Legg til datoer

Niagara Falls, CanadaUtsiktspunkter

Våre mest anbefalte Niagara Falls, Canada Utsiktspunkter

Niagrafallene, Canada: Billett til Skylon Tower

1. Niagrafallene, Canada: Billett til Skylon Tower

Forhåndsbestill billett med fleksibel dato til Skylon Tower, som passer dine reiseplaner og værforholdene. Billetten din er gyldig for innreise innen syv dager etter den bestilte datoen. Året rundt, under solen eller stjernene, kan du nyte den beste panoramautsikten over fossene og byen rundt fra 236 meter over Niagara-juvet. Besøket ditt begynner med en tur til toppen i en lukket utvendig glassheis. En jevn tur på 52 sekunder vil ta deg til toppen av tårnet, klar til å oppdage severdighetene fra både innendørs og utendørs utsiktsplattformen. Beundre en utsikt fra høyden over Horseshoe Falls, American Falls, Great Gorge og Niagara-elven. I løpet av dagen vil du ta inn utsikten over Niagara vinregion og skyskraperne i Toronto og Buffalo, når forholdene ligger til rette. Besøk om natten for å se fossene opplyst i en kaskade av farger og beundre det sesongbaserte Falls Fireworks forestillingen.  Revolving Dining Room (roterende restaurant) og Summit Suite Buffet tilbyr overdådige måltider. Ved basen av Skylon Tower er det et morsomt senter med interaktive spill og turer for alle aldre. Gå gjennom shoppingområdet med et bredt utvalg av spesialforretninger med karakteristiske kanadiske suvenirer, gaveartikler, klær, smykker, autentisk håndverk og lokale håndverkere.

Niagara Falls, USA: Maid of Mist & Cave of Winds Combo Tour

2. Niagara Falls, USA: Maid of Mist & Cave of Winds Combo Tour

Utforsk Niagara Falls State Park på denne guidede vandreturen. Få mest mulig ut av tiden din ved å starte med Maid of the Mist-båtturen med guiden din, og reserver deretter tidsluken på Cave of the Winds slik at du kan hoppe over billettkøen. Denne turen gir også et pass for hop-on-hop-off Niagara Scenic Trolley, slik at du også kan besøke Horseshoe Falls, Luna Island og Three Sisters Island. Møt guiden din og start turen med å høre historier om State Parks historie, heroiske redninger og vågale stuntforsøk på vei til Maid Of The Mist-båtturen. Guiden din vil sørge for at du mottar ponchoen din mens du går ut på båten og deler de beste stedene for visning for å gi deg en best mulig opplevelse. Cruise med og lytt til historier om Maid of the Mist-båten. Båtturen vil krysse foran American and Bridal Veil Falls på vei til og fra Horseshoe Falls, den største av de tre fossene som utgjør Niagara Falls. Kom på nært hold for en fantastisk opplevelse. Når cruiset er fullført, dra tilbake til Niagara Falls Observation Tower hvor guiden din vil dele flere historier og kan hjelpe med å ta bilder av deg med den fantastiske utsikten over Niagara Falls bak deg. Ved avslutningen av den guidede delen din vil du motta pass for både hop-on og hop-off Niagara Scenic Trolley-tjenesten og en tidsbestemt reservasjon for Cave of the Winds. Allerede neste stopp etter å ha gått ombord på Niagara Scenic Trolley vil være Vindens hule. Når vognen tar deg med på den korte reisen over til Cave of the Winds, vil du ha en tidsbestemt reservasjon slik at du kan hoppe over billettkøen. Utforsk denne fantastiske attraksjonen ved å ta en heistur ned 150 fot ned i Niagara-juvet. Etter å ha samlet den vanntette ponchoen, kan du oppleve Niagara Falls på nært hold. Ta del i en spennende oppstigning opp til Hurricane Deck plassert ved foten av Bridal Veil Falls, hvor du vil bli helt gjennomvåt. Trolley-passet ditt er bra hele dagen lang, så Niagara Scenic Trolley vil hjelpe deg når du kartlegger din egen kurs uten guide gjennom Goat Island. Se praktfull utsikt fra både Terrapin Point og Luna Island og se strykene på nært hold ved Three Sisters Island.

