Legg til datoer

Niagara Falls, CanadaFamilievennlige aktiviteter

Våre mest anbefalte Niagara Falls, Canada Familievennlige aktiviteter

Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

1. Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

Nyt en guidet tur på den kanadiske siden av Niagara Falls. Opplev de mektige fossefallene med fantastisk utsikt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se den rå kraften til Niagarafallene på nært hold, om bord på Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Hør om opprinnelsen til fossen og se de amerikanske og kanadiske kraftverkene som drives av vannet fra Niagaraelven. Du får også se vakre Floral Clock («blomsteruret») som består av mer enn 16 000 planter. Lær om naturreservatet Niagara Glen og Whirlpool golfbane. Det blir dessuten omvisning ved Whirlpool Rapids utsiktspunkt og Brink of the Falls. Dra opp i Skylon Tower for en luftig panoramautsikt, og gå ned bak fossen for føle Horseshoe Falls bruse over deg på Journey Behind the Falls-attraksjonen. Cruise forbi American Falls og Bridal Veil Falls, ombord på en Hornblower Niagara cruisebåt. Fra desember til april, når båtturen ikke er i drift, kan du besøke Niagara Parks Butterfly Conservatory og Niagara's Fury-attraksjonen i stedet. Gå inn i en 4D -kino og oppdag den eldgamle historien om Niagara Falls i en multisensorisk simulering av den siste istiden.

Niagarafallene, Canada: Flytur med helikopter

2. Niagarafallene, Canada: Flytur med helikopter

Bestill på forhånd og spar - bestill før 31. august for reisedatoer fra september ut november for å få et gratis bilde. Legg ut på tur for livet om bord på en 12-minutters helikoptertur. Kombiner eventyr med spektakulær utsikt som du svever over Niagara Falls. Ta av fra heliporten som ligger 5 minutter fra downtown Niagara Falls, Canada. Klatre om bord en Airbus H130 med plass til opptil 7 passasjerer. Den romslige kabinen har store vinduer for den beste panoramautsikten. Sett til himmels mens du flyr over til Niagara-elven. Hør på en fortellerstemme om bord som er tilgjengelig på 12 språk. Svev over elven fra Whirlpool til Rainbow-broen. Se Queen Victoria Parkere, Skylon Tower, American Falls og Bridal Veil Falls ovenfra. Følg svingen ved Hesteskofallene og se regnbuer i alle retninger. På vei tilbake til heliporten vil du kanskje se omrisset av Toronto i nord og bredden til Lake Erie i sør. Kom tilbake på bakken etter en spennende 12-minutters flytur og fortsett eventyret i Niagara Falls.

Niagrafallene, Canada: Billett til Skylon Tower

3. Niagrafallene, Canada: Billett til Skylon Tower

Forhåndsbestill billett med fleksibel dato til Skylon Tower, som passer dine reiseplaner og værforholdene. Billetten din er gyldig for innreise innen syv dager etter den bestilte datoen. Året rundt, under solen eller stjernene, kan du nyte den beste panoramautsikten over fossene og byen rundt fra 236 meter over Niagara-juvet. Besøket ditt begynner med en tur til toppen i en lukket utvendig glassheis. En jevn tur på 52 sekunder vil ta deg til toppen av tårnet, klar til å oppdage severdighetene fra både innendørs og utendørs utsiktsplattformen. Beundre en utsikt fra høyden over Horseshoe Falls, American Falls, Great Gorge og Niagara-elven. I løpet av dagen vil du ta inn utsikten over Niagara vinregion og skyskraperne i Toronto og Buffalo, når forholdene ligger til rette. Besøk om natten for å se fossene opplyst i en kaskade av farger og beundre det sesongbaserte Falls Fireworks forestillingen.  Revolving Dining Room (roterende restaurant) og Summit Suite Buffet tilbyr overdådige måltider. Ved basen av Skylon Tower er det et morsomt senter med interaktive spill og turer for alle aldre. Gå gjennom shoppingområdet med et bredt utvalg av spesialforretninger med karakteristiske kanadiske suvenirer, gaveartikler, klær, smykker, autentisk håndverk og lokale håndverkere.

Niagara Falls, Canada: Kveldscruise med fyrverkeri

4. Niagara Falls, Canada: Kveldscruise med fyrverkeri

Opplev de magiske Niagarafallene på et kveldscruise med fyrverkeri, med avgang fra Niagara Falls, Canada. Beundre det flotte fyrverkeriet over Niagarafallene, som er opplyst av kaskader av farger, etter mørkets frembrudd av den spektakulære «Illumination of the Falls». Ankom tidlig for å sjekke inn og starte kvelden med en tur på den unike kabelbanen i Niagara. Kjør ned skrenten i en kabelbane med klimaanlegg, og nyt stemningen på uteplassen ved elvebredden ved foten av Niagara Gorge. Gå om bord på cruisebåten og kjør ut mot opplyste Horseshoe Falls, American Falls og Bridal Veil Falls, om bord en eksklusiv katamaran.Nyt tåken fra dekket med 360-graders utsikt, eller hold deg tørr på utsiktsdekket innendørs. Når været tillater det, kan du se stjernehimmelen opplyst med fantastisk fyrverkeri. Eksempel på rutetbell for Falls Fireworks cruise: 20:30 - 21:15: Innsjekking, tur med kabelbanen til uteplassen ved elvebredden og bryggen. 21:15: Adgang til kabelbanen stenges. Vennligst sørg for å ha sjekket inn i god tid før dette. 21:30: Cruiset har avgang. 22:00: Fyrverkeriet starter (avhengig av været). 22:10: Cruiset avsluttes. 22:30: Kabelbanen stenger, men du kan bruke heisen etter dette tidspunktet.

