Legg til datoer

New YorkFamilievennlige aktiviteter

Våre mest anbefalte New York Familievennlige aktiviteter

New York City: Adgangsbillett til Top of the Rock utsiktsplattform

1. New York City: Adgangsbillett til Top of the Rock utsiktsplattform

Nyt 360-graders panoramautsikt over New York fra 260 meters høyde på Top of the Rock. Nyt en utendørs utsiktsplattform som er over 882 kvadratmeter stor, med uhindret utsikt. Den største av alle New York-utsiktsplattformer. Nyt omgivelsene på dagtid, se solnedgangen, eller se byen glitre om natten fra nye høyder.  Når du kommer til 30 Rockefeller Center, ta deg tid til å beundre de imponerende, skinnende Swarovski-lysekronene på vei til mezzanine-nivået. Her er det en utstilling der du kan se historiske artefakter og en kortfilm om Rockefeller Centers konstruksjon under den store depresjonen. Reis til opp toppen på 260 meter, på mindre enn 1 minutt med heisen Sky Shuttle. Utforsk 2 etasjer med store innendørs og utendørs områder. Når du endelig er på toppen, nyt den slående utsikten til Central Park, Empire State Building, downtown Manhattan, One World Trade Center og flere broer, fra den helt åpne takterrassen i 70. etasje.

New York City: Forbi-køen-billett til Empire State Building

2. New York City: Forbi-køen-billett til Empire State Building

Velg mellom en generell adgangsbillett til utendørs utsiktsbalkongen i 86. etasje, eller en kombinasjonsbillett med tilgang til den nyoppussede 102. etasje, som har gulv-til-tak-vinduer. Du kan også oppgradere opplevelsen din med en ekspressbillett. Den nye Empire State Building opplevelsen gir deg adgang til det legendariske landemerket i New York, og lar deg komme opp i 320 meters høyde. Her kan du glede deg over fantastisk 360-graders utsikt over New York og enda lenger. Du får også se Grand Staircase med en 2-etasjes arkitektonisk modell av bygningen og nyoppussede interaktive gallerier, som tar deg med på en utrolig reise fra bygningens konstruksjon til sin nåværende plass i popkulturen. Utforsk stedet på 1920-tallet, konstruksjonsarbeidet, åpningsdagen, det moderne underverket, Otis-heisene, verdens mest berømte bygning, King Kong og kjendisutstillingene. 80. etasje har også en rekke spennende kunstneriske utstillinger. Sørg for å se bygningens ikoniske lobby på Art Deco Fifth Avenue. Utsiktsbalkongen i 86. etasje av Empire State Building er det høyeste utendørs 360-graders utkikkspunktet i New York, med varmeovner for å holde bukt med kulden. Empire State Building er mer enn en spektakulær utsikt – det er det landemerket i USA som er mest vist på Instagram. Adgang til tårnet inkluderer også en nedlastbar multimedieopplevelse app, tilgjengelig på 9 språk. Appen inneholder også videoer, bildegallerier, quiz og kart som viser severdigheter i nærheten. Sørg for å se bygningens ikoniske lobby på Art Deco Fifth Avenue når du forlater denne bemerkelsesverdige bygningen.

9/11 Memorial og Museum, New York: Tidsbestemt adgang

3. 9/11 Memorial og Museum, New York: Tidsbestemt adgang

Dra nytte av kontaktløs inngang til «National September 11 Memorial Museum» med din forhåndskjøpte billett med tidsinngang. Nyt gratis tilgang til 9/11 Memorial, Survival Tree og Memorial Glades 9/11 Museum Museet viser over 10 000 monumentale gjenstander knyttet til hendelsene den 11. september og består av tre faste utstillingsdeler: • Den historiske utstillingen har tre deler: 9/11, før 9/11 og etter 9/11. De forteller historien om hva som skjedde 9/11, inkludert hendelsene på World Trade Center og Pentagon, samt historien om Flight 93.  • Minnesutstillingen, som heter «In Memoriam», minnes livet til de som døde 11. september 2001 og 26. februar 1993, og gir besøkende muligheten til å lære om menn, kvinner og barn som døde. • The Foundation Hall er et enormt rom, som både huser den siste søylen og slurryveggen.  9/11 Memorial (gratis adgang) «National September 11 Memorial» er en hyllest til minne og ære til de nesten 3000 menneskene som ble drept i terrorangrepene 11. september 2001 i World Trade Center-området, Pentagon, samt de seks menneskene som ble drept i World Trade Center-bombingen i februar 1993.  De reflekterende tvillingbassengene i minnesområdet er nesten en hektar store og har Nord-Amerika største kunstige foss. Bassengene ligger i fotsporene der Twin Towers en gang sto. Navnene på hver person som døde i angrepene 2001 og 1993 er innskrevet i bronsepaneler i minnesbassengene.

