Legg til datoer

Niagara Falls, CanadaNasjonalparker

Våre mest anbefalte Niagara Falls, Canada Nasjonalparker

Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

1. Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

Nyt en guidet tur på den kanadiske siden av Niagara Falls. Opplev de mektige fossefallene med fantastisk utsikt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se den rå kraften til Niagarafallene på nært hold, om bord på Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Hør om opprinnelsen til fossen og se de amerikanske og kanadiske kraftverkene som drives av vannet fra Niagaraelven. Du får også se vakre Floral Clock («blomsteruret») som består av mer enn 16 000 planter. Lær om naturreservatet Niagara Glen og Whirlpool golfbane. Det blir dessuten omvisning ved Whirlpool Rapids utsiktspunkt og Brink of the Falls. Dra opp i Skylon Tower for en luftig panoramautsikt, og gå ned bak fossen for føle Horseshoe Falls bruse over deg på Journey Behind the Falls-attraksjonen. Cruise forbi American Falls og Bridal Veil Falls, ombord på en Hornblower Niagara cruisebåt. Fra desember til april, når båtturen ikke er i drift, kan du besøke Niagara Parks Butterfly Conservatory og Niagara's Fury-attraksjonen i stedet. Gå inn i en 4D -kino og oppdag den eldgamle historien om Niagara Falls i en multisensorisk simulering av den siste istiden.

Niagara Falls, Canada: First Boat Cruise & Behind Falls Tour

2. Niagara Falls, Canada: First Boat Cruise & Behind Falls Tour

Se Niagara Falls på nært hold på et fantastisk båtcruise etterfulgt av en guidet spasertur og besøk til Journey Behind the Falls. Velg mellom våre to morgenturer for en uforglemmelig opplevelse. 8 AM-turene starter denne ultimate Niagara Falls-turen med spesiell tilgang til dagens første heis. Denne reisen bringer deg 19 etasjer ned i juvet, komplett med panoramautsikt, noe som betyr at du vil være de første ned til bryggene og personlig eskortert på Niagara City Cruises-båten. Du får velge det best mulige visningsstedet før folkemengdene ankommer. Turen kl. 10.00 går ned til båthavnen på dagens første taubane og gir ditt første glimt av de utrolige Niagarafallene. En gang ved båthavnen er en gratis poncho inkludert, og stol på oss at du trenger den! Den 20 minutters cruise rundt fossen kan gjennomvåte alle som er på eventyr nær nok. Etter Niagara City Cruise vil guiden din fordype deg i historien og historiene til fossen mens du tar en spasertur rundt strandpromenaden. Se stedet for den tidligere bryllupsreisebroen mens du lærer historien om hvordan den kollapset og hører om det berømte utsiktspunktet for restauranten, Queen Victoria Place, hvor prinsesse Diana spiste. Den evige bevegelsen til Bridal Veil Falls og American Falls kan sees i aksjon, mens guiden din vekker liv til de modige våghalsene som utfordret fossens kraft ved å gå over kanten. Et enestående øyeblikk og bildemulighet er Horseshoe Falls, så ikke glem kameraet ditt. Table Rock Visitor Center er neste der du får delta på Journey Behind the Falls-opplevelsen. Med en forhåndsbestilt tidsluke kan du klatre rett ned trappene inn i de steinete grottene bak Niagara Falls der krasende vann gir gjenlyd gjennom tunnelene. Stien fører til en avsats på siden av fossen hvor du kan føle kraften til 3160 tonn vann i sekundet når det kommer fossende ned like ved. For de som ønsker en komplett Niagara Falls-opplevelse, blander denne turen eksklusiv tilgang, spenning og historie, med eksepsjonell historiefortelling fra en ekspertguide.

