Legg til datoer

Dagsturer fra New York

  • Dagsturer
26 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 26

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 404 vurderinger

En vakker tur, å gjøre! Den veldig tidlige avgangen er litt traumatisk, men det er verdt det å nyte dagen (du kan sove i bussen!). Interessante og spennende etapper. Guiden vår Alicia var veldig kunnskapsrik, hjelpsom og hyggelig. Han snakket flytende engelsk og spansk. Sjåføren Gustavo var også veldig hjelpsom og tålmodig (dessverre fant vi oss fast i en trafikkork). Anbefalt opplevelse!

Fantastisk opplevelse, fossefallene er et under av naturen, parken kan også besøkes uavhengig, men å ha en guide er mye bedre fordi den forklarer ting du kanskje ser på egen hånd, men som ikke helt forstår. Ekskursjonen er perfekt organisert, fra turen til hele teksten. Veldig behagelig trener.

Ettersom vi ikke hadde en fast tidsluke, passet bakken vertene oss veldig godt, og vi passet på neste fly, vi hadde en flott opplevelse og piloten var veldig kunnskapsrik om byen, hele flyet var strålende.

Flott! Elsker helikopterturen. Helikopteret var veldig hyggelig og ny modell! Helt verdt pengene mine! Vil sykle neste gang for å se på Newyork natt! 100% anbefalt

Likte utsikten over Manhattan fra et fantastisk helikopter!