Våre mest anbefalte ting å gjøre i Newcastle

Newcastle: Game of Thrones - Tollymore Forest Trek

1. Newcastle: Game of Thrones - Tollymore Forest Trek

Denne vandreturen besøker tre ikoniske Game of Thrones®-lokasjoner dypt i Tollymore Forest. Den første er plasseringen av åpningsprologscenen til den aller første episoden, "villinggropen" der Nattevakten finner oppstykkede villkropper i snøen. Det andre stedet er et bål der Tyrion og Jon snakker på vei nordover til Muren. Det tredje stedet er broen der Stark's finner en død Direwolf og kullet hennes med valper. Turen tar omtrent 1,5 time, og vil innebære at du blir med på 10:00 Winterfell-bussturkundene på deres lokasjonsvandring gjennom skogen. Den totale gangavstanden er 3,2 kilometer, og terrenget er ujevnt, med en bratt nedstigning inn i og siste stigning ut av skogen fra parkeringsplassen. Følgelig anbefales ikke denne turen for alle med begrenset mobilitet. Når du begynner på turen, vil guiden din gi deg en Stark ullkappe som en del av turen, uten ekstra kostnad. Spør gjerne guiden før turen starter.

Newcastle: Silent Disco Adventure Tour

2. Newcastle: Silent Disco Adventure Tour

Bli med det stille diskoteamet ditt når de tar deg med på en reise med sang og dans gjennom de berømte gatene i Newcastle. Dette musikalsk instruerte eventyret tar sikte på å vise dine funky bevegelser og popstjernestemmene dine som serenader folket i "toon". De høyteknologiske headsettene dine vil fylle kroppen din med beats, spille ikoniske låter og favoritthitene dine fra flere tiår. Etter hvert som hemningene dine forsvinner og latteren tar overhånd, vil du være en del av byens beste vandretur som danser og synger. Ved å slå deg sammen med den superstilige lederen din ved startpunktet, vil du gå nedover de historiske gatene, forbi kjente landemerker, artister og publikum, som helt sikkert vil se på med ærefrykt og sjalusi. Bevegelsene dine er fantastiske, du vet det bare ikke ennå.

Morne Mountains: Elsykkelutleie i Newcastle

3. Morne Mountains: Elsykkelutleie i Newcastle

BIKE MORNE - Elsykkelutleie i Newcastle Majestetiske fjell, dramatisk kystlinje, praktfulle landskap, fortryllende skoger og prisvinnende terrengsykkelstier som venter på å bli utforsket. Enten nybegynnere, rusavhengige, individuelle eller gruppeopplevelser, selvstyrte eller guidede opplevelser, vi har alt og mer ... Morne Mountains, Nord-Irland. Regionen vår er fylt med monolittiske strukturer, ruiner av gamle slott, herjede klostre som har blitt gjenvunnet av naturen og vakre historiske bygninger. Oppdag selv hemmelighetene til Irlands eldgamle kyst. Åpent hele året Våre Newcastle E-Bike Hire-pakker inkluderer alt som trengs for å komme i gang. Bare bestill, gå videre, se mer og føl deg fantastisk! INGEN erfaring nødvendig Reisetider fra regionale byer Belfast 1 time, Dublin 1,5 timer, Hva er inkludert *Hjelm – må bæres til enhver tid av rytteren *Tilbehørspakke – for utleie utenfor stedet leverer vi en lås, verktøy, slange og pumpe *Støttenummer – tilgjengelig 09.00-17.00 for telefonassistanse *Elektriske hjelpesykler leveres med 1 full lading - for utleie utover 6 timer, leverer vi en ladekabel i tilbehørspakken *Fra 3 timers leie til flere dager - det er ditt valg

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Newcastle

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Newcastle

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Newcastle

Hva er de beste utendørsaktivitetene å gjøre i Newcastle?

Hva er de beste rimelige omvisningene i Newcastle?

Flere reisetips for Newcastle

Vil du vite mer om aktiviteter i Newcastle? Trykk her for full oversikt