Niagara Parks Butterfly Conservatory: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

1. Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

Nyt en guidet tur på den kanadiske siden av Niagara Falls. Opplev de mektige fossefallene med fantastisk utsikt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se den rå kraften til Niagarafallene på nært hold, om bord på Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Hør om opprinnelsen til fossen og se de amerikanske og kanadiske kraftverkene som drives av vannet fra Niagaraelven. Du får også se vakre Floral Clock («blomsteruret») som består av mer enn 16 000 planter. Lær om naturreservatet Niagara Glen og Whirlpool golfbane. Det blir dessuten omvisning ved Whirlpool Rapids utsiktspunkt og Brink of the Falls. Dra opp i Skylon Tower for en luftig panoramautsikt, og gå ned bak fossen for føle Horseshoe Falls bruse over deg på Journey Behind the Falls-attraksjonen. Cruise forbi American Falls og Bridal Veil Falls, ombord på en Hornblower Niagara cruisebåt. Fra desember til april, når båtturen ikke er i drift, kan du besøke Niagara Parks Butterfly Conservatory og Niagara's Fury-attraksjonen i stedet. Gå inn i en 4D -kino og oppdag den eldgamle historien om Niagara Falls i en multisensorisk simulering av den siste istiden.

Canada: Helikoptertur og båttur i Niagarafallene

2. Canada: Helikoptertur og båttur i Niagarafallene

Bli med på en guidet tur til Niagara Falls for å se den mektige fossen fra flere forskjellige perspektiver, inkludert fra oven med en 12-minutters helikoptertur. Opplev den kanadiske siden av fossen, ansett som den beste siden for å se både American og Horseshoe Falls. Fly rett over fossen og virvelstrømmene for å få et fugleperspektiv under en 12-minutters helikoptertur. Beundre det dramatiske synet av denne naturlige skjønnheten fra luften. Deretter kan du se kraften til Niagara Falls på nært hold ombord på Hornblower Niagara Cruise-båten, for besøkende mellom mai til november. Når båtcruiset ikke er i drift, opplev det morsomme Interactive Niagara Fury og Butterfly Conservatory. Nyt 360-graders utsikt fra observasjonsdekket til Skylon Tower og nyt en spektakulær lunsj i den roterende spisesalen. Avslutt med en reise bak de ikoniske Horseshoe Falls. Dagsturen avsluttes med retur til samme sted hvor du ble hentet.

Niagara Falls, Canada: Adgang til sommerfuglkonservatoriet

3. Niagara Falls, Canada: Adgang til sommerfuglkonservatoriet

Opplev magien til sommerfuglkonservatoriet, som ligger på eiendommen til Niagara Parks botaniske hage. The Butterfly Conservatory ligger en kort 15-minutters kjøretur fra Canadian Horsehoe Falls og er lett tilgjengelig med WEGO-transportsystemet. Denne magiske attraksjonen har over 2000 fargerike tropiske sommerfugler som flyter fritt blant de svingete stiene under den romslige, glassomsluttede vinterhagen. Din selvguidede vandretur i Butterfly Conservatory begynner med en kort, informativ videopresentasjon før du er fri til å utforske i ditt eget tempo. Beundre 45 arter av sommerfugler, med noen fra tropiske områder rundt om i verden, inkludert Costa Rica, El Salvador og Filippinene. Oppdag det dynamiske utstillingsrommet med pedagogisk informasjon om sommerfuglers livssykluser, pollinatorer og mer. Vandre stier som snor seg gjennom regnskogen, forbi en dam og en foss til Emergence-vinduet, hvor sommerfugler forlater puppene sine og forbereder seg på å ta sin første flytur.

Legg til datoer

Niagara Parks Butterfly Conservatory

Niagara Parks Butterfly Conservatory

Utforsk området rundt Niagara Parks Butterfly Conservatory

Utforsk alle

Flere reisetips for Niagara Parks Butterfly Conservatory

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Parks Butterfly Conservatory? Trykk her for full oversikt