Legg til datoer

Niagara Gorge

Niagara Gorge: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

1. Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

Opplev en omvisning på den kanadiske siden av Niagarafallene og oppdag de mektige fossefallene med fantastisk utsikt. Få et innblikk og lær om områdets historie fra din lokale, lisensierte guide. Dagen din starter med gratis henting fra sentrale hoteller og steder i Toronto sentrum og Mississauga. Du ankommer Niagarafallene rundt kl. 10:00 og har rundt 4 timer på egen hånd til å utforske fossen og oppleve berømte attraksjoner i Niagarafallene. Legg til attraksjoner i turpakken din for å oppleve det beste av Niagara Falls. Ta denne turen om sommeren og ta den verdensberømte båtturen «Maid of the Mist» med Hornblower Boat Cruise. På dette båtcruiset kommer du nærme Niagarakløften, Amerikafallene, Brudeslørfallene og inn i hjertet av de kanadiske Hesteskofallene. Du kan til og med nyte denne opplevelsen om vinteren selv om båten ikke går. Legg til andre kjente aktiviteter til opplevelsen, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Besøk deretter den prangende landsbyen Clifton Hill for solo- og familiemoro med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en arkade. Pakk en lunsj for å ha en piknik ved fossene eller bestill på en lokal restaurant. Dra deretter på en naturskjønn og guidet kjøretur over Niagara Parkway. Stopp og ta bilder ved ikoniske attraksjoner underveis som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklokken og Niagara kraftstasjon. Deretter kan du nyte en lønnesirup-tur med smaking for å prøve kanadisk-inspirerte godbiter som hjemmelaget fudge, poutine, lønneøl eller Niagaras berømte isvin. Returner til Toronto kl. 17:00 og nyt en helaften i byen med tid til middag og mulighetene for et kveldsarrangement for deg selv.

Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

2. Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

Legg ut på en heldagsomvisning til Niagarafallene fra Toronto. Beundre de majestetiske fossene fra forskjellige perspektiver og nyt tiden til å utforske i ditt eget tempo. Oppgrader opplevelsen din med en båttur til fossen. Dra fra Toronto tidligere og returner raskere, på en morsom og avslappet dagstur til Niagara Falls. Slapp av i en komfortabel buss med klimaanlegg med en engasjert, lokal guide.Eventyret ditt begynner når du møter guiden din på det praktiske møtestedet i sentrum. Legg ut på en 1,5-times vakker kjøretur på vei til Niagara-regionen. Din kunnskapsrike sjåfør deler sin lokalkunnskap underveis. Stopp og besøk den historiske byen Niagara on the Lake på egen hånd. Ta inn severdighetene ved Niagara-elven og hjem verdt millioner av dollar langs den naturskjønne Niagara Parkway.  Det blir en guidet fotopause med stopp ved Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids og Niagara Gorge, før ankomst til Niagara Falls. Oppgrader for å inkludere den sesongbaserte båtturen Voyage to the Falls og seil inn i hjertet av de verdensberømte fossene (du må velge alternativet Omvisningen som inkluderer Voyage to the Falls-båtcruise for at cruiset skal være inkludert). Guiden din tar deg med til cruisets avgangspunkt slik at du får raskere  tilgang til båtens ombordstigningsområde.  Når cruiset ikke er i drift, drar du i stedet til utsiktsplattformen på toppen av Skylon Tower, for en uslåelig panoramautsikt til fossen.  Avhengig av alternativet du valgte, kan du nyte opptil 3 timer på egen hånd i Niagara Falls, for å utforske de lokale attraksjonene. Omvisningen din avsluttes med en rolig og kjølig retur til Toronto, i tide for at du kan slappe av før kveldsplanene dine.

Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

3. Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

Denne turen er en perfekt blanding av historie og spenning! Møt reiselederen din på Murray Hill Welcome Center (5146 Murray Street, ved siden av Queen Victoria Place) for å begynne å utforske. Du får se fossen bakfra gjennom en av utsiktsportalene som er skåret rett gjennom fjellet og også fra under fossen ved å begi deg ut på det nedre observasjonsdekket. Ta en tur på den verdensberømte båtturen for å avslutte turen med et smell! Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et gratis merke med tilgang til $150 i besparelser på attraksjoner i området etter turen.

Niagara Falls, Canada: Early Bird Zip Line til The Falls

4. Niagara Falls, Canada: Early Bird Zip Line til The Falls

Oppdag den fantastiske utsikten over Niagara Falls og få adrenalinet til å fosse med denne zipline-billetten med tidlig tilgang. Kjør 67 meter over Niagara River Gorge og 670 meter forbi American Falls. Nyt en praktisk overføringstjeneste tilbake til utgangspunktet. Dra nytte av ekspress adgang ved å fylle ut dispensasjonen på nettet på forhånd, og gå deretter direkte til oppskytingsområdet. Bli utstyrt med en hjelm og en komfortsele. Motta alle sikkerhetsinstruksjonene du trenger, slik at du bare kan lene deg tilbake, slappe av og nyte utsikten. Opplev naturens utrolige kraft når du svever over den berømte Niagara River Gorge og glir jevnt forbi American Falls mot den fantastiske kraften, tordnende brølet og den fantastiske tåken til de mektige Canadian Horseshoe Falls. Ankom Falls Observation Landing Deck for den aller beste visningen og fotomuligheten av de verdensberømte Niagara Falls i all sin prakt. Til slutt, gå raskt tilbake til toppen ombord i luftkondisjonerte varebiler.

