Legg til datoer

Ting å gjøre i
Neuhausen am Rheinfall

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Neuhausen am Rheinfall

Fra Zürich: Stein am Rhein og Rhinfallene

1. Fra Zürich: Stein am Rhein og Rhinfallene

Reis ut av Zürich for en vakker omvisning gjennom dramatiske naturlandskap og historiske landemerker. Kom over sjarmerende landsbyer og enorme vingårder, og ta heisen til Rhinfallet. Reis fra Zürich mot den sveitsisk-tyske grensen i Nord-Sveits. Reis gjennom en vakker vinregion med sjarmerende landsbyer og pittoreske landskap på vei til Laufen. Se det fantastiske middelalderslottet Schloss Laufen og det mektige Rhinfallet, Europas største foss. Få unik utsikt fra panoramaheisen og oppdag hvordan det ser ut når et gjennomsnitt på 700.000 liter vann per sekund stuper ned i bassenget nedenfor. Hvis du føler deg eventyrlysten kan du ta en valgfri båttur for å oppleve fossefallene fra nedsiden. Fortsett via Schaffhausen med dens berømte Munot festning. Nyt utsikten over de forsiktig bølgende vingårdene og bondelandsbyene på vei til Stein am Rhein. Ved ankomst kan du under en spasertur lære om den godt bevarte gamlebyen. Se karakteristiske middelalderbygninger som kirken og det tidligere klosteret St. George's Abbey. Se de sjarmerende husene, byportene, tårnene, rådhuset og våpenlageret. Se de delikate vindusrammene av tre på mange av bygningene, og beundre de eksepsjonelle freskoene.

Neuhausen am Rheinfall: Båttur til Rheinfall

2. Neuhausen am Rheinfall: Båttur til Rheinfall

Nyt en 30-minutters båttur til Rhinfallene i Neuhausen am Reinfall. Slapp av på båten og beundre landskapet og naturen, se om du kan få øye på noe dyreliv, og lytt til bruset fra fossen. Flyt langs det rolige vannet, langs "Rheinish Amazonas", helt opp til den tyske grensen. Lær om historien til landskapet og den innfødte beveren, og beundre det vakre lokale landskapet. Reis tilbake oppstrøms, hvor du vil oppleve de tordnende Rhinfallene på nært hold som en strålende finale og beundre en av de mektigste fossene i hele Europa.

Rhinfallene: 15-minutters båttur

3. Rhinfallene: 15-minutters båttur

Beundre Europas største foss fra et unikt perspektiv ombord på en 15-minutters spennende båttur. Sett seil fra havnen og styr direkte inn i venstre fall hvor du vil oppleve kraften fra de dundrende vannmassene på nært hold. Etter din første ville tur, slapp av og nyt den fantastiske utsikten over fossen før du passerer under det høyre fallet. Bli vitne til fantastiske fjellformasjoner, gå deretter tilbake til land og passerer gjennom det venstre fallet igjen for et siste eventyr.

Rhinfallene: Busstur fra Zürich

4. Rhinfallene: Busstur fra Zürich

Når du reiser mot Rhinfallet i Nord-Sveits på denne bussturen, passerer du gjennom den sjarmerende landsbyen Marthalen, med sine tradisjonelle bindeverkshus. Du får også se Munot festning fra 1500-tallet og områdets berømte vingårder. Høydepunktet på denne omvisningen er utvilsomt det flotte Rhinfallet. Denne naturlige severdighetene ligger på øvre Rhinen og har eksistert siden istiden. Om sommeren kan du ta en valgfri båttur til midten av fossen, i hjertet av det brusende vannet, og nyte den fantastiske utsikten fra utsiktsplattformen. Alternativt kan du nyte en rolig time ved elvebredden. Hjemreisen tar deg en kjapp tur over grensen til Sør-Tyskland. Tilbake i Zürich blir du sluppet av i sentrum eller på flyplassen. En flerspråklig guide leder bussturen. Denne opplevelsen er en fin måte å både starte eller avslutte ferien på.

