Legg til datoer

New YorkTransport

Våre mest anbefalte New York Transport

New York: Handletur på Woodbury Commons Outlet Mall

1. New York: Handletur på Woodbury Commons Outlet Mall

Om du elsker shopping er dette turen for deg. Gå om bord i en komfortabel buss med klimaanlegg på Port Authority bussterminal sentralt i New York, og reis til Woodbury Commons, hvor du finner mange gode tilbud i mer enn 200 butikker. Woodbury Common Premium Outlets er verdens største samling av designerutsalg. Du finner imponerende, daglige tilbud fra 25 % til 65 %, på ledende designermerker, som Balenciaga, Burberry, Chanel, Coach, Chloe, Dolce & Gabbana, Etro, Fendi, Giorgio Armani, Gucci, J.Crew/Crewcuts, Jimmy Choo, Lacoste, Neiman Marcus Last Call, Polo Ralph Lauren, Prada, Saks Fifth Avenue Off 5th, Tod's, Tory Burch og Zegna. Åpent 7 dager i uken hele året, bortsett fra Thanksgiving, påske og 1. juledag, tilbyr senteret ekstra shopping-fasiliteter som gavekort, garderober og barnevogn-utleie, rullestoler, valutaveksling og minibanker. En restaurant, sentralisert mathall og flere spisesteder er tilgjengelige på stedet, slik at du kan holde energien din oppe under shoppingrunden. Du mottar også et ekstra VIP-kuponghefte til verdi av 10 USD, som gir deg mulighet til å spare hundrevis av dollar.

Manhattan: Busstransport fra/til Newark flyplass

2. Manhattan: Busstransport fra/til Newark flyplass

Slipp stresset med reisen med en enveis- eller tur-retur-transport mellom Newark flyplass og New York City. Len deg tilbake og slapp av på de tilbakelente setene for en jevn overføring og dra nytte av DVD-visningsmonitorene hele veien. Gå ombord på en moderne buss for å komme deg til ønsket reisemål fra enten Newark flyplass eller New York City. Slapp av etter en lang flytur eller før avreise om bord på en komfortabel 56-seters buss, utstyrt med liggende seter, klimakontroll, toaletter og DVD-visningsmonitorer overalt. Planlegg reisen din fleksibelt med en billett som er gyldig inntil 6 måneder etter kjøpet. Unngå stresset med å navigere i taxiholdeplasser eller offentlige busser, og velg bekvemmeligheten av en komfortabel flyplasstransport.

NYC: Enveis delt transport til eller fra Newark flyplass

3. NYC: Enveis delt transport til eller fra Newark flyplass

Gjør turen til eller fra Manhattan enkel med en enveis delt Newark flyplasstransport. Reis i en komfortabel varebil og unngå bryet med å bruke det overfylte og trege offentlige transportsystemet. Møt sjåføren din direkte på flyplassterminalen eller på hotellet ditt på Manhattan. Hopp ombord i en klimakontrollert varebil med god benplass. Føl deg trygg på et kjøretøy som blir regelmessig vedlikeholdt. Len deg tilbake og slapp av mens kjøreturen tar seg av trafikk og navigasjon for deg. Reis uten å bekymre deg for parkering. Reduser karbonavtrykket ditt ved å dele turen med andre passasjerer som er på vei i samme retning. Ankom reisemålet ditt i tide.

New York City: JFK flyplass enveis privat transport

4. New York City: JFK flyplass enveis privat transport

Nyt en praktisk enveis privat transport fra John F. Kennedy internasjonale lufthavn til destinasjonen din i New York City. Slapp av å vite at du reiser trygt i et lisensiert kjøretøy. Sjåføren din vil vente på deg utenfor flyplassterminalen. Opplev en komfortabel reise i et luftkondisjonert kjøretøy direkte fra flyplassen.

NYC: Enveistransport til/fra JFK flyplass og Manhattan

5. NYC: Enveistransport til/fra JFK flyplass og Manhattan

Gjør turen til eller fra Manhattan enkel med en enveis delt JFK flyplasstransport. Reis i en komfortabel varebil og unngå bryet med å bruke det overfylte og trege offentlige transportsystemet. Møt sjåføren din direkte på flyplassterminalen eller på hotellet ditt på Manhattan. Hopp ombord i en klimakontrollert varebil med god benplass. Føl deg trygg på et kjøretøy som blir regelmessig vedlikeholdt. Len deg tilbake og slapp av mens kjøreturen tar seg av trafikk og navigasjon for deg. Reis uten å bekymre deg for parkering. Reduser karbonavtrykket ditt ved å dele turen med andre passasjerer som er på vei i samme retning. Ankom reisemålet ditt i tide.

