Våre mest anbefalte ting å gjøre i Nevada

Fra Las Vegas: Grand Canyon, Hoover Dam og lunsj med Skywalk-alternativ

1. Fra Las Vegas: Grand Canyon, Hoover Dam og lunsj med Skywalk-alternativ

Opplev Grand Canyon West Rim på en dagstur med 4 timer i Hualapai-reservatet. Dra med buss fra Las Vegas og kjør gjennom Mojave-ørkenen. Det blir et kort stopp ved Arizona Joshua Tree Forest for å ta bilder av disse unike trærne. Deretter passerer du gjennom Grand Wash Cliffs på vei til Hualapai-reservatet. Tilbring 4 timer på Grand Canyon West, hvor du besøker Eagle Point, Guano Point og Hualapai Ranch. Hold energien oppe med en müslibar. Du kan oppgradere opplevelsen din med det arkitektoniske vidunderet Grand Canyon Skywalk. Til lunsj kan du velge mellom ulike menyalternativer på Grand Canyon West's Sky View Restaurant. Etterpå blir det et kort stopp hvor du kan ta bilder av Hooverdammen, fra broen med utsikt over et utsiktsområde, på vei tilbake til Las Vegas. Gjør dessuten et kort stopp ved Hemenway Park i Boulder City, for å muligens få et glimt av tykkhornsau.

Las Vegas: Natthelikopterflyvning over Las Vegas Strip

2. Las Vegas: Natthelikopterflyvning over Las Vegas Strip

Opplev spenningen med helikopterflyvning mens du nyter fantastisk utsikt på en nattlig lufttur over Las Vegas, verdens underholdningshovedstad! Vegas Strip Night Flight Tour er en rask og enkel måte for gjester som er usikre på å reise med helikopter for å "teste vannet" mens de ser den verdenskjente Las Vegas Strip og Downtown fra luften med alle neonlysene som skinner under. Du vil stige til en panoramautsikt over hele byen Las Vegas på denne utrolige, fortalt turen, som flyr forbi Stratosphere Tower, Wynn Las Vegas, Historic Downtown, Fremont Street, Treasure Island, Mirage, Bellagio og dens verdensberømte fontene, Venetian og Paris Hotel, i tillegg til det ekstraordinære nye City Center, Planet Hollywood, Resorts World, Circa, MSG Sphere, MGM Grand, New York-New York, Luxor, Excalibur, Mandalay Bay og mye mer!

Fra Las Vegas: Halvdags kajakktur i Emerald Cave

3. Fra Las Vegas: Halvdags kajakktur i Emerald Cave

Bytt lysene i Las Vegas for én dag på en naturdagstur og guidet kajakkpadling i nærliggende Arizona. Reis til vakre Willow Beach, omgitt av bratte canyonvegger langs Colorado River, stedet for kajakkpadling. En flott flukt til røff natur for dagen. Start med en hotellhenting fra Las Vegas Strip. Etter å ha ankommet Willow Beach Marina, får du montert kajakken din og drar med guiden din. Padle nordover på den krystallklare Colorado River mens guiden din peker ut dyreliv og geologiske trekk i omgivelsene dine. Kom til Emerald Cave omtrent 2 miles i - utforsk grotte-syle-grotten med uberørt grøntfarget vann. Husk det vanntette kameraet ditt, du trenger det. Ta deretter en kort fottur for å besøke det historiske stedet til elven Gaugers hjem som har utsikt over elven for en flott fotomulighet og fantastisk utsikt. Her vil guiden din dele historien om River Gaugers. Etter en rask pit-stop for litt snacks og forfriskninger, dra tilbake til elven med kjølig, rennende vann som holder seg på 12 grader Celsius (53 grader Fahrenheit) hele året. Nyt de pittoreske naturattraksjonene mens du snirkler deg tilbake til startpunktet, før du tar turen tilbake til Sin City.

Las Vegas Strip: Billett til High Roller på LINQ

4. Las Vegas Strip: Billett til High Roller på LINQ

Det finnes ingen bedre måte å nyte utsikten over Las Vegas enn fra toppen av High Roller. High Roller-pariserhjulet er rundt 168 meter høyt, og gir deg det perfekte utsiktspunktet til alt som skjer langs «The Strip». Se det med egne øyne i en av High Rollers 28 gondoler med klimaanlegg, mens du er på en 30-minutters rotasjon. High Roller slår til og med London Eye som det største pariserhjulet i verden. Under turen hører du en morsom lydguide ta for seg historien til Las Vegas, perfekt timet i forhold til områdets landemerker, slik du ser dem under rotasjonen. High Roller ligger i hjertet av Las Vegas LINQ, en livlig promenade med barer, butikker og restauranter. Dermed befinner du deg på det perfekte stedet for å fortsette kvelden etter å ha opplevd Las Vegas ovenfra. High Rollers åpningstider: Mandag-torsdag fra kl. 14:00 til 00:00 | Fredag - søndag fra kl. 12:00 til 00:00

