Legg til datoer

NEMO Vitenskapsmuseum

Flere reisetips for NEMO Vitenskapsmuseum

Vil du vite mer om aktiviteter i NEMO Vitenskapsmuseum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om NEMO Vitenskapsmuseum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 428 vurderinger

Det er et virkelig flott museum for hele familien med ekte overraskelsesmomenter. Uteområdet er veldig fint å sitte og dvele med med utsikt over Amsterdam. Restauranten tilbyr hjemmelagde sunne måltider, og du kunne ikke passere NICE Raspberry uten å ta minst en av dem med deg. Så deilig. Mens det i Tyskland serveres hurtigmat på museer, er det her på NEMO en helhetlig tilnærming, inkludert miljøvern. Museet med sine utstillinger følger denne helhetlige tilnærmingen og tilbyr praktisk kunnskap og er et absolutt MUST for alle.

Å kjøpe en billett gikk enkelt med denne appen, som den har gjort hver gang før rundt om i verden. Turene og destinasjonene har vært akkurat som beskrevet, det har ikke vært noen skuffelser. NEMO vitensenter passer for hele familien og er av samme type som for eksempel Heureka i Finland.

Det var en vakker omvisning i Amsterdams kanaler. Turen startet litt senere, men det var ikke noe problem da vi ble informert i god tid via SMS. Flott organisasjon. Det var øl, vin (rose og hvit) og brus om bord. Jeg kan bare anbefale turen.

Fin tur, kommer overalt og vi hadde en hyggelig guide som fortalte oss alt

Ser hyggelig personale og veldig god forklaring om byen