Legg til datoer

Ting å gjøre New Orleans

Ikke gå glipp av spektakulær jazz, deilig kreolsk kjøkken og det livlige franske kvarteret i «The Big Easy».

Tilgjengelige aktiviteter

172 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 11

Ofte stilte spørsmål om New Orleans

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve New Orleans?

Toppattraksjoner man bør få med seg i New Orleans er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra New Orleans?

De beste dagsturene og utfluktene fra New Orleans er:

Whitney Plantation

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i New Orleans?

Flere reisetips for New Orleans

Vil du vite mer om aktiviteter i New Orleans? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New Orleans

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 19 050 vurderinger

Guiden Charles var kunnskapsrik. Som historieinteressert likte jeg å lære om den tiden og epoken. Maten var god, jeg spiste for mye. Sørg for å bruke gode sko og lue. De ga ubegrenset gratis isvann, eller du kunne ta flaske eller andre drinker. Etter gådelen av turen var det deilig å ha kaldt vann å drikke. Personalet var høflig og profesjonelt. Det var et godt valg. Jeg er glad jeg dro.

Vi dro på New Orleans Jazz cruise og spiste lunsj der. Når vi satt ble måltidet brakt til oss, som var en rekke matvarer du kan spise. Da vi var allergiske mot sjømat, var vi redde for at det bare skulle være sjømat, men det var det ikke. Selve cruiset var avslappende musikken var fantastisk. Suvenirbildene var en flott ting å kjøpe for oss å huske helgen vi hadde.

Det var en veldig morsom båttur! Foredragsholderen var svært informativ og engasjerende. Musikken ovenpå var flott, og drinker var lett tilgjengelige. Hvis jeg hadde én kritikk, så er det at jeg skulle ønske det var flere stoler. Det var så brennende varmt at alle var ute etter å sette seg ned. Og stolene oppe ved bandet fylte seg veldig raskt.

Jeg tok med min mor og sønn på denne turen mens jeg besøkte fra en annen stat. Moren min var engstelig for det fordi hun blir VELDIG sjøsyk av noen som helst rocking. Hun nøt turen, buffeen og musikken på alle nivåer av båten uten å føle at den rørte seg. Nydelig solnedgang om kvelden, vennlig personale og mange fotomuligheter.

Turistguiden Charlie var fantastisk. Veldig underholdende og informativ. Vi satt ute på siden og nøt brisen. Det var gøy. Maten var velsmakende og en fin buffet som vi spiste ute. Hvis du ville ha klimaanlegg, kunne du sitte inne. Det var bord for familier å spise sammen