New York Kultur og historie

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Flerdagsturer
  • Dagsturer
106 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 7

Ofte stilte spørsmål om New York

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve New York?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra New York?

De beste dagsturene og utfluktene fra New York er:

Boston

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 11 134 vurderinger

En vakker tur, å gjøre! Den veldig tidlige avgangen er litt traumatisk, men det er verdt det å nyte dagen (du kan sove i bussen!). Interessante og spennende etapper. Guiden vår Alicia var veldig kunnskapsrik, hjelpsom og hyggelig. Han snakket flytende engelsk og spansk. Sjåføren Gustavo var også veldig hjelpsom og tålmodig (dessverre fant vi oss fast i en trafikkork). Anbefalt opplevelse!

Fantastisk tur til Frihetsgudinnen og Ellis Island

Forholdsvis lett å finne fram til oppmøtestedet for turen. Guiden på turen, Alvaro, var helt fantastisk! Følte at vi virkelig ble tatt vare på samtidig som han var engasjerende og morsom å høre på. Lurt å ta en tidlig tur til disse attraksjone fordi det er raskere å komme gjennom sikkerhetskontrollene bl.a.

Guiden vår Kate var veldig interessant, hyggelig. Hun må ha holdt oss i spenning for å fortelle oss historien om forbudet. Og hun fikk oss til å oppdage 3 steder, alle veldig spesifikke og eksepsjonelle. Ikke nøl, du vil ikke bli skuffet.

Gjorde dypt inntrykk

Utrolig mye detaljer å fordype seg i for de som har tid og lyst. En del av utstillingsområdet var veldig trangt og ble fullstendig overfylt.

Det var ikkje lang kø men greit å slippe å stå opp og ned å vente.