Legg til datoer

New YorkJuleaktiviteter

Våre mest anbefalte New York Juleaktiviteter

NYC: ARTECHOUSE Inngangsbillett til Immersive Art Experience

1. NYC: ARTECHOUSE Inngangsbillett til Immersive Art Experience

Forhåndsbestill inngangsbilletten din til ARTECHOUSE NYC og oppdag interaktive og oppslukende digitale kunstutstillinger i et rom dedikert til kunstnere og publikum fra det 21. århundre. Øk opplevelsen din ved å laste ned ARTECHOUSE XR-appen som bringer virtuell kunst til live. Opplev landets første multi-sensoriske innovative kunstdestinasjon med utviklende oppslukende utstillinger av kunstnere som er forløpere til den nye tiden innen kunst, vitenskap og teknologi. ARTECHOUSE NYC tar over den tidligere ubesatte kjeleplassen under det ikoniske Chelsea Market, og er en av de mest unike kunstdestinasjonene og tingene å gjøre i New York City. Se opplevelsesrike installasjoner i stor skala og vær vitne til kreativ innovasjon uten grenser i unike kunstrom designet for nysgjerrige i alle aldre. Du kan også nyte en cocktail, øl eller vin på ARTECHOUSE Extended Reality Bar som ligger inne i utstillingsområdet. Drevet av ARTECHOUSE-appen, har XR Bar en meny med eksklusive cocktailer inspirert av den nåværende utstillingen, som også kommer til liv i utvidet virkelighet gjennom appen. Last ned ARTECHOUSE XR-appen (last ned informasjon i bekreftelseskupongen din) og bruk den til å berike opplevelsen din mens du utforsker de digitale lekeplassene. Personalet er tilgjengelig for å forklare bruken av appen under besøket ditt. ARTECHOUSE: Beyond the Light - gå inn i kosmos og inspirer fantasien din - nå til og med 4. september 2023: Besøk denne verdenspremierutstillingen og opplev et unikt kunstnerisk uttrykk for NASAs vitenskapelige oppdagelser, inkludert nylig analyserte galaktiske data fanget av James Webb-romteleskopet. Få muligheten til å utforske universet gjennom innovativ bruk av teknologidrevet kunst. Utforsk Mezzanine Level for flere interaktive opplevelser om Mars Rover, klimavitenskap og mer før du blir nedsenket i den tidløse historien om lyset som omgir oss i Immersion Gallery og "Beyond the Light"-installasjonen.

Fra Manhattan: Julelys-omvisning i Dyker Heights med buss

2. Fra Manhattan: Julelys-omvisning i Dyker Heights med buss

Bli med på en omvisning med buss, som tar deg gjennom boligområdene Bay Ridge og Dyker Heights for å se de fantastiske juledekorasjonene. Du går også av bussen, for å se nærmere på de vakre husene. Beundre gater med rekker av trær og opplyste private boliger dekorert for høytiden. Lær om bydelenes langvarige juletradisjoner fra din lokale guide. Hør om den årelange tradisjonen med å pynte bygningene med titusenvis av stemningsfulle julelys og -dekorasjoner. Nå har det blitt en festlig konkurranse blant huseierne, om hvem som har den flotteste julepynten i nabolaget. Spaser deretter gjennom disse nabolagene på en omvisning, hvor du får høre historiene bak denne morsomme juletradisjonen. Du kan til og med møte noen av huseierne og høre om hvordan disse nabolagene kommer sammen på en slik måte for å bringe julestemningen til New York City. På vei tilbake til Manhattan kan du se den spektakulære silhuetten til New York City og noen av de andre juleutstillingene i byen. På slutten av omvisningen blir du sluppet av i Midtown Manhattan.

New York: Se Christmas Spectacular med Radio City Rockettes

3. New York: Se Christmas Spectacular med Radio City Rockettes

Sett kursen mot New Yorks berømte Radio City Music Hall, for en uforglemmelig kveld med denne enestående billetten til årlige Christmas Spectacular. Bli med the Rockettes, julenissen og the Toy Soldiers på denne fantastiske New York City Christmas-opplevelsen. Se Radio City Music Hall-scenen forvandle seg til et gigantisk, magisk lerret foran øynene dine! Du kommer til å bli imponert over hvordan julemagien strekker seg utenfor scenen, til tak og vegger, til du er helt omgitt. Noen av de mest minneverdige scenene er den legendariske paraden av tresoldater, julenissens magiske tur til verkstedet på Nordpolen der filledukker blir levende, i tillegg til en oppsetning av den første julen i stallen.