Niagara Falls, USA: Maid of Mist & Cave of Winds Combo Tour

3. Niagara Falls, USA: Maid of Mist & Cave of Winds Combo Tour

Utforsk Niagara Falls State Park på denne guidede vandreturen. Få mest mulig ut av tiden din ved å starte med Maid of the Mist-båtturen med guiden din, og reserver deretter tidsluken på Cave of the Winds slik at du kan hoppe over billettkøen. Denne turen gir også et pass for hop-on-hop-off Niagara Scenic Trolley, slik at du også kan besøke Horseshoe Falls, Luna Island og Three Sisters Island. Møt guiden din og start turen med å høre historier om State Parks historie, heroiske redninger og vågale stuntforsøk på vei til Maid Of The Mist-båtturen. Guiden din vil sørge for at du mottar ponchoen din mens du går ut på båten og deler de beste stedene for visning for å gi deg en best mulig opplevelse. Cruise med og lytt til historier om Maid of the Mist-båten. Båtturen vil krysse foran American and Bridal Veil Falls på vei til og fra Horseshoe Falls, den største av de tre fossene som utgjør Niagara Falls. Kom på nært hold for en fantastisk opplevelse. Når cruiset er fullført, dra tilbake til Niagara Falls Observation Tower hvor guiden din vil dele flere historier og kan hjelpe med å ta bilder av deg med den fantastiske utsikten over Niagara Falls bak deg. Ved avslutningen av den guidede delen din vil du motta pass for både hop-on og hop-off Niagara Scenic Trolley-tjenesten og en tidsbestemt reservasjon for Cave of the Winds. Allerede neste stopp etter å ha gått ombord på Niagara Scenic Trolley vil være Vindens hule. Når vognen tar deg med på den korte reisen over til Cave of the Winds, vil du ha en tidsbestemt reservasjon slik at du kan hoppe over billettkøen. Utforsk denne fantastiske attraksjonen ved å ta en heistur ned 150 fot ned i Niagara-juvet. Etter å ha samlet den vanntette ponchoen, kan du oppleve Niagara Falls på nært hold. Ta del i en spennende oppstigning opp til Hurricane Deck plassert ved foten av Bridal Veil Falls, hvor du vil bli helt gjennomvåt. Trolley-passet ditt er bra hele dagen lang, så Niagara Scenic Trolley vil hjelpe deg når du kartlegger din egen kurs uten guide gjennom Goat Island. Se praktfull utsikt fra både Terrapin Point og Luna Island og se strykene på nært hold ved Three Sisters Island.

Niagara Falls: Walking Tour, Journey Behind Falls og Cruise

4. Niagara Falls: Walking Tour, Journey Behind Falls og Cruise

Opplev den beste måten å se Niagara Falls til fots med vår Best of Niagara Falls Canada Walking Tour! Du vil ikke gå glipp av denne en gang-i-livet-muligheten. Din morsomme Niagara Falls-tur begynner med at din lokale vennlige guide møter deg utenfor Skylon Tower. Mens du er der, vil du stige 520 fot opp i en glassheis til observasjonsdekket hvor du vil bli behandlet på en utrolig, fugleperspektiv av alle de tre Niagarafallene (Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls og American Falls) , samt Niagara-elven og området rundt. Når du kommer tilbake på bakken, vil neste stopp få deg til å gå ned 125 fot (ca. 40 m) for å utforske hulelignende tunneler bak fossen ved Journey Behind the Falls. Denne opplevelsen er en godbit for sansene, siden du ikke bare kan høre fallet, men også føle dem. Tunnelene fører til to observasjonsdekk, og gir deg den perfekte fotomuligheten. Etter besøket ditt til Journey Behind the Falls, tar vi deg ombord på Voyage To The Falls-båtturen. På cruiset ditt vil du seile rundt Niagara-juvet og komme så nært fossen som mulig. Du kan forvente å føle den forfriskende tåken på huden din under denne båtturen, men ikke bekymre deg, du vil bli utstyrt med en resirkulerbar regnponcho. Når du er ferdig med den fantastiske båtturen din, vil turen avsluttes, og du og guiden din vil skilles.

Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

5. Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

Opplev en omvisning på den kanadiske siden av Niagarafallene og oppdag de mektige fossefallene med fantastisk utsikt. Få et innblikk og lær om områdets historie fra din lokale, lisensierte guide. Dagen din starter med gratis henting fra sentrale hoteller og steder i Toronto sentrum og Mississauga. Du ankommer Niagarafallene rundt kl. 10:00 og har rundt 4 timer på egen hånd til å utforske fossen og oppleve berømte attraksjoner i Niagarafallene. Legg til attraksjoner i turpakken din for å oppleve det beste av Niagara Falls. Ta denne turen om sommeren og ta den verdensberømte båtturen «Maid of the Mist» med Hornblower Boat Cruise. På dette båtcruiset kommer du nærme Niagarakløften, Amerikafallene, Brudeslørfallene og inn i hjertet av de kanadiske Hesteskofallene. Du kan til og med nyte denne opplevelsen om vinteren selv om båten ikke går. Legg til andre kjente aktiviteter til opplevelsen, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Besøk deretter den prangende landsbyen Clifton Hill for solo- og familiemoro med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en arkade. Pakk en lunsj for å ha en piknik ved fossene eller bestill på en lokal restaurant. Dra deretter på en naturskjønn og guidet kjøretur over Niagara Parkway. Stopp og ta bilder ved ikoniske attraksjoner underveis som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklokken og Niagara kraftstasjon. Deretter kan du nyte en lønnesirup-tur med smaking for å prøve kanadisk-inspirerte godbiter som hjemmelaget fudge, poutine, lønneøl eller Niagaras berømte isvin. Returner til Toronto kl. 17:00 og nyt en helaften i byen med tid til middag og mulighetene for et kveldsarrangement for deg selv.

Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

6. Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

Legg ut på en heldagsomvisning til Niagarafallene fra Toronto. Beundre de majestetiske fossene fra forskjellige perspektiver og nyt tiden til å utforske i ditt eget tempo. Oppgrader opplevelsen din med en båttur til fossen. Dra fra Toronto tidligere og returner raskere, på en morsom og avslappet dagstur til Niagara Falls. Slapp av i en komfortabel buss med klimaanlegg med en engasjert, lokal guide.Eventyret ditt begynner når du møter guiden din på det praktiske møtestedet i sentrum. Legg ut på en 1,5-times vakker kjøretur på vei til Niagara-regionen. Din kunnskapsrike sjåfør deler sin lokalkunnskap underveis. Stopp og besøk den historiske byen Niagara on the Lake på egen hånd. Ta inn severdighetene ved Niagara-elven og hjem verdt millioner av dollar langs den naturskjønne Niagara Parkway.  Det blir en guidet fotopause med stopp ved Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids og Niagara Gorge, før ankomst til Niagara Falls. Oppgrader for å inkludere den sesongbaserte båtturen Voyage to the Falls og seil inn i hjertet av de verdensberømte fossene (du må velge alternativet Omvisningen som inkluderer Voyage to the Falls-båtcruise for at cruiset skal være inkludert). Guiden din tar deg med til cruisets avgangspunkt slik at du får raskere  tilgang til båtens ombordstigningsområde.  Når cruiset ikke er i drift, drar du i stedet til utsiktsplattformen på toppen av Skylon Tower, for en uslåelig panoramautsikt til fossen.  Avhengig av alternativet du valgte, kan du nyte opptil 3 timer på egen hånd i Niagara Falls, for å utforske de lokale attraksjonene. Omvisningen din avsluttes med en rolig og kjølig retur til Toronto, i tide for at du kan slappe av før kveldsplanene dine.

Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

7. Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

Denne turen er en perfekt blanding av historie og spenning! Møt reiselederen din på Murray Hill Welcome Center (5146 Murray Street, ved siden av Queen Victoria Place) for å begynne å utforske. Du får se fossen bakfra gjennom en av utsiktsportalene som er skåret rett gjennom fjellet og også fra under fossen ved å begi deg ut på det nedre observasjonsdekket. Ta en tur på den verdensberømte båtturen for å avslutte turen med et smell! Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et gratis merke med tilgang til $150 i besparelser på attraksjoner i området etter turen.

Fra New York: 4-dagerstur med Niagara Falls og US Capitol

8. Fra New York: 4-dagerstur med Niagara Falls og US Capitol

Besøk den amerikanske og kanadiske siden av Niagara Falls. Stopp på et kjøpesenter for en handletur og fortsett til historiske Philadelphia, kjent som «The City of Brotherly Love». Se den berømte Liberty Bell og Independence Hall Square. Du vil også besøke Washington DC, hovedstaden i USA, og US Mint. Fortsett til Lancaster for å lære om Amish-samfunnet. Dag 1: New York - Finger Lakes - Niagara Falls Avreisen om morgenen fra «The Big Apple» tar deg nordover, der du passerer vakre Delaware Gap på vei til Watkins Glen State Park, i hjertet av Finger Lakes-regionen. Vandre gjennom Watkins Glen Canyon for å besøke de vakre fossefallene. Fortsett mot Niagarafallene, forbi Seneca Lake, før du ankommer sent om ettermiddagen  (Reiseplanen om vinteren går til Montour Falls i stedet for Watkins Glen State Park). Besøk de amerikanske og kanadiske sidene av fossen, inkludert American Falls, Horseshoe Falls, Goat Island og Sister Island. Om kvelden kan du beundre den fargerike belysningen i vannet ved Niagarafallene. Overnatting: Niagara Falls – Wyndham Super 8 Dag 2: Niagara Falls – New Jersey Når du forlater hotellet hører du vanndrønnet fra Niagara Falls. Se fossen på nært hold fra Horseshoe Falls og opplev vannstrømmenes kraft om bord i Maid of the Mist (mai-oktober). Fra november til april vil du besøke Power Vista Hydro-elektriske stasjon og Cave of the Winds. Rundt kl. 12:00 drar du sørover til New York State. På vei til New York kan du handle på et av de store outlet-sentrene langs veien, der du kan jakte på gode kupp i merkevarebutikkene. Overnatting: New Jersey - La Quinta Inns & Suites  Dag 3: New Jersey - Philadelphia - Washington DC Avreise fra New Jersey til Pennsylvania og «The City of Brotherly Love», Philadelphia. Vel fremme i det historiske området i Philadelphia vil du besøke den berømte Liberty Bell, Constitution Square og Constitution Hall, som er noen av de kjente amerikanske frihetssymbolene. Vandre langs Elfert Alley (den eldste bebodde gaten i Amerika) og fortsett på en panoramisk tur som inkluderer finansdistriktet, Benjamin Franklin Parkway, historiske Philadelphia og mer. Se de berømte «Rocky Steps» ved avreise fra Philadelphia, før turen går nordover til Lancaster, amish-folkets hjemsted. Få en tur i en autentisk Amish Buggy, besøk et marked som selger lokal kunst og håndverk og lær mer om hvordan det er å leve et liv uten godene ved moderne teknologi, elektrisitet, rennende vann og telefontjenester. Overnatting: Wyndham Garden, Washington DC Dag 4: Washington DC - New York  Start dagen med et besøk til Thomas Jefferson Memorial, ved Tidal Basin, omringet av berømte, japanske kirsebærtrær. Besøk Arlington National Cemetery, se vaktskiftet og Kennedy-familiens gravsted.  Besøk deretter Capitol Hill. Se US Capitol og Det Hvite Hus for å forstå kjernen av det amerikanske styresettet. Fortett til Air and Space Museum, før du besøker minnesmerkene over Lincoln, Martin Luther King, Korea og Vietnam.  Sent på ettermiddagen drar du nordover for en kveldsankomst i New York.

