Våre mest anbefalte ting å gjøre i Nerja

Nerja: Guidet padletur med havkajakk

1. Nerja: Guidet padletur med havkajakk

Oppdag det praktfulle landskapet ved Nerja fra et unikt perspektiv på havet. Følg guiden din mens du padler gjennom grotter og forbi klippene langs kysten. Hopp oppi en dobbel- eller singelkajakk og sett av gårde fra Burriana Beach. Padle mot Cascada de Maro og passer flere severdigheter. Du får se mange små klipper og bukter som er utilgjengelige fra land. Lytt til guiden som forteller deg om ulike elementer i landskapet. Ta en pause fra padlingen og bad i det klare vannet. Lær grunnleggende padleteknikker samt viktige sikkerhetshensyn. Gjennom hele padleturen tar et GoPro-kamera bilder og videoer. Last ned disse bildene senere og nyt minner fra denne uforglemmelige dagen.

Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo guidet kajakktur

2. Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo guidet kajakktur

Nyt en guidet kajakktur til klippene i Nerja-Maro-Cerro Gordo for å se imponerende fjell, bortgjemte viker og vakre strender. Hopp ut i havet for en svømmetur under eventyret ditt, ta minneverdige bilder av opplevelsen din. Kom til stranden for å møte guiden din. Hopp deretter på kajakken din og padle i sjøen. Beundre den spektakulære utsikten over klippene, kjent for vakttårnet bygget på 1500-tallet. Velg mellom en kort kajakkrute og en lang rute med bedre utsikt over klippene. Aktiviteten er på Maro-stranden, rett ved siden av fossen (har faktisk ikke vann fordi vi har lite regn i år), så om bare noen få minutter vil du begynne å nyte denne enestående og unike skjønnheten. Ta med eget snorkelutstyr (hvis du ikke gjør det lar vi deg briller) og stopp underveis for en svømmetur. Få også fantastiske bilder tatt av guiden under turen. Til slutt, gå tilbake til startpunktet på stranden for å fullføre opplevelsen.

Nerja: Maro-Cerro Gordo båttur med snorkling og sjøscooter

3. Nerja: Maro-Cerro Gordo båttur med snorkling og sjøscooter

Ta en båt ut til de dramatiske klippene i Nerja-Maro Cerro Gordo. Lær grunnleggende teknikker for snorkling fra guiden din, og nyt friheten til vannet med utstyret som følger med for opplevelsen din. Velg mellom middag eller 15.00 avgang for et ettermiddags- eller kveldseventyr med undervannsutforskning. Rundt klippene som skjærer gjennom vannet, prøv å utforske noen av grottene som pepper kantene på steinen med padle-surfebrett. Ta inn dypet av vannet med guiden din, som viser deg hvordan du bruker utstyret. Hold minnene fra turen med utfyllende bilder og videoer av opplevelsen din lastet opp etterpå for deg å få tilgang til. Se havets flora og fauna før du drar tilbake til Nerja igjen på hurtigbåten. Tørk av med håndklær som følger med denne turbilletten.

Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo båttur

4. Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo båttur

Sett seil for å utforske Cliffs of Maro-Cerro, et av de villeste områdene på Costa del Sol hvor strendene og vikene har krystallklart vann. På veien, stopp for å snorkle, se Balcón de Europa, og til slutt beundre Maro-fossen. På dette siste stoppet, hopp på en kajakk eller standup paddleboard for å nå fossen og bade i det grunne området. I tillegg til naturlandskapet, nyt GoPro-bildene og -videoene som er inkludert i prisen.

Fra Nerja: Maro-Cerro Gordo Cliffs Paddle Surf og Snorkel

5. Fra Nerja: Maro-Cerro Gordo Cliffs Paddle Surf og Snorkel

Få et initieringskurs hvor du lærer hvordan du beveger deg på padlebrettet og hvordan du skal bruke padlebrettet. En rekke forskjellige brett er tilgjengelige, slik at din ekspertguide vil kunne gi deg et passende brett. Padle deretter fra Burriana-stranden langs klippene i Maro-Cerro Gordo, helt til Maro-fossen og Acantilado-grottene. Utforsk grottene om bord, men også under vann med ditt eget snorkelutstyr (ikke inkludert). Ta inn fjellformasjonene så vel som koraller og fargerike fisker. På slutten av turen vil du motta videoer og bilder tatt av en GoPro.