Fra Manhattan: 4-timers julelys-busstur til Dyker Heights

4. Fra Manhattan: 4-timers julelys-busstur til Dyker Heights

Opplev julen i New York City på en komfortabel busstur til Dyker Heights, verdenskjent for sine lysende lysutstillinger. Bevitne den festlige dekorasjonstradisjonen som beboerne har holdt i live siden 1980-tallet. Kjør fra Manhattan til Brooklyn. Nyt dette livlige italiensk-amerikanske nabolaget med guiden din. På grunn av smale gater er ikke busser tillatt i Dyker Heights, så hopp av bussen og følg guiden din til de to mest opplyste gatene i området. Se Lucy Spatas hus, som startet tradisjonen med Dyker Lights på 80-tallet. Gå langs de mest spektakulært dekorerte husene. Deretter stopper du ved Brooklyn Bridge i DUMBO / Brooklyn Heights. Nyt utsikten over Manhattans silhuett og Brooklyn Bridge i omtrent 25 minutter. Retur via Manhattan Bridge. Avslutt opplevelsen i Bryant Park, hvor du kan besøke det berømte vintermarkedet på egen hånd.

NYC: Julelys- og silhuettutsikt i Dyker Heights

5. NYC: Julelys- og silhuettutsikt i Dyker Heights

Kom i julestemning, den mest fantastiske tiden på året, i New York Citys nabolag i Brooklyn på en busstur gjennom Dyker Heights. La deg sjarmere av de spektakulære feriedekorasjonene, bydelens glitrende lys og festlige utstillinger. Guiden din tar deg med på bussen fra Midtown Manhattan til Brooklyn-nabolaget Dyker Heights. Underveis vil guiden fortelle deg noen flotte historier om New York. På vei til julelysene, stopp for en dopause og en fotomulighet av solnedgangen over Hudson River og Frihetsgudinnen. Når du har ankommet Dyker Heights, går du av bussen og guiden vil vise deg de vakreste og mest spektakulære husene i dette fantastiske nabolaget i Brooklyn. På vei tilbake til Manhattan vil bussen ta et fotostopp ved Brooklyn Bridge Park, hvor du går av bussen for en fantastisk utsikt over Manhattans silhuett og Brooklyn Bridge. Derfra kan du komme deg tilbake langs East River med en forbløffende utsikt over Williamsburg, Brooklyns silhuett, Long Island City, Queens silhuett, Empire State Building og Midtown Manhattans silhuett samt den berømte Queensboro Bridge. Omvisningen din slutter i nærheten av et av de vakreste julemarkedene i New York City, Winter Village i Bryant Park. Føl den magiske atmosfæren julen bringer mens du kjører gjennom de mange nabolagene og opplever New York på en ny måte.

New York City: Julecruise med jazz, kakao og julesanger

6. New York City: Julecruise med jazz, kakao og julesanger

Ring julen inn med stil ombord på et 1,5 time langt luksuscruise i Manhattan havn. Stig inn i yachtens varme atmosfære, dekorert med store mengder av julepynt, og nyt en koselig båttur med venner og familie. Det serveres deilig kakao, kaker og godbiter, mens du seiler forbi Battery Park, South Street Seaport, Financial District, Governors Island, Frihetsgudinnen og Ellis Island. Slapp av i den oppvarmede hovedkabinen, bli med og syng julesanger, eller nyt rytmer fra en live-jazz-trio. Nipp på et inkludert glass med champagne, vin eller øl og kjøp forskjellige drinker fra baren om bord. Deretter ser du den nydelige utsikten til Manhattan Island mens du seiler forbi. Alt dette kan du se mens du nyter komforten av en oppvarmet salong og et utsiktsdekk med glasstak på i 1920-tallsstil.

NYC: Magical Christmas Lights Carriage Ride (opptil 4 voksne)

7. NYC: Magical Christmas Lights Carriage Ride (opptil 4 voksne)

Kom i julestemning med en tur med hestevogn i de fantastiske julelysene i New York i Central Park, 5th Avenue og Rockefeller Center. Gå ombord på hjørnet av 59th street og 6th avenue. Dra herfra på en rute gjennom Central Park for å se de varme lysene. Fortsett å beundre hvordan 5th avenue glitrer for sesongen. Reis langs historiske landemerker som har fått på seg julepynten. Nå juletreet på Rockefeller Center. La lysene få deg til å føle deg varm og festlig. Føl sesongens romantikk mens du kjører i en gammeldags vogn.

