Legg til datoer

Ting å gjøre i
Naxos by

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Naxos by

Naxos: Busstur med høydepunkter og fritid til lunsj og bading

1. Naxos: Busstur med høydepunkter og fritid til lunsj og bading

Utforsk underverkene på øya Naxos på denne guidede bussen. Besøk dalen Gyroula og marmorbruddene i Apollonas. Stopp ved landsbyene Chalki, Apiranthos og Damalas underveis. Start med en henting fra en rekke steder på Naxos og reis først til den grønne dalen Gyroula. Du vil besøke marmortempelet til gudinnen Demeter, et av de viktigste antikke monumentene på øya. Neste stopp blir den lille landsbyen Damalas. Lær alt om de gamle prosedyrene for olivenoljeproduksjon på et restaurert olivenpressemuseum. Etterpå kan du besøke et tradisjonelt verksted til en tredjegenerasjons keramiker og kjenn hemmelighetene til kunsten hans som dateres tilbake til antikkens Hellas. Fortsett til Chalki, et gammelt kommersielt senter og et sted med vakker venetiansk arkitektur. Du vil ha omtrent 50' fritid til å utforske selv. Ikke gå glipp av det eldste destilleriet på øya – Vallindras destilleri – som ligger midt i landsbyen, de sofistikerte keramiske kunstgalleriene og de koselige butikkene med suvenirer og lokale produkter. Deretter tar du et langt stopp (ca. 1,5 timer) ved den berømte landsbyen Apiranthos som ligger ved foten av Fanari-fjellet. Beundre den vakre utsikten over venetianske tårn, marmorerte smug, koselige tavernaer, verandaer og tradisjonelle butikker. Her vil du ha ledig tid til lunsj - det anbefales på det sterkeste å smake på de lokale oppskriftene "rosto" og "kalogiros". Når du kjører forbi landsbyen Koronos og de berømte smergelgruvene, kommer du til Apollonas. Få ledig tid i den pittoreske fiskerlandsbyen for å ta en rask dukkert og nyte en kaffe eller en ørken ved sjøen. Avslutt turen med et besøk til den beryktede "Kouros", en uferdig marmorstatue på 11 meter, liggende på samme sted i mer enn 2500 år! Kjør langs vestkysten, en av de vakreste rutene på øya med en fantastisk utsikt over havet, og bli returnert til hentestedet ditt.

Naxos: Katamarancruise og snorkling med lunsj og drikke

2. Naxos: Katamarancruise og snorkling med lunsj og drikke

Legg ut på en heldags katamarantur med start fra havnen i Naxos. Nyt lunsj med drinker om bord og besøk høydepunktene i Egeerhavet. Svøm og snorkle på en øystrand eller slapp av på de uberørte kysten. Møt vårt vennlige mannskap ved Naxos havn og gå ombord på katamaranen din for dagen. Cruiset setter seil klokken 8.30 og går til dagens første stopp. Mens du glir langs vannet, kan du beundre den fantastiske utsikten over Naxos kystlinje og nyte en gratis varm eller kald drink og en matbit. Etter 2 timers seiling kommer du til det første stoppet, som er et av de mest kjente landemerkene på Naxos øya. Bruk litt tid på å utforske og kjøl deg ned fra varmen i det krystallklare vannet på en bortgjemt strand. Du kan også snorkle på jakt etter fargerikt liv i havet, eller slappe av i skyggen. Gå til neste stopp på dagen hvor du kan svømme, snorkle og nyte episk utsikt. Den nøyaktige plasseringen avhenger av dagens vær og passasjerenes preferanser. I løpet av den 30-minutters seilingen til øya kan du sole deg på dekk og nippe til en forfriskende øl eller vin for å holde deg kjølig. Når du har fått litt appetitt, spis en deilig, nylaget gresk lunsj. Tilbring litt fritid med å slappe av etter lunsj, og besøk deretter dagens endelige destinasjon for flere vannaktiviteter. På slutten av et uforglemmelig eventyr kan du nyte frukt og kaffe ombord mens du beundrer den siste kystutsikten mens du seiler tilbake til Naxos havn.

Naxos: Høydepunkter Heldagstur med buss

3. Naxos: Høydepunkter Heldagstur med buss

Første stopp er Demeter-tempelet, et spektakulært, nylig restaurert tempel fra 530 f.Kr. I tillegg til det imponerende monumentet får du muligheten til å besøke det arkeologiske museet som ligger i samme område, og se på noen av funnene fra området. Turen går videre til Damalas, en søt liten landsby i hjertet av Tragea-dalen, der du får en demonstrasjon av det eneste gjenværende tradisjonelle keramikkverkstedet og den restaurerte olivenpressen. Deretter kjører du til Chalkio, en nyklassisistisk landsby der du kan spasere i pittoreske smug, besøke det tradisjonelle sitrondestilleriet/museet og ta en espresso mens du nyter den stilige atmosfæren. Deretter tar du turen til Naxos' berømte landsby Apiranthos, "marmorlandsbyen", der du kan rusle nedover marmorbelagte brosteinsgater og ta massevis av bilder. Kjør mot den nordlige delen av øya Naxos for å ende opp på den nordøstlige kanten i Apollonas, en liten typisk kykladisk landsby. Her kan du ta en svømmetur eller slappe av på en av kafeene ved sjøen. På veien tilbake kan du ta turen innom den imponerende Kouros, en kolossal, uferdig statue fra 600-tallet f.Kr., før du returnerer til Chora og nyter den vakre utsikten underveis.

Naxos: Halvdags matlagingskurs på Basiliko Family Tavern

4. Naxos: Halvdags matlagingskurs på Basiliko Family Tavern

Lær om det tradisjonelle kjøkkenet til Naxos, gresk mat, eller tilfredsstill din lidenskap for matlaging med et tradisjonelt matlagingskurs i en landsby. