Legg til datoer

New YorkSommeraktiviteter

Våre mest anbefalte New York Sommeraktiviteter

NYC: Opplevelsesbillett til SUMMIT One Vanderbilt

1. NYC: Opplevelsesbillett til SUMMIT One Vanderbilt

Besøk SUMMIT, som ligger på toppen av det ikoniske moderne landemerket One Vanderbilt. Oppdag et sted som endrer vårt forhold til byer, miljø og oss selv gjennom oppslukende, multisensoriske opplevelser. Gå fra hovedhallen til Grand Central-terminalen for å lære historien bak dens skapelse. Lær alt om en attraksjon som ble designet med den hensikt å overskride hverdagens eksistens, og engasjere rom på en fascinerende ny måte. Begynn med en sansestimulerende heistur til 91. etasje. Bli transportert inn i SUMMIT AIR, en ny måte å se og samhandle med rom designet av Kenzo Digital. Laget med to etasjer med gulv-til-tak-speil, tilbyr AIR et nytt perspektiv ettersom Manhattans silhuett reflekteres rundt deg. Deretter kan du teste grensene dine på SUMMIT LEVITATION og nyte rushet med å gå ut over byen på to glasshyller som henger 324 meter over Madison Avenue. Se bildet ditt flyte i skyene på en multimedieskjerm og ta kontakt med din lekne side i AFFINITY-rommet med sølvballonger. Når du kommer til 93. etasje, kan du nyte synet og lyden av NYC fra et annet utsiktspunkt på utsiktsplattformen utendørs. For en mer intim, voksenvennlig kveldsopplevelse, velg å besøke SUMMIT under Air at Night. Gjestene kan nyte tilgang til alle områder av attraksjonen, et LED-lysshow med tilhørende livlig musikk og cocktailer for kjøp i baren i 93. etasje.

New York City: Inngangsbillett til Edge Observation Deck

2. New York City: Inngangsbillett til Edge Observation Deck

Med denne inngangsbilletten til Edge, kan du beundre et underverk av arkitektur, ingeniørkunst og teknologi som henger i luften over 335 meter over bakken. Få følelsen av å sveve i luften og se hele Manhattans silhuett fra Edges unike utsiktspunkt, på vestsiden av Midtown Manhattan. Begynn reisen på nivå 4 i The Shops at Hudson Yards. Her får du en oppslukende multimediaopplevelse som forklarer om designet, konstruksjonen og bærekraften til Hudson Yards. Deretter kan du ta turen opp til friluft utsiktsterrassen 335 meter over bakken, som dessuten stikker 26 meter ut i luften. De rammeløse glasspanelveggene er dristig vinklet utover, slik at du kan føle spenningen ved å lene deg ut over kanten med den travle byen under deg. Deretter kan du stå på glassgulvet og se over 100 etasjer rett ned på bygatene under føttene dine. Gå dessuten ut på Eastern Point, med plass for kun én person, hvor du er omgitt av glass, luft og himmel – og den kuleste selfien du noen gang har tatt. På øverste nivå finner du også Skyline Steps, der du kan se ut over glasspanelene og forbi kanten av utsiktsterrassen. Slå deg ned og slapp av høyt over byen, sammen med venner og familie, eller gå inn og nipp til Champagne eller en signaturcocktail i Champagne Bar. Husk å besøke Hudson Yards' midtpunkt, Vessel, eller ta en matbit eller dra på shopping i The Shops and Restaurants på Hudson Yards.

9/11 Memorial og Museum, New York: Tidsbestemt adgang

3. 9/11 Memorial og Museum, New York: Tidsbestemt adgang

Dra nytte av kontaktløs inngang til «National September 11 Memorial Museum» med din forhåndskjøpte billett med tidsinngang. Nyt gratis tilgang til 9/11 Memorial, Survival Tree og Memorial Glades 9/11 Museum Museet viser over 10 000 monumentale gjenstander knyttet til hendelsene den 11. september og består av tre faste utstillingsdeler: • Den historiske utstillingen har tre deler: 9/11, før 9/11 og etter 9/11. De forteller historien om hva som skjedde 9/11, inkludert hendelsene på World Trade Center og Pentagon, samt historien om Flight 93.  • Minnesutstillingen, som heter «In Memoriam», minnes livet til de som døde 11. september 2001 og 26. februar 1993, og gir besøkende muligheten til å lære om menn, kvinner og barn som døde. • The Foundation Hall er et enormt rom, som både huser den siste søylen og slurryveggen.  9/11 Memorial (gratis adgang) «National September 11 Memorial» er en hyllest til minne og ære til de nesten 3000 menneskene som ble drept i terrorangrepene 11. september 2001 i World Trade Center-området, Pentagon, samt de seks menneskene som ble drept i World Trade Center-bombingen i februar 1993.  De reflekterende tvillingbassengene i minnesområdet er nesten en hektar store og har Nord-Amerika største kunstige foss. Bassengene ligger i fotsporene der Twin Towers en gang sto. Navnene på hver person som døde i angrepene 2001 og 1993 er innskrevet i bronsepaneler i minnesbassengene.

