Våre mest anbefalte ting å gjøre i Nečujam

Stobreč/Split: Blue Lagoon & Šolta båttur med lunsj

1. Stobreč/Split: Blue Lagoon & Šolta båttur med lunsj

Ta en familiedrevet båttur til Den blå lagune og øya Šolta fra Stobreč eller Split. Nyt sjansene til å svømme og snorkle i krystallklart vann, og nyt en inkludert lunsj og drikke. Hvis du velger å begynne turen i Stobreč, kan du nyte panoramautsikten over Split mens du cruiser til byens havn. Etter et kort ombordstigningsstopp for de som blir med på turen i Split, kan du dra direkte til den blå lagune. Ved ankomst kan du bade eller snorkle og beundre havets blåhet. Hvis du foretrekker å holde deg tørr, fange noen stråler på toppdekket, eller gå til det nedre skyggelagte dekket for å holde deg kjølig. Nyt lunsj og vin om bord. Fortsett til Kontesa-forliset etter lunsj, som ligger i Šoltas magiske Nečujam-bukt. Snorkle rundt forliset, og beundre klarheten i vannet. Begynn tilbakereisen senere og gå av i Split hvis du begynte turen der. Hvis du begynte turen i Stobreč, fortsett på båten til du kommer dit. Når du kommer tilbake til Stobreč, kan du nyte en avskjedsdrink for å runde av eventyret ditt.

Split: Blue Lagoon Piratbåtcruise med lunsj og drikke

2. Split: Blue Lagoon Piratbåtcruise med lunsj og drikke

Ta til vannet for en båttur til den blå lagune på et piratskip med glassbunn. Nyt et snorkleeventyr over Underwater Museum. Utforsk Fumija Bay og Island Jelinak og beundre det fantastiske landskapet. Beundre dyrelivet og skjønnheten til den blå lagune. Møt guiden din midt på Riva-promenaden i Split. Klatre ombord på sjørøverskipet og slå deg ned før du setter seil. Stopp først ved Fumija Bay. Lån en snorkel og maske og hopp i vannet. Bruk en time på å svømme rundt. Deretter kan du klatre tilbake ombord på piratskipet for å nyte en lunsj med grillet fisk, kylling eller vegansk mat mens du seiler til ditt neste stopp, Blue Lagoon. Ved ankomst kan du nyte en times fritid med å utforske og svømme. Til slutt kommer vi til øya Jelinak, og utforsker Underwater Musem (one of a kind med tilgang kun begrenset til Korsaro Boat), hvor du kan svømme, snorkle og beundre naturen. Se noen av de 7000 dyre- og 6000 plantearter som kaller dette turkise vannet hjemme. Få mest mulig ut av happy hour for å kjøpe piratcocktailer, snacks og is på hjemturen.

Split: Blue Lagoon, Shipwreck, & Trogir Cruise med lunsj

3. Split: Blue Lagoon, Shipwreck, & Trogir Cruise med lunsj

Bli med oss på vår Blue Lagoon-tur - hovedattraksjonen rundt Split. Svøm i det krystallklare havet vekk fra byrushet mens du utforsker hemmelighetene til det sunkne skipet Kontesa. Vi drar fra møtestedet kl 09:00. Mens vi seiler mot første destinasjon, en time unna, vil vårt mannskap servere deg morgenkaffe og croissant. I Nečujam Bay hvor Kontesa er senket vil vi ankre skipet ned så nærme som mulig. Du vil ha omtrent 70 minutter fritid for svømming og snorkling rundt Kontesa-forliset. Kl. 10:45 drar vi fra Nečujam til Blue Lagoon hvor vi holder oss forankret i 1,5 timer for svømming, snorkling og soling. Lunsj er planlagt kl. 14.00 på vei mot vårt tredje sted. Rundt 15/15:30 ankommer vi Trogir hvor du kan utforske UNESCO-byen med landemerker som Ćipiko-palasset, Kamerlengo-festningen, Trogir-promenaden, bymuseet, katedralen sv. Lovre, kjærlighetens tre... Avgang fra Trogir er kl. 04:30 hvor vi begynner på sightseeingturen; 1. stedet er Gospe od Prizdinice - kirke på øya Čiovo bygget på en klippe Legenden sier at den hellige Maria la hånden sin på steinen og at det var stedet der kirken måtte bygges 2. se Oceanographic Museum på Kapp av halvøya Split 3. se Tito's Villa Tito var en av de viktigste statsmennene i Jugoslavia, tidligere føderasjon av Kroatia, under hans regjeringstid ble mange vakreste bygninger laget

Fra Split: Båttur til Den blå lagune og Trogir med snorkling

4. Fra Split: Båttur til Den blå lagune og Trogir med snorkling

Kom ombord på dette private båtcruise til det rolige blå vannet i Den blå lagune og den sjarmerende byen Trogir. For å begynne, møtes i Split og cruise til Trogir, en by bygget på en liten øy som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Der kan du oppdage historiske bygninger, kirker og palasser. Vandre gjennom elegante trange gater, klatre opp i katedralens klokketårn og ta en titt på byen og det omkringliggende landskapet fra et høyere nivå. Senere kan du nyte en kort båttur til det krystallklare vannet i den blå lagune. Der kan du ta en svømmetur, snorkle eller bare slappe av på stranden, vekk fra byens støy. Etter å ha utforsket både kulturminner og lokale naturunderverk, gå tilbake til båten og nyt en båttur tilbake til land.