Fra Las Vegas: Helikoptertur over Grand Canyon med champagne

5. Fra Las Vegas: Helikoptertur over Grand Canyon med champagne

Opplev en spektakulær utsikt over Grand Canyon på en helikopterflyvning fra Las Vegas. Land i Grand Canyon for å nyte champagne og forfriskninger, og dra nytte av hotellhenting og returtransport. Etter henting fra utvalgte hoteller i Las Vegas, ta turen til helikopterplassen for å gå om bord i det komfortable helikopteret. Nyt utsikten over Lake Las Vegas, Lake Mead, Hoover Dam og Fortification Hill. Svev over en utdødd vulkan mens du reiser mot Grand Canyon.  Når du kommer til Grand Canyon, fly ned mot Colorado River, hvor du lander i Hualapai Indian Reservation. Stopp her for å nyte champagne, drinker og en lett matbit mens du beundrer Grand Canyon fra et annet perspektiv. Fly tilbake mot Las Vegas gjennom Grand Canyon og se de røde fjellformasjonene til Bowl of Fire. Avslutt eventyret med utsikt over Las Vegas sentrum og Las Vegas Strip. Velg helikopterturen tidlig om morgenen for å unngå dagens hete. Med dette alternativet vil du nyte en kontinental frokost med champagne under landingen på Grand Canyon. Velg alternativet med solnedgang for å fly tilbake gjennom Grand Canyon når solen går ned. Nyt naturen ved solnedgang, og beundre bylysene nedenfor mens du svever over Las Vegas.

Fra Las Vegas: Grand Canyon South Rim med snacks og lunsj

6. Fra Las Vegas: Grand Canyon South Rim med snacks og lunsj

Ta en pause fra den travle byen for en dag, med en tur til Grand Canyon National Park fra fantastiske Las Vegas. Inkludert er transport, snacks, lunsj samt tid på egen hånd på South Rim.  Etter henting i Las Vegas kan du nyte litt frokostsnacks, og du er også velkommen til å ta med kaffe eller te i en beholder med lokk. Len deg tilbake og slapp av, mens du reiser langs Route 66. Gå inn i Grand Canyon nasjonalpark med ditt første stopp ved Mather Point i omtrent 45 minutter. Deretter samler sjåføren sammen alle som er interessert og kjører dem til besøkssenteret Bright Angel, for omtrent 2 timer.  De mer hardføre reisende kan benytte anledningen til å gå den omkring 4 km lange stien langs kanten av kløften, for å nyte den stadig skiftende, fantastiske utsikten. Når tiden på South Rim er slutt, går du om bord på en luksuriøs buss for en behagelig reise tilbake til Las Vegas.  Underveis, stopper du for lunsj på en lokal familierestaurant i Arizona. Deretter blir du satt av på hentestedet, for å nyte resten av ferien din i Las Vegas.

Fra Las Vegas: Valley of Fire State Park Tour

7. Fra Las Vegas: Valley of Fire State Park Tour

Begynn turen med henting fra hotellet (henting starter fra kl. 07.00) i Las Vegas. Nyt et kort stopp for å nyte utsikten ved California Mojave-ørkenen og Moapa Indian Reservation på vei til Valley of Fire State Park. Ved ankomst, lytt mens guiden din gir en oversikt over parkens geologiske historie. Trekk mellom de ruvende sandsteinsformasjonene, som lyser ildrødt i sollys og er ansvarlige for parkens navn. Se fantastiske forsteinede trær og 4000 år gamle indianerhelleristninger. Lær om de seismiske forkastningslinjene som skapte det ulendte terrenget og hvordan det har erodert over tid. Hør om indianerstammene som kalte dette landet hjem i tusenvis av år. Tilbring litt tid i parkens besøkssenter, hvor du kan oppdage enda mer om Valley of Fire. Avslutt opplevelsen med hotellavlevering i Las Vegas.

