New York Mat- og gourmetturer

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
46 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om New York

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve New York?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra New York?

De beste dagsturene og utfluktene fra New York er:

Boston

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 684 vurderinger

Aktivitet som er veldig verdt, spesielt for prisen som tilbys på denne nettsiden (så billig at jeg trodde jeg ville komme dit og det ville ikke engang være et sykkelstativ). Men tvert imot var det veldig enkelt å bestille, i vårt tilfelle i tre timer og når du kommer dit ber de rett og slett om ID-en din og beholder den som et depositum til du returnerer sykkelen. For en dollar kan du leie en kurv, sterkt anbefalt hvis du er lastet. Det eneste "men" er at det ikke er i Central Park som sådan, men omtrent tre kvartaler unna, så de første pedalene må være på Manhattan sykkelfelt, som først imponerer litt, men det er veldig enkelt. er veldig godt skiltet.

Leieavtalen ligger noen få skritt fra Central Park og er det de ulike gateselgerne tilbyr deg: Vi fire sykler i to timer i underkant av 30 euro mot rundt 100 hvis vi hadde tatt de samme syklene direkte fra utleien. Anbefales på det sterkeste, bare noen få klikk, vi bestilte syklene 10 minutter før henting. Perfekte midler.

Alt gikk som planlagt, bra servicepersonale, selv om det er litt irriterende når du får henne til å velge andre sykler som ikke er de de gir deg, senere var alt utmerket. Som råd, bruk sykkelveier, gå aldri med fotgjengere, ellers tar du utfordringen med dem alle.

En virkelig fin måte å oppleve New York og se mye av byen på kort tid. Syklene er ganske gamle og dårlig vedlikeholdt, men egner seg fremdeles til noen timers avslappet sykling.

Vi fjerner veldig enkelt med nettkjøpet bare at en av syklene ikke fungerte bra, så jeg anbefaler å sjekke før du går ut