New York City: Forbi-køen-billett til Empire State Building

4. New York City: Forbi-køen-billett til Empire State Building

Velg mellom en generell adgangsbillett til utendørs observasjonsdekk i 86. etasje eller en kombinasjonsbillett med tilgang til den nyoppussede 102. etasje, som viser gulv-til-tak-vinduer. Oppgrader opplevelsen din med en ekspressbillett for å hoppe over de lange køene. The New Empire State Building Experience gir deg ikke bare tilgang til det legendariske landemerket i New York City, slik at du kan sveve 1054 fot (320 meter) høyt og nyte storslått 360-graders friluftsutsikt over New York City og utover. Du vil også se Grand Staircase med en to-etasjers arkitektonisk modell av bygningen og nyoppussede interaktive gallerier som tar deg med på en utrolig reise fra bygningens konstruksjon til dens nåværende plass i popkulturen. Utforsk området på 1920-tallet, konstruksjon, åpningsdag, Modern Marvel, Otis Elevators, verdens mest kjente bygning, King Kong og kjendisutstillinger. 80th Floor har også en rekke spennende kunstutstillinger. Sørg for å se bygningens ikoniske Art Deco Fifth Avenue-lobby. Empire State Buildings observasjonsdekk i 86. etasje er det høyeste 360-graders friluftsobservatoriet i New York, utstyrt med varmeovner for å holde kulden i sjakk. Empire State Building er mer enn en spektakulær utsikt - det er det mest Instagrammede landemerket i USA. Inngangen din inkluderer også en nedlastbar multimediaopplevelse, tilgjengelig på 9 språk. Denne appen inkluderer også videoer, bildegallerier, spørrekonkurranser og kart som viser interessante steder i nærheten. Sørg for å se bygningens ikoniske Art Deco Fifth Avenue-lobby når du går ut av denne bemerkelsesverdige bygningen.

New York City: Frihetsgudinnen og Ellis Island med ferge

5. New York City: Frihetsgudinnen og Ellis Island med ferge

Hopp om bord på fergen og nyt en selvguidet tur til Frihetsgudinnen og Ellis Island fra New Jersey. Besøk Liberty Island, utforsk Ellis Island Immigration Museum, og lær fascinerende fakta mens du går. Begynn opplevelsen med å reise fra Liberty State Park, som ligger i Jersey City, NJ, og lett tilgjengelig med bil. Når du ankommer møtepunktet, omgå billettlinjen med din forhåndskjøpte billett. Gå ombord på fergen og se den imponerende utsikten over Lady Liberty og NYC skyline. Legg merke til fergens returtider for å planlegge dagen. Billetten din gir deg tilgang til å utforske to attraksjoner: Ellis Island og Liberty Island (med Frihetsgudinnen). Ved ankomst til Ellis Island, hent din flerspråklige lydguide på Immigration Museum. Deretter kan du utforske det som var USAs travleste immigrasjonsstasjon på over 62 år. Gå i fotsporene til millioner av mennesker fra hele verden som passerte her på jakt etter en ny begynnelse og et nytt liv for familiene deres i Amerika. Med tilgang til American Family Immigration History Center sine poster kan du søke i alle skipsmanifester som kom gjennom Ellis Island. Bruk denne unike opplevelsen til å undersøke din familiehistorie. Når du er klar til å oppdage Liberty Island, legg av lydguiden din og gå tilbake til fergen. Ved ankomst til Liberty Island, hent din flerspråklige lydguide for å begynne å utforske historien til Frihetsgudinnen. Barn har også muligheten til å nyte en spesiell fortelling av denne selvguidede turen. Når du er ferdig, gå tilbake til fergen og ta deg tilbake til det opprinnelige avgangspunktet.

New York City: Adgangsbillett til Top of the Rock utsiktsplattform

6. New York City: Adgangsbillett til Top of the Rock utsiktsplattform

Nyt 360-graders panoramautsikt over New York fra 260 meters høyde på Top of the Rock. Nyt en utendørs utsiktsplattform som er over 882 kvadratmeter stor, med uhindret utsikt. Den største av alle New York-utsiktsplattformer. Nyt omgivelsene på dagtid, se solnedgangen, eller se byen glitre om natten fra nye høyder.  Når du kommer til 30 Rockefeller Center, ta deg tid til å beundre de imponerende, skinnende Swarovski-lysekronene på vei til mezzanine-nivået. Her er det en utstilling der du kan se historiske artefakter og en kortfilm om Rockefeller Centers konstruksjon under den store depresjonen. Reis til opp toppen på 260 meter, på mindre enn 1 minutt med heisen Sky Shuttle. Utforsk 2 etasjer med store innendørs og utendørs områder. Når du endelig er på toppen, nyt den slående utsikten til Central Park, Empire State Building, downtown Manhattan, One World Trade Center og flere broer, fra den helt åpne takterrassen i 70. etasje.

