og guidet kjøretur over Niagara Parkway. Stopp og ta bilder ved ikoniske attraksjoner underveis som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklokken og Niagara kraftstasjon. Deretter kan du nyte en lønnesirup-tur med smaking for å prøve kanadisk-inspirerte godbiter som hjemmelaget fudge, poutine, lønneøl eller Niagaras berømte isvin. Returner til Toronto kl. 17:00 og nyt en helaften i byen med tid til middag og mulighetene for et kveldsarrangement for deg selv.

Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

2. Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

Denne turen er en perfekt blanding av historie og spenning! Møt reiselederen din på Murray Hill Welcome Center (5146 Murray Street, ved siden av Queen Victoria Place) for å begynne å utforske. Du får se fossen bakfra gjennom en av utsiktsportalene som er skåret rett gjennom fjellet og også fra under fossen ved å begi deg ut på det nedre observasjonsdekket. Ta en tur på den verdensberømte båtturen for å avslutte turen med et smell! Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et gratis merke med tilgang til $150 i besparelser på attraksjoner i området etter turen.

Niagara: Power Station and Tunnel Under the Falls Tour

3. Niagara: Power Station and Tunnel Under the Falls Tour

Legg ut på en interaktiv historisk vandretur for å lære hvordan Nikola Tesla brukte vannkraft på den kanadiske siden av Niagara Falls. Besøk Skylon Tower og Niagara Parks Power Station og opplev den utrolige Tailrace Tunnel, dykk 180 fot under jorden i en glassheis. Reisen din inn i vannkraftens historie begynner ved Skylon Tower, hvor du møter din ekspertguide og ser ut over Niagara Parks kraftstasjon, samt den internasjonale kontrolldammen. Ta en glassheis til toppen, hvor du har tid til å nyte den fantastiske utsikten. Etter å ha gått ned, gå til det nærliggende Illumination Tower, hvor fossen lyses opp i et fantastisk lysshow hver kveld. Gå over til Teslas minnestatue mens du lærer om hvordan Niagara Falls var den ultimate avgjørelsen i kampen om vannkraftens overherredømme. Stopp ved det beste utsiktspunktet for Horseshoe Falls og gå over til kraftstasjonen, hvor all teorien utspiller seg i aksjon. Se noe av det originale maskineriet som ble brukt i stasjonen og få muligheten til å prøve det ut selv. Til slutt går du inn i en glassheis og går ned 180 fot gjennom kraftstasjonens indre arbeid. Gå stien der vannet rant langs Tailrace Tunnel til en unik utsikt fra bunnen av Niagara Falls.

Niagara Falls: Small Group Night Tour m/ middag og lysshow

4. Niagara Falls: Small Group Night Tour m/ middag og lysshow

Opplev en elektrisk kveld på byen på en natttur i Niagara Falls, Canada. Denne guidede turen inneholder noen av de beste kveldsattraksjonene i Niagara Falls, inkludert en 3-retters middag med utsikt over fossen på enten Queen Victoria Place (midten av mai til midten av oktober) eller TableRock House Restaurant (andre måneder). Opplev et besøk til Illumination Tower, og Currents lyd- og lysshow. Start turen med henting fra hotellet ditt i sentrum av Niagara Falls, Canada. Besøk Niagara Parks kraftstasjon for å se skiftet av Niagaras vann til elektrisitet med Niagara Parks lyd- og lysshow, Currents. Nyt en 3-retters middag enten Queen Victoria Place (midten av mai til midten av oktober) eller TableRock House Restaurant (andre måneder) . Besøk Illumination Tower for å se fossen opplyst mot nattehimmelen og kontroller lysene selv. Ta med deg et "I Lit Up Niagara Falls"-sertifikat hjem og avslutt kvelden med avreise på turhotellet.

