Våre mest anbefalte ting å gjøre i New York

NYC: MoMA Before Hours-turné med kunstekspert

1. NYC: MoMA Before Hours-turné med kunstekspert

Opplev roen til en eksklusiv omvisning før åpningstidene til The Museum of Modern Art (MoMA) i New York City. Bli med din profesjonelle kunsthistorikerguide på en avslappende spasertur gjennom galleriene. Koble på et dypere nivå med verkene som vises før den åpnes for allmennheten. Møt tidlig om morgenen på MoMA og dra nytte av 1 times eksklusiv tilgang til galleriene via en privat inngang. Med guiden din og en mindre gruppe kan du nyte freden og roen for å sette pris på noen av verkene som vises, inkludert de som trekker større mengder av besøkende. Med en mer intim opplevelse designet for kunstelskere, få en dypere forståelse for noen av stykkene som vises. Lær noen fascinerende fakta og anekdoter om kunstnerne og deres teknikker. Deretter kan du utforske de 6 etasjene med kunstgallerier når du vil. Oppdaget omfattende utvalg av moderne og samtidskunst, alt fra europeisk maleri og skulptur fra 1880-tallet til samtidsfilm, design og performancekunst. Beundre kjente verk som Monets Vannliljer, Van Goghs Stjernenatten, Picassos Les Demoiselles d'Avignon, Matisses Dance (I), og Warhols Campbells suppebokser. Se moderne verk av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange andre. Som en del av denne opplevelsen vil du også få ekstra adgang til MoMA PS1, samtidskunstsenteret i Long Island City, Queens. Oppdag utstillingene som forkjemper samtidskunstscenens siste nyskapende og eksperimentelle verk.

NYC: Opplevelsesbillett til SUMMIT One Vanderbilt

2. NYC: Opplevelsesbillett til SUMMIT One Vanderbilt

Besøk SUMMIT, som ligger på toppen av det ikoniske moderne landemerket One Vanderbilt. Oppdag et sted som endrer vårt forhold til byer, miljø og oss selv gjennom oppslukende, multisensoriske opplevelser. Gå fra hovedhallen til Grand Central-terminalen for å lære historien bak dens skapelse. Lær alt om en attraksjon som ble designet med den hensikt å overskride hverdagens eksistens, og engasjere rom på en fascinerende ny måte. Begynn med en sansestimulerende heistur til 91. etasje. Bli transportert inn i SUMMIT AIR, en ny måte å se og samhandle med rom designet av Kenzo Digital. Laget med to etasjer med gulv-til-tak-speil, tilbyr AIR et nytt perspektiv ettersom Manhattans silhuett reflekteres rundt deg. Deretter kan du teste grensene dine på SUMMIT LEVITATION og nyte rushet med å gå ut over byen på to glasshyller som henger 324 meter over Madison Avenue. Se bildet ditt flyte i skyene på en multimedieskjerm og ta kontakt med din lekne side i AFFINITY-rommet med sølvballonger. Når du kommer til 93. etasje, kan du nyte synet og lyden av NYC fra et annet utsiktspunkt på utsiktsplattformen utendørs. For en mer intim, voksenvennlig kveldsopplevelse, velg å besøke SUMMIT under Air at Night. Gjestene kan nyte tilgang til alle områder av attraksjonen, et LED-lysshow med tilhørende livlig musikk og cocktailer for kjøp i baren i 93. etasje.

