Legg til datoer

New YorkLydguider

Våre mest anbefalte New York Lydguider

New York City: Billett med tidsluke for Museum of Modern Art (MoMA)

1. New York City: Billett med tidsluke for Museum of Modern Art (MoMA)

Forhåndsbestill en billett med tidsluke og hopp over billettkøene til New York Citys Museum of Modern Art (MoMA), et av verdens mest berømte kunstmuseer. Museum of Modern Art er et sted som gir næring til kreativitet, utfordrer sinnet og inspirerer. Med ekstraordinære utstillinger og verdens beste samling av moderne og tidsaktuell kunst, er MoMA dedikert til samtalen mellom fortiden og nåtiden, det etablerte og det eksperimentelle. MoMA tilbyr flotte utstillinger med moderne og tidsriktig kunst, fra det europeiske innovative maleriet og skulpturer fra 1880, til dagens film, design og kunst. 6 etasjer med kunstgallerier i midtre Manhattan inkluderer høydepunkter som Monets Vannliljer, , PicassosLes Demoiselles d’Avignon, MatissesDance (I)og WarholsCampbell’s Soup Cans, i tillegg til tidsaktuelle verk av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange flere. Nåværende utstillinger: Ming Smith: «Projects now» frem til og med 29. mai. Ellsworth Kelly: «A Centennial Celebration» frem til og med 11. juni. Lawrence Abu Hamdan: «Walled Unwalled and Other Monologues» frem til og med 11. juni. Georgia O'Keefe: «To See Takes Time» frem til og med 12. august. Kommende utstillinger: The Encounter: Barbara Chase-Riboud/Alberto Giacommeti - 5. mai til 9. oktober. New Photography 2023 – 28. mai til 16. september. ED RUSCHA / NOW THEN – 10. september 2023 til og med 13. januar 2024. Picasso in Fontainebleau - 1. oktober til 10. februar 2023. New Ground: Jacob Samuel and Contemporary Etching - 29. oktober 2023 til 16. mars 2024 Alexandre Estrela: Flat Bells – 4. november 2023 til 7. januar 2024. For å hjelpe deg med å nyte samlingen bedre, bruk MoMA-appen som er gratis eller mobilnettstedet for å lytte til gratis lydguider som er tilgjengelige for nedlasting til din personlige mobile enhet. Gratis WiFi er tilgjengelig på hele museet. MoMA Stores tilbyr et bredt utvalg av bøker, designgjenstander, smykker, møbler, klær og mer.

New York City: Forbi-køen-billett til Empire State Building

2. New York City: Forbi-køen-billett til Empire State Building

Velg mellom en generell adgangsbillett til utendørs utsiktsbalkongen i 86. etasje, eller en kombinasjonsbillett med tilgang til den nyoppussede 102. etasje, som har gulv-til-tak-vinduer. Du kan også oppgradere opplevelsen din med en ekspressbillett. Den nye Empire State Building opplevelsen gir deg adgang til det legendariske landemerket i New York, og lar deg komme opp i 320 meters høyde. Her kan du glede deg over fantastisk 360-graders utsikt over New York og enda lenger. Du får også se Grand Staircase med en 2-etasjes arkitektonisk modell av bygningen og nyoppussede interaktive gallerier, som tar deg med på en utrolig reise fra bygningens konstruksjon til sin nåværende plass i popkulturen. Utforsk stedet på 1920-tallet, konstruksjonsarbeidet, åpningsdagen, det moderne underverket, Otis-heisene, verdens mest berømte bygning, King Kong og kjendisutstillingene. 80. etasje har også en rekke spennende kunstneriske utstillinger. Sørg for å se bygningens ikoniske lobby på Art Deco Fifth Avenue. Utsiktsbalkongen i 86. etasje av Empire State Building er det høyeste utendørs 360-graders utkikkspunktet i New York, med varmeovner for å holde bukt med kulden. Empire State Building er mer enn en spektakulær utsikt – det er det landemerket i USA som er mest vist på Instagram. Adgang til tårnet inkluderer også en nedlastbar multimedieopplevelse app, tilgjengelig på 9 språk. Appen inneholder også videoer, bildegallerier, quiz og kart som viser severdigheter i nærheten. Sørg for å se bygningens ikoniske lobby på Art Deco Fifth Avenue når du forlater denne bemerkelsesverdige bygningen.

