Våre mest anbefalte ting å gjøre i New Orleans

New Orleans: Jazzcruise på kveldstid med dampbåten Natchez

1. New Orleans: Jazzcruise på kveldstid med dampbåten Natchez

Reis tilbake i tid om bord på den nyoppussede elvebåten «City of New Orleans». Len deg tilbake, slapp av og nyt atmosfæren i New Orleans mens den jevne jazzen til Dukes Trio fyller ørene dine på dette 2-timers cruiset på den mektige Mississippi, og nyt håndverkscocktailer og stedene. Gå fra hjertet av det franske kvarteret og opplev en fantastisk utsikt over New Orleans mens byens silhuett forsvinner. Sitteplasser er tilgjengelig innendørs og på de utendørs dekkene for den aller beste utsikten over Mississippi-elven og New Orleans. Pass på at du sjekker ut alle 4 dekkene om bord, ettersom utsikten fra toppdekket er helt uforglemmelgi.  Velg alternativet for middagsbuffé for en middagsmeny som inkluderer: Blandet salat, kylling og pølsegumbo, bakt kylling med soppragout, Bayou-sjømatpasta, urte- og hvitløkspoteter, pasta primavera, grønne bønner, hvit sjokoladebrødpudding, Bananas Foster-dessert og hvitløksrundstykker. 

New Orleans: Hjemsøkt spøkelsestur i French Quarter

2. New Orleans: Hjemsøkt spøkelsestur i French Quarter

Lytt til historier om hekseri og hold utkikk etter ånder, på en guidet byvandring i New Orleans. Utforsk det historiske franske kvarteret mens du hører historier, om magi, spøkelser, vampyrer og voodoo-utøvere, fra ekspertguiden din. Dra til flere av byens ærverdige nabolag, og hør historier om hekser, spøkelser, vampyrer og voodoo-utøvere, som har bidratt til byens fargerike fortid. Møt din lokale guide og legg ut på en reise gjennom New Orleans' hjemsøkte historie. Passer kjente steder som Muriel's Restaurant og Old Ursuline Convent. Se utsiden av New Orleans Pharmacy Museum, hvor årelating og blodsuging fant sted på 1800-tallet. Fra utsiden, se huset der Jacques Saint Germain, som ryktes å ha vært en vampyr, en gang bodde. I tillegg kan du høre spennende historier om LaLaurie House og sosietetsdamen Madame Lalaurie. Guiden underholder deg med lokal folklore, mens du fortsetter forbi New Orleans Historic Voodoo Museum. Siste stopp på omvisningen er utenfor Lafitte's Blacksmith Shop Bar, hvor denne skumle opplevelsen ender.

New Orleans: Jazzcruise på dampbåten Natchez over en dag

3. New Orleans: Jazzcruise på dampbåten Natchez over en dag

Beundre skjønnheten og romantikken i New Orleans og bli med på en reise tilbake i tid om bord på hjuldampbåten «Natchez», den eneste autentiske dampbåten i New Orleans. Cruise langs Mississippi-elven, lytt til live jazzmusikk og nyt en valgfri lunsj med lokal mat. Det 2-timers cruiset ditt fra hjertet av det franske kvarteret, tar deg tilbake til en tid da livet var så langsomt og grasiøst som vannet som strømmer gjennom Mississippi-elven. Sett seil for å se New Orleans fra Mississippi-elven, en av verdens mest aktive havner. Besøk båtens maskinrom, som er av museumskvalitet, og lær hvordan damp driver denne flotte båten gjennom den mektige Mississippi-elven. Legg til en valgfri kreolsk lunsj til cruiset ditt, tilberedt fersk om bord og servert med ditt valg av kaffe og iste. Nyt smaken av New Orleans før du legger til kai tilbake der du startet båtturen. Eksempelmeny lunsj (avhengig av sesong og tilgjengelighet) • Fritert fisk fra sørstatene• Røde bønner og ris• Jambalaya• Dagens salat

New Orleans: Cemetery Bus Tour At Dark med eksklusiv tilgang

4. New Orleans: Cemetery Bus Tour At Dark med eksklusiv tilgang

Opplev den skumle siden av New Orleans på en omvisning i byen og en av dens mest hjemsøkte kirkegårder. Lytt til spennende historier fra din lokale guide og lær om de mørkere delene av byens historie. Se hvordan en EMF-leser brukes i det virkelige liv. Først, ta en cocktail eller øl på møtestedet ditt før omvisningen. Deretter vil reiseguiden din lede an med en EMF-leser og forklare hvordan du bruker dem til å søke etter paranormal aktivitet og for å hjelpe med å finne ånder eller paranormale fenomener. Rejs til flere New Orleans-kirkegårder og gå inn på Odd Fellows Rest Cemetery, og Charity Hospital Cemetery og orkanen Katrina Memorial Cemetery for å utforske hjemsøkte kirkegårder om natten. Stopp innom The Buckner Mansion som ble omtalt i American Horror Story som Coven House. Til slutt, se videoene av dokumenterte spøkelser og ånder som hjemsøker flere steder fra turen din. Avslutt turen ved å følge guiden din til en gravplass for ånder som møtte sin uheldige skjebne i en tragisk pandemihendelse.