New York City: Inngangsbillett til Edge Observation Deck

3. New York City: Inngangsbillett til Edge Observation Deck

Med denne inngangsbilletten til Edge, kan du beundre et underverk av arkitektur, ingeniørkunst og teknologi som henger i luften over 335 meter over bakken. Få følelsen av å sveve i luften og se hele Manhattans silhuett fra Edges unike utsiktspunkt, på vestsiden av Midtown Manhattan. Begynn reisen på nivå 4 i The Shops at Hudson Yards. Her får du en oppslukende multimediaopplevelse som forklarer om designet, konstruksjonen og bærekraften til Hudson Yards. Deretter kan du ta turen opp til friluft utsiktsterrassen 335 meter over bakken, som dessuten stikker 26 meter ut i luften. De rammeløse glasspanelveggene er dristig vinklet utover, slik at du kan føle spenningen ved å lene deg ut over kanten med den travle byen under deg. Deretter kan du stå på glassgulvet og se over 100 etasjer rett ned på bygatene under føttene dine. Gå dessuten ut på Eastern Point, med plass for kun én person, hvor du er omgitt av glass, luft og himmel – og den kuleste selfien du noen gang har tatt. På øverste nivå finner du også Skyline Steps, der du kan se ut over glasspanelene og forbi kanten av utsiktsterrassen. Slå deg ned og slapp av høyt over byen, sammen med venner og familie, eller gå inn og nipp til Champagne eller en signaturcocktail i Champagne Bar. Husk å besøke Hudson Yards' midtpunkt, Vessel, eller ta en matbit eller dra på shopping i The Shops and Restaurants på Hudson Yards.

New York City: Billett med tidsluke for Museum of Modern Art (MoMA)

4. New York City: Billett med tidsluke for Museum of Modern Art (MoMA)

Forhåndsbestill en billett med tidsluke og hopp over billettkøene til New York Citys Museum of Modern Art (MoMA), et av verdens mest berømte kunstmuseer. Museum of Modern Art er et sted som gir næring til kreativitet, utfordrer sinnet og inspirerer. Med ekstraordinære utstillinger og verdens beste samling av moderne og tidsaktuell kunst, er MoMA dedikert til samtalen mellom fortiden og nåtiden, det etablerte og det eksperimentelle. MoMA tilbyr flotte utstillinger med moderne og tidsriktig kunst, fra det europeiske innovative maleriet og skulpturer fra 1880, til dagens film, design og kunst. 6 etasjer med kunstgallerier i midtre Manhattan inkluderer høydepunkter som Monets Vannliljer, , PicassosLes Demoiselles d’Avignon, MatissesDance (I)og WarholsCampbell’s Soup Cans, i tillegg til tidsaktuelle verk av Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange flere. Nåværende utstillinger: Ming Smith: «Projects now» frem til og med 29. mai. Ellsworth Kelly: «A Centennial Celebration» frem til og med 11. juni. Lawrence Abu Hamdan: «Walled Unwalled and Other Monologues» frem til og med 11. juni. Georgia O'Keefe: «To See Takes Time» frem til og med 12. august. Kommende utstillinger: The Encounter: Barbara Chase-Riboud/Alberto Giacommeti - 5. mai til 9. oktober. New Photography 2023 – 28. mai til 16. september. ED RUSCHA / NOW THEN – 10. september 2023 til og med 13. januar 2024. Picasso in Fontainebleau - 1. oktober til 10. februar 2023. New Ground: Jacob Samuel and Contemporary Etching - 29. oktober 2023 til 16. mars 2024 Alexandre Estrela: Flat Bells – 4. november 2023 til 7. januar 2024. For å hjelpe deg med å nyte samlingen bedre, bruk MoMA-appen som er gratis eller mobilnettstedet for å lytte til gratis lydguider som er tilgjengelige for nedlasting til din personlige mobile enhet. Gratis WiFi er tilgjengelig på hele museet. MoMA Stores tilbyr et bredt utvalg av bøker, designgjenstander, smykker, møbler, klær og mer.

