New York
Sightseeingturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 9 701 vurderinger

Min mann og jeg tok fatt på en 90-minutters havnetur på en komfortabel, blå himmel september ettermiddag. For en glede å se byen, Frihetsgudinnen og broer fra vannet! Best av alt var historien om vår fantastiske guide, en radiopersonlighet, hvis navn slipper unna meg. Han var ekstremt underholdende og veldig engasjerende - en av de beste slike guider jeg noensinne har møtt. Båten var komfortabel og tilbyr også mat og drikke. Selv om du kjenner byen godt, hvilken mer perfekt måte å tilbringe en liten del av NYC-ferien på!

godt utført, gjorde maksimalt ut av dette korte, men rathspecial programmet

Det er litt uheldig og vanskelig at denne gudstjenesten har blitt et turistprogram og man ikke bare kan delta uten å være en del av en av de mange organiserte horder. Når det er sagt, var vi veldig fornøyd med måten besøket vårt ble organisert og gjennomført av dette teamet ... George var en flott guide, og vi tilbrakte fantastiske 2,5 timer i Harlem (hvor vi faktisk bodde en hel uke)

Likte dette sightseeingcruise som var godt organisert og leverte det det lovet. Guiden var utmerket, visste virkelig tingene sine og ganske morsomme også! Vil absolutt anbefale dette cruise for de som ønsker å besøke Frihetsgudinnen med båt og se mer av Manhattan-skyline ved solnedgang. Utsikten mot baksiden av båten når du kom tilbake til havnen var fantastisk!

Fantastisk opplevelse

Nydelig båt, flott besetning og dyktig guide. En fantastisk tur rundt hele Manhattan. Anbefales på det varmeste.

Det var en flott tid; cruiseskipet var romslig og behagelig. Guiden var veldig lærerik og morsom.