Fra Trogir: øyene Brač, Šolta og den blå lagunen

5. Fra Trogir: øyene Brač, Šolta og den blå lagunen

Helt i begynnelsen av sjøreisen kan du nyte den fantastiske utsikten som omgir deg og hurtigbåtturen mot fiskerlandsbyen Milna på øya Brač. Milna eller, som venetianerne kalte det, «Valle di mille navi» (bukten til tusen skip) ligger på nordvestsiden av øya. Den innbydende bukten Milna, med sine steinhus langs den vakre kystlinjen, som er sanne mesterverk av plebejisk arkitektur, har alltid vært en populær havn for sjømenn. I tillegg til sine historiske severdigheter, naturskjønne skjønnhet og uimotståelige sjarm i en typisk dalmatisk "småby", vil Milna fortrylle deg med sine autentiske strandpromenade barer hvor du kan nyte drinken mens du observerer lokalbefolkningens livsstil. Etter en kaffepause eller en kort spasertur gjennom byen, fortsetter turen til øya Šolta, en av de mest kjente svømmestoppene i dette området. Første stopp på Šolta er Necujam Bay - den største bukten på øya, som er den mest populære i dag takket være forliset, som er en stor attraksjon. Forliset er spesielt fordi det sank bare 5 meter dypt. Så benytt anledningen til å hoppe ut i det grunne vannet og svømme rundt denne undervannsattraksjonen. Vi vil gi deg snorkelutstyr. Andre stopp på Šolta er den lille landsbyen Maslinica - den eneste landsbyen på vestsiden av øya. Det største symbolet på dette området er et restaurert 1500-tallsslott, som har blitt omgjort til et luksushotell. En kort spasertur gjennom denne gamle landsbyen, hvor tiden stoppet opp for hundrevis av år siden, er nok til å bli forelsket i dette sjarmerende miljøet. På sørsiden av bukta er det en vakker furuskog med bortgjemte steinete strender. Foran den ligger en skjærgård med syv små øyer som gjør Maslinica til et av de vakreste stedene ved Adriaterhavet. Det er imidlertid på tide å gå til den blå lagune. Ved ankomst til den blå lagune på ettermiddagen vil vi unngå rushtiden. Vi anbefaler at du hopper ut i det krystallklare vannet og utforsker undervannsverdenen. Å besøke den blå lagune er en virkelig unik opplevelse, siden det er et avslappende naturlig fristed perfekt for svømming, snorkling og nytelse med venner og familie. Etter den berømte lagunen drar vi til Vela Rina-bukten på øya Drvenik Mali, en skjult juvel i Trogir-regionen som ikke er så mye besøkt ennå. Den brede, varme sandstranden vil gjøre deg målløs. Rett før solnedgang, med et fullt hjerte og et smil om munnen, er vi klare for å returnere til Trogir

Fra Trogir eller Split: Blue Lagoon and 3 Islands Tour

6. Fra Trogir eller Split: Blue Lagoon and 3 Islands Tour

Unnslipp mengden av store gruppeturer og tilbring 10 avslappende timer med å utforske den vakre kysten av Kroatia og dens berømte øyer på en hurtigbåttur fra Split eller Trogir. Se UNESCOs verdensarvmonumenter i Trogir, og fortsett deretter til den blå lagune for å svømme og snorkle utenfor de små uberørte strendene. Opplev hverdagen i den vakre landsbyen Maslinica på øya Šolta.

Fra Split: Privat båt med sleperør, SUP og snorkling

7. Fra Split: Privat båt med sleperør, SUP og snorkling

Start dagen med moro i solen kl. 9:00 på det forhåndsavtalte møtepunktet. Du vil bli ønsket velkommen ombord av din engelsktalende skipper og dra på dagstur. Begynn moroa med en hurtigbåttur til Nečujam (øya Šolta) og snorkle rundt forliset ved å nyte den spektakulære utsikten over øyene underveis. Etter et forlis drar vi til Blue Lagoon. En tur til Den blå lagune (Krksnjasi, Krtnasi) kan være på toppen av din bøtteliste. Det har blitt et nyoppdaget sommerparadis og hot spot i Kroatia. Ligger på den sørøstlige kysten av øya Drvenik Veli, like utenfor middelalderbyen Trogir. Krknjasi-bukten ligner en eksotisk ferie med et klart, asurblått hav og naturlige sjøskjønnheter som finnes i vannet. Bukten er omgitt og beskyttet av to øyer, store og små Krknjas (Mali i Veli Krknjas). Bruk 2x stand-up padling og utforsk Lagoon. På vei til neste stopp vil vi gi deg den ultimate viften på sleperøret. Vår siste stopp tar oss til Trogir. Det ble utnevnt til et UNESCOs verdensarvliste i 1997, så det er hjem til en rekke fascinerende historiske severdigheter, hvorav den beste er katedralen St. Lawrence. Du kan ta kaffe og litt tid til sightseeing. Tilbake til Split rundt 1700.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Nečujam

12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Nečujam

Utforsk alle

Flere reisetips for Nečujam

Vil du vite mer om aktiviteter i Nečujam? Trykk her for full oversikt