Legg til datoer

Neuschwanstein

Reis tilbake i tid på Bayerns eventyrslott, som er inspirert av Wagner og ligger i et magisk skogsområde.

  • Dagsturer
  • Private omvisninger
7 aktiviteter funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Neuschwanstein

Flere reisetips for Neuschwanstein

Vil du vite mer om aktiviteter i Neuschwanstein? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Neuschwanstein

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 392 vurderinger

Reiseselskapet, bussen og guiden var alle 5-stjerners - men grunnen til at jeg ga den 4 var selve slottsturene. Slottene og eiendommene er fascinerende, men turene er veldig regimenterte - når du kan gå inn, hvor raskt du beveger deg gjennom hvert område, osv. Bare skuffet over at vi ikke kunne bruke mer tid på å suge opp historien, detaljene og størrelsen på strukturene og som bodde der. Jeg vil fortsatt anbefale, men bare vit at du definitivt er på slottets timeplan når du besøker.

Charlie var en fantastisk reiseleder. Veldig lærerikt, grundig og den vennligste reiseguiden vi noen gang har vært borti. Vi var fullt forberedt gjennom hele turen og visste hva vi kunne forvente. Charlie ga oss tips om hvor vi skulle dra for å nyte andre deler av München, og historiene hans holdt oss underholdt under hele bussturen. Gi denne mannen en øl! Jubel!

Tok bussen ca 1,5 timer til Linderhof slott. Deretter 20 min til en liten bygd. Deretter ca 1 time til Neuschwanstein. Fikk se fine steder og fine slott. Guiden snakket underveis i bussen. Var mange folk, særlig i Neuschwannstein.

Flott tur i fint vær og engasjert historieforteller

Koselig tur med engasjert guide som kunne fortelle historien om slottet og kongen som bygde det på en spennende og interessant måte. Vel verdt turen synes vi. Viktig å være istand til å gå endel for å ha utbytte av turen.

Amazing trip, i have never seen something so nice. 10/10✨