Opplevelser i

New York

Spis, handle og forelsk deg i historiske landemerker, museer i verdensklasse og utallige skyskrapere.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Gratis kansellering

Avbryt opptil 24 timer før aktiviteten din starter for full refusjon.

Ti attraksjoner og ting å gjøre i New York City

Du kjenner kanskje byen fra din favorittfilm av Woody Allen eller serien Sex og singelliv. Her er det noe for en hver smak, enten du drømmen er å vandre rundt i bokhandlene i East Village eller å drikke martini i Meatpacking District. Se vår liste over høydepunkter og aktiviteter i New York, og vi lover at du vil forelske deg i denne byen.

 • Manhattans omriss

  1. Manhattans omriss

  Den ikoniske utsikten over skyskrapere mot himmelen har blitt et kjennemerke for New York. Dra til Top of the Rock eller Waterfront Promenade i Williamsburg for å se juvelen blant skyskraperne, Empire State Building.

 • Empire State Building

  2. Empire State Building

  Utsikten over Manhattan er helt fantastisk fra utsiktsplattformen. Unngå køen ved å kjøpe billett før du kommer.

 • Battery Park

  3. Battery Park

  Denne grønne oasen finner du i utkanten av Manhattan langs Hudson River. Ta med deg en piknikkurv og se på solnedgangen, mens du forundrer deg over at denne store byen faktisk er en øy.

 • Top of the Rock

  4. Top of the Rock

  Rockefeller Center er en skyskraper i art deco stil og utsikten er enestående. Her kan du ta fantastiske bilder av utsikten inkludert Empire State Building.

 • Frihetsgudinnen

  5. Frihetsgudinnen

  Å se Frihetsgudinnen er nesten obligatorisk når du besøker New York. Det er også mulig å komme opp i statuens krone, men vi anbefaler at du kjøper billetter på forhånd. Å skue ut over byen fra toppen av statuen vil nesten gi deg følelsen av å ta del i denne byens historie.

 • Ellis Island

  6. Ellis Island

  New York er en smeltedigel og ble til da over 12 millioner immigranter kom hit med håp om å oppleve "the american dream". Første stopp var Ellis Island. Besøker du øyen får du lære mer om lykkejegernes historie og hvordan livet artet seg her på denne tiden.

 • Central Park

  7. Central Park

  Denne store grønne oasen midt i byen strekker seg fra øst til vest. Her inne finner du også en dyrehage, jordbæråkre, sykkelruter og mye mer.

 • Museum of Modern Art (MoMA)

  8. Museum of Modern Art (MoMA)

  I denne enestående samlingen av moderne kunstverk får du muligheten til å komme helt tett på noen av de største navnene, som van Gogh, Picasso, Pollock, Warhol og mange, mange flere.

 • New York Harbor

  9. New York Harbor

  New York Habour er en av de største naturlige havnene i verden og et supert sted om du leter etter god utsikt. Bestill en båttur, len deg tilbake og nyt det magiske lyset fra Manhattan.

 • Metropolitan Museum of Art

  10. Metropolitan Museum of Art

  Gå opp de storslåtte trappene og inn i denne inspirerende kunstsamlingen. Museet er et kunstparadis og her kan du se kunstverk fra antikken og helt frem til i dag. Fra museumstaket får du i tillegg en fantastisk utsikt over Central Park.

Planlegg besøket ditt

 • Hvor mange dager bør du ha i New York?

  Om du vil oppleve byen, slik de som bor her kjenner den, trenger du minst fem dager. Manhattan er perfekt å utforske til fots og alt er lett tilgjengelig. Du trenger heller ikke gå langt for å kunne se en Broadway-musikal, finne restauranter, barer, bokhandlere eller botaniske hager. Og glem ikke å ta turen til Brooklyn Bridge!

 • Hvor bør man handle?

  Fra Bergdorf Goodman til små butikker i Soho - det finnes noe for alle. Vårt tips er å sjekke ut Brooklyn Flea, her finnes det massevis av lokale designere og du kan finne en unik suvenir å ta med hjem.

 • Hvor bør man spise?

  Vil du finne de beste spisestedene i New York? Her er våre favoritter. Pizza: Besøk Roberta's, en legendarisk Brooklyninstitution. Klassiske bagels og lox (lettrøkt laks): Dra til Russ & Daughters på Lower East Side. Autentiske diner-opplevelser: Empire Diner og Tom’s Restaurant er to av de beste. Gode lunsjsteder: Prøv Prune i East Village eller Marlow & Sons eller Cafe Colette (begge i Williamsburg).

Praktisk informasjon

 • Språk
  Engelsk
 • Valuta
  Amerikanske dollar (USD)
 • Tidssone
  UTC (-05:00)
 • Landskode
  +1
 • Beste tiden å dra
  Det er virkelig ingen tid som er best eller verst for et besøk i New York, for her er det liv døgnet rundt hele året. Når det er sakt, om du har et lavt reisebudsjett lønner det seg å komme i perioden mellom januar og april, da er prisene rimeligere. Det er lurt å planlegge minst seks måneder på forhånd, for å få gode priser og opplevelser i New York.

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 57 094 vurderinger

Veldig spennende og en kul opplevelse. Eneste var at vi sto ikke i noen ekspresskø. Så følte ikke det var helt nødvendig med disse billettene likevel... Selv om vi hadde bestilt billetter for å slippe køen så ble vi henvist til køen. Så flere andre som gikk forbi oss for inngangen for de som hadde kjøpt billetter for å unngå køen.

Fantastisk bra, men synd min mann havnet i midtsetet ...

Vi havnet sammen med en pappa med 2 små barn, som fikk de beste vindussetene - og som ikke var så interessert annet enn å prate sammen hele tiden. Men været var supert, og utsikten fantastisk ! Absolutt å anbefale !!

Fant med en gang skranken for registrering. Ventet bare en liten stund, før vi ble hentet av sjåføren. Han kjørte oss og de andre som også hadde kjøpt transport, helt frem. Hjelpsom og flink sjåfør.

Amazing view! Important to book tickets online to avoid waiting in line. And choose a day with nice weather and no fog to have the best view.

Veldig flinke guider og pilot som styrte oss med stødig hånd over NYC selv om det var mye turbulens.