New York Adgangsbilletter

  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
62 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om New York

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve New York?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra New York?

De beste dagsturene og utfluktene fra New York er:

Boston

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 28 322 vurderinger

Jeg kjøpte billetten uten en viss tid på den, så jeg bestemte meg for å gå klokken 18 for å nyte solnedgangen - vanligvis er billetten for denne gangen på nettstedet dyrere enn vanlig tid. Uansett, når du kjøper billetten her må du bytte til en fysisk billett i bygningen (det tok meg 30 min i kø, så administrer tiden din), og etter det er det bare å nyte. Det er overfylt på grunn av tiden, men det er verdt det. Lysene og Empire State Building tar pusten.

Fantastisk opplevelse. Fra det øyeblikket du kommer inn i denne massive bygningen, blir du feid opp i det enorme av det hele. Heisen tar 47 sekunder, og heisveggene viser videofilmer av oppstigningen. Visninger er utrolige. Så mye å se. Vi ankom like før solnedgang og bodde for cocktailer i baren etter mørkets frembrudd. En helt strålende attraksjon.

Vi likte alt ved denne aktiviteten. Lett å komme inn i lokalet. Enkel screening, selv med COVID-protokoller var vi rett i tide. Flott utsikt, vennlig personale og et rent sted toppet det hele. Jeg anbefaler dette på det sterkeste som en enkel måte å få flott utsikt og bilder av byen.

Perfekt! Llegamos con el código QR sin problema entramos y nos guiaron a nuestros asientos. Es más económico que otras paginas que venden billetter.

Hvis du ankommer klokken 11:00, er stedet tomt og utsikten er fantastisk, perfekt for bilder og uten å miste tid.