New York
Tilbud og rabatter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om New York Tilbud og rabatter

Hva er andre ting å gjøre enn Tilbud og rabatter som er verdt å besøke i New York?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i New York er:

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

3.9 / 5

basert på 919 vurderinger

elsker outlet i usa!

Outletter i Usa er det beste som finnes og woodbury er intet unntak! masse bra butikker med bra priser samlet et sted og med foodcourt med masse digg mat&snacks. Applebees og Cinnabon er favorittene. Anbefaler å starte NY oppholdet på outleten så du unngår å kjøpe noe i sentrum som er billigere på outleten! Sett av en hel dag! Jeg har vært her 3 ganger og har dratt etter frokost og tatt siste buss hjem hver gang. Er du storshopper kan trillebag/koffert anbefales å ta med. Favorittbutikken min er Ralph Lauren polo sport for barn, kjøpt masse fine gaver til barn og samboeren. Han er str M/L hjemme i Norge og det tilsvarer str XL (18-20år) i polo barnestr. Prisene her er noe helt annet enn i Norge. Andre butikker som jeg er innom her er Nike, new balance, tommy hilfiger, marc jacobs, Levis, guess, michael kors, dkny osv.

Et stort og flott outlet med masse kjekke butikker og mange spiseplass

Hadde en kjempekjekk dag på denne store flotte outleten.Vi kom om morgenen og tok siste buss kl.21.30 da hadde vi ikke kommet gjennom halvparten av butikkene engang. Det var en kjempekoselig liten landsby med koselige hus så butikkene lå i.Kan anbefales på det sterkeste.

Kjekt å handle i rolige omgivelser

Det er jo selve bussturen vi betaler for. Hadde en morsom og dyktig sjåfør til Woodbury, og en ikke fullt så dyktig på returen. Det må sies at det var behagelig å kunne handle i roligere omgivelser enn det er på Manhattan. Mange gode tilbud fant jeg også.

En virkelig fin måte å oppleve New York og se mye av byen på kort tid. Syklene er ganske gamle og dårlig vedlikeholdt, men egner seg fremdeles til noen timers avslappet sykling.

Jeg kjenner allerede New York, men jeg blir aldri lei det er alltid ting å oppdage. NYC explorer passet er best egnet for å besøke NYC, enten for første gang eller ikke.