New York
Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om New York Omvisninger

Hva er andre ting å gjøre enn Omvisninger som er verdt å besøke i New York?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i New York er:

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 12 671 vurderinger

Likte dette sightseeingcruise som var godt organisert og leverte det det lovet. Guiden var utmerket, visste virkelig tingene sine og ganske morsomme også! Vil absolutt anbefale dette cruise for de som ønsker å besøke Frihetsgudinnen med båt og se mer av Manhattan-skyline ved solnedgang. Utsikten mot baksiden av båten når du kom tilbake til havnen var fantastisk!

Fantastisk fly med klar blå himmel, piloten Keenan var veldig informativ og vennlig, 4 av familien min hadde aldri fløyet inn et helikopter før, og de kom overveldet av den. Vel verdt det, og det merket alle boksene våre takk. Markmannskapet var også veldig vennlig og morsomt også.

Ettersom vi ikke hadde en fast tidsluke, passet bakken vertene oss veldig godt, og vi passet på neste fly, vi hadde en flott opplevelse og piloten var veldig kunnskapsrik om byen, hele flyet var strålende.

Flott! Elsker helikopterturen. Helikopteret var veldig hyggelig og ny modell! Helt verdt pengene mine! Vil sykle neste gang for å se på Newyork natt! 100% anbefalt

Likte utsikten over Manhattan fra et fantastisk helikopter!