New York City: Dyker Heights Christmas Lights Tour

8. New York City: Dyker Heights Christmas Lights Tour

Turen din begynner i Midtown Manhattan. Derfra vil du ta turen mot den vestlige delen av Manhattan langs Hudson River mens du lærer om historien. Du vil deretter krysse Battery Tunnel, som tar deg direkte til bydelen Brooklyn. Når du er i Brooklyn, drar du til Dyker Heights-distriktet; et italiensk-amerikansk nabolag kjent for sine forseggjorte hus og hager. Hvert år konkurrerer innbyggerne med hverandre om å lage den vanlige julepynten, belysningen og utstillingene. Din guide vil fortelle deg om opprinnelsen og historien til denne tradisjonen, før du gir deg ledig tid til å gå i gatene for å beundre og ta bilder av husene. Når du har fullført omvisningen i nabolaget, vil du sette deg tilbake på bussen for å gå til Brooklyn Bridge. Der vil du nyte de forskjellige utsiktspunktene, med mer ledig tid til å ta bilder av den spektakulære utsikten over Manhattan. Til slutt kommer du tilbake til Times Square hvor turen avsluttes. Du kan gjerne spørre guiden din om anbefalinger om hva annet du kan gjøre for å nyte ditt besøk i New York City.

Fra Manhattan: 4-timers julelysomvisning med luksusbuss

9. Fra Manhattan: 4-timers julelysomvisning med luksusbuss

Oppdag feriesesongens magi i New York City på en guidet bussdagstur. Se det verdensberømte juletreet på Rockefeller Center. Kom i julestemning når du ser julevinduene til Macy's og Bergdorf. Stopp i Brooklyn Heights for utsikt over Manhattan Skyline. Hopp om bord på bussen på et sentralt plassert møtepunkt i New York. Reis ut til det forbløffende julelyset i Dyker Heights, Brooklyn. Kjør langs gatene på Manhattan og lytt til din lisensierte guide, som underholder deg med den rike julehistorien til New York City underveis. Reis gjennom Chelsea og Meatpacking District, forbi den berømte High Line og deretter ned langs West Side Highway. På denne turen kan du lære og se mer enn du forventet.  Når du kommer ut av Brooklyn Battery Tunnel, kan du kjøre langs Brooklyn Queens Expressway med utsikt over vannkanten og den vidstrakte utsikten over New York Harbor. Frihetsgudinnen vil være synlig til høyre for deg. Etter en kort kjøretur kan du forlate bussen og besøke Dyker Heights til fots i omtrent en time. Lysene i Heights spenner fra smakfulle skjermer, skapt av lokale huseiere, til omfattende, profesjonelle belysningsekstravaganzer. Uansett hva du synes om julelys, vil det være noe du kan glede deg over.   Etter at du har forlatt Heights, tar du et kort stopp ved den berømte Brooklyn Heights Esplanade, for å se den filmlignende utsikten over nedre Manhattan Skyline og Brooklyn Bridge. Det vil være mer å se når du tar deg over Manhattan Bridge tilbake gjennom Manhattan, og ender opp ved toppen av New Yorks julestemning, Rockefeller Center Christmas Tree. Ved ankomst til treet vil omvisningen din avsluttes.

Fra Manhattan: Privat juletur til Brooklyn med limousin

10. Fra Manhattan: Privat juletur til Brooklyn med limousin

Etter å ha blitt hentet på hotellet eller leiligheten din på Manhattan, blir du kjørt til Dyker Heights i Brooklyn. Spaser i 30 til 40 minutter og ta bilder av de best opplyste husene i New York. Vandre gjennom et italiensk-amerikansk nabolag for å se hus dekorert med grønne og røde lys. Fortsett til Dumbo for å ta flotte bilder av Manhattan fra Brooklyn-siden, og komme nærmere Brooklyn Bridge. Ta et rask stopp for å besøke Wall Street-området og ta noen bilder med den berømte Charging Bull. Dra videre til Battery Park og se Frihetsgudinnen, før du drar tilbake til hotellet eller et annet sted etter eget ønske.

38 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 629 vurderinger

Vi hadde en fantastisk opplevelse, vi elsket hvert minutt av det! Jeg anbefaler på det sterkeste å gjøre denne turen. Turistguiden vår Frederica var utmerket, hun var veldig kunnskapsrik om historien til New York City, og hele området vi besøker. Vi er en familie på fire med en preteen og en tenåring, og begge barna elsket turen.