Våre mest anbefalte ting å gjøre i Newcastle

Newcastle: Gåtur til Grainger Market & Quayside

1. Newcastle: Gåtur til Grainger Market & Quayside

Oppdag den rike historien til Newcastle på denne vandreturen. Sammen med en reiseguide kan du utforske lokale hotspots som det pulserende Grainger Market, Chinatown og Stadium Quarter. Fordyp deg i en av de største kulturbyene i landet, full av markeder, museer og kunstgallerier. Lær mer om byens arkitektur i verdensklasse som strekker seg fra de eldgamle teknikkene gjennom klassisk til postmoderne! Gå gjennom historien på middelalderslottområdet, og sjekk deretter Newcastles autentiske kaiside med sine pittoreske broer som strekker seg over elven Tyne. På denne turen kan du oppdage historien, nåtiden og fremtiden til byen – fra romertiden gjennom den industrielle revolusjonen til i dag og utover.

Northumberland: Heldagstur til Vera-filmingssteder

2. Northumberland: Heldagstur til Vera-filmingssteder

Følg i fotsporene til Ann Cleeves no-nonsense detektivsjefinspektør Vera Stanhope på denne heldags guidede turen til "Vera" filmsteder i Northumberland med buss. Få et insiderperspektiv på ITVs mest elskede detektivdrama. Start og slutter i sentrum av Newcastle, besøk kyststeder i Northumberland inkludert Amble, Warkworth, Alnmouth, Bamburgh og Lindisfarne Island (eller Holy Island), det fiktive hjemmet til Vera. Se mer enn 15 faktiske steder fra episoder hele veien gjennom ti år med "Vera." Nyt tid til å gå av og på bussen og se noen steder på nært hold med mange muligheter til å ta bilder.

Newcastle: True Crime guidet tur

3. Newcastle: True Crime guidet tur

Lær om drap, intriger og den mørke fortiden til den historiske byen Newcastle på denne guidede turen til det nordengelske industrisenteret. Lær om det berømte kraftsenteret i nord og dets store oppfinnelser som jernbaner eller dampturbinen blant sine egne. Utforsk underlivet av denne flotte byens fortid og boltre deg gjennom Newcastles historie med kriminalitet, henrettelser og fortellinger om utskeielser. Hør om hekseri, den lukrative handelen med kroppssnapperne, eller en spøk som har gått galt. Stedene inkluderer Newcastles tidligere fengsler, henrettelsessteder og rettssaler, hvor du vil høre om de mest beryktede rettssakene og se tilbake på faktiske åsteder fra gamle dager.

Newcastle: Halvdagstur til filmsteder fra tv-serien «Vera»

4. Newcastle: Halvdagstur til filmsteder fra tv-serien «Vera»

Bli med på denne fantastiske omvisningen, som tar fans av tv-serien «Vera» med rundt til steder i Newscastle Upon Tyne og Gateshead hvor det ble filmet. Den guidete bussturen varer i omtrent 4 timer og starter og avsluttes i Newscastle sentrum. På den første delen av omvisningen besøker du noen av Vera-stedene i Newcastle samt Gateshead, på den andre siden av elven Tyne. På den andre og lengre delen av omvisningen tar du turen ut mot kysten for å utforske noen av drapsscenene og filmstedene på Fish Quay i North Shields, Tynemouth og Whitley Bay, før du drar tilbake til Newcastle. Som en del av omvisningen, har du muligheten til å komme deg ut og se noen av disse stedene på nært hold, for et bedre innblikk i handlingen. Steder du kommer til å besøke inkluderer Castle Keep, Industrial Film-nettsteder, The Staiths, The Sage , de 7 broene i Newcastle. Du får 30 minutter til å utforske The Sage og omgivelsene. I løpet av omvisningen får du se klipp fra tv-serien, for å hjelpe deg med å gjenkjenne stedene du får se denne dagen.

Newcastle: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt Game

5. Newcastle: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt Game

Utforsk skjønnheten i byen Newcastle på en selvguidet tur. Se de berømte landemerkene og skjulte perlene i byen gjennom et mobilbasert eventyrspill. Du vil motta meldinger på telefonen din fra Captain Bess, en snerpete pirat som tester rekrutter for å bli med på skipet hennes. Følg skattekartene for å komme til rett sted og prøv å tyde ledetråden. I løpet av turen vil du få hint om du blir sittende fast i spillet. Start spillet ved Grey's Monument og gå langs de flotteste gatene for å oppdage det gamle klosteret. Spaser gjennom smugene i byen og se den fantastiske viktorianske konstruksjonen. Lær noen interessante fakta og historier om tingene du vil se og få en bedre forståelse av historien til Newcastle. Gjør deg klar til å besøke Newcastle på en ny måte gjennom dette morsomme og interaktive skattejaktspillet.

