Legg til datoer
Opplevelser i

Niagara Falls, Canada

Kom for de ikoniske fossene, og bli med på eventyret, fra jetbåter til løypestrenger og ruvende utsikt.

Ofte stilte spørsmål om Niagara Falls, Canada

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Niagara Falls, Canada?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Niagara Falls, Canada er:

Flere reisetips for Niagara Falls, Canada

Vil du vite mer om aktiviteter i Niagara Falls, Canada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Niagara Falls, Canada

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 10 164 vurderinger

Zip-linjen var morsom, men ikke helt spenningen som den ble fremstilt som i reklamemateriellet, noe som får det til å virke som om du zip-liner rett ved fossen (noe som ikke er tilfelle). Det var en veldig kort opplevelse, og utsikten var ikke enormt forskjellig fra det du kunne se fra en rekke andre utsiktspunkter i nærheten. Likevel var det kult, og en god måte å imponere folk som antar at det er skumlere enn det egentlig er.

Flink sjåfør/guide med fine aktiviteter og god informasjon

Hyggelig med liten gruppe. Flere stopp underveis, mulighet for helikoptertur over fossen og området rundt. De som ikke ville ta helikopter fikk annen aktivitet i ventetiden på 20 minutt. Stopp for vinsmaking. Hyggelig stopp i Niagara om the lake. Båttur oppunder fossene i Niagara. Meget god informasjon og gaiding fra svært hyggelig sjåfør. Liten buss og liten gruppe, cz 20. Det likte vi.

Veldig flink guide, bra tur på farmers market. Vinsmakingen var ikke det store, var mer opptatt av å klappe for hverandre enn vinsmakingen. Hadde forventet mer profesjonelle ansatte, og at de var interressert i å selge vinen vi smakte.