Legg til datoer

Niagara Falls, CanadaTurer for enkeltreisende

Våre mest anbefalte Niagara Falls, Canada Turer for enkeltreisende

Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

1. Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

Nyt en guidet tur på den kanadiske siden av Niagara Falls. Opplev de mektige fossefallene med fantastisk utsikt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se den rå kraften til Niagarafallene på nært hold, om bord på Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Hør om opprinnelsen til fossen og se de amerikanske og kanadiske kraftverkene som drives av vannet fra Niagaraelven. Du får også se vakre Floral Clock («blomsteruret») som består av mer enn 16 000 planter. Lær om naturreservatet Niagara Glen og Whirlpool golfbane. Det blir dessuten omvisning ved Whirlpool Rapids utsiktspunkt og Brink of the Falls. Dra opp i Skylon Tower for en luftig panoramautsikt, og gå ned bak fossen for føle Horseshoe Falls bruse over deg på Journey Behind the Falls-attraksjonen. Cruise forbi American Falls og Bridal Veil Falls, ombord på en Hornblower Niagara cruisebåt. Fra desember til april, når båtturen ikke er i drift, kan du besøke Niagara Parks Butterfly Conservatory og Niagara's Fury-attraksjonen i stedet. Gå inn i en 4D -kino og oppdag den eldgamle historien om Niagara Falls i en multisensorisk simulering av den siste istiden.

Niagarafallene, Canada: Flytur med helikopter

2. Niagarafallene, Canada: Flytur med helikopter

Bestill på forhånd og spar - bestill før 31. august for reisedatoer fra september ut november for å få et gratis bilde. Legg ut på tur for livet om bord på en 12-minutters helikoptertur. Kombiner eventyr med spektakulær utsikt som du svever over Niagara Falls. Ta av fra heliporten som ligger 5 minutter fra downtown Niagara Falls, Canada. Klatre om bord en Airbus H130 med plass til opptil 7 passasjerer. Den romslige kabinen har store vinduer for den beste panoramautsikten. Sett til himmels mens du flyr over til Niagara-elven. Hør på en fortellerstemme om bord som er tilgjengelig på 12 språk. Svev over elven fra Whirlpool til Rainbow-broen. Se Queen Victoria Parkere, Skylon Tower, American Falls og Bridal Veil Falls ovenfra. Følg svingen ved Hesteskofallene og se regnbuer i alle retninger. På vei tilbake til heliporten vil du kanskje se omrisset av Toronto i nord og bredden til Lake Erie i sør. Kom tilbake på bakken etter en spennende 12-minutters flytur og fortsett eventyret i Niagara Falls.

Fra Toronto: Niagara Falls-dagstur med cruisealternativ

3. Fra Toronto: Niagara Falls-dagstur med cruisealternativ

La Niagara Falls ta pusten fra deg på denne dagsturen fra Toronto. Ha god tid til å ta bilder og nyte byens fantastiske attraksjoner. Ta bilder av Whirlpool Rapids og unn deg selv mens du smaker på lønnesirup og fudge. Begynn dagen med en praktisk og problemfri henting fra Toronto sentrum. Slapp av på en komfortabel buss med fascinerende fortellinger om fossens historie på turen til Niagara. Få mer ved å velge et turalternativ som inkluderer et Niagara bycruise eller få hele pakken med ved å velge et alternativ som inkluderer Journey Behind the Falls-attraksjonen som er 125 fot dyp og 600 fot lang tunnel som når bak fossen. Tilbring 3 timers fritid på å utforske Niagara Falls i ditt eget tempo. Deretter kan du smake på lokalprodusert lønnesirup, kjøre langs Niagara Parkway og se Sir Adam Beck Hydro Generation-stasjon. Få muligheten til noen minneverdige fotomuligheter på Niagara Parkway. Avslutt turen med et besøk til Queenston Heights for å se de historiske Battle Grounds og nyte utsikten over Niagara-elven.

Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

4. Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

Legg ut på en heldagsomvisning til Niagarafallene fra Toronto. Beundre de majestetiske fossene fra forskjellige perspektiver og nyt tiden til å utforske i ditt eget tempo. Oppgrader opplevelsen din med en båttur til fossen. Dra fra Toronto tidligere og returner raskere, på en morsom og avslappet dagstur til Niagara Falls. Slapp av i en komfortabel buss med klimaanlegg med en engasjert, lokal guide.Eventyret ditt begynner når du møter guiden din på det praktiske møtestedet i sentrum. Legg ut på en 1,5-times vakker kjøretur på vei til Niagara-regionen. Din kunnskapsrike sjåfør deler sin lokalkunnskap underveis. Stopp og besøk den historiske byen Niagara on the Lake på egen hånd. Ta inn severdighetene ved Niagara-elven og hjem verdt millioner av dollar langs den naturskjønne Niagara Parkway.  Det blir en guidet fotopause med stopp ved Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids og Niagara Gorge, før ankomst til Niagara Falls. Oppgrader for å inkludere den sesongbaserte båtturen Voyage to the Falls og seil inn i hjertet av de verdensberømte fossene (du må velge alternativet Omvisningen som inkluderer Voyage to the Falls-båtcruise for at cruiset skal være inkludert). Guiden din tar deg med til cruisets avgangspunkt slik at du får raskere  tilgang til båtens ombordstigningsområde.  Når cruiset ikke er i drift, drar du i stedet til utsiktsplattformen på toppen av Skylon Tower, for en uslåelig panoramautsikt til fossen.  Avhengig av alternativet du valgte, kan du nyte opptil 3 timer på egen hånd i Niagara Falls, for å utforske de lokale attraksjonene. Omvisningen din avsluttes med en rolig og kjølig retur til Toronto, i tide for at du kan slappe av før kveldsplanene dine.

Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

5. Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

Denne turen er en perfekt blanding av historie og spenning! Møt reiselederen din på Murray Hill Welcome Center (5146 Murray Street, ved siden av Queen Victoria Place) for å begynne å utforske. Du får se fossen bakfra gjennom en av utsiktsportalene som er skåret rett gjennom fjellet og også fra under fossen ved å begi deg ut på det nedre observasjonsdekket. Ta en tur på den verdensberømte båtturen for å avslutte turen med et smell! Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et gratis merke med tilgang til $150 i besparelser på attraksjoner i området etter turen.

Niagara Falls, Canada: Wonder Magic Show-billett

6. Niagara Falls, Canada: Wonder Magic Show-billett

Slå deg løs i magien til dette nye showet i Niagara Falls som ble skapt, regissert og produsert av den internasjonale stormesteren for magi, Greg Frew. Bli trollbundet av en forestilling av Christian Mascia med denne billetten til "Wonder", en frisk, nyskapende og forfriskende forestilling. Velg fra en rekke sitteplasser for dette 90-minutters showet som garantert vil fange fantasien din, akkurat som det fanget fantasien til International Brotherhood of Magicians. 'Wonder' vil garantert fengsle folk i alle aldre, så ta gjerne med hele familien på denne blendende visningen.

SkyWheel, Niagara Falls, Canada: Adgangsbillett

7. SkyWheel, Niagara Falls, Canada: Adgangsbillett

Bli med på en tur med Niagara SkyWheel – Canadas største pariserhjul. Pariserhjulet reiser seg nesten 55 meter over fossefallene, og er den mest spennende måten å se Niagarafallene. Beundre utsikten mot Hesteskofallene, de amerikanske fallene, Niagaraelven og andre landemerker. Gjør opplevelsen bedre med lydguiding om Niagarafallene og hvordan SkyWheel ble bygget. Niagara SkyWheel har helt lukkede gondoler med klimakontroll for en behagelig opplevelse året rundt. Ta turen på dagtid eller om kvelden, til alle årstider. Nyt spektakulære utsikter fra luften milevis i alle retninger på denne 8- til 12-minutters turen. Ta inn de glitrende lysene ved Clifton Hill og den omliggende Niagara skylinen på en kveldstur.

Niagra Falls: Maid of the Mist & Cave of the Winds Tour

8. Niagra Falls: Maid of the Mist & Cave of the Winds Tour

Ta denne vakre guidede turen gjennom Niagara Falls State Park med en profesjonell, lokal, kunnskapsrik og lidenskapelig turguide. Guiden din vil vise deg det beste av hva fossen har å tilby, samtidig som den gir deg spennende og interessant historisk informasjon hele veien! Nyt den fascinerende utsikten, og deretter en spennende Maid of the Mist-båttur og før du dusjer under 60 000 liter vann på orkandekket ved Cave of the Winds. Ta inn de imponerende severdighetene Horse-Shoe Canadian Falls fra Terrapin Point på Goat Island, og Brudesløret og American Falls fra Luna Island. Guiden din vil møte deg på et utpekt møtepunkt for å begynne eventyret ditt gjennom Niagara Falls State Park. Ikke bare vil du få se alle tre fossene - Horse-Shoe Canadian Falls, Bridal Veil og American Falls - fra de ideelle pittoreske stedene, men du vil også ta en jevn og naturskjønn båttur på den verdenskjente Maid of the Tåkebåt som tar deg så nærme fossen at du faktisk kan kjenne tåken av den i ansiktet. Spenningen stopper ikke der, du vil deretter gå med guiden din til Goat Island til den spennende Cave of the Winds-opplevelsen hvor du vil være under Bridal Veil Falls. Her vil du ha tilgang til orkandekket som er like spennende som det høres ut. Hele tiden vil guiden din gi morsom og interessant informasjon.