Niagara-halvøya smarttelefonlydkjøring

5. Niagara-halvøya smarttelefonlydkjøring

Opplev den fengslende Niagara-halvøya som aldri før med vår Smartphone Audio Tour! Fordyp deg i historiene om tidlige pionerer, mangfoldig lokal fauna og regionens unike geografiske trekk. Gjør din naturskjønne kjøretur til en lærerik og underholdende reise, komplett med morsomme trivia-spørsmål! Denne turen, som sømløst integrerer teknologi med utforskning, forvandler smarttelefonen din til din personlige reiseguide. Ved hjelp av GPS synkroniseres lydturen med kjøretøyets stereoanlegg, og du nyter bekvemmeligheten av en selvguidet tur. En ekstra glede er våre spesielle gjestestemmer som bringer historiske karakterer til live, og fordyper deg ytterligere i det pulserende veggteppet fra halvøyas fortid. Reisen tar deg gjennom en rekke fengslende severdigheter, hver med sin unike historie. Fra de fryktinngytende Niagarafallene til de rolige vingårdene på landsbygda, forteller guiden din historien til hvert sted, og engasjerer deg i områdets rike tapet av opplevelser. Det er et eventyr som går utover sightseeing, og tilbyr en oppslukende utforskning av regionens unike sjarm. Opplev friheten til å utforske i ditt eget tempo, og få en dypere forståelse av Niagara-halvøyas fengslende egenskaper. Sightseeing er gjenskapt for den digitale æraen, en innovativ blanding av teknologi og turisme som forvandler kjøreturen din til et pulserende eventyr. Gjør deg klar til å legge ut på en reise som du vil huske lenge etter at du har forlatt det pittoreske landskapet på Niagara-halvøya. **Start reisen langs Niagara Gorge, et skue av naturens makt og skjønnhet. **Besøk den sjarmerende byen Niagara-on-the-Lake, fylt med 1800-tallsarkitektur og blomsterprakt. **Oppdag det tekniske vidunderet til Welland-kanalen ved Port Colborne ** Gå tilbake i tid på den historiske Chippawa-slagmarken, et betydelig sted fra krigen i 1812. **Utforsk Old Fort Erie i Fort Erie, et stjerneformet fort fra krigen i 1812 **Finn ut om områdets bånd til den underjordiske jernbanen **Eventyr gjennom hjertet av Ontarios vinland, og beundre regionens pulserende vindyrking. ** Nyt en naturskjønn kjøretur langs Niagara-elven, omgitt av frodige grøntområder og rolige landskap. ** Avslutt reisen med utsikt over de majestetiske Niagarafallene Opplev den fengslende Niagara-halvøya som aldri før med vår smarttelefonlydtur, fordyper deg i historiene om tidlige pionerer, mangfoldig lokal fauna og regionens unike geografiske trekk. Gjør din naturskjønne kjøretur til en lærerik og underholdende reise, komplett med morsomme trivia-spørsmål - kjøp eventyret ditt i dag!

Niagara-on-the-Lake/Niagara Falls: Privat tilpasset dagstur

6. Niagara-on-the-Lake/Niagara Falls: Privat tilpasset dagstur

Legg ut på en privat tur fra Niagara-on-the-Lake eller Niagara Falls, eksklusivt laget for deg og gruppen din. Tilpass opplevelsen din til å inkludere en vingård, en sjokoladefabrikk eller et bryggeribesøk, en spasertur i Queens Royal Park eller noe annet. Din sjåfør-guide vil hente deg på hotellet ditt eller det valgte hentestedet i Niagara-on-the-Lake eller Niagara Falls. Før du begynner å utforske, hjelper de deg med å skape en opplevelse perfekt for deg og vennene dine eller familien. Velg smaksprøver eller spis på et par av de nærliggende vingårdene. Besøk sjokoladefabrikken eller nipp til en kald på et av håndverksbryggeriene. Opplev Queens Royal Park og reis nedover den naturskjønne Niagara Parkway, og stopp for fotooperasjoner underveis. Velg å besøke Queenston Heights Park, klatre opp Brocks Monument, oppleve dypet av Niagara Gorge og beundre den fantastiske utsikten over den svingete Niagara-elven. Kjør inn i Niagara Falls, forbi Oaks Garden Theatre og gjennom Queen Victoria Park. ls. Se Rainbow Falls, Bridal Veil og Horseshoe Falls i all sin prakt. Legg til litt eventyr på turen ved å gå Clifton Hill, begi deg bak fossen, sykle på Hornblower Cruise, hoppe på en taubane eller nyte SkyWheel.

Flere reisetips for Niagara Gorge

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Gorge? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara Gorge

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 043 vurderinger

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.