Legg til datoer
New York

Spøkelses- og vampyrturer

Ofte stilte spørsmål om New York Spøkelse og vampyrturer

Hva er andre ting å gjøre enn Spøkelse og vampyrturer som er verdt å besøke i New York?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i New York er:

Hvilken New York Spøkelse og vampyrturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 30 vurderinger

Flott tur!

Først av alt, en negativ faktor: kleskoden sier smarte klær, ingen baggy jeans. Med min enfargede sorte kjole var jeg absolutt overkledd, guiden selv hadde på seg jeans med hull. Ellers var jeg veldig spent på turen! Mange interessante fakta om forbud. Drinker ble blandet, det var øl, absint og en øl. Barene varierte fra såre til pub til Gatsby-stil og som et høydepunkt en typisk bakgårdspub som du gikk inn gjennom en typisk korridor. Møtte også interessante mennesker. Det var virkelig flott, jeg ville booket det igjen når som helst hvis jeg ikke allerede hadde gjort det :)

Topp! Virkelig å anbefale!

Sanel var virkelig flott! Turen var veldig informativ og morsom! Barene var veldig interessante og hadde mange ting verdt å se og verdt å vite om! Ville bestille turen igjen! Du må oppleve det selv fordi du ikke finner noen av disse barene på egen hånd! Virkelig kule barer, virkelig kul tur! PS Er helt oversvømmet i den siste baren, var en flott opplevelse!

Flott tur til uvanlige puber

Turen var veldig fin. Vi besøkte 4 puber/barer, 2 av dem ville vi absolutt ikke ha funnet på egen hånd. Guiden vår, Daniel, visste mye å fortelle, og det var veldig underholdende. Turen anbefales virkelig.