Opplevelser i
Nevada

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser


Ofte stilte spørsmål om Nevada

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Nevada?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Nevada er:

Flere reisetips for Nevada

Vil du vite mer om aktiviteter i Nevada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nevada

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 13 630 vurderinger

Reiselederen vår Walter gjorde hele forskjellen på den turen - han er morsom, velbevandret og kunnskapsrik om Vegas historie og selve turen, høflig, men samtidig komisk - gjorde turen skjønt lenge, det føles som om det gikk så raskt du vil ha mer fra ham - jeg vil gjøre det igjen når som helst. Vi feiret vårt 31. bryllupsdag den turen gjorde den så minneverdig og morsom ❤️❤️❤️

dykket var en meget vennlig guide og driver. Hver gang jeg tok en pause, sto jeg fritt til å snack, brus, vann og så videre. Da jeg gikk av, gjorde jeg en feil å gå av sent på kvelden, men jeg var glad for å komme tilbake igjen og ble reddet. (Jeg skulle ønske jeg hadde nevnt hotellnavnet da jeg droppet det.) Jeg vil anbefale det til vennene mine om jeg hadde sjansen

Jeg vil si takk for denne vakre turen. Det var fantastisk. Vår transport- og sikkerhetsspesialist Walter er min helt :) Han er en flott mann - og jeg vil dele min erfaring med vennene mine - men jeg vil at de skal bli ledet av Walter, og ingen andre!

Det var absolutt ikke noe problem å få billettene på mobilen min. Bare bestilt på ferie og kunne ikke skrive ut noe. Men alt gikk veldig bra. Jeg anbefalte det til hele turgruppen. Turistguiden var ikke entusiastisk. Kunne ikke selge en tur.

We had a great day! Leila and Nelson were Great hosts! I would reccomend spending the extra 20 $ for the walking tour. Also the deli lunch we got was Great!