Legg til datoer
Opplevelser i

Niagara Falls, USA

Beundre et naturlig underverk, utforsk delstatsparken og dra på cruise fra den amerikanske siden av fossen.

Ofte stilte spørsmål om Niagara Falls, USA

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Niagara Falls, USA?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Niagara Falls, USA er:

Flere reisetips for Niagara Falls, USA

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Falls, USA? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara Falls, USA

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 999 vurderinger

Se definitivt på Niagara Falls fra den kanadiske siden - den amerikanske siden er ikke engang halvparten så bra, og det er derfor 2 dager med overnatting i Canada gir mening (for ikke å snakke om den lange reisen). Heldigvis hadde vi Peter som guide for vår lille gruppe tyskere. Han var superhyggelig og snakket mye i motsetning til den spanske gjengen som var på bussen. Som så ofte er tilfellet, avhenger en handling av veilederen. Stoppet ved kjøpesenteret er ekstremt kort på 80 minutter, men målet er til syvende og sist sakene og ikke busspausene.

Hotell / frokost ok. God reiserute / guide, for kort tid

Vi har absolutt sett mye, noe utenkelig uavhengig, men tidene har vært for korte: bedre tollfri mindre, men mer tid til måltider: 30 minutter er egentlig for lite. I tillegg ble reiseruten endret på vei tilbake ved å forlenge veien fordi turister måtte følge den 5-dagers turen til et hotell i New Jersey. Imidlertid bør den forberedte og vennlige guiden Bruno vente på alle passasjerene før de fortsetter på de mer spredte utflukter, føreren Cesare er også god.

Zip-linjen var morsom, men ikke helt spenningen som den ble fremstilt som i reklamemateriellet, noe som får det til å virke som om du zip-liner rett ved fossen (noe som ikke er tilfelle). Det var en veldig kort opplevelse, og utsikten var ikke enormt forskjellig fra det du kunne se fra en rekke andre utsiktspunkter i nærheten. Likevel var det kult, og en god måte å imponere folk som antar at det er skumlere enn det egentlig er.

Veldig godt organisert tur. De to guidene Tehila og Andrea var flotte. Det var mye nyttig informasjon og de var alltid villige til å ta bilder av deg. De lange reisene virket underholdende. Det ble gjort nok stopp. Bussen hadde også wifi og det var måter å lade mobiltelefoner på. Den kanadiske siden har en så mye finere utsikt over Niagara Falls. Inntreden i Canada fungerte også uten problemer. Alt du trengte var et pass.

Alt var perfekt organisert. Turistguiden var vennlig og humoristisk og delte interessante og informative historier om Amerikas historie og stedene vi besøkte. Selv om reisen er lang, var den godt fordelt med måltid/toalettpauser eller små aktiviteter innimellom. Jeg var glad for å ha valgt den 2-dagers turen, da kan du virkelig nyte fossene. Bussjåføren kjørte veldig trygt og trivelig! Alt i alt en flott tur!