Zürich: Buss-dagstur til Schwarzwald, Titisee og Rhinfallene

5. Zürich: Buss-dagstur til Schwarzwald, Titisee og Rhinfallene

Reis til Nord-Sveits og Schwarzwald på denne dagsturen i en klimakontrollert buss fra Zürich. Ha litt fritid til å utforske den sjarmerende byen Titisee og ta bilder av den mektigste fossen i Europa ved Rhinfallene. Nyt henting fra et område ved siden av den sentralt beliggende Zurich HB jernbanestasjonen. Gå ombord på en romslig buss og slapp av mens du nyter utsikten over det glitrende vannet i innsjøen Schluchsee på vei til byen Titisee. Lytt til en kort introduksjon om hvordan lokalbefolkningen får de populære gjøkklokkene til å synge i Drubba-klokkeutstillingslokalet. Bruk litt tid på å utforske byen i ditt eget tempo, hvor du kan kjøpe en båttur på innsjøen eller kjøpe en deilig skive Schwarzwald-kake laget med kirsebærbrandy. Hopp tilbake ombord på bussen for en kjøretur gjennom imponerende granskoger og byen Lenzkirch. Ankom Rhinfallene for å beundre denne fantastiske fossen som er 150 meter bred. Ha litt fritid hvor du kan kjøpe et båtcruise før du returnerer til Zürich HB jernbanestasjon.

Zürich: Heldagstur med Rhinfallene og det beste av Zürich by

6. Zürich: Heldagstur med Rhinfallene og det beste av Zürich by

Beundre Europas største fossefall på en kombinert natur- og bytur til Zürich og Rhinfallene i det nordlige Sveits. Kjør gjennom jordbrukslandsbyen Marthalen. Beundre de gamle husene, Munot-festningen fra 1500-tallet og passér vingårder. Besøk Rhinfallene ved slottet Laufen og beundre landskapet som stammer fra istiden. Om sommeren kan du ta en valgfri båttur til hjertet av Rhinfallene og nyte synet fra utsiktsplattformene. Vi returnerer til Zürich og har to timer til fri disposisjon før vi spiser lunsj og tar en guidet tur i gamlebyen. Se Europas største urskive i Peterskirken og det sveitsiske nasjonalmuseet. Beundre Grossmünster-kirken og Fraumünster-kirken med de imponerende glassmaleriene av Marc Chagall. Etter et stopp ved Zürichsjøen fortsetter du til Zürichberg-distriktet for å se de staselige herskapshusene til det gamle aristokratiet. Vi fortsetter til Swiss Federal Institute of Technology, en av de høyest rangerte ingeniørhøyskolene i verden, der blant andre Albert Einstein har studert.

Neuhausen am Rheinfall: Smilestones Miniature World Entry

7. Neuhausen am Rheinfall: Smilestones Miniature World Entry

Liten, men mektig! Miniatyrverdenen ved Rhinfallene! Voksne og barn vil finne fjell opp til 6 meter høye, slott og palasser, elver og jorder i den imponerende miniatyrverdenen Smilestones på mer enn 250 kvadratmeter med utformingsområde. Rundt 23 000 miniatyrmennesker bor i miniatyrlandskapet deres med 12 000 små trær, over 100 tog i H0 sporvidde og mange selvkjørende biler. Innebygd i sveitsiske destinasjoner som Alpstein-regionen, Berner Oberland eller Rhinfallene, er det mye å beundre og smile over. Det modellerte landskapet ligner et tredimensjonalt skjult objektbilde, fullt av mange små scener med morsomme detaljer. Kikkerten er klar for spennende oppdagelsesreiser. Over 50 handlingsknapper liver opp miniatyrverdenen enda mer. Rett over Rhinfallene, innendørs, med klimaanlegg og åpent hele året.

