Legg til datoer
New York

Hopp på/hopp av-turer

Ofte stilte spørsmål om New York Hop-on hop-off-turer

Hva er andre ting å gjøre enn Hop-on hop-off-turer som er verdt å besøke i New York?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i New York er:

Hvilken New York Hop-on hop-off-turer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Disse New York Hop-on hop-off-turer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler:

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

3.9 / 5

basert på 596 vurderinger

Jeg valgte et alternativ for to attraksjoner, betalte $ 64 - jeg valgte et cruise rundt Manhattan (som ikke gikk rundt Manhattan på grunn av høyt vann og broer - ingen skyld) - kom til billettdisken med bilaget mitt - krevd å betale $ 10 ekstra. For den andre attraksjonen valgte jeg 911-minnesmerket - Selv med bilaget måtte jeg vente 2,5 timer i kø for å få en billett - og ventet deretter på ytterligere 1,5 time for å gå inn i museet. Jeg valgte en guidet tur for ytterligere 20 dollar. Jeg tror ikke jeg har spart penger eller tid ved å bruke Explorer Pass. Jeg tror dette vil fungere bedre ved å kjøpe 132 $ passet og tilby alternativer for flere attraksjoner som jeg ikke hadde tid til - bra i 30 dager. Jeg betalte som $ 45 på egen hånd for å gå til toppen av Empire State Building, som var et av alternativene.

Jeg byttet enkelt ut kupongen min mot en billett på det angitte stedet like etter klokken 08.00 om morgenen. Jeg startet sentrumsturen rett klokken 09.00. Så umiddelbart Uptown. Dette var også en god ting fordi ved middagstid var det veldig lange køer ved bussholdeplassene, i hvert fall på Times Square. Begge rutene var gode og interessante for meg, da dette er min første gang i New York. Hvis du ønsker å få et førsteinntrykk er denne turen bra. Men personlig synes jeg prisen er litt for dyr. Opptil 10€ mindre vil være passende. Ellers var personalet veldig vennlige og hjelpsomme.

Veldig positiv opplevelse og alt fungerte på sitt beste selv om hopp over linjen i noen attraksjoner ikke fungerte, men ikke på grunn av PASS, men av det faktum at i dag alle eller nesten bruker de forhåndsbetalte kupongene, slik at køen blir den samme i noen tilfeller er det bedre å ikke ha passet og følge den normale inngangen mye mindre overfylt. Få din guide ser etter andre parametere for å gjøre kjøpet av PASS mer attraktivt.

Fint besøk

Prinsippet er utmerket. Stopp beriker ikke. Den praktfulle utsikten.... Det eneste negative punktet: billetten deres: en kvittering med en flash-kode. Et vindkast og jeg mistet en av 3. Besøket vårt endte der. De ønsket aldri å gi ut en billett til datteren min på nytt. Vi gjorde det ikke Uptown. Bare i sentrum.

Jeg kjenner allerede New York, men jeg blir aldri lei det er alltid ting å oppdage. NYC explorer passet er best egnet for å besøke NYC, enten for første gang eller ikke.