New York City: Frihetsgudinnen og Ellis Island med ferge

3. New York City: Frihetsgudinnen og Ellis Island med ferge

Hopp om bord på fergen og nyt en selvguidet tur til Frihetsgudinnen og Ellis Island fra New Jersey. Besøk Liberty Island, utforsk Ellis Island Immigration Museum, og lær fascinerende fakta mens du går. Begynn opplevelsen med å reise fra Liberty State Park, som ligger i Jersey City, NJ, og lett tilgjengelig med bil. Når du ankommer møtepunktet, omgå billettlinjen med din forhåndskjøpte billett. Gå ombord på fergen og se den imponerende utsikten over Lady Liberty og NYC skyline. Legg merke til fergens returtider for å planlegge dagen. Billetten din gir deg tilgang til å utforske to attraksjoner: Ellis Island og Liberty Island (med Frihetsgudinnen). Ved ankomst til Ellis Island, hent din flerspråklige lydguide på Immigration Museum. Deretter kan du utforske det som var USAs travleste immigrasjonsstasjon på over 62 år. Gå i fotsporene til millioner av mennesker fra hele verden som passerte her på jakt etter en ny begynnelse og et nytt liv for familiene deres i Amerika. Med tilgang til American Family Immigration History Center sine poster kan du søke i alle skipsmanifester som kom gjennom Ellis Island. Bruk denne unike opplevelsen til å undersøke din familiehistorie. Når du er klar til å oppdage Liberty Island, legg av lydguiden din og gå tilbake til fergen. Ved ankomst til Liberty Island, hent din flerspråklige lydguide for å begynne å utforske historien til Frihetsgudinnen. Barn har også muligheten til å nyte en spesiell fortelling av denne selvguidede turen. Når du er ferdig, gå tilbake til fergen og ta deg tilbake til det opprinnelige avgangspunktet.

New York City: Helikoptertur over Manhattan

4. New York City: Helikoptertur over Manhattan

Manhattan gir assosiasjoner til store skyskrapere, taxier og en veldig karakteristisk egenart. Se alt dette og mer, mens en ekspertpilot flyr deg over New York City på en 15- eller 20-minutters helikoptertur. Svev over Frihetsgudinnen, Central Park, Brooklyn Bridge, Madison Square Garden og andre landemerker. Etter avgang fra Downtown Heliport, flyr du langs nedre Manhatten slik at du får se silhuetten og gatene nedenfor. Sving forbi Battery Park for å se på Wall Street og labyrinten av gater. Fly deretter over til Governor's Island, en øy som en gang kun var reservert for byens dignitærer, hvor det i dag arrangeres sommerkonserter og offentlig kunstutstillinger. Fly deretter over Ellis Island og se Frihetsgudinnen i det fjerne. Svev rett opp til henne og se Frihetsgudinnen fra et helt annet perspektiv. Nyt alt dette før du drar oppover Hudson, forbi bryggene i Chelsea og lysene på Broadway. På vei tilbake flyr du rundt Empire State Building, Brooklyn Bridge, og til slutt over Ground Zero, hvor du kan ta en titt på det enestående arbeidet som gjøres. Fortsett forbi Madison Square Garden og Intrepid Air and Space Museum. Se Central Park mens helikopteret snur tilbake til heliporten. Severdigheter inkludert i 15-minutters flyturen: FrihetsgudinnenEllis IslandOne World Trade Center9/11 MemorialBrooklyn BridgeBattery ParkWall Street (Finansdistriktet)Empire State BuildingChrysler BuildingMadison Square GardenTimes SquareUSS Intrepid Sea, Air and Space MuseumCentral Park Severdigheter inkludert i 20-minutters flyturen: Brooklyn BridgeBattery ParkWall StreetFrihetsgudinnenEllis IslandOne World Trade Center9/11 MemorialEmpire State BuildingChrysler BuildingMadison Square GardenUSS Intrepid Sea, Air and Space MuseumTimes SquareCentral ParkGrant’s Tomb (gravsted)George Washington BridgeHarlem og Harlem-elvenBronx og Yankee StadiumPalisades CliffsSpuyten Duyvil Bridge