New York C: Billett til American Museum of Natural History

4. New York C: Billett til American Museum of Natural History

Nyt en dag med familievennlige aktiviteter på det amerikanske naturhistoriske museet i New York City. Museet ligger rett overfor Central Park, og huser over 32 millioner utstillingsobjekter. Dra nytte av heldagsadgang og bruk muligheten til å oppgradere den generelle adgangsbilletten din til å inkludere spesielle utstillinger. Utforsk alle permanente utstillinger, så vel som Rose Center for Earth and Space. Vandre rundt 45 museumshaller for å lære om dinosaurer, diamanter og alt derimellom. Hold utkikk etter det ikoniske Tyrannosaurus Rex-skjelettet og Påskeøya-hodet som inspirerte karakterene i filmen «Natt på museet». Koble til museets WiFi og last ned gratisappen «Explorer» på mobilen din. Appen tilbyr navigering steg for steg, historier bak kulissene om utstillinger, spørrekonkurranser og mer. Se utstillingens høydepunkter i ditt eget tempo med museets selvguidete omvisninger av de populære samlingene. Spesialutstillinger Eldre enn dinosaurer – og mer truet enn truende – haier er spektakulære, overraskende og ofte misforstått. Dykk inn i verden til denne utrolig mangfoldige dyregruppen i den nye utstillingen, «Sharks». «Worlds Beyond Earth» forteller historien om den overraskende dynamiske naturen til de andre planetene i vårt solsystem og de unike forholdene som gjør livet på jorden mulig. Enheter for teksting er tilgjengelig. Film på gigantisk skjerm Serengeti: Fordyp deg i en av naturens mest spektakulære begivenheter, den årlige migrasjonen i Serengeti, på en massiv 13 x 20 meter filmskjerm.

One World Observatory, New York: Ulike forbi-køen-billetter

5. One World Observatory, New York: Ulike forbi-køen-billetter

Gå forbi køen og stig til toppen av den høyeste bygningen på den vestlige halvkule på mindre enn 47 sekunder med hurtigheisen Skypod. SkyPod tilbyr en visuell, virtuell tidsforløp-opplevelse, som viser deg hvordan New York har endret seg fra 1500-tallet til i dag. Fra utsiktsplattformen kan du nyte utsikten til ikoniske severdigheter, havet og silhuetten av Manhattan og utover, fra denne unike beliggenheten på Nedre Manhattan. Nyt uslåelig utsikt over Frihetsgudinnen, Brooklyn Bridge, New York Harbor og 9/11 Memorial fra luften. Ta kontakt med Skyline Concierges på City Pulse og lær utrolige historier om New York. Gå inn på Sky Portal og se sanntidslivet på gatene under deg. Omgi deg selv med byens rytmer i See Forever Theatre. Kos deg med noe å drikke eller en matbit, i kaféen, baren eller restauranten. Oppgrader til en kombinasjonsbillett, eller all-inclusive-billett og få forbi-køen-adgang til heisene. Disse alternativene inkluderer også prioritert kø ved sikkerhetskontrollen. Digital Skyline Guide, en interaktiv iPad-guide for virtuell virkelighet til New York, er også inkludert. All-inclusive-billetter har også den ekstra fordelen av en fleksibel ankomsttid på den planlagte dagen du skal besøke, sammen med kreditt på 15 USD til å drikke eller handle noe. For VIP-opplevelsen, ta Mastercard VIP Guided Tour-alternativet som inkluderer en ekspertguide for en informativ og engasjerende opplevelse. På denne 60-90 minutters omvisningen på alle 3 observatorienivåene (etasje 100-102) peker guiden din ut kjente landemerker mens du deler byens rike historie.

Madame Tussauds, New York City: Inngangsbilletter

6. Madame Tussauds, New York City: Inngangsbilletter

Bli en stjerne på Madame Tussauds med over 85 000 kvadratmeter interaktiv underholdning i hjertet av Times Square. Fra Marilyn til Madonna til Gaga, det er en stjerne for hver generasjon. Poser med morsomme figurer av internasjonalt kjente musikere, A-kjendiser, sportslegender, verdensledere og mer. Utforsk fem etasjer med kjendismoro der du nyter rampelyset, mingler med stjernene, og beundrer de livaktige figurene. Få de kjendisselfiene til å glitre ved siden av Audrey Hepburn, Lady Gaga, Brad Pitt og The Kardashians. Grip hvert øyeblikk i New York og gjør dem til dine mens du nyter adgang til glans, glamour og glede. Nyt rampelyset mens du spiller piano med Alicia Keys, spaserer på runwayen med Alessandra Ambrosio under NY Fashion Week, og ta plass i gjestestolen på Tonight Show og snakk med Jimmy Fallon.

