Våre mest anbefalte ting å gjøre i Niagara-on-the-Lake, Ontario

Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

1. Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

Nyt en guidet tur på den kanadiske siden av Niagara Falls. Opplev de mektige fossefallene med fantastisk utsikt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se den rå kraften til Niagarafallene på nært hold, om bord på Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Hør om opprinnelsen til fossen og se de amerikanske og kanadiske kraftverkene som drives av vannet fra Niagaraelven. Du får også se vakre Floral Clock («blomsteruret») som består av mer enn 16 000 planter. Lær om naturreservatet Niagara Glen og Whirlpool golfbane. Det blir dessuten omvisning ved Whirlpool Rapids utsiktspunkt og Brink of the Falls. Dra opp i Skylon Tower for en luftig panoramautsikt, og gå ned bak fossen for føle Horseshoe Falls bruse over deg på Journey Behind the Falls-attraksjonen. Cruise forbi American Falls og Bridal Veil Falls, ombord på en Hornblower Niagara cruisebåt. Fra desember til april, når båtturen ikke er i drift, kan du besøke Niagara Parks Butterfly Conservatory og Niagara's Fury-attraksjonen i stedet. Gå inn i en 4D -kino og oppdag den eldgamle historien om Niagara Falls i en multisensorisk simulering av den siste istiden.

Fra Toronto: Dagstur til Niagara Falls med valgfri båttur

2. Fra Toronto: Dagstur til Niagara Falls med valgfri båttur

Besøk de verdensberømte Niagara Falls på en stressfri omvisning med en premiumbuss fra Toronto. Med 3 turalternativer å velge mellom, kan du forberede deg på en uforglemmelig opplevelse. Slapp av i komforten av en premiumbuss med klimaanlegg idet du begynner reisen med en henting fra Toronto sentrum. Nyt livlige kommentarer fra din erfarne guide på den sceniske kjøreturen inn i Niagara-regionen.  Avhengig av det valgte alternativet, kan du nyte tid på egen hånd i Niagara Falls, kose deg med en deilig à la carte-lunsj og / eller oppleve en attraksjon. Om sommeren kan du seile inn i duskregnet fra fossen, med billett til den sesongbaserte båtturen «Voyage to the Falls». Om vinteren eller når båten ikke er i drift, tilbys 2 alternative attraksjoner. Opplev «Journey Behind the Falls», en helårsattraksjon som tilbyr en unik utsikt over fossen, eller gjenopplev  Niagaras sensasjonelle sanne historier på Imax Theatre. Det mest populære turalternativet inkluderer oppgraderingen med attraksjoner og lunsj. Smak på det aller beste av Niagara med eksklusive sitteplasser på Queen Victoria Place Restaurant og nyt en lokalt hentet a la carte-meny, sammen med Ontario håndverksøl og Niagara VQA-viner.  Omvisningen din avsluttes med retur til Toronto.

Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

3. Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

Opplev en omvisning på den kanadiske siden av Niagarafallene og oppdag de mektige fossefallene med fantastisk utsikt. Få et innblikk og lær om områdets historie fra din lokale, lisensierte guide. Dagen din starter med gratis henting fra sentrale hoteller og steder i Toronto sentrum og Mississauga. Du ankommer Niagarafallene rundt kl. 10:00 og har rundt 4 timer på egen hånd til å utforske fossen og oppleve berømte attraksjoner i Niagarafallene. Legg til attraksjoner i turpakken din for å oppleve det beste av Niagara Falls. Ta denne turen om sommeren og ta den verdensberømte båtturen «Maid of the Mist» med Hornblower Boat Cruise. På dette båtcruiset kommer du nærme Niagarakløften, Amerikafallene, Brudeslørfallene og inn i hjertet av de kanadiske Hesteskofallene. Du kan til og med nyte denne opplevelsen om vinteren selv om båten ikke går. Legg til andre kjente aktiviteter til opplevelsen, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Besøk deretter den prangende landsbyen Clifton Hill for solo- og familiemoro med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en arkade. Pakk en lunsj for å ha en piknik ved fossene eller bestill på en lokal restaurant. Dra deretter på en naturskjønn og guidet kjøretur over Niagara Parkway. Stopp og ta bilder ved ikoniske attraksjoner underveis som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklokken og Niagara kraftstasjon. Deretter kan du nyte en lønnesirup-tur med smaking for å prøve kanadisk-inspirerte godbiter som hjemmelaget fudge, poutine, lønneøl eller Niagaras berømte isvin. Returner til Toronto kl. 17:00 og nyt en helaften i byen med tid til middag og mulighetene for et kveldsarrangement for deg selv.

