New York Omvisninger

  • Omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
394 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 25

Ofte stilte spørsmål om New York

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve New York?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra New York?

De beste dagsturene og utfluktene fra New York er:

Boston

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 12 671 vurderinger

En vakker tur, å gjøre! Den veldig tidlige avgangen er litt traumatisk, men det er verdt det å nyte dagen (du kan sove i bussen!). Interessante og spennende etapper. Guiden vår Alicia var veldig kunnskapsrik, hjelpsom og hyggelig. Han snakket flytende engelsk og spansk. Sjåføren Gustavo var også veldig hjelpsom og tålmodig (dessverre fant vi oss fast i en trafikkork). Anbefalt opplevelse!

Tydeligvis dyrt, men virkelig flott opplevelse. Synd du betaler en ekstra $40 med prisen. Men kanskje det var derfor det var litt billigere enn de andre leverandørene. Likevel hyggelig og hjelpsomt personale. Ta for eksempel et ekstra bilde med din egen telefon.

Guiden vår Doris er oppsiktsvekkende... Hun gjorde turen til en opplevelse for oss! Gospelgudstjenesten var veldig hyggelig... Jeg skulle imidlertid ønske at de andre deltakerne i gudstjenesten lyttet respektfullt i stedet for å snakke konstant!

En flott om enn veldig dyr opplevelse, men gjør det verdt det. Det som imidlertid burde vært nevnt på forhånd er tilleggskostnadene på 40 dollar per person for flyplassavgiftene. Etter min mening er dette et overdrevet tilleggspåslag.

Det var en flott opplevelse og guiden var veldig hyggelig. Hun fortalte oss mye om historien til Harlem