Top of the Rock utsiktsplattform

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Top of the Rock: Er så mye mer en flott utsikt

One World Trade Center har kanskje New Yorks høyestliggende utsiktsplatå, men byens mest berømte utsikt ser du fra toppen av Rockefeller Center og Empire State Building. Begge har sin helt egne Art Deco-sjarm, men hva annet kan du finne i Top of the Rock?

 • Tre etasjer med utsiktsplatå

  1. Tre etasjer med utsiktsplatå

  Utsiktsplatået til Top of the Rock har tre etasjer og gir deg fantastisk utsikt over Central Park og Empire State Building!

 • Instalsjoner

  2. Instalsjoner

  J.D. Rockefeller Jr var svært begeistret for kunst og derfor er det ikke bare utsikt du kan se her oppe. Nå for tiden vises Swarowskis "Radiance Wall", en magisk tradimensjonal vegg laget av håndblåst glass og krystaller.

 • Veien opp

  3. Veien opp

  Heisdørene lukker seg og lyset dimmes. Plutselig starter et lysshow i heissjakten over deg og showet fortsetter helt til heisen når toppen. Nedturen er også en opplevelse!

 • Farger

  4. Farger

  Har du med deg barn? Da må du få med deg Top of the Rocks Breezeway. Det er en interaktiv lysinstallasjon som endrer fargen på rommet når du beveger deg.

 • Et av de livligste stedene på Manhattan

  5. Et av de livligste stedene på Manhattan

  Det beste med å besøke Top of the Rock er at det er massevis av kulturplasser like i ved foten av skyskraperen. Rockefeller Center er en av de mange kulturattraksjonene du ikke må gå glipp av, om du kommer til New York som turist.

Planlegg besøket ditt

 • Når er det åpent?

  Top of the Rocks utsiktplatå er åpent hver dag fra klokken 8.00 til midnatt. Den siste heisturen opp går klokken 23.00.

 • Hva koster det?

  Billettprisene starter på 30 USD, med rabatter for barn og pensjonister. Du kan kjøpe billett ved inngangen, men kjøper du på nett slipper du å stå i kø.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Fra klokken 8.00 til midnatt.
 • Pris
  30 USD
 • Behøver jeg en guide?
  Det er ikke nødvendig.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta metroen til et av de mange stoppene i nærheten av Rockefeller Center, som ligger mellom 5th and 6th Ave.
 • Flere tips
  Vi anbefaller på det sterkeste at du kjøper billetter på nett for da slipper du køen.

Flere reisetips for Top of the Rock utsiktsplattform

Vil du vite mer om aktiviteter i Top of the Rock utsiktsplattform? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Top of the Rock utsiktsplattform

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 111 vurderinger

Synd informasjonen er motstridende med hensyn til bruken av passet: noen steder sies det at den kan lagres på telefonen, på andre at den må valideres. I tvil plutselig dro vi til kontoret: det var faktisk ikke nødvendig og fikk oss til å miste en god time! Ellers er jeg ikke sikker på at det er lønnsomt gitt tiden det tar å utføre hver aktivitet!

Jeg kjenner allerede New York, men jeg blir aldri lei det er alltid ting å oppdage. NYC explorer passet er best egnet for å besøke NYC, enten for første gang eller ikke.

Fantastisk utsikt!!!

Anbefales! Fungerte veldig fint gjennom Get Yor Guide. Var der en søndag ca kl 12 og da var det lite kø, effektivt og greit hele veien!! Verdt et besøk!!

Flott utsikt over byen.

Vi ankom the Rock relativt tidlig - rett etter regnvær. Vi gikk forbi køen og rett til WillCall. Det gikk fort og greit.

Vi var der når de åpnet - perfekt! Slapp unna kø. Helt fantastisk utsikt.