New York City: Adgangsbillett til Top of the Rock utsiktsplattform

5. New York City: Adgangsbillett til Top of the Rock utsiktsplattform

Nyt 360-graders panoramautsikt over New York fra 260 meters høyde på Top of the Rock. Nyt en utendørs utsiktsplattform som er over 882 kvadratmeter stor, med uhindret utsikt. Den største av alle New York-utsiktsplattformer. Nyt omgivelsene på dagtid, se solnedgangen, eller se byen glitre om natten fra nye høyder.  Når du kommer til 30 Rockefeller Center, ta deg tid til å beundre de imponerende, skinnende Swarovski-lysekronene på vei til mezzanine-nivået. Her er det en utstilling der du kan se historiske artefakter og en kortfilm om Rockefeller Centers konstruksjon under den store depresjonen. Reis til opp toppen på 260 meter, på mindre enn 1 minutt med heisen Sky Shuttle. Utforsk 2 etasjer med store innendørs og utendørs områder. Når du endelig er på toppen, nyt den slående utsikten til Central Park, Empire State Building, downtown Manhattan, One World Trade Center og flere broer, fra den helt åpne takterrassen i 70. etasje.

New York City: Forbi-køen-billett til Empire State Building

6. New York City: Forbi-køen-billett til Empire State Building

Velg mellom en generell adgangsbillett til utendørs utsiktsbalkongen i 86. etasje, eller en kombinasjonsbillett med tilgang til den nyoppussede 102. etasje, som har gulv-til-tak-vinduer. Du kan også oppgradere opplevelsen din med en ekspressbillett. Den nye Empire State Building opplevelsen gir deg adgang til det legendariske landemerket i New York, og lar deg komme opp i 320 meters høyde. Her kan du glede deg over fantastisk 360-graders utsikt over New York og enda lenger. Du får også se Grand Staircase med en 2-etasjes arkitektonisk modell av bygningen og nyoppussede interaktive gallerier, som tar deg med på en utrolig reise fra bygningens konstruksjon til sin nåværende plass i popkulturen. Utforsk stedet på 1920-tallet, konstruksjonsarbeidet, åpningsdagen, det moderne underverket, Otis-heisene, verdens mest berømte bygning, King Kong og kjendisutstillingene. 80. etasje har også en rekke spennende kunstneriske utstillinger. Sørg for å se bygningens ikoniske lobby på Art Deco Fifth Avenue. Utsiktsbalkongen i 86. etasje av Empire State Building er det høyeste utendørs 360-graders utkikkspunktet i New York, med varmeovner for å holde bukt med kulden. Empire State Building er mer enn en spektakulær utsikt – det er det landemerket i USA som er mest vist på Instagram. Adgang til tårnet inkluderer også en nedlastbar multimedieopplevelse app, tilgjengelig på 9 språk. Appen inneholder også videoer, bildegallerier, quiz og kart som viser severdigheter i nærheten. Sørg for å se bygningens ikoniske lobby på Art Deco Fifth Avenue når du forlater denne bemerkelsesverdige bygningen.

9/11 Memorial og Museum, New York: Tidsbestemt adgang

7. 9/11 Memorial og Museum, New York: Tidsbestemt adgang

Dra nytte av kontaktløs inngang til «National September 11 Memorial Museum» med din forhåndskjøpte billett med tidsinngang. Nyt gratis tilgang til 9/11 Memorial, Survival Tree og Memorial Glades 9/11 Museum Museet viser over 10 000 monumentale gjenstander knyttet til hendelsene den 11. september og består av tre faste utstillingsdeler: • Den historiske utstillingen har tre deler: 9/11, før 9/11 og etter 9/11. De forteller historien om hva som skjedde 9/11, inkludert hendelsene på World Trade Center og Pentagon, samt historien om Flight 93.  • Minnesutstillingen, som heter «In Memoriam», minnes livet til de som døde 11. september 2001 og 26. februar 1993, og gir besøkende muligheten til å lære om menn, kvinner og barn som døde. • The Foundation Hall er et enormt rom, som både huser den siste søylen og slurryveggen.  9/11 Memorial (gratis adgang) «National September 11 Memorial» er en hyllest til minne og ære til de nesten 3000 menneskene som ble drept i terrorangrepene 11. september 2001 i World Trade Center-området, Pentagon, samt de seks menneskene som ble drept i World Trade Center-bombingen i februar 1993.  De reflekterende tvillingbassengene i minnesområdet er nesten en hektar store og har Nord-Amerika største kunstige foss. Bassengene ligger i fotsporene der Twin Towers en gang sto. Navnene på hver person som døde i angrepene 2001 og 1993 er innskrevet i bronsepaneler i minnesbassengene.