Newark Liberty International Airport: 1-veis transport til NYC

6. Newark Liberty International Airport: 1-veis transport til NYC

Ta stresset med å reise og slapp av med 1-veis transport fra EWR til Manhattan. Unngå de lange taxilinjene og nyt direkte transport til overnattingsstedene dine. Møt sjåføren din på flyplassen og nyt turen. Nyt 24/7 kundeservice og slapp av vel vitende om at sjåføren din vil vente opptil en time etter den planlagte hentetiden, noe som gir deg god tid til å samle bagasjen og komme deg til møtepunktet. Velg mellom en rekke kjøretøy, fra sedaner til busser, som passer behovene og størrelsen til gruppen din, og ta med opptil 1 koffert og 1 liten håndbagasje per person.

NYC flyplasser: Luksuriøs flyplasstransport – ankomst/avgang

7. NYC flyplasser: Luksuriøs flyplasstransport – ankomst/avgang

Unngå stresset med transport mellom hvilke som helst av New York Citys 3 store flyplasser og ditt overnattingssted i byen. Du vil få dør-til-dør-transport og reiser i sikkerhet og komfort. Nyt en privat enveistransport i et luksuriøst kjøretøy mellom Newark Liberty Airport (EWR), John F. Kennedy Airport (JFK) eller LaGuardia Airport (LGA) og ditt overnattingssted i Manhattan, Brooklyn, Queens, Staten Island eller Bronx. Henting på flyplassen er garantert, selv i tilfelle forsinkelser, uten noen ekstra parkeringsavgifter. Du vil bli møtt i ankomsthallen og får hjelp med bagasjen din. Transporttjenesten utføres av profesjonelle sjåfører i kjøretøy med klimaanlegg på privat basis, noe som betyr at du ikke vil reise med andre passasjerer.

NYC: Privat transport fra JFK flyplass fra/til Manhattan

8. NYC: Privat transport fra JFK flyplass fra/til Manhattan

Slipp å bekymre deg for starten eller slutten av turen din til New York med denne private transporten fra JFK lufthavn til ulike steder på Manhattan. Denne stressfrie transporten er med elegante sedaner, luksuriøse SUV-er eller minivaner, avhengig av størrelsen på gruppen. Sjåføren din vil møte deg i bagasjeområdet eller like utenfor ankomsthallen på JFK flyplass for transport fra flyplassen, eller direkte på hotellet ditt eller den private adressen din for reisen til flyplassen. Len deg tilbake og slapp av mens sjåføren navigerer de travle og kanskje ukjente veiene. Hver passasjer kan ha med en koffert med standard størrelse og en liten håndbagasje, og du har god plass til å sitte komfortabelt, enten du har bestilt en 3-seters sedan, 6-seters SUV eller 10-seters minivan.

Newark Liberty International Airport: Transport til / fra NY

9. Newark Liberty International Airport: Transport til / fra NY

Nyt en stressfri ankomst eller avreise fra Newark Liberty International Airport (EWR) og forhåndsbestill privat transport i et kjøretøy som passer dine behov. Start og/eller avslutt besøket ditt i New York uten stress, og spar dessuten tid og penger. Bestill en transport for ankomsten og dra fordel av å bli hentet av sjåføren din etter bagasjeutleveringen eller tollkontrollen. Sjåføren holder et opp skilt med navnet ditt. Du får et telefonnummer, i det usannsynlige tilfellet, at du ikke finner sjåføren. Kundeservice er på linjen med deg helt til du får kontakt med sjåføren. Nyt en generøs bagasjekvote på 1 standardkoffert og 1 håndbagasje per person. Deretter kan du lene deg tilbake og slappe av i en helt privat transport, eksklusiv for deg og gruppen din. Velg mellom 3 forskjellige kjøretøytyper, som passer for enhver familie- eller gruppestørrelse. Bestill en sedan for opptil 3 passasjerer, en SUV for opptil 6 passasjerer eller en minibuss for opptil 10 passasjerer. Simpelthen oppgi fly- og overnattingsdetaljer ved bestilling, og la turoperatøren organisere det hele.

Manhattan: Delt transport til eller fra LaGuardia flyplass

10. Manhattan: Delt transport til eller fra LaGuardia flyplass

Gjør turen til eller fra Manhattan enkel med en enveis delt La Guardia flyplasstransport. Reis i en komfortabel varebil og unngå bryet med å bruke det overfylte og trege offentlige transportsystemet. Møt sjåføren din direkte på flyplassterminalen eller på hotellet ditt på Manhattan. Hopp ombord i en klimakontrollert varebil med god benplass. Føl deg trygg på et kjøretøy som blir regelmessig vedlikeholdt. Len deg tilbake og slapp av mens kjøreturen tar seg av trafikk og navigasjon for deg. Reis uten å bekymre deg for parkering. Reduser karbonavtrykket ditt ved å dele turen med andre passasjerer som er på vei i samme retning. Ankom reisemålet ditt i tide.

15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt