Legg til datoer
New York

Familievennlige aktiviteter

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Andre opplevelser
  • Private omvisninger
  • Flerdagsturer
85 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 85

Ofte stilte spørsmål om New York Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i New York?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i New York er:

Hvilken New York Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Aktivitet som er veldig verdt, spesielt for prisen som tilbys på denne nettsiden (så billig at jeg trodde jeg ville komme dit og det ville ikke engang være et sykkelstativ). Men tvert imot var det veldig enkelt å bestille, i vårt tilfelle i tre timer og når du kommer dit ber de rett og slett om ID-en din og beholder den som et depositum til du returnerer sykkelen. For en dollar kan du leie en kurv, sterkt anbefalt hvis du er lastet. Det eneste "men" er at det ikke er i Central Park som sådan, men omtrent tre kvartaler unna, så de første pedalene må være på Manhattan sykkelfelt, som først imponerer litt, men det er veldig enkelt. er veldig godt skiltet.

Jeg kjøpte billetten uten en viss tid på den, så jeg bestemte meg for å gå klokken 18 for å nyte solnedgangen - vanligvis er billetten for denne gangen på nettstedet dyrere enn vanlig tid. Uansett, når du kjøper billetten her må du bytte til en fysisk billett i bygningen (det tok meg 30 min i kø, så administrer tiden din), og etter det er det bare å nyte. Det er overfylt på grunn av tiden, men det er verdt det. Lysene og Empire State Building tar pusten.

Veldig godt organisert tur. De to guidene Tehila og Andrea var flotte. Det var mye nyttig informasjon og de var alltid villige til å ta bilder av deg. De lange reisene virket underholdende. Det ble gjort nok stopp. Bussen hadde også wifi og det var måter å lade mobiltelefoner på. Den kanadiske siden har en så mye finere utsikt over Niagara Falls. Inntreden i Canada fungerte også uten problemer. Alt du trengte var et pass.

Alt var perfekt organisert. Turistguiden var vennlig og humoristisk og delte interessante og informative historier om Amerikas historie og stedene vi besøkte. Selv om reisen er lang, var den godt fordelt med måltid/toalettpauser eller små aktiviteter innimellom. Jeg var glad for å ha valgt den 2-dagers turen, da kan du virkelig nyte fossene. Bussjåføren kjørte veldig trygt og trivelig! Alt i alt en flott tur!

Leieavtalen ligger noen få skritt fra Central Park og er det de ulike gateselgerne tilbyr deg: Vi fire sykler i to timer i underkant av 30 euro mot rundt 100 hvis vi hadde tatt de samme syklene direkte fra utleien. Anbefales på det sterkeste, bare noen få klikk, vi bestilte syklene 10 minutter før henting. Perfekte midler.