Fra Zürich: 8-dagers tur til Genève med billetter og overnatting

8. Fra Zürich: 8-dagers tur til Genève med billetter og overnatting

Nyt en spennende reise til Sveits i en actionfylt 8-dagers tur til de sjarmerende byene, den naturlige skjønnheten og den spektakulære utsikten. Start i Zürich og utforsk regionens historiske og kulturelle mangfold. Bo på 4-stjerners innkvartering og slapp av ved siden av pittoreske sveitsiske innsjøer og fjellandskap. Dag 1: Ankomst til Zürich flyplass. Transport fra flyplassen til hotellet ditt i Zürich. Overnatting på hotellet i Zürich. På ettermiddagen kan du nyte en vandretur i Zürich i byens historiske kvartaler. Fritid på kvelden. Dag 2: Zürich – Stein-am-Rhein – Rhinfallene – Luzern – Zürich Frokost Besøk den historiske byen Stein-am-Rhein. Oppdag den fotgjengere middelalderdelen av byen med mange unike karnapper og bygninger med fresker. Utflukt til Rhinen, den kraftigste fossen i Europa. Deretter kjører du til Luzern, hjem til verdens historiske arv og enestående arkitektur i hvert hjørne. Fritid på kvelden. Dag 3: Zürich – Interlaken-regionen Frokost Langs den pittoreske fjellveien skal vi bevege oss til Interlaken, som ligger mellom to innsjøer Brienz og Thun. Vi besøker den praktfulle landsbyen Iseltwald ved bredden av Brienzsjøen. Videre tar vi Harder Kulm-taubanen til 1322 meter over havet for vakker utsikt over de omkringliggende toppene og Thunsjøen. Overnatting på hotellet i Interlaken-regionen. Dag 4: Interlaken-regionen – Watefalls Valley – Interlaken-regionen Frokost Oppdag den herlige Lauterbrunnen-fossedalen, perlen til Berner Oberland. Du vil besøke Aareschlucht-juvet som er 1400 meter langt og opptil 200 meter dypt. Kalksteinskløften som ble dannet for 10 000 år siden ble skapt av vannet fra de smeltende isbreene. Fritid på kvelden. Dag 5: Interlaken-regionen – Bern – Gruyere – Montreux-regionen Frokost Utforsk Bern City med mange fontener, sandsteinsfasader, arkader og historiske tårn. Besøk middelalderbyen Gruyères, ostefabrikken La Maison du Gruyère og sjokoladefabrikken Maison Cailler. Overnatting på hotellet i Montreux-regionen. Dag 6: Montreux-regionen Frokost. Fri dag. Hjertet av den sveitsiske rivieraen er Montreux. Bare gå langs den blomstrende promenaden, anerkjent som en av de mest luksuriøse i hele Europa. Gå inn i det legendariske Queen: The Studio Experience-museet. Du kan besøke det fantastiske Chaplins verdensmuseum til den enestående Charlie Chaplin på egen hånd. Nyt de 830 hektar med terrasserte skråningene til Lavaux-vingårdene Dag 7: Montreux-regionen – Vevey – Lausanne – Genève Etter frokost besøker vi Chillon Castle, det mest besøkte historiske monumentet i Sveits. Oppdag de praktfulle vollene til Montreux og Vevey. Besøk den koselige olympiske parken i Lausanne. Nyt sightseeingturen i Geneve City. Overnatting på hotellet i Genève. Dag 8: Genève Frokost. Nyt fritiden i byen til det er tid for transport til flyplassen.

RhineFalls & Stein am Rhein (privat tur)

