Opplevelser i
New Orleans

Be sure not to miss the spectacular jazz, cajun-tastic cuisine, and bustling French Quarter in the Big Easy.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om New Orleans

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve New Orleans?

De ti beste tingene å oppleve i New Orleans

Med en putrende gumbogryte av kultur og en tilsynelatende udødelig musikkscene har New Orleans fremdeles den særegne sørstatsjarmen, som blant annet er levende beskrevet av Tennessee Williams og byens berømte forfattere. Her er noen av de tingene du bør få med deg i en av USAs aller mest karakteristiske byer.

 • 1. S.S. Natchez

  Det finnes ingen bedre måte å seile nedover Mississippielven på enn med dampbåt! Den orginale Natchez ble ødelagt i en brann, men dagens båt tilbyr Old Man River-turer med både middag og levende jazzmusikk om bord.

 • 2. French Quarter

  Her finner du mange av byens mest elegante bygninger og monumenter, fra 1850 House til Jackson Square. Har du ikke sett French Quarter har du ikke sett New Orleans!

 • 3. Lake Pontchartrain

  Området led tidligere av ødeleggende overutvikling, men i dag har våtområdet Pontchartrain fått et nytt liv og er et perfekt utfluktssted for den som vil ta en svømmetur, ta en piknik eller se de praktfulle Mardi Gras-fontenene.

 • 4. Garden District

  De rike og berømte i New Orleans trekker fremdeles til dette området med hus fra 1800-tallet. Bestill en guidet tur om du vil få med deg alle de beste stedene, eller rusle rundt på egen hånd i det vakre nabolaget.

 • 5. Bourbon Street

  I dag er Bourbon Street mest berømt for sine mange barer og klubber, men er likevel et av de beste stedene å utforske New Orleans koloniale historie.

 • 6. Cabildo

  Cabildo var tidligere regjeringskontor og domstol og ligger på Jackson Square. Det var her Louisiana-handelen ble undertegnet. Bygningen, som har en arkitekturblanding av fransk og spansk kolonistil, fungerer i dag som et museum.

 • 7. Audubon Butterfly Garden and Insectarium

  Audubon-instituttet har både dyrehage og akvarium, og er regnet som en av de beste familieattraksjonene i USA. Her er det til og med en egen insekts-snakkbar. God appetitt!

 • 8. Mardi Gras World

  I dette gigantiske lagerbygget kan du se noe av det fantastiske utstyret som er med under det årlige Mardi gras-karnevalet. Her er det åpent hver dag, utenom helligdager og under Mardi Gras, så klart!

 • 9. Louisiana State Museum

  Louisiana har kanskje en kort historie, men det er nok til å fylle ni statlige museumsbygninger! Cabildo er en av dem, men det mest berømte av de ni museene er Presbytère, som ligger på den motsatte siden av Jackson Square.

 • 10. Old US Mint

  Dette er en annen del av Louisiana State Museum som virkelig er verdt et besøk. I dag er det ikke lenger mynttrykkeri i bygningen, men et stort jazzmuseum. Her kan du se gamle innspillinger, plater, bilder og oppleve levende musikk!

Planlegg besøket ditt

 • Når bør man reise til New Orleans?

  Det kan bli utrolig varmt midt på sommeren, fra juni til august. Sjekk ut hvilke hendelser som skjer i løpet av resten av året før du bestiller turen din. Det berømte Mardi Gras-karnevalet foregår dagen før askeonsdag i februar eller mars. Om du derimot har lyst til å prøve det tradisjonelle gatekjøkkenet i byen er Oak Street Po-Boy-festivalen i november verdt å prøve!

 • Hvor mange dager bør man bruke i New Orleans?

  For å oppleve de fremste severdighetene i New Orleans bør fire dager være nok. Da rekker du for eksempel å få med deg French Quarter og Garden District. Men New Orleans er også en by full av bortgjemte kulturelle perler. Bestiller du et par dager ekstra kan du oppleve spennende og vakre overraskelser.

 • Hvordan kommer man seg rundt i New Orleans?

  Det er aller best å oppleve New Orleans til fots. Men om det regner er det lett å finne seg en taxi og prisene er rimelige. Husk likevel på at det vil være vanskeligere å finne taxi om du er her på store fastivaler eller andre arrangementer som tiltrekker seg mange mennesker. Det finnes også et godt nettverk av bussruter, men hvorfor ikke benytte seg av noen av trikkene som denne byen er så berømt for? St. Charles Avenue-ruten, melom øvre og nedre del av byen, er et historisk landemerke!

Praktisk informasjon

 • Språk
  Engelsk
 • Valuta
  Amerikanske dollar ($)
 • Tidssone
  UTC (-06:00)
 • Landskode
  +1
 • Beste tiden å dra
  Våren, høsten og vinteren er de mest behagelige årstidene for et besøk i New Orleans. Da unngår du ikke bare den verste heten, men du kan også oppleve Mardi Gras eller en av byens mange berømte festivaler. Sjekk kulturkalenderen før du bestiller ferien din!

Flere reisetips for New Orleans

Vil du vite mer om aktiviteter i New Orleans? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om New Orleans

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 13 865 vurderinger

Tur utenom det vanlige

Informativ tur på Mississippi. Heldig med været. Passe lengde på turen. Måte bytte inn min utskrevne billett i en annen type billett. Dette var ikke opplyst noen steder. Vi ble avvist ved påstigning på båten og måtte da tilbake til ei billettluke for å bytte til "riktig" billett. Det kunne vært opplyst bedre fra GetYourGuide.

inngangsbiletten fra denne appen fungerte ikke på museumet

Guide William var veldig flink til å fortelle og forklare