Nevada

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Nevada

Flere reisetips for Nevada

Vil du vite mer om aktiviteter i Nevada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nevada

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 11 072 vurderinger

Reiselederen vår Walter gjorde hele forskjellen på den turen - han er morsom, velbevandret og kunnskapsrik om Vegas historie og selve turen, høflig, men samtidig komisk - gjorde turen skjønt lenge, det føles som om det gikk så raskt du vil ha mer fra ham - jeg vil gjøre det igjen når som helst. Vi feiret vårt 31. bryllupsdag den turen gjorde den så minneverdig og morsom ❤️❤️❤️

Jeg vil si takk for denne vakre turen. Det var fantastisk. Vår transport- og sikkerhetsspesialist Walter er min helt :) Han er en flott mann - og jeg vil dele min erfaring med vennene mine - men jeg vil at de skal bli ledet av Walter, og ingen andre!

Det var absolutt ikke noe problem å få billettene på mobilen min. Bare bestilt på ferie og kunne ikke skrive ut noe. Men alt gikk veldig bra. Jeg anbefalte det til hele turgruppen. Turistguiden var ikke entusiastisk. Kunne ikke selge en tur.

Vakker opplevelse, å se

Unik opplevelse, perfekt organisering, bortsett fra timene som blir brukt på bussen som er utmattende, belønnes alt da ved synet av disse vakre stedene, og gjøres minst en gang i livet.

Proft og bra gjennomført. Følte oss trygg og bra ivaretatt.