Ting å gjøre Niagara Falls, USA

Beundre et naturlig underverk, utforsk delstatsparken og dra på cruise fra den amerikanske siden av fossen.

Ofte stilte spørsmål om Niagara Falls, USA

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Niagara Falls, USA?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Niagara Falls, USA på regnværsdager?

Hva er de beste rimelige omvisningene i Niagara Falls, USA?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Niagara Falls, USA?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Niagara Falls, USA?

Flere reisetips for Niagara Falls, USA

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Falls, USA? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara Falls, USA

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 4 486 vurderinger

Se definitivt på Niagara Falls fra den kanadiske siden - den amerikanske siden er ikke engang halvparten så bra, og det er derfor 2 dager med overnatting i Canada gir mening (for ikke å snakke om den lange reisen). Heldigvis hadde vi Peter som guide for vår lille gruppe tyskere. Han var superhyggelig og snakket mye i motsetning til den spanske gjengen som var på bussen. Som så ofte er tilfellet, avhenger en handling av veilederen. Stoppet ved kjøpesenteret er ekstremt kort på 80 minutter, men målet er til syvende og sist sakene og ikke busspausene.

Turen kan kun anbefales med forbehold. Niagara Falls er unik og guiden på stedet var flott. Men det er relativt slitsomt å være på veien i 24 timer og dagen etterpå var halvt bortkastet fordi vi måtte komme oss etter kjøreturen. Og det er det svake punktet. Den lange bussturen. Bussen var gammel og ikke veldig komfortabel. Det sammen med de ikke helt gode veiene var ikke gøy, stikkontakter fungerte ikke. Klimaanlegget var alltid på og alle frøs. Sjåførene var ganske uinteresserte og gjorde sitt. Bedre å ankomme og overnatte uavhengig.

Veldig godt organisert tur. De to guidene Tehila og Andrea var flotte. Det var mye nyttig informasjon og de var alltid villige til å ta bilder av deg. De lange reisene virket underholdende. Det ble gjort nok stopp. Bussen hadde også wifi og det var måter å lade mobiltelefoner på. Den kanadiske siden har en så mye finere utsikt over Niagara Falls. Inntreden i Canada fungerte også uten problemer. Alt du trengte var et pass.

Alt var perfekt organisert. Turistguiden var vennlig og humoristisk og delte interessante og informative historier om Amerikas historie og stedene vi besøkte. Selv om reisen er lang, var den godt fordelt med måltid/toalettpauser eller små aktiviteter innimellom. Jeg var glad for å ha valgt den 2-dagers turen, da kan du virkelig nyte fossene. Bussjåføren kjørte veldig trygt og trivelig! Alt i alt en flott tur!

Fantastisk opplevelse, fossefallene er et under av naturen, parken kan også besøkes uavhengig, men å ha en guide er mye bedre fordi den forklarer ting du kanskje ser på egen hånd, men som ikke helt forstår. Ekskursjonen er perfekt organisert, fra turen til hele teksten. Veldig behagelig trener.