New York City: Adgangsbillett til Intrepid Sea, Air & Space Museum

7. New York City: Adgangsbillett til Intrepid Sea, Air & Space Museum

Besøkende som kommer til Intrepid Sea, Air & Space Museum får oppleve et legendarisk hangarskip, den første romfergen, verdens raskeste jetfly og en ubåt fra den kalde krigen. Oppdag et museum som bruker historie og teknologi for å inspirere og fremme innovasjon ved å utvikle neste generasjons ledere innen vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk. Intrepid Sea, Air & Space Museum er dedikert til utstillinger og tolkninger av historie, vitenskap, og service fra sitt hjem ombord på hangarskipet Intrepid som er et nasjonalhistorisk landemerke. Det tidligere hangarskipet USS Intrepid ble sjøsatt i 1943 og kjempet i andre verdenskrig. Skipet overlevde fem kamikaze- og et torpedoangrep. Skipet ble senere brukt i den kalde krigen og Vietnamkrigen. Skipet ble tatt ut av drift i 1974 og ligger i dag til kai på Hudson-elven. Du får sjansen til å besøke 4 dekk på dette store skipet: • Hangar Deck: Et flott sted å starte ditt besøk og som det største innendørs-utstillingsområde, tar hangar dekket deg gjennom både det tekniske og det menneskelige på Intrepid. • Flight Deck: Ta en nærmere kikk på mer enn 20 autentiske restaurerte fly. Se inni Restoration Tent og ta en spasertur gjennom historien på Intrepids overbygning og kommandobro. Gallery Deck: Ligger mellom fly- og hangardekket. Galleridekket rommer kamp-informasjonssenteret (CIC), briefingrommet til pilotene og sengeplasser for marinesoldater. • Third Deck: Lær om livet ombord i Intrepid, i byssa, vervet mannskapskantina og mannskapets sengeplasser. Space Shuttle Pavilion, viser frem Enterprise, prototypen av romfergen som NASA banet vei for i sitt romfergeprogram. Dynamiske utstillingssoner inneholder orginale gjenstander, fotografi, lydopptak og filmer som gir de besøkende et rikt innblikk i vitenskapen og historien bak Enterprise og romferge-tiden.

New York: Sykkelutleie i Central Park

8. New York: Sykkelutleie i Central Park

Dette er din sjanse til å reise rundt i «The Big Apple» på sykkel. Enten du bare vil sykle rundt et par timer i New Yorks Central Park, eller ha en hel dag for å se alle nabolagene på Manhattan, har vi noe for deg! New York Citys sightseeingsykkelutleier tilbyr et utvalg av mer enn 150 Cannondale-sykler av høy kvalitet. Sykkeltypene omfatter komfort, hybrid, mountain og tandem (for 2 personer). Barneseter og sykkelvogner er også tilgjengelig. For din bekvemmelighet og sikkerhet vil sykkelutleien inkludere et illustrerende kart over New York City, en hjelm, en kjedelås og en kurv/sykkelbag. Kundeservice er vår prioritet. Våre medarbeidere vil gjerne gi anbefalinger om bestemte ruter, severdigheter du ikke bør gå glipp av og steder å spise. Velg mellom flere praktiske leieperioder som passer din personlige timeplan. Du kan leie din sykkel i 1 time, 2 timer, 3 timer, 4 timer eller 24 timer slik at du har maksimal fleksibilitet. Hent sykkelen din fra 346 W 57th Street, rett ved Columbus Circle!

NYC: Luna Park Coney Island 4-timers ubegrenset kjørepass

9. NYC: Luna Park Coney Island 4-timers ubegrenset kjørepass

Tilbring 4 timer på Coney Island, New York Citys opprinnelige reisemål for moro i solen og nyt ubegrensede turer i Luna Park. Nyt en elsket fornøyelsespark i NYC som har splitter nye turer, berg-og-dal-baner, en arkade, restauranter, matboder og den historiske Coney Island Cyclone. Ride The Thunderbolt, en spennende ny versjon av den legendariske turen som kjørte fra 1925 til 1982. Nyt et hårreisende 90-graders vertikalt fall, hastigheter på opptil 85 mph og en 80 fot null -g rull. Fly over 150 fot opp i himmelen med hastigheter opp til 90 mph på Sling Shot. Skrik hodet av deg og hold deretter pusten mens bevegelseslovene trer i kraft, og kaster deg tilbake til jorden Få et glimt av havet, sanden og himmelen mens du blir feid 130 fot opp i luften med hastigheter over 60 mph på Zenobio. Spinn i påfølgende rotasjoner, utfør skrikfremkallende saltomortaler. For yngre besøkende er det en rekke attraksjoner som passer, inkludert Speed Boa, Seaside Swing, Tea Party, Fire Patrol og mye mer.