Niagarafallene i Canada: Zipline til fossefallene

5. Niagarafallene i Canada: Zipline til fossefallene

Oppdag en fantastisk utsikt over Niagara Falls og få adrenalinet til å fosse med denne zipline-billetten. Zipline 67 meter over Niagara River Gorge og 670 meter forbi American Falls. Returner til startstedet med en minibuss. Bli med på den mest spennende og unike opplevelsen du kan ha ved Niagarafallene. Dra nytte av hurtig adgang, ved å fylle inn ansvarsfraskrivelsen på nettet før du ankommer. Gå direkte til startstedet hvor personalet hjelper deg. Her blir du utstyrt med hjelm og en komfortabel sikkerhetssele. Du får alle sikkerhetsinstruksjoner du trenger, slik at du kan bare lene deg tilbake, slappe av og nyte utsikten. Opplev naturens utrolige kraft mens du flyr 67 meter over den berømte Niagara-elven og glir 670 meter forbi de amerikanske fallene. Underveis kan du kjenne på den utrolige kraften, tordenbrølet og den fantastiske tåken ved de mektige canadiske Hesteskofallene, før du ankommer ved landingsstedet til Niagarafallenes utsiktsplattform. Nyt de beste utsikts- og fotomulighetene ved de verdensberømte Niagarafallene i all deres prakt. Til sluttt returner du til toppen i en komfortabel minibuss med klimaanlegg.

Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

6. Fra Toronto: Dagstur til Niagarafallene/Niagara-on-the-Lake

Legg ut på en heldagsomvisning til Niagarafallene fra Toronto. Beundre de majestetiske fossene fra forskjellige perspektiver og nyt tiden til å utforske i ditt eget tempo. Oppgrader opplevelsen din med en båttur til fossen. Dra fra Toronto tidligere og returner raskere, på en morsom og avslappet dagstur til Niagara Falls. Slapp av i en komfortabel buss med klimaanlegg med en engasjert, lokal guide.Eventyret ditt begynner når du møter guiden din på det praktiske møtestedet i sentrum. Legg ut på en 1,5-times vakker kjøretur på vei til Niagara-regionen. Din kunnskapsrike sjåfør deler sin lokalkunnskap underveis. Stopp og besøk den historiske byen Niagara on the Lake på egen hånd. Ta inn severdighetene ved Niagara-elven og hjem verdt millioner av dollar langs den naturskjønne Niagara Parkway.  Det blir en guidet fotopause med stopp ved Floral Clock, Hydro Power Station, Whirlpool Rapids og Niagara Gorge, før ankomst til Niagara Falls. Oppgrader for å inkludere den sesongbaserte båtturen Voyage to the Falls og seil inn i hjertet av de verdensberømte fossene (du må velge alternativet Omvisningen som inkluderer Voyage to the Falls-båtcruise for at cruiset skal være inkludert). Guiden din tar deg med til cruisets avgangspunkt slik at du får raskere  tilgang til båtens ombordstigningsområde.  Når cruiset ikke er i drift, drar du i stedet til utsiktsplattformen på toppen av Skylon Tower, for en uslåelig panoramautsikt til fossen.  Avhengig av alternativet du valgte, kan du nyte opptil 3 timer på egen hånd i Niagara Falls, for å utforske de lokale attraksjonene. Omvisningen din avsluttes med en rolig og kjølig retur til Toronto, i tide for at du kan slappe av før kveldsplanene dine.

Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

7. Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

Denne turen er en perfekt blanding av historie og spenning! Møt reiselederen din på Murray Hill Welcome Center (5146 Murray Street, ved siden av Queen Victoria Place) for å begynne å utforske. Du får se fossen bakfra gjennom en av utsiktsportalene som er skåret rett gjennom fjellet og også fra under fossen ved å begi deg ut på det nedre observasjonsdekket. Ta en tur på den verdensberømte båtturen for å avslutte turen med et smell! Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et gratis merke med tilgang til $150 i besparelser på attraksjoner i området etter turen.

Niagara Falls, Canada: Wonder Magic Show-billett

8. Niagara Falls, Canada: Wonder Magic Show-billett

Slå deg løs i magien til dette nye showet i Niagara Falls som ble skapt, regissert og produsert av den internasjonale stormesteren for magi, Greg Frew. Bli trollbundet av en forestilling av Christian Mascia med denne billetten til "Wonder", en frisk, nyskapende og forfriskende forestilling. Velg fra en rekke sitteplasser for dette 90-minutters showet som garantert vil fange fantasien din, akkurat som det fanget fantasien til International Brotherhood of Magicians. 'Wonder' vil garantert fengsle folk i alle aldre, så ta gjerne med hele familien på denne blendende visningen.

