New York Lydguider

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Eventyr
29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om New York

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve New York?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra New York?

De beste dagsturene og utfluktene fra New York er:

Boston

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 18 481 vurderinger

Først av alt ... Turen var veldig fin. Jeg måtte bytte de kjøpte billettene gjennom å få guiden din i Empire State Building mot ekte billetter. Vi hadde en dag og kveld billett som var litt av et problem fordi ved inngangen ble det sagt at det bare var en billett. Jeg påpekte da at det står dag / kveld på toppen og så fikk den tilsvarende billetten for dagen og kvelden. Hvis du ikke er oppmerksom, får du en annen billett som bare er gyldig for dagen, har du problemer med å gå tilbake på kvelden. Det er som på flyplassen du må legge ned tingene dine som lyser opp og så fortsetter du. Dette er litt utmattende siden du har litt flere ting i desember og alltid må ta dem av og på. Det var første gang vi var på Empire State Building rundt 13:00 og det var mange mennesker der den gangen. Kveldsbilletten var fra klokken 21 og den var veldig avslappet.

Meget godt inntrykk av imperiet, gå opp om morgenen ikke overfylt og om kvelden etter 21.00 veldig nær hotellet der vi var forsiktige heisen slipper deg av i 80 etasje du gjør yaaouu !! og du tar bilder, men du har vinduer i denne etasjen, så går du opp til 86. etasje, og det er bedre å ta bildene dine derfra, fordi du ikke lenger har vinduene som kan ødelegge bildene dine litt. Å gjøre absolutt

Utsikten var selvfølgelig superfin. Vi hadde bestilt morgen og kveld. Om kvelden var det bare fantastisk å se byen lyse opp i mørket. Veldig interessant historie ble gitt i første etasje med video og bilder.

Vi valgte besøket dag og natt, vi var veldig heldige fordi vi ikke forventer noe, tatt i betraktning av bildene, er det å foretrekke å gå om dagen, men bildet av lysene er også imponerende.

Utmerket opplevelse, å gå om dagen er en annen opplevelse å gå om natten; Begge ekstraordinære. De har en følelse av å tilhøre veldig far.