Nerja: Caves of Nerja inngangsbillett med lydguide

6. Nerja: Caves of Nerja inngangsbillett med lydguide

Vær klar for en virkelig unik opplevelse mens du oppdager de fantastiske Nerja-grottene. Billetten din til grotten i Nerja lar deg dra nytte av en audio-guidet tur gjennom de forskjellige områdene. Utrolige stalagmitter og stalaktitter vil dukke opp under turen til du kommer til Cataclysm-rommet. Dette er det største og høyeste rommet tilgjengelig for publikum og det er også her du finner den største søylen i verden, resultatet av møtet mellom en dryppstein og en stalagmitt. Du vil vandre gjennom et naturlig laboratorium rikt på arkeologiske, geologiske og biologiske funn. Siden oppdagelsen i 1959 har grottene vært gjenstand for en rekke undersøkelser og utgravninger, for tiden delvis stengt for publikum for å bevare dem. I følge noen kilder vil maleriene som er tilstede her være de eldste som er oppdaget til dags dato og vil stamme fra neandertalermannens tid. På toppen av denne utforskningen av underverdenen, får du også nyte et besøk til Museum of Nerja for å grave dypere inn i hulenes historie og fortid.

Fra Málaga: Guidet dagstur til landsbyene Nerja og Frigiliana

7. Fra Málaga: Guidet dagstur til landsbyene Nerja og Frigiliana

Vi besøker de to viktigste og vakreste landsbyene øst i Malaga, Frigiliana med sine hvitkalkede hus, brosteinsbelagte gater fulle av planter og blomster, og muligheten for å smake på den berømte søte vinen. Nerja, en gammel fiskerlandsby, vil vi gå gjennom de trange gatene til Europas balkong, hvorfra vi kan se Sierra de Almijara, utsikten over havet, og på klare dager til Afrika. Ligger i Axarquia Málagueña, regnes Frigiliana som den vakreste landsbyen Malaga, dens trange brosteinsbelagte gater og husene dekorert og utsmykket med bougainvillea, geranier og sjasmin, blir forelsket ved første blikk. Det historiske tilfellet av Frigiliana er av Mudejar-stil og er det mest prisbelønte i Axarquia-regionen. Det er utvilsomt et av stedene du ikke kan gå glipp av på ruten gjennom Andalusia. Nerja er en av de mest turistrike byene i provinsen Malaga. Hvis det er av en grunn, tror du ikke det? Denne kystbyen kan skryte av å være en av de vakreste landsbyene i Andalusia. I tillegg har med tidens gang ikke mistet litt sjarm. Den er full av hvite hus, har et meget godt vedlikeholdt sentrum og fantastisk utsikt over Middelhavet. Balkongen til Europa, for et vakkert sted, for en utsikt! Balcón de Europa er et stort torg med utsikt over havet, klippene og strendene i Nerja. Utsikten fra dette synspunktet er en av de beste på Costa del Sol. Også derfra kan du se at vannet i dette området er utrolig krystallklart blått. Jeg elsker utsikten.

Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo Kajakkutleie for 2 pax

8. Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo Kajakkutleie for 2 pax

Nyt en selvguidet kajakktur langs klippene i Nerja-Maro-Cerro Gordo for å se imponerende fjell, bortgjemte bukter og vakre strender. Hopp ut i havet for å svømme under eventyret ditt, ta minneverdige bilder av opplevelsen din. Kom til stranden for å registrere din reservasjon. Sett deg deretter i kajakken og padle ut i havet. Beundre den spektakulære utsikten over klippene, kjent for vakttårnet bygget på 1500-tallet. Aktiviteten er på Maro-stranden, rett ved siden av fossen (den har faktisk ikke vann fordi i år har vi lite regn), så i løpet av noen få minutter vil du begynne å nyte denne unike og uovertrufne skjønnheten. Ta med eget snorkelutstyr (vi tilbyr ikke briller for utleie) og gjør de stopp du ønsker underveis for å svømme. Til slutt, gå tilbake til utgangspunktet på stranden for å fullføre opplevelsen. Hvis du går over leietiden, må du betale for den ekstra tiden.