New York C: Billett til American Museum of Natural History

8. New York C: Billett til American Museum of Natural History

Nyt en dag med familievennlige aktiviteter på det amerikanske naturhistoriske museet i New York City. Museet ligger rett overfor Central Park, og huser over 32 millioner utstillingsobjekter. Dra nytte av heldagsadgang og bruk muligheten til å oppgradere den generelle adgangsbilletten din til å inkludere spesielle utstillinger. Utforsk alle permanente utstillinger, så vel som Rose Center for Earth and Space. Vandre rundt 45 museumshaller for å lære om dinosaurer, diamanter og alt derimellom. Hold utkikk etter det ikoniske Tyrannosaurus Rex-skjelettet og Påskeøya-hodet som inspirerte karakterene i filmen «Natt på museet». Koble til museets WiFi og last ned gratisappen «Explorer» på mobilen din. Appen tilbyr navigering steg for steg, historier bak kulissene om utstillinger, spørrekonkurranser og mer. Se utstillingens høydepunkter i ditt eget tempo med museets selvguidete omvisninger av de populære samlingene. Spesialutstillinger Eldre enn dinosaurer – og mer truet enn truende – haier er spektakulære, overraskende og ofte misforstått. Dykk inn i verden til denne utrolig mangfoldige dyregruppen i den nye utstillingen, «Sharks». «Worlds Beyond Earth» forteller historien om den overraskende dynamiske naturen til de andre planetene i vårt solsystem og de unike forholdene som gjør livet på jorden mulig. Enheter for teksting er tilgjengelig. Film på gigantisk skjerm Serengeti: Fordyp deg i en av naturens mest spektakulære begivenheter, den årlige migrasjonen i Serengeti, på en massiv 13 x 20 meter filmskjerm.

One World Observatory, New York: Ulike forbi-køen-billetter

9. One World Observatory, New York: Ulike forbi-køen-billetter

Gå forbi køen og stig til toppen av den høyeste bygningen på den vestlige halvkule på mindre enn 47 sekunder med hurtigheisen Skypod. SkyPod tilbyr en visuell, virtuell tidsforløp-opplevelse, som viser deg hvordan New York har endret seg fra 1500-tallet til i dag. Fra utsiktsplattformen kan du nyte utsikten til ikoniske severdigheter, havet og silhuetten av Manhattan og utover, fra denne unike beliggenheten på Nedre Manhattan. Nyt uslåelig utsikt over Frihetsgudinnen, Brooklyn Bridge, New York Harbor og 9/11 Memorial fra luften. Ta kontakt med Skyline Concierges på City Pulse og lær utrolige historier om New York. Gå inn på Sky Portal og se sanntidslivet på gatene under deg. Omgi deg selv med byens rytmer i See Forever Theatre. Kos deg med noe å drikke eller en matbit, i kaféen, baren eller restauranten. Oppgrader til en kombinasjonsbillett, eller all-inclusive-billett og få forbi-køen-adgang til heisene. Disse alternativene inkluderer også prioritert kø ved sikkerhetskontrollen. Digital Skyline Guide, en interaktiv iPad-guide for virtuell virkelighet til New York, er også inkludert. All-inclusive-billetter har også den ekstra fordelen av en fleksibel ankomsttid på den planlagte dagen du skal besøke, sammen med kreditt på 15 USD til å drikke eller handle noe. For VIP-opplevelsen, ta Mastercard VIP Guided Tour-alternativet som inkluderer en ekspertguide for en informativ og engasjerende opplevelse. På denne 60-90 minutters omvisningen på alle 3 observatorienivåene (etasje 100-102) peker guiden din ut kjente landemerker mens du deler byens rike historie.