Niagra Falls: Maid of the Mist & Cave of the Winds Tour

9. Niagra Falls: Maid of the Mist & Cave of the Winds Tour

Ta denne vakre guidede turen gjennom Niagara Falls State Park med en profesjonell, lokal, kunnskapsrik og lidenskapelig turguide. Guiden din vil vise deg det beste av hva fossen har å tilby, samtidig som den gir deg spennende og interessant historisk informasjon hele veien! Nyt den fascinerende utsikten, og deretter en spennende Maid of the Mist-båttur og før du dusjer under 60 000 liter vann på orkandekket ved Cave of the Winds. Ta inn de imponerende severdighetene Horse-Shoe Canadian Falls fra Terrapin Point på Goat Island, og Brudesløret og American Falls fra Luna Island. Guiden din vil møte deg på et utpekt møtepunkt for å begynne eventyret ditt gjennom Niagara Falls State Park. Ikke bare vil du få se alle tre fossene - Horse-Shoe Canadian Falls, Bridal Veil og American Falls - fra de ideelle pittoreske stedene, men du vil også ta en jevn og naturskjønn båttur på den verdenskjente Maid of the Tåkebåt som tar deg så nærme fossen at du faktisk kan kjenne tåken av den i ansiktet. Spenningen stopper ikke der, du vil deretter gå med guiden din til Goat Island til den spennende Cave of the Winds-opplevelsen hvor du vil være under Bridal Veil Falls. Her vil du ha tilgang til orkandekket som er like spennende som det høres ut. Hele tiden vil guiden din gi morsom og interessant informasjon.

Fra New York City: 3-dagers tur til Niagara Falls

10. Fra New York City: 3-dagers tur til Niagara Falls

Opplev Niagarafallenes krefter med en tur på Maid of the Mist. Se Toronto, den største byen i Canada, og kjør gjennom Thousand Islands på denne 3-dagers turen fra New York City. Dag 1: Søndag eller fredag New York - Finger Lakes - Niagarafallene En tidlig morgenavgang tar deg nordover fra «The Big Apple», forbi vakre Delaware Gap, til Watkins Glen State Park i hjertet av Finger Lakes-regionen. Gå gjennom Watkins Glen Canyon for å se de vakre fossefallene og passer Seneca Lake før du ankommer Niagarafallene sent på ettermiddagen. Se den amerikanske siden av fossen, inkludert American Falls, Goat Island og Luna Island. Se Niagarafallene om kvelden og beundre den fargerike belysningen av vannet. Overnatting: Niagarafallene - Wyndham Super 8 Dag 2: Mandag eller lørdag Niagarafallene - Toronto - 1000 Islands Hør de buldrende Niagarafallene når du reiser fra hotellet. Se fossen på nært hold fra Hesteskofallene , etterfulgt av et besøk til den vakre landsbyen Niagara-on-the-Lake. Fortsett til Toronto, Canadas finanshovedstad. Se MTO Park, Brookfield Place og rådhuset. Dra fra Toronto i kveldingen og reis østover langs verdenskjente Lake Ontario for kveldsankomst til Thousand Islands-området. I april, avhengig av værforhold, reiser vi noen ganger tilbake til Niagarafallene for overnatting. Overnatting: Gananoque - Comfort Inn (Om vinteren Niagara Falls - Wyndham Super 8) Dag 3: Tirsdag eller søndag 1000 Islands - New York   Start dagen med en båttur gjennom den fantastiske øygruppen Thousand Islands, langs Saint Laurence-elven og se husene til de rike og berømte, bygget på private øyer.  Etter lunsj går turen til New York State. På vei til New York kan du ta en handletur til et av de store outlet-sentrene langs veien, der du kan se etter kupp i merkevarebutikker før du returner til New York City.

24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for Niagara Falls, Canada

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Falls, Canada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara Falls, Canada

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 792 vurderinger

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.