New York City: Dagens første omvisning av Frihetsgudinnen og Ellis Island

5. New York City: Dagens første omvisning av Frihetsgudinnen og Ellis Island

Oppdag den berømte Frihetsgudinnen på en omvisning og fergetur. Nyt tidlig adgang til Liberty Island, se klar utsikt over den ikoniske silhuetten av New York og utforsk Ellis Island. Begynn dagen på The Battery (tidligere kjent som Battery Park), den historiske inngangsporten til Frihetsgudinnen. Gå om bord på dagens tidligste ferge (hvis du velger den tidligste omvisningstiden) for å unngå mengden av turister, og seil vekk fra Manhattan for å beundre Frihetsgudinnen. Gå av på Liberty Island og bli med guiden din på en omvisning til fots på øya, for å lære om opprinnelsen til den ikoniske Frihetsgudinnen. Mens du spaserer kan du nyte utsikten over den berømte silhuetten av New York og Brooklyn Bridge. Vandre gjennom Statue of Liberty-museet og se Lady Libertys originale fakkel. Deretter går du om bord på den korte fergturen til Ellis Island. Hør en kort introduksjon om øyas historiske betydning og få anbefalinger om hva du kan gjøre på øya fra guiden din. Utforsk deretter dette spesielle stedet i ditt eget tempo. Vandre rundt på siden, nyt den offisielle lydguiden, søk i passasjerlistene etter familienavn, eller ta en pause for en rask matbit i den populære kafeteriaen. Reis enten tilbake til Manhattan med guiden din på fergen eller bli for å utforske øya så lenge du ønsker.

New York City: Big Bus hopp-på hopp-av-sightseeing

6. New York City: Big Bus hopp-på hopp-av-sightseeing

Beundre New York Citys største severdigheter og mest populære nabolag, fra toppdekket på en hopp-på hopp-av-buss med åpent tak. Se ikoniske landemerker som Empire State Building, Times Square og Brooklyn Bridge. Forbedre opplevelsen din med kombinasjonsbilletter flere attraksjoner eller sightseeingcruise. Opplev det kulturelle mangfoldet, de vakre parkene, flott arkitektur og malerisk utsikt fra toppen av en sightseeingbuss med åpent tak, og til fots når du velger å hoppe av for å utforske videre. Hopp av og på igjen etter eget ønske og lag din egen tilpassede reiserute rundt i byen, mens du er på Uptown- og Downtown-rutene. Dra nytte av live sporing av bussen, slik at du alltid vet nøyaktig når neste buss kommer.  Nyt en ny, topp moderne lydguide som er svært underholdende og engasjerende for både voksne og barn. Velg mellom 3 forskjellige billettalternativer: 1. Inkluderer ubegrenset sightseeing med Uptown- og Downtown-rutene for en dag. 2. Klassisk billett pluss et 90-minutters Circle Line sightseeingcruise 3. Best of New York-pakken inkluderer klassisk billett pluss Empire State Building og Frihetsgudinnen forbi-køen-billetter Topp severdigheter på Downtown-ruten inkluderer: • Flatiron-distriktet • Union Square • Greenwich Village• East Village • Chinatown• Little Italy• Wall Steet og børsen • SoHo  Topp severdigheter på Uptown-ruten inkluderer: • Times Square • Upper East Side• Central Park• Museum Mile• Uptown Manhattan• MoMA • The Met• Columbus Circle

New York: Forbi-køen-adgang til det beste av New York cruise

7. New York: Forbi-køen-adgang til det beste av New York cruise

Nyt et avslappende cruise i New York havn og rundt Manhattan, mens du oppdager noen av byens hemmeligheter. Du sirkler rundt Manhattan, passerer 3 elver, 7 store broer - inkludert verdensberømte Brooklyn Bridge – 5 bydeler, og flere enn 101 severdigheter i New Yorks legendariske silhuett. Kom nært på Frihetsgudinnen og se Manhattan akkurat slik som de store oppdagelsesreisende ville ha sett byen, på slutten av deres lange sjøreiser. Se New York fra sjøsiden og passer de ytre bydelene underveis. Morsomme og kunnskapsrike reiseguider bringer byen som aldri sover til live, og forteller fascinerende historier om de fantastiske severdighetene mens du seiler forbi dem. Se det hele mens du beundrer det beste New York har å by på. Høydepunktene av cruiset inkluderer nær sikt til Frihetsgudinnen, Randall's Island, High Bridge, Columbia University, Harlem, Gracie Mansion, South Street Seaport, Brooklyn Bridge, Yankee Stadium, The Cloisters, Grant's Tomb og The Little Red Lighthouse.