Niagara Falls: Walking Tour with Journey Behind the Falls

5. Niagara Falls: Walking Tour with Journey Behind the Falls

Oppdag de mest fordelaktige utsiktspunktene rundt Niagara og dens tre fossefall, på en episk vandretur. På den guidede Niagara Falls-turen får du den ultimate introduksjonen til alle severdighetene du må se. Forvent å bli grepet av guidens fascinerende historier om fossens historie og reise til å bli det ikoniske landemerket det er i dag. Nyt muligheten til å utforske på egen hånd med en app-basert omvisning tilgjengelig på 5 forskjellige språk og utforsk de viktigste severdighetene i Niagara Falls mens du lærer om dens fascinerende fortid. Dra til Journey Behind the Falls for en spennende opplevelse mens du går ned 125 fot under fossen. Når du står på det nedre observasjonsdekket, vil du bli fascinert av de 2800 kubikkmeterne med vann som faller forbi deg hvert eneste sekund.

Niagara Falls: Sightseeingpass med 4 attraksjoner og omvisning

6. Niagara Falls: Sightseeingpass med 4 attraksjoner og omvisning

Besøk attraksjonene i hvilken som helst rekkefølge du ønsker. Du kan bestemme deg for å starte med Niagara-vandringen, som vil åpne øynene dine for historien til Niagara og hvordan fossen ble et av verdens mest skattede landemerker. Med avgangstider hele dagen, bli med på en vandretur på det tidspunktet som passer deg best, og oppdag Niagaras mange landemerker med liveguiden din. Fortsett deretter å lære om Niagaras historie med et besøk til den nyåpnede Niagara kraftstasjon! Gå inn og utforsk historiske gjenstander og interaktive utstillinger, mens du nyter fascinerende fakta om det første store kraftverket på den kanadiske siden av Niagara-elven. Er du en spenningssøker? Besøk Journey Behind the Falls og bli overrasket mens du går ned 125 fot ned i hjertet av Niagara for å utforske de 130 år gamle tunnelene! De nedre observasjonsdekkene tilbyr en uforglemmelig utsikt over Niagara Falls - men ikke glem den vanntette frakken din! Klar for noen utrolige utsikter? Hopp ombord i Whirlpool Aero Car og sveve 3500 fot over vannet! Nyt fantastisk utsikt over Niagara-boblebadet og strykene mens du reiser over elven på en tradisjonell taubane! Beundre flere utrolige utsikter fra Skylon Tower-observasjonsdekket mens du går inn i en heis i glass og svever 775 fot over de ikoniske fossene til Niagaras høyeste utsiktspunkt. Hvis du går i løpet av kvelden, se med forundring mens Niagara lyser opp! Dette utrolige passet sparer deg for penger og viser deg de beste severdighetene i Niagara - det er en vinn vinn!

Niagara: Walking Tour + Power Station and Tunnel Entry

7. Niagara: Walking Tour + Power Station and Tunnel Entry

I over et århundre har Niagara kraftstasjon utnyttet den kraftige energien til Horseshoe Falls, men etter å ha ligget i dvale i mange år, har kraftstasjonen gjenåpnet som aldri før! Gå inn på stasjonen for å utforske historiske gjenstander og interaktive utstillinger, mens du nyter fascinerende fakta om det første store kraftverket på den kanadiske siden av Niagara-elven. Om natten kan du se den forvandle seg med fantastiske 3D-projeksjoner som viser reisen fra vannskifte til elektrisitet. Før eller etter besøket ditt, oppdag de utallige severdighetene Niagara har å tilby, med din vandretur. Når du vandrer forbi landemerker inkludert Skylon Tower, Clifton Hill og Table Rock - for ikke å snakke om verdens moderne under, Niagara Falls - vil du bli overrasket over det du ser. Når som helst kan du forlate guidede turer for å utforske på egen hånd - ved å bruke Vox City-appen for å nyte ubegrenset selvguidet sightseeing.