NYC: Inngangsbillett til Museum of Ice Cream

10. NYC: Inngangsbillett til Museum of Ice Cream

Gå inn i en fantastisk verden av frosne herligheter med en inngangsbillett til Museum of Ice Cream i New York City. Denne oppslukende opplevelsen går utover din villeste fantasi, og tar deg med på en lunefull reise gjennom et pulserende eventyrland av kunst og iskrem. Nyt ubegrenset iskrem mens du utforsker! Skyv ned en episk tre-etasjers lysbilde, ta en himmelsk tur på en rosa Museum of Ice Cream-t-bane, og dykk ned i verdens største sprinklerbasseng, hvor du kan fordype deg i et hav av fargerike konfekter, og skape en surrealistisk sanseopplevelse. Oppdag morsomme fakta om iskremens historie og nyt deilige iskremgodbiter som vil transportere smaksløkene dine til nye høyder av glede. Iskremmuseet er ikke bare en fest for sansene – det er en interaktiv lekeplass som inviterer deg til å engasjere deg fullt ut med sine fantasifulle utstillinger. Ta de perfekte Instagram-verdige bildene mens du utforsker de pulserende installasjonene og deler gleden med venner og følgere. Denne fortryllende opplevelsen passer for alle aldre, noe som gjør det til en fantastisk utflukt for familier, venner eller en spesiell date. Enten du er en kjenner av iskrem eller bare søker et unikt eventyr, lover Iskremmuseet å gi deg uforglemmelige minner. Med fleksible tidspunkter og friheten til å utforske i ditt eget tempo, kan du fordype deg fullt ut i denne ekstraordinære verdenen. Enten du leter etter selvoppdagelse, en lunefull flukt eller bare en gledelig nytelse, er Iskremmuseet det perfekte reisemålet for de som ønsker oppslukende opplevelser og ønsker å skape varige minner.

118 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 8

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Jeg kjøpte billetten uten en viss tid på den, så jeg bestemte meg for å gå klokken 18 for å nyte solnedgangen - vanligvis er billetten for denne gangen på nettstedet dyrere enn vanlig tid. Uansett, når du kjøper billetten her må du bytte til en fysisk billett i bygningen (det tok meg 30 min i kø, så administrer tiden din), og etter det er det bare å nyte. Det er overfylt på grunn av tiden, men det er verdt det. Lysene og Empire State Building tar pusten.

Veldig godt organisert tur. De to guidene Tehila og Andrea var flotte. Det var mye nyttig informasjon og de var alltid villige til å ta bilder av deg. De lange reisene virket underholdende. Det ble gjort nok stopp. Bussen hadde også wifi og det var måter å lade mobiltelefoner på. Den kanadiske siden har en så mye finere utsikt over Niagara Falls. Inntreden i Canada fungerte også uten problemer. Alt du trengte var et pass.

Alt var perfekt organisert. Turistguiden var vennlig og humoristisk og delte interessante og informative historier om Amerikas historie og stedene vi besøkte. Selv om reisen er lang, var den godt fordelt med måltid/toalettpauser eller små aktiviteter innimellom. Jeg var glad for å ha valgt den 2-dagers turen, da kan du virkelig nyte fossene. Bussjåføren kjørte veldig trygt og trivelig! Alt i alt en flott tur!

Du kan gå rett til inngangen. Ingen kø hos oss, vi var der tidlig på ettermiddagen, det er nok mer rush på kvelden. Godt veiledningssystem gjennom bygningen, personalet prøver hardt, er veldig vennlige. Vi kunne gå gjennom sikkerhetskontrollen og opp til observasjonsdekket med 2 små barn, inkludert traller og mat, drikke,... 2 store ryggsekker... Ingen sa noe.

2 vanlige sykler bestilt. Syklene var i god stand. Skivebremser og arbeidsgir. Det var kjedelås på 2 hjul... Alt i alt fant vi pris-ytelse-forholdet ok, siden man her, i forhold til leiesykkelen på gaten, ikke trenger å legge sykkelen igjen hver halvtime.