Fra New York: 4-dagerstur med Niagara Falls og US Capitol

9. Fra New York: 4-dagerstur med Niagara Falls og US Capitol

Besøk den amerikanske og kanadiske siden av Niagara Falls. Stopp på et kjøpesenter for en handletur og fortsett til historiske Philadelphia, kjent som «The City of Brotherly Love». Se den berømte Liberty Bell og Independence Hall Square. Du vil også besøke Washington DC, hovedstaden i USA, og US Mint. Fortsett til Lancaster for å lære om Amish-samfunnet. Dag 1: New York - Finger Lakes - Niagara Falls Avreisen om morgenen fra «The Big Apple» tar deg nordover, der du passerer vakre Delaware Gap på vei til Watkins Glen State Park, i hjertet av Finger Lakes-regionen. Vandre gjennom Watkins Glen Canyon for å besøke de vakre fossefallene. Fortsett mot Niagarafallene, forbi Seneca Lake, før du ankommer sent om ettermiddagen  (Reiseplanen om vinteren går til Montour Falls i stedet for Watkins Glen State Park). Besøk de amerikanske og kanadiske sidene av fossen, inkludert American Falls, Horseshoe Falls, Goat Island og Sister Island. Om kvelden kan du beundre den fargerike belysningen i vannet ved Niagarafallene. Overnatting: Niagara Falls – Wyndham Super 8 Dag 2: Niagara Falls – New Jersey Når du forlater hotellet hører du vanndrønnet fra Niagara Falls. Se fossen på nært hold fra Horseshoe Falls og opplev vannstrømmenes kraft om bord i Maid of the Mist (mai-oktober). Fra november til april vil du besøke Power Vista Hydro-elektriske stasjon og Cave of the Winds. Rundt kl. 12:00 drar du sørover til New York State. På vei til New York kan du handle på et av de store outlet-sentrene langs veien, der du kan jakte på gode kupp i merkevarebutikkene. Overnatting: New Jersey - La Quinta Inns & Suites  Dag 3: New Jersey - Philadelphia - Washington DC Avreise fra New Jersey til Pennsylvania og «The City of Brotherly Love», Philadelphia. Vel fremme i det historiske området i Philadelphia vil du besøke den berømte Liberty Bell, Constitution Square og Constitution Hall, som er noen av de kjente amerikanske frihetssymbolene. Vandre langs Elfert Alley (den eldste bebodde gaten i Amerika) og fortsett på en panoramisk tur som inkluderer finansdistriktet, Benjamin Franklin Parkway, historiske Philadelphia og mer. Se de berømte «Rocky Steps» ved avreise fra Philadelphia, før turen går nordover til Lancaster, amish-folkets hjemsted. Få en tur i en autentisk Amish Buggy, besøk et marked som selger lokal kunst og håndverk og lær mer om hvordan det er å leve et liv uten godene ved moderne teknologi, elektrisitet, rennende vann og telefontjenester. Overnatting: Wyndham Garden, Washington DC Dag 4: Washington DC - New York  Start dagen med et besøk til Thomas Jefferson Memorial, ved Tidal Basin, omringet av berømte, japanske kirsebærtrær. Besøk Arlington National Cemetery, se vaktskiftet og Kennedy-familiens gravsted.  Besøk deretter Capitol Hill. Se US Capitol og Det Hvite Hus for å forstå kjernen av det amerikanske styresettet. Fortett til Air and Space Museum, før du besøker minnesmerkene over Lincoln, Martin Luther King, Korea og Vietnam.  Sent på ettermiddagen drar du nordover for en kveldsankomst i New York.

Niagara Falls, Canada: Bird Kingdom inngangsbillett

10. Niagara Falls, Canada: Bird Kingdom inngangsbillett

Bird Kingdom er verdens største frittflygende innendørs voliere. Oppdag hundrevis av tropiske fugler mens du utforsker stiene gjennom regnskogen på flere nivåer. Møt vennlige papegøyer og eksotiske dyr på Bird Kingdom's Animal Encounters. Utforsk ruinene av nattjungelen som er hjemsted for mange fascinerende nattlige skapninger. Lorikeet Landing gir en uforglemmelig opplevelse hvor du kan mate og samhandle med de lekne lorikeet-fuglene. Bird Kingdom er et spennende eventyr som er morsomt for alle aldre. Denne attraksjonen i verdensklasse ligger 5 minutters gange fra Niagara Falls og er åpen hele året. Sørg for å ta med kameraet når du møter eksotiske fugler og dyr på nært hold i deres naturlige habitater.

26 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Niagara Falls, Canada Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i Niagara Falls, Canada?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Niagara Falls, Canada er:

Hvilken Niagara Falls, Canada Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Niagara Falls, Canada

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Falls, Canada? Trykk her for full oversikt