Legg til datoer

Niagara Falls, USA Familievennlige aktiviteter

Tilgjengelige aktiviteter

10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Niagara Falls, USA Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i Niagara Falls, USA?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Niagara Falls, USA er:

Hvilken Niagara Falls, USA Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Niagara Falls, USA

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Falls, USA? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara Falls, USA

Se definitivt på Niagara Falls fra den kanadiske siden - den amerikanske siden er ikke engang halvparten så bra, og det er derfor 2 dager med overnatting i Canada gir mening (for ikke å snakke om den lange reisen). Heldigvis hadde vi Peter som guide for vår lille gruppe tyskere. Han var superhyggelig og snakket mye i motsetning til den spanske gjengen som var på bussen. Som så ofte er tilfellet, avhenger en handling av veilederen. Stoppet ved kjøpesenteret er ekstremt kort på 80 minutter, men målet er til syvende og sist sakene og ikke busspausene.

Hotell / frokost ok. God reiserute / guide, for kort tid

Vi har absolutt sett mye, noe utenkelig uavhengig, men tidene har vært for korte: bedre tollfri mindre, men mer tid til måltider: 30 minutter er egentlig for lite. I tillegg ble reiseruten endret på vei tilbake ved å forlenge veien fordi turister måtte følge den 5-dagers turen til et hotell i New Jersey. Imidlertid bør den forberedte og vennlige guiden Bruno vente på alle passasjerene før de fortsetter på de mer spredte utflukter, føreren Cesare er også god.

Veldig godt organisert tur. De to guidene Tehila og Andrea var flotte. Det var mye nyttig informasjon og de var alltid villige til å ta bilder av deg. De lange reisene virket underholdende. Det ble gjort nok stopp. Bussen hadde også wifi og det var måter å lade mobiltelefoner på. Den kanadiske siden har en så mye finere utsikt over Niagara Falls. Inntreden i Canada fungerte også uten problemer. Alt du trengte var et pass.

Alt var perfekt organisert. Turistguiden var vennlig og humoristisk og delte interessante og informative historier om Amerikas historie og stedene vi besøkte. Selv om reisen er lang, var den godt fordelt med måltid/toalettpauser eller små aktiviteter innimellom. Jeg var glad for å ha valgt den 2-dagers turen, da kan du virkelig nyte fossene. Bussjåføren kjørte veldig trygt og trivelig! Alt i alt en flott tur!

Turen var veldig fin. Bra guide. Anbefaler å være på Canada side.