Legg til datoer
New York

Show og musikaler

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
27 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 27

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Flott tur!

Først av alt, en negativ faktor: kleskoden sier smarte klær, ingen baggy jeans. Med min enfargede sorte kjole var jeg absolutt overkledd, guiden selv hadde på seg jeans med hull. Ellers var jeg veldig spent på turen! Mange interessante fakta om forbud. Drinker ble blandet, det var øl, absint og en øl. Barene varierte fra såre til pub til Gatsby-stil og som et høydepunkt en typisk bakgårdspub som du gikk inn gjennom en typisk korridor. Møtte også interessante mennesker. Det var virkelig flott, jeg ville booket det igjen når som helst hvis jeg ikke allerede hadde gjort det :)

Sørg for å ha kupongen din og til og med e-posten du mottok klar når du henter billetten. Vi dro til Majestic dagen før for å få billettene våre, og jeg viste kupongen, men mannen bak disken ville at jeg skulle vise ham e-posten jeg mottok, så jeg viste ham det også. Vi fikk gode plasser i orkesterrad K med god utsikt over scenen. Vær der minst en halvtime før da det blir kø og sikkerhetskontroller. Gå heller ikke glipp av starten på andre akt, så pass på at du ikke setter deg fast i toalettkøen.

Flott tur til uvanlige puber

Turen var veldig fin. Vi besøkte 4 puber/barer, 2 av dem ville vi absolutt ikke ha funnet på egen hånd. Guiden vår, Daniel, visste mye å fortelle, og det var veldig underholdende. Turen anbefales virkelig.

Perfekt! Llegamos con el código QR sin problema entramos y nos guiaron a nuestros asientos. Es más económico que otras paginas que venden billetter.

Fantastisk gøy!

Lou var en fantastisk guide med mye humor, god oversikt og var veldig hjelpsom! Koste meg under hele turen!!