Fra Newcastle: 2-netters retur minicruise til Amsterdam

6. Fra Newcastle: 2-netters retur minicruise til Amsterdam

Ta et 2-netters cruise fra Newcastle til Amsterdam og nyt en rekke fasiliteter på den moderne fergen. Slapp av i restaurantene og barene med levende underholdning, og benytt deg av barneklubbområdet. Velg en hytte med vakker havutsikt og nyt en rolig reise over Nordsjøen. Start turen fra North Shields havn like utenfor Newcastle, og sett deg inn i hytta din. Velg mellom en innvendig lugar, med senger for opptil fire personer og eget bad, eller en hytte med havutsikt, med eget bad, uslåelig havutsikt og senger for fem gjester. Nyt middag i restauranten ombord, og tilbring kvelden med å danse til levende musikk eller slappe av med venner og familie. Barn kan leke i det spennende barneklubbområdet, komplett med en ballgrop og dedikert underholdning. Ankom IJmuiden om morgenen og velg en busstransport til Amsterdam sentrum. Tilbring en spennende dag med å utforske Amsterdam i ro og mak, før du returnerer til cruiseskipet om ettermiddagen og setter deg til rette for den siste kvelden på cruiset. Neste morgen kan du nyte frokosten om bord og nyte utsikten over kysten fra båtens dekk. Avslutter turen tilbake ved havnen i North Shields.

Newcastle: Grainger Town & the Quayside Street Food Tour

7. Newcastle: Grainger Town & the Quayside Street Food Tour

Opplev en kulinarisk og historisk reise i Newcastles gatematscene. Utforsk Newcastles klassiske omgivelser i Grainger Town-distriktet inn i Old Newcastle og til elvebredden, Newcastles berømte Quayside. Alt mens du smaker på noen av de fantastiske matene fra lokale leverandører og innovative matelskere. Ta en matbit på det lokale, og helt fantastiske, Grainger Market, oppdag noen av de sære matstedene rundt det eklektiske High Bridge Quarter og prøv noen fantastiske desserter langs elvebredden.

Newcastle: Privat ubegrenset ølsykkeltur med drikke

8. Newcastle: Privat ubegrenset ølsykkeltur med drikke

Se severdighetene i Newcastle fra et annet perspektiv mens du tråkker rundt i byen på en privat ølsykkeltur. Sett deg ned, nipp til ubegrenset premiumøl, og lytt til musikk gjennom lydsystemet ombord mens du reiser gjennom, forbi hjertet av Newcastle Ta deg langs en fast rute med hjelp av din edru sjåfør, drikk så mye øl du vil og ha det gøy med vennene dine. Ta med musikken din for å spille gjennom sykkelens lydsystem og ta flere stopp underveis for å bruke badet og ta bilder. Kjør mest komfortabelt og padle lett med den spesialdesignede lette ølsykkelen. Og hvis det regner, vil gratis regnfrakker og sykkelens tak bidra til å holde deg tørr.

Fra Amsterdam: 2-netters returcruise til Newcastle

9. Fra Amsterdam: 2-netters returcruise til Newcastle

Et minicruise til Newcastle er en fantastisk måte å utforske denne spennende byen som tilbyr en strålende kombinasjon av severdigheter å se, butikker å besøke og restauranter, kafeer og barer hvor du kan nyte et måltid eller en drink. Fartøyene som opererer på denne overnattingsruten mellom Amsterdam og Newcastle kalles cruiseferger på grunn av deres imponerende underholdnings- og fritidsfasiliteter. Seil til Europa på denne ruten, og ferien eller pausen begynner i det øyeblikket du går om bord! Fra deilig mat til spennende levende underholdning, koselige barer til komfortable hytter med eget bad og lekeområde for barn, alle vil bli bortskjemt med valg mens de seiler. 2 Night Mini Cruise: Overfarten fra Amsterdam til Newcastle legger til kai ved den internasjonale fergeterminalen i North Shields, omtrent 11 km fra sentrum. Billetten din inkluderer 2 netter ombord på cruisefergen i en privat lugar med eget bad, underholdning om bord og ved ankomst, via busstransport, gir det opptil 6 timer å utforske byen. Newcastle Mini Cruise fra Amsterdam reiserute Dag 1 15.00 – 17.00 Innsjekking 17:30 Avreise fra Amsterdam-havnen Ijmuiden til Newcastle Dag 2 09:00 Ankomst Newcastle 09:45 Busser går fra havnen. Tilbring opptil 6 timer i Newcastle (valgfritt) 14:45 – 15:45 Busser går fra Newcastle Station tilbake til havnen (valgfritt) 17:00 Skipet går fra Newcastle til Ijmuiden havn i Amsterdam. Dag 3 09:30 Skipet ankommer Amsterdam.

Newcastle: Turer i skattejaktstil med smarttelefoner

10. Newcastle: Turer i skattejaktstil med smarttelefoner

Hvis du er nysgjerrig på Newcastle, ta en av våre sære selvstyrte turer, hvor du kan utforske hjertet av Newcastle. Ikke bare vil du besøke de mer kjente stedene – vi sørger for at du også besøker de uvanlige og spennende! I tillegg gir vi overbevisende historier om historien rundt deg, mens du har det gøy med å følge våre detaljerte instruksjoner, finne svar på våre vanedannende ledetråder og matche bilder til steder underveis. Du vil oppdage "skjulte skatter", mens du leser om historien til Newcastle og menneskene og hendelsene som har formet den – enten du er kjent med Newcastle eller en førstegangsbesøker, vil du oppdage ting du ellers ikke ville ha lagt merke til . Last ned turene til din mobile enhet, følg deretter instruksjonene og nyt våre selvguidede arvvandringer i ditt eget tempo og interessenivå. Turene er henholdsvis 1,5 mil og 1 mil. Begge turene er egnet for rullestol- og buggybrukere.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Newcastle

Newcastle
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Newcastle

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Newcastle

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Newcastle?

Flere reisetips for Newcastle

Vil du vite mer om aktiviteter i Newcastle? Trykk her for full oversikt