New Orleans: Sumpbåttur i høy hastighet for 16 passasjerer

5. New Orleans: Sumpbåttur i høy hastighet for 16 passasjerer

Legg ut på et høyhastighets eventyr gjennom sumper og myrer bare 35 minutter fra New Orleans, og opplev den fantastiske naturen fra en sumpbåt. Sett ned farten eller stopp for å ta bilder, og få en personlig omvisning fra din lokale kaptein. Nyt turen på best mulig måte med sumpbåter med sitteplasser som på en stadion, slik at personen foran ikke hindrer sikten. Bli overrasket av alligatorer som kan komme så nær båten at du kan stirre dem rett inn i de smale reptiløynene! Se fantastisk fugleliv, inkludert skallet ørn, pelikaner, fiskeørn og ugler. Hver tur er unik og du vet aldri hva som ligger rundt neste hjørne. Nå hastigheter på opptil 56 km/t, drevet av en stor vifte som blåser luft fra baksiden av båten i overkant av 322 km/t. Kjør på grunt vann og få tilgang til områder som vanlige båter ikke får.

New Orleans: Historiecruise med Creole Queen - valgfri lunsj

6. New Orleans: Historiecruise med Creole Queen - valgfri lunsj

Len deg tilbake og nyt utsikten eller en drink i baren mens du reiser nedover Mississippi-elven. Lær om New Orleans' komplekse, men interessante historie, med fokus på det kritiske slaget ved New Orleans. Bli med på et cruise fortalt av en lokal guide og begi deg ut på en reise inn i fortiden mens du drar nedover til Chalmette Battlefield ved Jean Lafitte National Historical Park and Preserve. Når du reiser til slagmarken, kan du lære om bosetningen New Orleans, elven og de historiske landemerkene langs bredden av Mississippi-elven. Mens du cruiser, unn deg selv en tradisjonell lunsj om bord. (Hvis relevant alternativ valgt.) Stopp ved slagmarken og hør om arven til området på en 1-times guidet tur langs kysten med en tale av National Park Rangers. Gå deretter tilbake til startpunktet der turen din vil ende. EKSEMPELMENY LUNSJ: • Rekepasta i New Orleans-stil • 10” Roast Beef Po-Boy • Kreolsk Jambalaya • Krepsebrød • Cæsarsalat • Røde bønner og ris • Nybakte kjeks • Zapps Potetgull (Menyelementer kan endres etter sesong og tilgjengelighet)

New Orleans: Jazzcruise om kvelden med valgfri middag

7. New Orleans: Jazzcruise om kvelden med valgfri middag

Gå tilbake til glamouren og romantikken fra elvebåttiden med et cruise på Paddlewheeler Creole Queen-båten. Kos deg til en deilig middag eller bare len deg tilbake og slapp av med en cocktail i hånden, beundre utsikten og nyt den levende jazzmusikken. På dette elvecruise kan du oppleve de livlige og livlige jazztonene til fantastiske Sullivan Dabney Jr. og Muzik Jazz Band mens du nyter en kreolsk middag (hvis alternativet er valgt). Det blir litt tid til å danse til musikken etter middagen i den lekre spisesalen. Etter middag kan du nyte en klassisk New Orleans-cocktail på strandpromenaden med utsikt over Mississippi-elven mens byen glir forbi. På vei tilbake til kaien der du begynte turen, passerer du Jackson Square og ser byens lys under en stjernehimmel. EKSEMPEL MIDDAGSMENY: • Cajun Caesar Salat • Kylling og Andouille Pølse Gumbo • Louisiana Creole Jambalaya • Cajun bakt kylling • Roastbiff-rester • Hvitløk med potetmos • Cajun sjømatpasta • Røde bønner og ris • Mais Mac Choux • Ferske stekte grønnsaker • Paddlewheeler White Chocolate Bread Pudding med whiskysaus (best i New Orleans!) • Fransk rundstykker og maisbrød (Menyelementer kan endres etter sesong og tilgjengelighet)

Fra New Orleans: Cruise på Manchac Bayou med valgfri henting

8. Fra New Orleans: Cruise på Manchac Bayou med valgfri henting

Bli med på en båttur i Manchac-sumpen, for et ekte eventyr for hele familien. Lokalkjente båtkapteiner tar deg med på en spennende reise, hvor du får utforske Louisianas rike dyreliv i bayouene i Cajun Country. Reis med båt, på ekte kreolsk vis, og opplev selveste hjertet av sumplandskapene sør i Louisiana. Sumpbåten tar deg med inn i en labyrint av elver og bukter i sumpene. Her får du se sypresser med mose hengende fra grenene, et fascinerende planteliv og ikke minst dyrene som holder til her. Lytt til informative kommentarer, mens du seiler inn i sumpen. Dyrene som lever i sumpene er vant til å se båtene, og derfor får du sannsynligvis se ulike typer fugler, slanger, rådyr og fisk, og muligens en alligator. Mens båten cruise langs vannveiene, får du lære om våtmarkene i Louisiana, innbyggerne i sumpene, spesielt om livet til den amerikanske alligatoren, samt den unike historien til den kreolske småbyen Frenier.

