Legg til datoer
New York

Romantikk og spesielle anledninger

Ofte stilte spørsmål om New York Romantikk og spesielle anledninger

Hva er andre ting å gjøre enn Romantikk og spesielle anledninger som er verdt å besøke i New York?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i New York er:

Hvilken New York Romantikk og spesielle anledninger tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Jeg kjøpte billetten uten en viss tid på den, så jeg bestemte meg for å gå klokken 18 for å nyte solnedgangen - vanligvis er billetten for denne gangen på nettstedet dyrere enn vanlig tid. Uansett, når du kjøper billetten her må du bytte til en fysisk billett i bygningen (det tok meg 30 min i kø, så administrer tiden din), og etter det er det bare å nyte. Det er overfylt på grunn av tiden, men det er verdt det. Lysene og Empire State Building tar pusten.

En av de beste opplevelsene jeg har hatt i New York, den spektakulære servicen, den deilige middagen, musikernes show er fabelaktig (de synger vakkert), og nattutsikten over byen er noe du aldri vil se igjen. Å gå gjennom de mest emblematiske stedene på havet er fabelaktig. Hudson, Empire State, World Trade, Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnen. Du kan ikke miste dette! Det var en overraskelse for min kone, og hun var veldig glad!

Fantastisk opplevelse. Fra det øyeblikket du kommer inn i denne massive bygningen, blir du feid opp i det enorme av det hele. Heisen tar 47 sekunder, og heisveggene viser videofilmer av oppstigningen. Visninger er utrolige. Så mye å se. Vi ankom like før solnedgang og bodde for cocktailer i baren etter mørkets frembrudd. En helt strålende attraksjon.

Vi likte alt ved denne aktiviteten. Lett å komme inn i lokalet. Enkel screening, selv med COVID-protokoller var vi rett i tide. Flott utsikt, vennlig personale og et rent sted toppet det hele. Jeg anbefaler dette på det sterkeste som en enkel måte å få flott utsikt og bilder av byen.

Hvis du ankommer klokken 11:00, er stedet tomt og utsikten er fantastisk, perfekt for bilder og uten å miste tid.