Niagara Falls: Walking Tour with Journey Behind the Falls

9. Niagara Falls: Walking Tour with Journey Behind the Falls

Oppdag de mest fordelaktige utsiktspunktene rundt Niagara og dens tre fossefall, på en episk vandretur. På den guidede Niagara Falls-turen får du den ultimate introduksjonen til alle severdighetene du må se. Forvent å bli grepet av guidens fascinerende historier om fossens historie og reise til å bli det ikoniske landemerket det er i dag. Nyt muligheten til å utforske på egen hånd med en app-basert omvisning tilgjengelig på 5 forskjellige språk og utforsk de viktigste severdighetene i Niagara Falls mens du lærer om dens fascinerende fortid. Dra til Journey Behind the Falls for en spennende opplevelse mens du går ned 125 fot under fossen. Når du står på det nedre observasjonsdekket, vil du bli fascinert av de 2800 kubikkmeterne med vann som faller forbi deg hvert eneste sekund.

Fra Toronto: Heldagstur med buss til Niagara Falls

10. Fra Toronto: Heldagstur med buss til Niagara Falls

Oppdag majesteten til et av verdens mest ikoniske naturlige underverk på en heldags guidet tur til Niagara Falls. Eventyret ditt begynner når du går inn på vår toppmoderne turbuss ved South Entrance of Union Station ved Maple Leaf Square i Toronto sentrum. Utstyrt med komfortable sitteplasser og gratis WiFi, er du klar for en hyggelig tur til den fantastiske Niagara-regionen. Underveis vil din sertifiserte Niagara Falls-turguide gi engasjerende kommentarer, som beriker din forståelse av områdets historie, geologi og fascinerende lore. Ved ankomst fengsler det dundrende bruset fra fossen sansene dine, en lyd like fascinerende som synet i seg selv. Vi tar oss til flere førsteklasses utsiktspunkter for disse bilde-perfekte øyeblikkene og følelsen av ærefrykt. Neste på reiseruten er et besøk til Niagara Whirlpool, et naturlig boblebad langs Niagara River. Avhengig av årstid kan vi også stoppe ved Floral Clock, en av verdens største blomsterklokker og et hagemesterverk i seg selv. Dagen din inkluderer også fritid i Niagara-on-the-Lake, en sjarmerende by kjent for sin godt bevarte 1800-tallsarkitektur og sjarmerende atmosfære. Du kan vandre i de pittoreske gatene, stikke innom butikker eller til og med unne deg en lokal vinsmaking hvis du er så tilbøyelig. Inkludert i turpakken din er adgang til Niagara Falls visningsområde. Her får du sjansen til å være nært og personlig med dette fryktinngytende naturskuespillet. Kjenn tåken i ansiktet ditt og hør det øredøvende bruset av vann mens det stuper ned i avgrunnen nedenfor. Det som gjør denne turen ekstra spesiell er fleksibiliteten til å legge til valgfrie opplevelser for egen regning. Du kan velge den berømte Hornblower Boat Ride, en spennende opplevelse som tar deg helt opp til bunnen av fossen. Forbered deg på å ta på deg en poncho og bli litt våt – det er verdt det å komme så nærme et så kraftig naturunderverk. Alternativt kan du vurdere opplevelsen Journey Behind the Falls. Denne unike turen lar deg gå gjennom tunneler til observasjonsdekk og portaler som ligger rett bak fossen, og gir utsikt over dette vidunderet fra innsiden og ut. Vær oppmerksom på at selv om denne omfattende turen tilbyr en mengde severdigheter og naturskjønne stopp, er måltider som lunsj og drikkepenger ikke inkludert. Du vil ha rikelig mulighet til å kjøpe lunsj i Niagara Falls fra en rekke spisesteder for enhver smak og pengepung. Denne Niagara Falls-turen lover en dag full av utrolige severdigheter, fascinerende innsikt og muligheter for unike, valgfrie opplevelser. Din sertifiserte guide og vår kvalitetsturbuss med WiFi sikrer at reisen din er like informativ som den er komfortabel. Enten du reiser alene, som et par eller med familie og venner, kom og opplev storheten til Niagara Falls på en måte som bare vi kan tilby. Valgfrie oppgraderinger som Hornblower Boat Ride og Journey Behind the Falls kan legges til på stedet for å gjøre eventyret ditt virkelig uforglemmelig.

24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Niagara Falls, Canada Turer for enkeltreisende

Hva er andre ting å gjøre enn Turer for enkeltreisende som er verdt å besøke i Niagara Falls, Canada?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Niagara Falls, Canada er:

Hvilken Niagara Falls, Canada Turer for enkeltreisende tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Niagara Falls, Canada

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Falls, Canada? Trykk her for full oversikt