Legg til datoer

Niagara Falls, CanadaBra for grupper

Våre mest anbefalte Niagara Falls, Canada Bra for grupper

Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

1. Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

Nyt en guidet tur på den kanadiske siden av Niagara Falls. Opplev de mektige fossefallene med fantastisk utsikt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se den rå kraften til Niagarafallene på nært hold, om bord på Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Hør om opprinnelsen til fossen og se de amerikanske og kanadiske kraftverkene som drives av vannet fra Niagaraelven. Du får også se vakre Floral Clock («blomsteruret») som består av mer enn 16 000 planter. Lær om naturreservatet Niagara Glen og Whirlpool golfbane. Det blir dessuten omvisning ved Whirlpool Rapids utsiktspunkt og Brink of the Falls. Dra opp i Skylon Tower for en luftig panoramautsikt, og gå ned bak fossen for føle Horseshoe Falls bruse over deg på Journey Behind the Falls-attraksjonen. Cruise forbi American Falls og Bridal Veil Falls, ombord på en Hornblower Niagara cruisebåt. Fra desember til april, når båtturen ikke er i drift, kan du besøke Niagara Parks Butterfly Conservatory og Niagara's Fury-attraksjonen i stedet. Gå inn i en 4D -kino og oppdag den eldgamle historien om Niagara Falls i en multisensorisk simulering av den siste istiden.

Niagara Falls: Walking Tour, Journey Behind Falls og Cruise

2. Niagara Falls: Walking Tour, Journey Behind Falls og Cruise

Opplev den beste måten å se Niagara Falls til fots med vår Best of Niagara Falls Canada Walking Tour! Du vil ikke gå glipp av denne en gang-i-livet-muligheten. Din morsomme Niagara Falls-tur begynner med at din lokale vennlige guide møter deg utenfor Skylon Tower. Mens du er der, vil du stige 520 fot opp i en glassheis til observasjonsdekket hvor du vil bli behandlet på en utrolig, fugleperspektiv av alle de tre Niagarafallene (Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls og American Falls) , samt Niagara-elven og området rundt. Når du kommer tilbake på bakken, vil neste stopp få deg til å gå ned 125 fot (ca. 40 m) for å utforske hulelignende tunneler bak fossen ved Journey Behind the Falls. Denne opplevelsen er en godbit for sansene, siden du ikke bare kan høre fallet, men også føle dem. Tunnelene fører til to observasjonsdekk, og gir deg den perfekte fotomuligheten. Etter besøket ditt til Journey Behind the Falls, tar vi deg ombord på Voyage To The Falls-båtturen. På cruiset ditt vil du seile rundt Niagara-juvet og komme så nært fossen som mulig. Du kan forvente å føle den forfriskende tåken på huden din under denne båtturen, men ikke bekymre deg, du vil bli utstyrt med en resirkulerbar regnponcho. Når du er ferdig med den fantastiske båtturen din, vil turen avsluttes, og du og guiden din vil skilles.

Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

3. Toronto: Guidet dagstur til Niagarafallene med attraksjoner

Opplev en omvisning på den kanadiske siden av Niagarafallene og oppdag de mektige fossefallene med fantastisk utsikt. Få et innblikk og lær om områdets historie fra din lokale, lisensierte guide. Dagen din starter med gratis henting fra sentrale hoteller og steder i Toronto sentrum og Mississauga. Du ankommer Niagarafallene rundt kl. 10:00 og har rundt 4 timer på egen hånd til å utforske fossen og oppleve berømte attraksjoner i Niagarafallene. Legg til attraksjoner i turpakken din for å oppleve det beste av Niagara Falls. Ta denne turen om sommeren og ta den verdensberømte båtturen «Maid of the Mist» med Hornblower Boat Cruise. På dette båtcruiset kommer du nærme Niagarakløften, Amerikafallene, Brudeslørfallene og inn i hjertet av de kanadiske Hesteskofallene. Du kan til og med nyte denne opplevelsen om vinteren selv om båten ikke går. Legg til andre kjente aktiviteter til opplevelsen, inkludert Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury.  Besøk deretter den prangende landsbyen Clifton Hill for solo- og familiemoro med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en arkade. Pakk en lunsj for å ha en piknik ved fossene eller bestill på en lokal restaurant. Dra deretter på en naturskjønn og guidet kjøretur over Niagara Parkway. Stopp og ta bilder ved ikoniske attraksjoner underveis som Niagara Whirlpool Rapids, blomsterklokken og Niagara kraftstasjon. Deretter kan du nyte en lønnesirup-tur med smaking for å prøve kanadisk-inspirerte godbiter som hjemmelaget fudge, poutine, lønneøl eller Niagaras berømte isvin. Returner til Toronto kl. 17:00 og nyt en helaften i byen med tid til middag og mulighetene for et kveldsarrangement for deg selv.

Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

4. Niagara Falls: Båtcruise og Journey Behind the Falls Tour

Denne turen er en perfekt blanding av historie og spenning! Møt reiselederen din på Murray Hill Welcome Center (5146 Murray Street, ved siden av Queen Victoria Place) for å begynne å utforske. Du får se fossen bakfra gjennom en av utsiktsportalene som er skåret rett gjennom fjellet og også fra under fossen ved å begi deg ut på det nedre observasjonsdekket. Ta en tur på den verdensberømte båtturen for å avslutte turen med et smell! Denne turen gir utsikt fra alle vinkler og vil gi minner som vil vare livet ut. Utforsk over 20 andre populære Niagara Falls-severdigheter med reiseguiden din underveis. Lytt til fascinerende historier og lær interessante fakta om historien til Niagara Falls. Motta et gratis merke med tilgang til $150 i besparelser på attraksjoner i området etter turen.

Canada: Helikoptertur og båttur i Niagarafallene

5. Canada: Helikoptertur og båttur i Niagarafallene

Bli med på en guidet tur til Niagara Falls for å se den mektige fossen fra flere forskjellige perspektiver, inkludert fra oven med en 12-minutters helikoptertur. Opplev den kanadiske siden av fossen, ansett som den beste siden for å se både American og Horseshoe Falls. Fly rett over fossen og virvelstrømmene for å få et fugleperspektiv under en 12-minutters helikoptertur. Beundre det dramatiske synet av denne naturlige skjønnheten fra luften. Deretter kan du se kraften til Niagara Falls på nært hold ombord på Hornblower Niagara Cruise-båten, for besøkende mellom mai til november. Når båtcruiset ikke er i drift, opplev det morsomme Interactive Niagara Fury og Butterfly Conservatory. Nyt 360-graders utsikt fra observasjonsdekket til Skylon Tower og nyt en spektakulær lunsj i den roterende spisesalen. Avslutt med en reise bak de ikoniske Horseshoe Falls. Dagsturen avsluttes med retur til samme sted hvor du ble hentet.

Niagra Falls: Maid of the Mist & Cave of the Winds Tour

6. Niagra Falls: Maid of the Mist & Cave of the Winds Tour

Ta denne vakre guidede turen gjennom Niagara Falls State Park med en profesjonell, lokal, kunnskapsrik og lidenskapelig turguide. Guiden din vil vise deg det beste av hva fossen har å tilby, samtidig som den gir deg spennende og interessant historisk informasjon hele veien! Nyt den fascinerende utsikten, og deretter en spennende Maid of the Mist-båttur og før du dusjer under 60 000 liter vann på orkandekket ved Cave of the Winds. Ta inn de imponerende severdighetene Horse-Shoe Canadian Falls fra Terrapin Point på Goat Island, og Brudesløret og American Falls fra Luna Island. Guiden din vil møte deg på et utpekt møtepunkt for å begynne eventyret ditt gjennom Niagara Falls State Park. Ikke bare vil du få se alle tre fossene - Horse-Shoe Canadian Falls, Bridal Veil og American Falls - fra de ideelle pittoreske stedene, men du vil også ta en jevn og naturskjønn båttur på den verdenskjente Maid of the Tåkebåt som tar deg så nærme fossen at du faktisk kan kjenne tåken av den i ansiktet. Spenningen stopper ikke der, du vil deretter gå med guiden din til Goat Island til den spennende Cave of the Winds-opplevelsen hvor du vil være under Bridal Veil Falls. Her vil du ha tilgang til orkandekket som er like spennende som det høres ut. Hele tiden vil guiden din gi morsom og interessant informasjon.

Niagara, Canada: Halvdags vingårdstur med smaksprøver

7. Niagara, Canada: Halvdags vingårdstur med smaksprøver

Legg ut på en guidet tur i Niagaras berømte vinregion med en inkluderende opplevelse designet for alle, enten du er en kjenner eller bare vil dele en drink med venner. Vinlandsturen sentrerer seg rundt Niagara-on-the-lake-regionen, som ligger ved Lake Ontario, nær munningen av Niagara Falls. Reis langs den historiske Niagara Parkway til den sjarmerende byen Niagara on the Lake. Prøv vin på Pillitteri Estates, Inniskillin og Konzelmann Estates. Deretter kan du nyte fritiden til lunsj og shopping i den sjarmerende byen som er kåret til den vakreste byen i Canada. Til slutt, nyt bekvemmeligheten av en returoverføring til hentestedet ditt.