Nerja/Torrox/Almuñécar: Granada-dagstur med Alhambra

9. Nerja/Torrox/Almuñécar: Granada-dagstur med Alhambra

Nyt en guidet tur til Alhambra-monumentet, inkludert et besøk til Nazari-palassene. Avreise fra Malaga og dra til Granada og opplev den livlige byen, uten å bekymre deg for billetter eller transport. Etter å ha sett palasset, utforske Generalife-hagene med en guide. Bli hentet fra Malaga med en komfortabel busstransport og finn deg selv i den vakre byen Granada. Når du er der, kan du utforske det verdensberømte Alhambra-palasset, med prioritert tilgang og ingen venting i kø. Beundre Nasrid-palassene, Generalife, Alcazaba og Charles V-palasset med en guide, og bli overrasket over de innovative vannfunksjonene og arkitekturen til hagene. Mens du går, lær den unike historien til den siste utposten til det muslimske Spania. Etterpå kan du spasere gjennom det historiske sentrum av Granada og nyte den fantastiske utsikten over Granada-regionen. Nyt litt fritid i sentrum for å besøke katedralen, spise lunsj på en lokal restaurant eller bare spasere gjennom gater og torg. Ta en pause i en av Granadas berømte tapasbarer før du setter deg tilbake på bussen for returen til Malaga.

Torremolinos/Benalmadena: Nerja Caves Tour med Frigiliana

10. Torremolinos/Benalmadena: Nerja Caves Tour med Frigiliana

Lu Tour-Nerja er en av favorittturene, i den vil vi bli kjent med noen av de mest spektakulære stedene i Spania, som La Cueva de Nerja, en hule av historisk og naturlig interesse for sine arkeologiske levninger som hulemalerier og for sine stalaktitter og stalagmitter, vil vi også nyte en spasertur i den berømte hvite byen Frigiliana hvor vi vil smake på dens deilige søte vin og gå gjennom dens trange gater med hvite hus, deretter vil vi besøke gamlebyen i Nerja, hvor en av de mest imponerende stedene i Malaga ligger, Balkongen i Europa, et av de vakreste utsiktspunktene i provinsen!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Nerja

Alle aktiviteter

26 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Nerja

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Nerja

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Nerja?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Nerja er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Nerja?

De beste dagsturene og utfluktene fra Nerja er:

Almunecar

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Nerja på regnværsdager?

Hva er de beste rimelige omvisningene i Nerja?

Flere reisetips for Nerja

Vil du vite mer om aktiviteter i Nerja? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nerja

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 679 vurderinger

Vi ville faktisk kjøre dit selv. På kort varsel var det imidlertid ikke mulig å bestille nettbilletter her på stedet. Så vi bestemte oss for å ta turen med buss fra Nerja. Det var et veldig godt valg. Bussen kan kjøre opp til toppen, en privatbil må parkeres mye lenger ned... I tillegg er ikke Caminito del Rey en sirkelrute. Bussen hentet oss på slutten av Caminito, private sjåfører må ta skyttelbussen (hvert 30. minutt) tilbake til parkeringsplassen. Turen var godt organisert. Guiden vår Luiz forklarte oss alt på spansk, engelsk og tysk under turen. Han og kameraten Esmeralda var veldig hyggelige og alltid imøtekommende. Alle kunne gå selve stien i sitt eget tempo, noe som var flott. Oppsummert var det kun ankomst og avreise og tilførsel av hjelmer ved innreise i lukket gruppe, måten var individuell. Sterkt anbefalt. Tusen takk til Luiz, Esmeralda og bussjåføren Raquel

Turen gjennom Camitito Del Rey var et av høydepunktene på turen. Spesielt for folk som ikke kommer fra Malaga og har større sannsynlighet for å bo i Nerja og omegn. Du kan vandre gjennom fjellene i ditt eget tempo og ha utrolig vakker utsikt og stier. Vi lærte også mye interessant fra guiden om området. Alt i alt er guiden(e) veldig hyggelige og vennlige og snakker mange språk (tysk, engelsk, spansk, italiensk). Det var virkelig en utrolig opplevelse som vi vil anbefale til alle som bor i Sør-Spania.

Vi elsket å besøke disse 2 vakre typiske landsbyene. Vi likte å ha fritid til å gå, utforske, handle og spise. Tiden i Frigiliana var en time. Som var for kort. Vi ble egentlig ikke vist hvor vi skulle gå i landsbyen. Vi visste ikke hvor vi skulle dra og vi var stresset over å komme tilbake til bussen for sent. I Nerja hadde vi mye mer tid, så vi kunne få mest mulig ut av det. Bussen var behagelig og overføringen fra Torremolinos til landsbyene var ikke for lang.

Cesar var en meget kompetent reiseleder som i tillegg til Frigiliana og Nerja også brakte oss nærmere området rundt Málaga. Det ble en flott dag med mye fritid begge steder.

Vi hadde en flott tur og vår guide (Pauline) var fantastisk. Alt gikk kjempebra.