New York: CityPASS® med billetter til 5 toppattraksjoner

10. New York: CityPASS® med billetter til 5 toppattraksjoner

Motta billetter til 5 attraksjoner i New York City og spar 40 % på inngangen med New York CityPASS®. Opplev kunst i verdensklasse, fascinerende vitenskap, viktig historie, utrolig utsikt – både fra oven og havet, og mye mer med dine New York CityPASS®-billetter. Spar 40 % på forhåndsbetalt inngang til 5 attraksjoner du bare må se: • Empire State Building – Generell adgang til observatoriet i 86. etasje og adgang til museet i 2. etasje, pluss generell samme-kveld-adgang. • American Museum of Natural History – Adgang til permanente museumshaller, inkludert over 40 gallerier, pluss at du kan velge mellom én billettutstilling, gigantisk film eller Hayden Planetarium Space Show (avhengig av tilgjengelighet). I tillegg kan du velge adgang til 3 av følgende attraksjoner: • Top of the Rock® observasjonsdekk – generell adgang. • Ferge til Frihetsgudinnen og Ellis Island - Reserver billett for én Statue City Cruises fergetur til og fra Liberty Island og Ellis Island, lydguider og adgang til Frihetsgudinnen Museum og Ellis Island Immigration Museum. Crown-billetter og pidestalltilgang på Frihetsgudinnen er ikke inkludert. • 9/11 Memorial & Museum • Circle Line Sightseeing Cruises – Ett regelmessig planlagt Landmarks Cruise, Liberty Midtown Cruise, eller Liberty Super Express Cruise. Sjekk circleline.com for gjeldende tidsplaner • Intrepid Sea, Air and Space Museum - Generell adgang, inkludert romfergepaviljongen, ubåten Growler og filmen Story of Intrepid • Guggenheim Museum - Generell adgang til Guggenheims samling og spesialutstillinger, pluss en gratis digital guide, tilgjengelig via din personlige mobilenhet

Legg til datoer

Ting å gjøre i
New York
Spis, handle og forelsk deg i historiske landemerker, museer i verdensklasse og utallige skyskrapere.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i New York

Alle aktiviteter

713 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 45

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt New York

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om New York

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve New York?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra New York?

De beste dagsturene og utfluktene fra New York er:

Washington, DC

Flere reisetips for New York

Vil du vite mer om aktiviteter i New York? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New York

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 92 767 vurderinger

Vakker opplevelse!!! Så mye å se, å fotografere og et øyeblikk ser det ut til at det virkelig er på settet!!! Personalet er veldig hyggelige og super hjelpsomme .. på en time har du tid til å se så mange ting, kanskje vi har tatt en "heldig" tid fordi vi var en gruppe på 9 totalt! Og å ta en cappuccino på Central Perk på slutten av turen gjør det enda mer ekte! Veldig hyggelig og gøy!!!

Du kan gå rett til inngangen. Ingen kø hos oss, vi var der tidlig på ettermiddagen, det er nok mer rush på kvelden. Godt veiledningssystem gjennom bygningen, personalet prøver hardt, er veldig vennlige. Vi kunne gå gjennom sikkerhetskontrollen og opp til observasjonsdekket med 2 små barn, inkludert traller og mat, drikke,... 2 store ryggsekker... Ingen sa noe.

Praktisk ved ankomst når du ikke kjenner byen i det hele tatt og du er litt sliten av forsinkelsen, for eksempel Eller bare se byen annerledes Veldig hyggelig i alle fall selv om ruten ikke alltid er virkelig respektert har jeg inntrykk av Å gjøre Litt ventetid, men det er superraskt

Jeg synes passet er kjempebra, man gjør bare mye mer enn planlagt

Amazing experience better than empire and Rockefeller