Niagara Falls: Tur med reise, båtcruise og Skylon-inngang

8. Niagara Falls: Tur med reise, båtcruise og Skylon-inngang

Bli med på en oppslukende Niagara Falls-opplevelse på denne turen med den perfekte blandingen av historie, spenning og inngang til toppattraksjoner, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls og den verdensberømte Voyage to the Falls båtcruise. Møt reiselederen din på Niagara Parks Welcome Center (5146 Murray Street Niagara Falls, ved siden av Queen Victoria Place). Start vandreturen din ved å gå ned til Journey behind Niagara Falls-opplevelsen for nære og personlige utsikter ved foten av fossen. Ta deretter en tur på den verdensberømte båtturen! Til slutt, avslutt turen på toppen av det ikoniske Skylon Tower, som står 775 fot over Niagara-elven, for en spektakulær panoramautsikt over fossen og byen. Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et eksklusivt merke med tilgang til $150 i rabatter på attraksjoner i området etter turen.

Journey Behind the Fall og Nikola Tesla Audio-Guided Tour

9. Journey Behind the Fall og Nikola Tesla Audio-Guided Tour

Opplev Niagara Falls som aldri før med vår fengslende Nikola Tesla lydguidede vandretur. Forbered deg på å bli overrasket over fossens rene kraft og skjønnhet mens du nyter den fryktinngytende utsikten fra det fordelaktige punktet Journey Behind the Falls. Når du står på det nedre observasjonsdekket, vil du finne deg selv fascinert av det forbløffende synet av 2800 kubikkmeter vann som fosser forbi deg hvert eneste sekund – et virkelig fascinerende skue som vil forlate deg i ærefrykt. Men denne turen er mer enn bare et fantastisk møte med naturens storhet. Det er en reise inn i det strålende sinnet til Nikola Tesla, den visjonære oppfinneren som for alltid forvandlet verden gjennom sitt banebrytende arbeid innen elektrisk kraft. Dykk inn i Teslas utrolige livshistorie, fra hans tidlige dager med eksperimentering til hans revolusjonerende oppdagelser som har formet selve strukturen i vårt moderne samfunn. Få en dypere forståelse for den dype innvirkningen Tesla hadde på vår verden når du utforsker hans innovative ideer, oppfinnelser og bidrag. Det som skiller vår selvguidede vandretur fra hverandre er fleksibiliteten den tilbyr. Du vil ha friheten til å utforske i ditt eget tempo, og dvele ved severdigheter som fengsler deg mest. Enten du er en historieentusiast, en naturelsker eller bare søker et uforglemmelig eventyr, lover vår Nikola Tesla selvguidede vandretur en opplevelse uten sidestykke. Gjør deg klar til å fordype deg i den fengslende fortellingen om en av historiens største hjerner, alt mens du beundrer den rå kraften og skjønnheten til Niagara Falls.

Fra Niagara, USA: Canadian Power Of Niagara Winter Tour

10. Fra Niagara, USA: Canadian Power Of Niagara Winter Tour

Lær alt om hvordan Niagara Falls driver Nord-Amerika med denne turen med fokus på vannkraftelementene. Dra nytte av kommentarer fra sjåføren og guiden din, og se de viktigste severdighetene på den kanadiske siden på denne dagsturen fra Niagara Falls, New York. Avreise fra Niagara Falls, USA, og kryss over Rainbow Bridge til Canada. Få den første utsikten over alle de tre dundrende fossene. Lær om hvordan kraften til disse fossene har blitt utnyttet for å generere ren vannkraft og "elektrifisere" mange områder i Nord-Amerika. Beundre skjønnheten i den omkringliggende regionen ved Floral Clock, Dufferin Islands, og fra utsiktspunktet til Skylon Tower. Utforsk den 2200 fot lange tunnelen ved Power Building og se opp direkte på de mektige Horseshoe Falls. Nyt en praktisk, multisensorisk opplevelse på kraftstasjonen mens du lærer om vannkraft. For turer som finner sted om kvelden, opplev det oppslukende lysshowet Currents som får deg til å føle at du er en del av det naturlige vidunderet selv.

Tilgjengelige aktiviteter

11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Niagara Parks kraftstasjon, Niagara Falls

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Parks kraftstasjon, Niagara Falls? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara Parks kraftstasjon, Niagara Falls

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 45 vurderinger

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.