New Orleans: French Quarter Ghost and Murder Tour

9. New Orleans: French Quarter Ghost and Murder Tour

Lær om den spøkelsesaktige historien til New Orleans på denne turen til det franske kvarteret. Besøk kjente landemerker, hør fascinerende historier og fordyp deg i den hjemsøkte verdenen til dette atmosfæriske distriktet. Ta deg til det franske kvarteret for å møte din historikerguide. Besøk steder som det beryktede Lalaurie Mansion (som vist på 'American Horror Story Coven'), May Bailey's Bordel (som sett på Travel Channels 'Ghost Adventures'), og mange andre nettsteder. Legg ut på den eneste spøkelsesturen i New Orleans med tilgang inne i en hjemsøkt bygning. Nyt en tur som er barne- og alkoholvennlig. Ta en rolig spasertur gjennom den hjemsøkte historien til New Orleans' franske kvarter med hyppige stopp og pauser på toalettet.

New Orleans: Vandring på St. Louis-kirkegård nr. 1

10. New Orleans: Vandring på St. Louis-kirkegård nr. 1

Avdekk historien til en av USAs eldste og mest kjente kirkegårder som ikke er åpen for allmennheten på denne vandreturen til St. Louis Cemetery nr. 1 kirkegård. Se interessante gravskikker og spaser forbi fascinerende graver over bakken. Sjekk inn og møt guiden din på Basin St. Station Visitor Center hvor du kan finne en rekke utstillinger om New Orleans, et interaktivt kart over orkanen Katrina flomvann, en kafé, toaletter og en gavebutikk. Skaff deg tur-klistremerker og dra i tide for eventyret ditt inn i det makabre. Gå til inngangsportene til St. Louis-kirkegården nr. 1 og lytt mens du guider deg tilbake i tid med historien om kirkegården. Ta deg gjennom New Orleans' mest kjente graver og hør om byens unike gravskikker. Kom tett på de forseggjorte overjordiske kryptene og underjordiske stedene. Snurr blant dem og finn ut om historien til de som bor her, inkludert Voodoo-dronning Mariel Laveau, den tidligere ordføreren Homer Plessy og andre bemerkelsesverdige skikkelser fra byens historie.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
New Orleans
Ikke gå glipp av spektakulær jazz, deilig kreolsk kjøkken og det livlige franske kvarteret i «The Big Easy».

Toppopplevelser

Populære severdigheter i New Orleans

Alle aktiviteter

213 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt New Orleans

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om New Orleans

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve New Orleans?

Toppattraksjoner man bør få med seg i New Orleans er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra New Orleans?

De beste dagsturene og utfluktene fra New Orleans er:

Oak Alley Plantation

Flere reisetips for New Orleans

Vil du vite mer om aktiviteter i New Orleans? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New Orleans

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 19 050 vurderinger

Guiden Charles var kunnskapsrik. Som historieinteressert likte jeg å lære om den tiden og epoken. Maten var god, jeg spiste for mye. Sørg for å bruke gode sko og lue. De ga ubegrenset gratis isvann, eller du kunne ta flaske eller andre drinker. Etter gådelen av turen var det deilig å ha kaldt vann å drikke. Personalet var høflig og profesjonelt. Det var et godt valg. Jeg er glad jeg dro.

Vi dro på New Orleans Jazz cruise og spiste lunsj der. Når vi satt ble måltidet brakt til oss, som var en rekke matvarer du kan spise. Da vi var allergiske mot sjømat, var vi redde for at det bare skulle være sjømat, men det var det ikke. Selve cruiset var avslappende musikken var fantastisk. Suvenirbildene var en flott ting å kjøpe for oss å huske helgen vi hadde.

Det var en veldig morsom båttur! Foredragsholderen var svært informativ og engasjerende. Musikken ovenpå var flott, og drinker var lett tilgjengelige. Hvis jeg hadde én kritikk, så er det at jeg skulle ønske det var flere stoler. Det var så brennende varmt at alle var ute etter å sette seg ned. Og stolene oppe ved bandet fylte seg veldig raskt.

Jeg tok med min mor og sønn på denne turen mens jeg besøkte fra en annen stat. Moren min var engstelig for det fordi hun blir VELDIG sjøsyk av noen som helst rocking. Hun nøt turen, buffeen og musikken på alle nivåer av båten uten å føle at den rørte seg. Nydelig solnedgang om kvelden, vennlig personale og mange fotomuligheter.

Turistguiden Charlie var fantastisk. Veldig underholdende og informativ. Vi satt ute på siden og nøt brisen. Det var gøy. Maten var velsmakende og en fin buffet som vi spiste ute. Hvis du ville ha klimaanlegg, kunne du sitte inne. Det var bord for familier å spise sammen