Fra Toronto: Dagstur til Niagara Falls & Niagara-on-the-Lake

4. Fra Toronto: Dagstur til Niagara Falls & Niagara-on-the-Lake

Utforsk Niagara Falls på en guidet dagstur fra Toronto, med henting fra Toronto sentrum og kommentarer om bord fra guiden din. Berik turen med et valgfritt båtcruise på Niagara Falls. Start med en scenisk kjøretur gjennom Niagra-on-the-lake langs Niagara Parkway og beundre Queenston Heights og Brocks Monument. Nyt et stopp og se vannkraftverket, Whirlpool Rapids og Floral Clock. Ved ankomst til Niagara Falls, få 3 timer ledig tid der du kan velge å ta Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Føl kreftene i «Journey Behind the Falls» eller få en panoramautsikt fra Skylon-tårnet (under vintermånedene). Ta en pause hvor du kan gå og kjøpe en deilig lunsj på et av de forskjellige spisestedene eller gatekjøkkenene nær Niagara Falls. Etter pausen kan du lene deg tilbake og slappe av i komfort med klimaanlegg mens du reiser med buss tilbake til Toronto.

Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

5. Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

Legg ut på en heldagsomvisning til Niagarafallene fra Toronto. Beundre de majestetiske fossene fra forskjellige perspektiver og nyt tiden til å utforske i ditt eget tempo. Oppgrader opplevelsen din med en båttur til fossen. Dra fra Toronto tidligere og returner raskere, på en morsom og avslappet dagstur til Niagara Falls. Slapp av i en komfortabel buss med klimaanlegg med en engasjert, lokal guide.Eventyret ditt begynner når du møter guiden din på det praktiske møtestedet i sentrum. Legg ut på en 1,5-times vakker kjøretur på vei til Niagara-regionen. Din kunnskapsrike sjåfør deler sin lokalkunnskap underveis. Stopp og besøk den historiske byen Niagara on the Lake på egen hånd. Ta inn severdighetene ved Niagara-elven og hjem verdt millioner av dollar langs den naturskjønne Niagara Parkway.  Det blir en guidet fotopause med stopp ved Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids og Niagara Gorge, før ankomst til Niagara Falls. Oppgrader for å inkludere den sesongbaserte båtturen Voyage to the Falls og seil inn i hjertet av de verdensberømte fossene (du må velge alternativet Omvisningen som inkluderer Voyage to the Falls-båtcruise for at cruiset skal være inkludert). Guiden din tar deg med til cruisets avgangspunkt slik at du får raskere  tilgang til båtens ombordstigningsområde.  Når cruiset ikke er i drift, drar du i stedet til utsiktsplattformen på toppen av Skylon Tower, for en uslåelig panoramautsikt til fossen.  Avhengig av alternativet du valgte, kan du nyte opptil 3 timer på egen hånd i Niagara Falls, for å utforske de lokale attraksjonene. Omvisningen din avsluttes med en rolig og kjølig retur til Toronto, i tide for at du kan slappe av før kveldsplanene dine.

Niagarafallene i Canada: Jetbåttur på Niagara-elven

6. Niagarafallene i Canada: Jetbåttur på Niagara-elven

Bli med på en spennende jetbåttur på den nedre Niagara-elven. Sus gjennom strykene og nyt det fantastiske naturlandskapet rundt deg underveis. Lær om elven, dens historiske landemerker og forskjellene mellom den amerikanske og den kanadiske siden av elven fra din lokale guide. Deretter kjører ekspertguiden langs elven, for å gi deg en spennende tur gjennom klasse 5-stryk. Gå inn i Devil's Hole, hvor strykene begynner, og opplev den spennende 365° Hamilton-svingen. Kom nære elven mens du blir sprutet på mens du padler nedover strykene da jetbåtene er designet med en åpen topp. Hvis du foretrekker å holde deg tørr, kan du oppleve spenningen til strykene på den lukkede jetbåtturen. Du tar den samme turen som Wet Jet-båten, men den lukkede båten holder deg tørr og komfortabel.