New York: 1-times cruise ved Frihetsgudinnen og Ellis Island

7. New York: 1-times cruise ved Frihetsgudinnen og Ellis Island

Ta en 60-minutters båttur til innen 100 fot fra Frihetsgudinnen. Cruise rett under Brooklyn Bridge og se den mest berømte skyline i verden. Din levende engelske guide vil peke ut stedene mens du reiser langs elven, inkludert Empire State Building, det nye Freedom Tower, Manhattan Bridge, Governor's Island og mer. Benytt deg av både innendørs og utendørs sitteplasser, sammen med store åpne vinduer for seerglede. Kom deg i berøringsavstand fra "Lady Liberty" og fortsett deretter til Ellis Island for å ta bilder av det berømte inngangspunktet til New York City. Beundre Manhattans skyline og dens berømte skyskrapere, inkludert det nye One World Trade Center. Gli ned både øst- og vestsiden av Lower Manhattan på dette rundturscruise, og kjøp drikke og mat fra konsesjonsstanden ombord på båten.

New York C: Billett til American Museum of Natural History

8. New York C: Billett til American Museum of Natural History

Nyt en dag med familievennlige aktiviteter på American Museum of Natural History i New York City. Museet ligger rett overfor Central Park og huser over 32 millioner eksemplarer. Benytt deg av muligheten til å komme inn hele dagen og oppgradere den generelle inngangsbilletten til å inkludere spesialutstillinger. Utforsk alle de permanente utstillingene og Rose Center for Earth and Space. Gå rundt i 45 museumssaler og lær om dinosaurer, diamanter og alt derimellom. Det nye Richard Gilder Center for Science, Education and Innovation er et fantastisk tilskudd til museet, med toppmoderne utstillinger og oppslukende opplevelser som passer perfekt for alle aldre. Du kan utforske universets mysterier i planetariet, reise gjennom tidene i Hall of Biodiversity og stå ansikt til ansikt med noen av verdens største og mest utrolige skapninger i Milstein Hall of Ocean Life. Når du vandrer gjennom museet, blir du tatt med til ulike verdener og tidsepoker, fra havets dyp til verdensrommet. Du kan lære om de gamle sivilisasjonene i Egypt og Hellas, beundre de fantastiske edelstenene og mineralene i Morgan Memorial Hall of Gems og oppdage insektenes fascinerende verden i Butterfly Conservatory. Hold utkikk etter det ikoniske Tyrannosaurus Rex-skjelettet og Påskeøyahodet som inspirerte karakterene i filmen "Natt på museet". Koble deg til museets WiFi og last ned den gratis Explorer-appen til smarttelefonen din. Appen tilbyr sving-for-sving-navigasjon, historier om utstillingene bak kulissene, quiz og mye mer. Se utstillingens høydepunkter i ditt eget tempo med museets selvguidede omvisninger i populære samlinger. Spesialutstillinger Davis Family Butterfly Vivarium: La deg begeistre av den helårsåpne utstillingen og omgås opptil 1000 frittflyvende sommerfugler - og kanskje opplever du til og med at en lander på deg! Du kan også oppleve en sommerfugl som lander på deg. The Secret World of Elephants åpner 13. november 2023 og utforsker elefantenes utvikling, deres politiske og kulturelle betydning og inspirerende innsats for å overvinne trusler mot deres overlevelse. Tilgjengelig med billettypen General Admission + One. Film på storskjerm Blåhvaler: Return of the Giants, som fortelles av skuespilleren Andy Serkis, tar seerne med på en reise inn i blåhvalenes verden, en art som er på vei tilbake fra randen av utryddelse, på en 40 og 60 meter høy filmduk.