New York City: Havnecruise med forbi-billettkøen-adgang

8. New York City: Havnecruise med forbi-billettkøen-adgang

Opplev New York ved solnedgang på et 2-timers cruise i havnen, og få med deg alle severdigheter og lyset fra Manhattan om bord en båt med klimaanlegg. Ta med deg venner, familie og kolleger - eller til og med en totalt fremmed, og begi deg ut på en uforglemmelig reise i havnen med Frihetsgudinnen i bakgrunn! Med en drink i hånden, som du har kjøpt i den velfylte baren, kan du føle brisen i ansiktet og bli forbløffet over den glitrende silhuetten. Her får du utallige fotomuligheter, noe som gjør deg til en stjerne på Instagram mens du seiler forbi legendariske attraksjoner slik som Frihetsgudinnen, og får perfekt utsikt over Freedom Tower (One World Trade Center), Empire State Building, Pier 54 (Titanic Pier) Battery Park og mer. Se hvor millioner av innvandrere ble registrert da de ankom Amerika på Ellis Island. Cruise forbi Governors Island, South Street Seaport og Brooklyn Bridge. Få en enestående utsikt over Manhattan Bridge, Williamsburg Bridge og Chrysler Building, og oppdag East Village, FN-bygningen og USS Intrepid Pier fra et annet perspektiv. Last ned appen Skyline Navigator før du seiler avgårde, for å forbedre cruise-opplevelsen din med kommentarer som finnes både skriftlig og med lyd. Kommentarene er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk, kinesisk, spansk, tysk, italiensk og portugisisk. 

New York City: Landemerkercruise m/ forbi-billettkøen-adgang

9. New York City: Landemerkercruise m/ forbi-billettkøen-adgang

Utforsk mange av de ikoniske stedene i Midtown og nedre Manhattan med en 1,5 time lang båttur. Du vil nyte fantastisk utsikt over verdens mest berømte skyline og komme tett på Frihetsgudinnen og Ellis Island. De morsomme og kunnskapsrike guidene liver opp The Big Apples fantastiske severdigheter og fascinerende historie. Seil nedover Hudson, forbi Battery Park, og videre opp East River. På vei mot FN-bygningen vil du seile under Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge og Williamsburg Bridge, før båten drar tilbake til startpunktet ved Pier 83.

NYC: The Secrets of Grand Central Terminal

10. NYC: The Secrets of Grand Central Terminal

På denne spennende vandreturen for små grupper, vil du avdekke skattene som er gjemt i dette historiske transportknutepunktet: se verdens største Tiffany-klokke, kikke inn i glassgangveiene som ikke er tillatt, oppdag den massive designfeilen i hovedatriumet, finn en multi -million dollar juvel skjult i vanlig syn, og så mye mer. Lær om historien til stasjonen under jernbanens blomstrende tidsalder, som en nedslitt forlegenhet, og opplev den til slutt som et renovert vidunder i sentrum av byen. Enten du passerer gjennom det hver dag på morgenpendlingen eller rusler gjennom Beaux-Arts-skjønnheten for første gang, vil du garantert dra etter å ha lært, sett eller opplevd noe nytt og ekstraordinært på denne vandreturen bak kulissene.

53 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 18 481 vurderinger

Vi kom litt tidlig for å være sikre, og vi fikk god service! Det var min datters 18-årsdag, og vi håpet at hun kunne være ved siden av helikopteret for å se godt, og hun var heldig nok til å være rett ved siden av piloten, førsteklasses sitteplasser, sikten er fantastisk! Hun vil huske det lenge. Pluss at de tok flotte bilder, og jeg fant prisen virkelig rimelig, $35 for 5 digitale bilder. Prisen på $40/pers heliportavgifter er den minst hyggelige kostnaden, det ville være bedre å inkludere det i prisen ... men tilsynelatende gjør alle selskapene det samme! Virkelig ikke skuffet, jeg anbefaler 100%

Du kan gå rett til inngangen. Ingen kø hos oss, vi var der tidlig på ettermiddagen, det er nok mer rush på kvelden. Godt veiledningssystem gjennom bygningen, personalet prøver hardt, er veldig vennlige. Vi kunne gå gjennom sikkerhetskontrollen og opp til observasjonsdekket med 2 små barn, inkludert traller og mat, drikke,... 2 store ryggsekker... Ingen sa noe.

Praktisk ved ankomst når du ikke kjenner byen i det hele tatt og du er litt sliten av forsinkelsen, for eksempel Eller bare se byen annerledes Veldig hyggelig i alle fall selv om ruten ikke alltid er virkelig respektert har jeg inntrykk av Å gjøre Litt ventetid, men det er superraskt

Tydeligvis dyrt, men virkelig flott opplevelse. Synd du betaler en ekstra $40 med prisen. Men kanskje det var derfor det var litt billigere enn de andre leverandørene. Likevel hyggelig og hjelpsomt personale. Ta for eksempel et ekstra bilde med din egen telefon.

En flott om enn veldig dyr opplevelse, men gjør det verdt det. Det som imidlertid burde vært nevnt på forhånd er tilleggskostnadene på 40 dollar per person for flyplassavgiftene. Etter min mening er dette et overdrevet tilleggspåslag.