Niagara Falls: Walking Tour, Journey Behind Falls og Cruise

3. Niagara Falls: Walking Tour, Journey Behind Falls og Cruise

Opplev den beste måten å se Niagara Falls til fots med vår Best of Niagara Falls Canada Walking Tour! Du vil ikke gå glipp av denne en gang-i-livet-muligheten. Din morsomme Niagara Falls-tur begynner med at din lokale vennlige guide møter deg utenfor Skylon Tower. Mens du er der, vil du stige 520 fot opp i en glassheis til observasjonsdekket hvor du vil bli behandlet på en utrolig, fugleperspektiv av alle de tre Niagarafallene (Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls og American Falls) , samt Niagara-elven og området rundt. Når du kommer tilbake på bakken, vil neste stopp få deg til å gå ned 125 fot (ca. 40 m) for å utforske hulelignende tunneler bak fossen ved Journey Behind the Falls. Denne opplevelsen er en godbit for sansene, siden du ikke bare kan høre fallet, men også føle dem. Tunnelene fører til to observasjonsdekk, og gir deg den perfekte fotomuligheten. Etter besøket ditt til Journey Behind the Falls, tar vi deg ombord på Voyage To The Falls-båtturen. På cruiset ditt vil du seile rundt Niagara-juvet og komme så nært fossen som mulig. Du kan forvente å føle den forfriskende tåken på huden din under denne båtturen, men ikke bekymre deg, du vil bli utstyrt med en resirkulerbar regnponcho. Når du er ferdig med den fantastiske båtturen din, vil turen avsluttes, og du og guiden din vil skilles.

Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

4. Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

Opplev en omvisning på den kanadiske siden av Niagarafallene og oppdag de mektige fossefallene med fantastisk utsikt. Få et innblikk og lær om områdets historie fra din lokale, lisensierte guide. Dagen din starter med gratis henting fra sentrale hoteller og steder i Toronto sentrum og Mississauga. Du ankommer Niagarafallene rundt kl. 10:00 og har rundt 4 timer på egen hånd til å utforske fossen og oppleve berømte attraksjoner i Niagarafallene. Legg til attraksjoner i turpakken din for å oppleve det beste av Niagara Falls. Ta denne turen om sommeren og ta den verdensberømte båtturen «Maid of the Mist» med Hornblower Boat Cruise. På dette båtcruiset kommer du nærme Niagarakløften, Amerikafallene, Brudeslørfallene og inn i hjertet av de kanadiske Hesteskofallene. Du kan til og med nyte denne opplevelsen om vinteren selv om båten ikke går. Legg til andre kjente aktiviteter til opplevelsen, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Besøk deretter den prangende landsbyen Clifton Hill for solo- og familiemoro med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en arkade. Pakk en lunsj for å ha en piknik ved fossene eller bestill på en lokal restaurant. Dra deretter på en naturskjønn og guidet kjøretur over Niagara Parkway. Stopp og ta bilder ved ikoniske attraksjoner underveis som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklokken og Niagara kraftstasjon. Deretter kan du nyte en lønnesirup-tur med smaking for å prøve kanadisk-inspirerte godbiter som hjemmelaget fudge, poutine, lønneøl eller Niagaras berømte isvin. Returner til Toronto kl. 17:00 og nyt en helaften i byen med tid til middag og mulighetene for et kveldsarrangement for deg selv.

Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

5. Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

Legg ut på en heldagsomvisning til Niagarafallene fra Toronto. Beundre de majestetiske fossene fra forskjellige perspektiver og nyt tiden til å utforske i ditt eget tempo. Oppgrader opplevelsen din med en båttur til fossen. Dra fra Toronto tidligere og returner raskere, på en morsom og avslappet dagstur til Niagara Falls. Slapp av i en komfortabel buss med klimaanlegg med en engasjert, lokal guide.Eventyret ditt begynner når du møter guiden din på det praktiske møtestedet i sentrum. Legg ut på en 1,5-times vakker kjøretur på vei til Niagara-regionen. Din kunnskapsrike sjåfør deler sin lokalkunnskap underveis. Stopp og besøk den historiske byen Niagara on the Lake på egen hånd. Ta inn severdighetene ved Niagara-elven og hjem verdt millioner av dollar langs den naturskjønne Niagara Parkway.  Det blir en guidet fotopause med stopp ved Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids og Niagara Gorge, før ankomst til Niagara Falls. Oppgrader for å inkludere den sesongbaserte båtturen Voyage to the Falls og seil inn i hjertet av de verdensberømte fossene (du må velge alternativet Omvisningen som inkluderer Voyage to the Falls-båtcruise for at cruiset skal være inkludert). Guiden din tar deg med til cruisets avgangspunkt slik at du får raskere  tilgang til båtens ombordstigningsområde.  Når cruiset ikke er i drift, drar du i stedet til utsiktsplattformen på toppen av Skylon Tower, for en uslåelig panoramautsikt til fossen.  Avhengig av alternativet du valgte, kan du nyte opptil 3 timer på egen hånd i Niagara Falls, for å utforske de lokale attraksjonene. Omvisningen din avsluttes med en rolig og kjølig retur til Toronto, i tide for at du kan slappe av før kveldsplanene dine.

Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

6. Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

Denne turen er en perfekt blanding av historie og spenning! Møt reiselederen din på Murray Hill Welcome Center (5146 Murray Street, ved siden av Queen Victoria Place) for å begynne å utforske. Du får se fossen bakfra gjennom en av utsiktsportalene som er skåret rett gjennom fjellet og også fra under fossen ved å begi deg ut på det nedre observasjonsdekket. Ta en tur på den verdensberømte båtturen for å avslutte turen med et smell! Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et gratis merke med tilgang til $150 i besparelser på attraksjoner i området etter turen.

SkyWheel, Niagara Falls, Canada: Adgangsbillett

7. SkyWheel, Niagara Falls, Canada: Adgangsbillett

Bli med på en tur med Niagara SkyWheel – Canadas største pariserhjul. Pariserhjulet reiser seg nesten 55 meter over fossefallene, og er den mest spennende måten å se Niagarafallene. Beundre utsikten mot Hesteskofallene, de amerikanske fallene, Niagaraelven og andre landemerker. Gjør opplevelsen bedre med lydguiding om Niagarafallene og hvordan SkyWheel ble bygget. Niagara SkyWheel har helt lukkede gondoler med klimakontroll for en behagelig opplevelse året rundt. Ta turen på dagtid eller om kvelden, til alle årstider. Nyt spektakulære utsikter fra luften milevis i alle retninger på denne 8- til 12-minutters turen. Ta inn de glitrende lysene ved Clifton Hill og den omliggende Niagara skylinen på en kveldstur.

Niagra Falls: Maid of the Mist & Cave of the Winds Tour

8. Niagra Falls: Maid of the Mist & Cave of the Winds Tour

Ta denne vakre guidede turen gjennom Niagara Falls State Park med en profesjonell, lokal, kunnskapsrik og lidenskapelig turguide. Guiden din vil vise deg det beste av hva fossen har å tilby, samtidig som den gir deg spennende og interessant historisk informasjon hele veien! Nyt den fascinerende utsikten, og deretter en spennende Maid of the Mist-båttur og før du dusjer under 60 000 liter vann på orkandekket ved Cave of the Winds. Ta inn de imponerende severdighetene Horse-Shoe Canadian Falls fra Terrapin Point på Goat Island, og Brudesløret og American Falls fra Luna Island. Guiden din vil møte deg på et utpekt møtepunkt for å begynne eventyret ditt gjennom Niagara Falls State Park. Ikke bare vil du få se alle tre fossene - Horse-Shoe Canadian Falls, Bridal Veil og American Falls - fra de ideelle pittoreske stedene, men du vil også ta en jevn og naturskjønn båttur på den verdenskjente Maid of the Tåkebåt som tar deg så nærme fossen at du faktisk kan kjenne tåken av den i ansiktet. Spenningen stopper ikke der, du vil deretter gå med guiden din til Goat Island til den spennende Cave of the Winds-opplevelsen hvor du vil være under Bridal Veil Falls. Her vil du ha tilgang til orkandekket som er like spennende som det høres ut. Hele tiden vil guiden din gi morsom og interessant informasjon.