New York: CityPASS® med billetter til 5 toppattraksjoner

9. New York: CityPASS® med billetter til 5 toppattraksjoner

Motta billetter til 5 attraksjoner i New York City og spar 40 % på inngangen med New York CityPASS®. Opplev kunst i verdensklasse, fascinerende vitenskap, viktig historie, utrolig utsikt – både fra oven og havet, og mye mer med dine New York CityPASS®-billetter. Spar 40 % på forhåndsbetalt inngang til 5 attraksjoner du bare må se: • Empire State Building – Generell adgang til observatoriet i 86. etasje og adgang til museet i 2. etasje, pluss generell samme-kveld-adgang. • American Museum of Natural History – Adgang til permanente museumshaller, inkludert over 40 gallerier, pluss at du kan velge mellom én billettutstilling, gigantisk film eller Hayden Planetarium Space Show (avhengig av tilgjengelighet). I tillegg kan du velge adgang til 3 av følgende attraksjoner: • Top of the Rock® observasjonsdekk – generell adgang. • Ferge til Frihetsgudinnen og Ellis Island - Reserver billett for én Statue City Cruises fergetur til og fra Liberty Island og Ellis Island, lydguider og adgang til Frihetsgudinnen Museum og Ellis Island Immigration Museum. Crown-billetter og pidestalltilgang på Frihetsgudinnen er ikke inkludert. • 9/11 Memorial & Museum • Circle Line Sightseeing Cruises – Ett regelmessig planlagt Landmarks Cruise, Liberty Midtown Cruise, eller Liberty Super Express Cruise. Sjekk circleline.com for gjeldende tidsplaner • Intrepid Sea, Air and Space Museum - Generell adgang, inkludert romfergepaviljongen, ubåten Growler og filmen Story of Intrepid • Guggenheim Museum - Generell adgang til Guggenheims samling og spesialutstillinger, pluss en gratis digital guide, tilgjengelig via din personlige mobilenhet

NYC: Inngangsbillett til Museum of Modern Art (MoMA).

10. NYC: Inngangsbillett til Museum of Modern Art (MoMA).

Forhåndsbestill inngangen og hopp over billettkøene til New York Citys Museum of Modern Art (MoMA), et av verdens mest berømte kunstmuseer. Museum of Modern Art er et sted som gir næring til kreativitet, utfordrer sinn og inspirerer. Med ekstraordinære utstillinger og verdens fineste samling av moderne og samtidskunst, er MoMA dedikert til samtalen mellom fortid og nåtid, det etablerte og det eksperimentelle. MoMA tilbyr en panoramisk oversikt over moderne og samtidskunst, fra det innovative europeiske maleriet og skulpturen fra 1880-tallet til dagens film, design og performancekunst. Seks etasjer med kunstgallerier i Midtown Manhattan inkluderer høydepunkter som Monets vannliljer, Picassos Les Demoiselles d'Avignon, Matisses Dance (I), og Warhols Campbell's Soup Cans, samt moderne verk av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange andre. Nåværende utstillinger: The Encounter: Barbara Chase-Riboud/Alberto Giacommeti til og med 9. oktober Ny fotografering 2023 til og med 16. september ED RUSCHA / NÅ SÅ 10. september til 13. januar 2024 Livssyklus: Materialene til moderne design til og med 7. juli 2024 Kommende utstillinger: Emerging Ecologies: Architecture and the Ride of Environmentalism – 17. september – 20. januar 2024 Picasso i Fontainebleau - 8. oktober til 17. februar 2024. New Ground: Jacob Samuel and Contemporary Etching – 29. oktober til 23. mars 2024 Alexandre Estrela: Flat Bells – 4. november til 7. januar 2024 For å hjelpe deg å nyte samlingen bedre, bruk den gratis MoMA-appen eller mobilsiden for å lytte til gratis lydguider som er tilgjengelige for nedlasting til din mobile enhet. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele museet. MoMA Stores tilbyr et bredt utvalg av bøker, designobjekter, smykker, møbler, klær og mer.

405 aktiviteter funnet
Sorter etter:
New York

New York

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Absolutt verdt det. Beste opplevelse noensinne og beste måten å se byen på. Solnedgangstid er perfekt for å se de skiftende lysene til skyskrapere og bygninger. Varigheten er nok, du får sjansen til å se alt. Sannsynligvis var vi bare 4 og vi var på sidene, men jeg lurer på om setene i midten er like gode som de nær vinduene. Eneste feilen til helikopteret var frontrutene som kunne vært renere..

Tydeligvis dyrt, men virkelig flott opplevelse. Synd du betaler en ekstra $40 med prisen. Men kanskje det var derfor det var litt billigere enn de andre leverandørene. Likevel hyggelig og hjelpsomt personale. Ta for eksempel et ekstra bilde med din egen telefon.

Guiden vår Doris er oppsiktsvekkende... Hun gjorde turen til en opplevelse for oss! Gospelgudstjenesten var veldig hyggelig... Jeg skulle imidlertid ønske at de andre deltakerne i gudstjenesten lyttet respektfullt i stedet for å snakke konstant!

En flott om enn veldig dyr opplevelse, men gjør det verdt det. Det som imidlertid burde vært nevnt på forhånd er tilleggskostnadene på 40 dollar per person for flyplassavgiftene. Etter min mening er dette et overdrevet tilleggspåslag.

Det var en flott opplevelse og guiden var veldig hyggelig. Hun fortalte oss mye om historien til Harlem