Legg til datoer

New York Harbor

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Bykort
  • Eventyr
  • Kombinasjonspakker
52 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for New York Harbor

Vil du vite mer om aktiviteter i New York Harbor? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York Harbor

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 11 052 vurderinger

Flott kjøp!! for et firedagers opphold i New York er New York City Pass mer enn nok til å se byens mest ikoniske attraksjoner. Vi har valgt: Oppstigning til Empire State Building, oppstigning (kveld) til Top of the Rock, besøk til hangarskipet Intrepidezze (alene tar bort en halv dag ...) og besøk til Frihetsgudinnen og Ellis Island og det er ikke mer tid til å dra nytte av det femte valget (naturhistorisk museum).

Absolutt verdt det. Beste opplevelse noensinne og beste måten å se byen på. Solnedgangstid er perfekt for å se de skiftende lysene til skyskrapere og bygninger. Varigheten er nok, du får sjansen til å se alt. Sannsynligvis var vi bare 4 og vi var på sidene, men jeg lurer på om setene i midten er like gode som de nær vinduene. Eneste feilen til helikopteret var frontrutene som kunne vært renere..

Det har vært kjempebra! Sannheten er at vi har spart og vi har ikke manglet noe. Du må bare være klar over hvor du skal dra og bestille før du ankommer. Vi stilte ikke veldig lange køer fordi jeg alltid var oppmerksom på å spørre hvor jeg skulle gå. Så jeg unngår unødvendige bråk. Jeg anbefaler det på det sterkeste til de som ikke vil gå glipp av noe og også vil spare på kjøpet av attraksjoner.

egentlig skulle du ha byttet ut kupongen, men det gikk ingen vei og etter en lang frem og tilbake satte en av skipperne oss i kø og sa at det var greit, etterpå viste det seg at han var bare så hyggelig, fordi vår faktiske båten hadde nettopp lagt inn. turen var flott og det ble mye tid ved frihetsgudinnen og foredragsholderen forklarte alt veldig bra. var virkelig flott

Jeg bodde i New York i en uke, og etter min mening er det å kjøpe CityPass en fin måte å besøke 5 attraksjoner i byen på og spare nok penger, siden selv den enkle inngangen til Empire State Building koster rundt 45 dollar. I tillegg kan du bestille dato og klokkeslett på forhånd, slik at du også kan hoppe over køen. Sterkt anbefalt.