9. RhineFalls & Stein am Rhein (privat tur)

Rhine Falls Adventure Eventyret ditt begynner med en fengslende morgenutflukt som fører deg gjennom naturskjønne ruter til den nordlige regionen i Sveits, hvor de majestetiske Rhinfallene venter! Møt middelalderslottet Laufen, elegant plassert over kaskadene, og fordyp deg i den enorme kraften og resonansen til Europas mest omfattende fossefall fra utsiktspunktene til panoramastier og observasjonsdekk. Slapp av i de myke setene til en komfortabel buss mens din kunnskapsrike guide deler innsikt i Sveits rike historie og kultur. Reis gjennom idylliske landskap utsmykket med svakt bølgende vingårder og sjarmerende bondesamfunn på vei til det fantastiske middelalderslottet Laufen. Ved ankomst kan du nyte omtrent en times rolig utforskning ved de formidable Rhinfallene, en overordnet attraksjon i Sveits. Nyt uovertruffen utsikt over Europas største fossefall, tilgjengelig via en panoramaheis, og se skuespillet med rundt 700 000 liter vann per sekund som stuper over et 150 meter bredt stup ned i bassenget nedenfor. Legg ut på en rolig, kort slentretur langs Belvedere-panoramastien, og guider deg til observasjonsplattformen som er plassert rett over fossen, hvor du kan oppleve den forfriskende spruten fra det tordnende vannet. For en enda mer oppslukende opplevelse (tilbys om sommeren), overvei å ta en valgfri båtutflukt som bringer deg i nærheten av fossen. Alternativt kan du utforske Historama ved det ærverdige slottet for å dykke dypere inn i den spennende historien til dette unike stedet. Sjarmerende Stein am Rhein Men eventyret slutter ikke her. Etter Rhinfallene tar vi deg til den pittoreske byen Stein am Rhein. Denne sjarmerende byen er kjent for sin eksepsjonelt godt bevarte middelalderarkitektur. Når du spaserer gjennom de brosteinsbelagte gatene, vil du føle deg som om du har gått tilbake i tid. Stein am Rhein kan skilte med vakkert utsmykkede bindingsverkshus, fargerike fresker og en rolig atmosfære som er perfekt for å utforske. Du vil ha muligheten til å besøke byens historiske steder, nyte et deilig måltid på en av de koselige restaurantene, og bla gjennom de sjarmerende butikkene etter unike suvenirer. Tilbakereisen Returreisen tar deg gjennom det naturskjønne landskapet i Sveits, slik at du kan nyte minnene fra både Rhinfallene og den middelalderske sjarmen til Stein am Rhein. Det er den perfekte kombinasjonen av naturlige underverk og historisk skjønnhet, alt i en uforglemmelig tur. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve denne Rhine Falls & Stein am Rhein Combo Tour. Bestill eventyret ditt hos oss og fordyp deg i det beste av Sveits natur- og kulturskatter.

Neuhausen Scavenger Hunt and Sights Self-Guided Tour

10. Neuhausen Scavenger Hunt and Sights Self-Guided Tour

Bli kjent med Neuhausen i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen. Du vil utforske byen til fots og få poeng for å løse ulike typer oppgaver: Finn severdigheter: Du vil bruke hint for å finne de beste severdighetene og skjulte perlene i hele byen. Kartfunksjonen i appen hjelper deg å komme dit. Løs spørsmål: Når du har kommet til stedet du leter etter, vil du bli stilt spørsmål om synet. Som oftest er svarene skjult i skilt, bilder osv. En flott og morsom måte å lære nye ting om byen på. Ha det gøy: I løpet av eventyret kan du også forvente spennende fotooppgaver som krever mye kreativitet. Hvis du mestrer øyeblikksbildene, vil du bli belønnet med poeng. Underveis kommer du til fantastiske steder som Chübeli-Moser-Huus, SIG Areal, Hasler-Häuser og mange flere spennende severdigheter i nabolaget. Etter at du har booket spillet, får du en spillkode via e-post med instruksjoner om hvordan du spiller. Gå til "Platz für alli" og bruk koden for å låse opp spillet i appen. Turen avsluttes på Platz für alli. Opplevelsen er ikke begrenset i tid. Du kan utforske byen i ditt eget tempo og ta pauser. Bare last ned Explorial-appen, gå til startpunktet, og du er klar til å begynne med spillet. Turen varer i gjennomsnitt ca 1-2 timer.

Alle aktiviteter

25 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Neuhausen am Rheinfall

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Neuhausen am Rheinfall?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Neuhausen am Rheinfall er:

Hva er de beste rimelige omvisningene i Neuhausen am Rheinfall?

Flere reisetips for Neuhausen am Rheinfall

Vil du vite mer om aktiviteter i Neuhausen am Rheinfall? Trykk her for full oversikt