Niagara: Power Station and Tunnel Under the Falls Tour

9. Niagara: Power Station and Tunnel Under the Falls Tour

Legg ut på en interaktiv historisk vandretur for å lære hvordan Nikola Tesla brukte vannkraft på den kanadiske siden av Niagara Falls. Besøk Skylon Tower og Niagara Parks Power Station og opplev den utrolige Tailrace Tunnel, dykk 180 fot under jorden i en glassheis. Reisen din inn i vannkraftens historie begynner ved Skylon Tower, hvor du møter din ekspertguide og ser ut over Niagara Parks kraftstasjon, samt den internasjonale kontrolldammen. Ta en glassheis til toppen, hvor du har tid til å nyte den fantastiske utsikten. Etter å ha gått ned, gå til det nærliggende Illumination Tower, hvor fossen lyses opp i et fantastisk lysshow hver kveld. Gå over til Teslas minnestatue mens du lærer om hvordan Niagara Falls var den ultimate avgjørelsen i kampen om vannkraftens overherredømme. Stopp ved det beste utsiktspunktet for Horseshoe Falls og gå over til kraftstasjonen, hvor all teorien utspiller seg i aksjon. Se noe av det originale maskineriet som ble brukt i stasjonen og få muligheten til å prøve det ut selv. Til slutt går du inn i en glassheis og går ned 180 fot gjennom kraftstasjonens indre arbeid. Gå stien der vannet rant langs Tailrace Tunnel til en unik utsikt fra bunnen av Niagara Falls.

Toronto: Klassisk heldagstur til Niagarafallene med buss

10. Toronto: Klassisk heldagstur til Niagarafallene med buss

Opplev et av verdens mest fantastiske naturlige underverk på denne heldagsturen til Niagarafallene. Du kjører gjennom den billedskjønne landsbygden i Niagara-regionen, og tar en vakker rute gjennom den historiske landsbyen Niagara-on-the-Lake. Ved ankomst kan du besøke en av vingårdene, hvor du kan smake på et utvalg av fersk lønnesirup. Fortsett langs Niagara Parkway til Niagarafallene, med fantastiske fotomuligheter ved den berømte blomsterklokken.Når du kommer fram ved Niagarafallene vil du ha sjansen til å nyte følgende, avhengig av hva du har valgt: Alternativ 1: Inkluderer en lunsjbuffet mens du tar inn slående utsikter og entusiasmen rundt Niagarafallene. Du vil så ta et spennende båtcruise ved basen til de majestetiske Horseshoe Falls på et Niagarafallene-cruise «Voyage to the Falls». Alternativ 2: Inkluderer et spennende båt-cruise til basen av de majestetiske Horseshoe Falls på et Niagarafallene-cruise. Turen bakom fossen blir byttet ut, dersom Hornblower ikke er operativ. Lunsj er ikke inkludert. I stedet har du tid på egen hånd til å spise lunsj.  Alternativ 3: Inkluderer en billett til Niagara Skywheel for spektakulær utsikt til fallene. Dette alternativet inkluderer ikke Niagara-båtcruise eller lunsjbuffet. I stedet får du tid på egenhånd til å spise lunsj der du selv ønsker. Nyt tid på egen hånd rundt fallene på ettermiddagen, og besøk gavebutikken for å kjøpe unike suvenirer ved Table Rock Complex før du reiser tilbake. Returner til Niagara-on-the-Lake og ta en pause på vei til utsiktsplattformen til de mektige fallene. I Niagara-on-the-Lake kan du utforske på egenhånd og lære om historien og arven til et av Canadas mest berømte landemerker. Etter en spasertur gjennom de sjarmerende gatene, hopper du på bussen igjen for retur til Toronto.

29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Niagara Falls, Canada Utsiktspunkter

Hva er andre ting å gjøre enn Utsiktspunkter som er verdt å besøke i Niagara Falls, Canada?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Niagara Falls, Canada er:

Flere reisetips for Niagara Falls, Canada

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Falls, Canada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara Falls, Canada

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 756 vurderinger

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.