Las Vegas: Grand Canyon West og Hoover Dam-tur med måltider

8. Las Vegas: Grand Canyon West og Hoover Dam-tur med måltider

Legg ut på en hel dag med eventyr og moro med denne VIP-turen til Grand Canyon's West Rim - hjemmet til den berømte Skywalk. Avreise fra Las Vegas med en luksuriøs luftkondisjonert buss (med bad ombord) om morgenen, inkludert i denne turen er en varm sitte ned frokost på en lokal restaurant like utenfor Vegas. (Vegetariske alternativer er tilgjengelige). Denne turen inkluderer et fotostopp ved Hoover Dam, hvor du kan få utrolige panoramabilder av demningen. Ha kameraet klart for de mange fotostoppene på kjøreturen gjennom den berømte Joshua Tree Forest, og tilbring tiden din i ekspertselskapet med fullt trente profesjonelle reiseguider hele veien En gang ved canyon vil du motta VIP-busstilgang - du trenger ikke å overføre til en skyttelbuss for å ta deg rundt utsiktspunktene som andre turer - denne turen bruker den samme bussen som henter deg fra hotellet og tar deg rundt ved Canyon , noe som betyr mer tid til å nyte den fantastiske utsikten, og mindre tid til å vente i kø. Du vil også motta en naturskjønn BBQ-lunsj på Canyon ved Guano Point, hvor du kan nyte måltidet ditt omgitt av canyonens utrolige skjønnhet. (Vegetariske alternativer er også tilgjengelige) Det er også mulig å unne seg en tur på den verdenskjente glass Skywalk bygget over kanten av canyon, hvis du velger dette alternativet når du bestiller.

Las Vegas: Tur til Bryce & Zion nasjonalpark med lunsj

9. Las Vegas: Tur til Bryce & Zion nasjonalpark med lunsj

Reis fra Las Vegas på denne dagsturen til to av de mest visuelt fantastiske stedene i USA, nasjonalparkene Zion og Bryce Canyon. Ta en reise gjennom kløfter og fantastiske fjellspirformasjoner på denne turen som inkluderer flaskevann, en granolabar og en sandwich med kalkun. Opplev først de slående sandsteinsklippene som tårner over dalbunnen i Zion nasjonalpark. Reisen din lar deg se høydepunktene i Zion, inkludert et stopp ved besøkssenteret. Stig opp fjellovergangen og gjennom den milelange tunnelen. Stopp ved Checkerboard Mesa før du fortsetter til Bryce Canyon nasjonalpark. Det neste på programmet, er det utrolige naturlige amfiteateret i Bryce Canyon. Gå langs kanten i Bryce Canyon og nyt den praktfulle utsikten over de unike hoodooene (tynt steinspir) og landskapet. Nyt en fottur til Bryce for å gå blant hoodooene og få beundre dette magiske landskapet. På returen til Las Vegas, passerer du det fantastiske landskapet i Zion igjen, for et litt annet perspektiv.

Fra Las Vegas: Busstur til Grand Canyon West med Hoover Dam

10. Fra Las Vegas: Busstur til Grand Canyon West med Hoover Dam

Legg ut på en heldagstur fra Las Vegas til Grand Canyon på en omvisning med buss med kommentarer underveis. I løpet av dagen kan du beundre scenisk utsikt over Joshua Tree Forest nasjonalpark, Hoover-dammen, Coloradoelven og den vestlige kanten (West Rim) av Grand Canyon. Start med henting fra Las Vegas og møt din profesjonelle sjøfør/guide som vil gi informasjon om severdighetene underveis. Du vil motta en lett frokostsnack når du går om bord på bussen til Grand Canyon. Nyt et 15-minutters stopp ved Hoover-dammen for fotomuligheter og en fantastisk utsikt over Bypass Bridge. Ved ankomst til West Rim kan du nyte din første utsikt over den majestetiske Coloradoelven nedenfor. Nyt den magiske utsikten utover dalen fra Eagle Point og Guano Point Hvis du går stien ved Guano Point, kommer du til West Rims høyeste punkt, hvor utsikten over Coloradoelven nedenfor er fantastisk. Etterpå drar du tilbake til Las Vegas med avlevering på hotellet ditt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Nevada

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Nevada

Alle aktiviteter

449 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 29

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Nevada

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Nevada

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Nevada?

Flere reisetips for Nevada

Vil du vite mer om aktiviteter i Nevada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nevada

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 20 514 vurderinger

Flott utflukt! Vi ble hentet rett foran hotellet i tide. Den påfølgende en times kjøretur til ranchen var hyggelig. Wrangler på stedet var veldig hyggelig. Hestene gjorde et rolig og omgjengelig inntrykk. Selv som nybegynner hadde du ingen problemer. I tillegg, fra du ankom ranchen til slutten av turen, ble du forsynt med vann og senere andre kalde drikker. Høydepunktet for oss - i tillegg til selve turen - var maten, som passet veldig bra med hele turen. I tillegg til bakte poteter, hvitløksbrød og maiskolber kunne du velge mellom kylling, laks eller biff. Generelt virkelig anbefalt.

Helikopterflyvning for enhver person er alltid skummelt. Er alle mennesker redde for å fly? Spesielt på en så liten og lett en. Men når du starter en briefing med en ung og vakker, selvsikker pilot, forsvinner følelsen av frykt og kommer ikke tilbake. Alt er flott – et nytt helikopter, komfortable seter, en pilothistorie, et stopp i en canyon med champagne, en flott solnedgang og superbilder som vil bli husket for livet.

We had a great day! Leila and Nelson were Great hosts! I would reccomend spending the extra 20 $ for the walking tour. Also the deli lunch we got was Great!

Wish there was more than one stop on the way home. Bring warm clothes