Niagara-on-the-Lake: Wine & Spirits Tour (valgfri lunsj)

7. Niagara-on-the-Lake: Wine & Spirits Tour (valgfri lunsj)

Du vil bli hentet i en av våre komfortable skyttelbusser på et av møtestedene våre (valgt ved utsjekking) og deretter tatt med til 3 prisvinnende vingårder og et destilleri. Vår pris inkluderer kostnadene for smakingene/inngangen til alle lokasjonene samt transport til og fra lokasjoner. Ytterligere smaksprøver og vin kan kjøpes direkte gjennom vingården og kan lagres på bussen for sikker oppbevaring hele dagen. Eksempel på tidslinje – Tidslinjen er kun for referanse. Vinprodusenter og tider mellom 11.00 og 17.00 kan endres. Eksempel på tidslinje – Niagara-on-the-Lake Henting nr. 1 @ Cheers Transportation HQ kl. 10.45 – 349 Airport Road, Niagara-on-the-Lake Henting #2 @ Fallsview Caisno kl. 11.00 - 6380 Fallsview Blvd, Niagara Falls Henting nr. 3 @ Niagara sentrum-on-the-Lake kl. 11.30 Tasting @ Reif Estate Winery kl. 12.00 Tasting & Food Stop @ Limited Distillery kl. 13.00 Smaking @ Riverview for 14:30 Tasting @ Between the Lines for 15:30 Drop-off #1 @ Downtown Niagara-on-the-Lake kl. 16.30 Drop-off #2 @ Fallsview Caisno kl. 17.00 - 6380 Fallsview Blvd, Niagara Falls Drop-off #3 @ Cheers Transportation HQ kl. 17.15 – 349 Airport Road, Niagara-on-the-Lake *Plasseringer og tidspunkt kan endres. Hvis endringer påvirker tidspunktet, vil vi kontakte deg via e-post

Niagara, Canada: Halvdags vingårdstur med smaksprøver

8. Niagara, Canada: Halvdags vingårdstur med smaksprøver

Legg ut på en guidet tur i Niagaras berømte vinregion med en inkluderende opplevelse designet for alle, enten du er en kjenner eller bare vil dele en drink med venner. Vinlandsturen sentrerer seg rundt Niagara-on-the-lake-regionen, som ligger ved Lake Ontario, nær munningen av Niagara Falls. Reis langs den historiske Niagara Parkway til den sjarmerende byen Niagara on the Lake. Prøv vin på Pillitteri Estates, Inniskillin og Konzelmann Estates. Deretter kan du nyte fritiden til lunsj og shopping i den sjarmerende byen som er kåret til den vakreste byen i Canada. Til slutt, nyt bekvemmeligheten av en returoverføring til hentestedet ditt.