Niagara: Power Station and Tunnel Under the Falls Tour

8. Niagara: Power Station and Tunnel Under the Falls Tour

Legg ut på en interaktiv historisk vandretur for å lære hvordan Nikola Tesla brukte vannkraft på den kanadiske siden av Niagara Falls. Besøk Skylon Tower og Niagara Parks Power Station og opplev den utrolige Tailrace Tunnel, dykk 180 fot under jorden i en glassheis. Reisen din inn i vannkraftens historie begynner ved Skylon Tower, hvor du møter din ekspertguide og ser ut over Niagara Parks kraftstasjon, samt den internasjonale kontrolldammen. Ta en glassheis til toppen, hvor du har tid til å nyte den fantastiske utsikten. Etter å ha gått ned, gå til det nærliggende Illumination Tower, hvor fossen lyses opp i et fantastisk lysshow hver kveld. Gå over til Teslas minnestatue mens du lærer om hvordan Niagara Falls var den ultimate avgjørelsen i kampen om vannkraftens overherredømme. Stopp ved det beste utsiktspunktet for Horseshoe Falls og gå over til kraftstasjonen, hvor all teorien utspiller seg i aksjon. Se noe av det originale maskineriet som ble brukt i stasjonen og få muligheten til å prøve det ut selv. Til slutt går du inn i en glassheis og går ned 180 fot gjennom kraftstasjonens indre arbeid. Gå stien der vannet rant langs Tailrace Tunnel til en unik utsikt fra bunnen av Niagara Falls.

Niagara Falls: Small Group Night Tour m/ middag og lysshow

9. Niagara Falls: Small Group Night Tour m/ middag og lysshow

Opplev en elektrisk kveld på byen på en natttur i Niagara Falls, Canada. Denne guidede turen inneholder noen av de beste kveldsattraksjonene i Niagara Falls, inkludert en 3-retters middag med utsikt over fossen på enten Queen Victoria Place (midten av mai til midten av oktober) eller TableRock House Restaurant (andre måneder). Opplev et besøk til Illumination Tower, og Currents lyd- og lysshow. Start turen med henting fra hotellet ditt i sentrum av Niagara Falls, Canada. Besøk Niagara Parks kraftstasjon for å se skiftet av Niagaras vann til elektrisitet med Niagara Parks lyd- og lysshow, Currents. Nyt en 3-retters middag enten Queen Victoria Place (midten av mai til midten av oktober) eller TableRock House Restaurant (andre måneder) . Besøk Illumination Tower for å se fossen opplyst mot nattehimmelen og kontroller lysene selv. Ta med deg et "I Lit Up Niagara Falls"-sertifikat hjem og avslutt kvelden med avreise på turhotellet.

Fra Toronto: Kveldstur til Niagarafallene med båtcruise

10. Fra Toronto: Kveldstur til Niagarafallene med båtcruise

Dra nytte av henting fra alle hotell i sentrum av Toronto eller ved Toronto Pearson lufthavn, og kjør med en minibuss med klimaanlegg til Niagarafallene. Lytt til informative kommentarer om områdets historie og rollen til urbefolkningen, og lær hva det er som gjør geografien på Niagarahalvøya så unik. Ved ankomst ved Niagara Whirlpool kan du beundre et av de mest voldsomme hvite strykene i Nord-Amerika. Gå deretter om bord på Hornblower for å oppleve kraften, energien og det majestetiske ved Niagarafallene på nært hold på en «Voyage to the Falls» båttur. La deg imponere av høyden på Hesteskofallene og volumet med vann som faller fra kanten. Dra langs Niagara Parkway for å se kraften av Niagara-elven idet den forbereder seg til å stupe over fallene. Se det vakre landskapet ved Dufferin-øyene underveis. Få tid på egenhånd ved Niagarafallene for å spise middag eller besøke Clifton Hill eller andre attraksjoner. Bli beundret over det du ser når skumringen kommer og de store fallene lyses opp i mange farger. Velg en tur med middag, og spis på Sheraton on the Falls Hotel. Nyt mat fra Fallsview-buffeten og få panoramautsikt mot Niagarafallene mens de er opplyst for kvelden.Ta inn Niagarafallenes fyrverkeri om kvelden. Dra fra Niagarafallene tilbake til Toronto for å bli sluppet av ved ditt hotell ved ankomst.

41 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Niagara Falls, Canada Bra for grupper

Hva er andre ting å gjøre enn Bra for grupper som er verdt å besøke i Niagara Falls, Canada?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Niagara Falls, Canada er:

Flere reisetips for Niagara Falls, Canada

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Falls, Canada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara Falls, Canada

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.