Toronto: Klassisk heldagstur til Niagarafallene med buss

9. Toronto: Klassisk heldagstur til Niagarafallene med buss

Opplev et av verdens mest fantastiske naturlige underverk på denne heldagsturen til Niagarafallene. Du kjører gjennom den billedskjønne landsbygden i Niagara-regionen, og tar en vakker rute gjennom den historiske landsbyen Niagara-on-the-Lake. Ved ankomst kan du besøke en av vingårdene, hvor du kan smake på et utvalg av fersk lønnesirup. Fortsett langs Niagara Parkway til Niagarafallene, med fantastiske fotomuligheter ved den berømte blomsterklokken.Når du kommer fram ved Niagarafallene vil du ha sjansen til å nyte følgende, avhengig av hva du har valgt: Alternativ 1: Inkluderer en lunsjbuffet mens du tar inn slående utsikter og entusiasmen rundt Niagarafallene. Du vil så ta et spennende båtcruise ved basen til de majestetiske Horseshoe Falls på et Niagarafallene-cruise «Voyage to the Falls». Alternativ 2: Inkluderer et spennende båt-cruise til basen av de majestetiske Horseshoe Falls på et Niagarafallene-cruise. Turen bakom fossen blir byttet ut, dersom Hornblower ikke er operativ. Lunsj er ikke inkludert. I stedet har du tid på egen hånd til å spise lunsj.  Alternativ 3: Inkluderer en billett til Niagara Skywheel for spektakulær utsikt til fallene. Dette alternativet inkluderer ikke Niagara-båtcruise eller lunsjbuffet. I stedet får du tid på egenhånd til å spise lunsj der du selv ønsker. Nyt tid på egen hånd rundt fallene på ettermiddagen, og besøk gavebutikken for å kjøpe unike suvenirer ved Table Rock Complex før du reiser tilbake. Returner til Niagara-on-the-Lake og ta en pause på vei til utsiktsplattformen til de mektige fallene. I Niagara-on-the-Lake kan du utforske på egenhånd og lære om historien og arven til et av Canadas mest berømte landemerker. Etter en spasertur gjennom de sjarmerende gatene, hopper du på bussen igjen for retur til Toronto.

Fra New York City: 3-dagers tur til Niagara Falls

10. Fra New York City: 3-dagers tur til Niagara Falls

Opplev Niagarafallenes krefter med en tur på Maid of the Mist. Se Toronto, den største byen i Canada, og kjør gjennom Thousand Islands på denne 3-dagers turen fra New York City. Dag 1: Søndag eller fredag New York - Finger Lakes - Niagarafallene En tidlig morgenavgang tar deg nordover fra «The Big Apple», forbi vakre Delaware Gap, til Watkins Glen State Park i hjertet av Finger Lakes-regionen. Gå gjennom Watkins Glen Canyon for å se de vakre fossefallene og passer Seneca Lake før du ankommer Niagarafallene sent på ettermiddagen. Se den amerikanske siden av fossen, inkludert American Falls, Goat Island og Luna Island. Se Niagarafallene om kvelden og beundre den fargerike belysningen av vannet. Overnatting: Niagarafallene - Wyndham Super 8 Dag 2: Mandag eller lørdag Niagarafallene - Toronto - 1000 Islands Hør de buldrende Niagarafallene når du reiser fra hotellet. Se fossen på nært hold fra Hesteskofallene , etterfulgt av et besøk til den vakre landsbyen Niagara-on-the-Lake. Fortsett til Toronto, Canadas finanshovedstad. Se MTO Park, Brookfield Place og rådhuset. Dra fra Toronto i kveldingen og reis østover langs verdenskjente Lake Ontario for kveldsankomst til Thousand Islands-området. I april, avhengig av værforhold, reiser vi noen ganger tilbake til Niagarafallene for overnatting. Overnatting: Gananoque - Comfort Inn (Om vinteren Niagara Falls - Wyndham Super 8) Dag 3: Tirsdag eller søndag 1000 Islands - New York   Start dagen med en båttur gjennom den fantastiske øygruppen Thousand Islands, langs Saint Laurence-elven og se husene til de rike og berømte, bygget på private øyer.  Etter lunsj går turen til New York State. På vei til New York kan du ta en handletur til et av de store outlet-sentrene langs veien, der du kan se etter kupp i merkevarebutikker før du returner til New York City.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Niagara-on-the-Lake, Ontario

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Niagara-on-the-Lake, Ontario

Alle aktiviteter

43 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Niagara-on-the-Lake, Ontario

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Niagara-on-the-Lake, Ontario

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Niagara-on-the-Lake, Ontario?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Niagara-on-the-Lake, Ontario er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Niagara-on-the-Lake, Ontario?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Niagara-on-the-Lake, Ontario?

Flere reisetips for Niagara-on-the-Lake, Ontario

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara-on-the-Lake, Ontario? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara-on-the-Lake, Ontario

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 7 168 vurderinger

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.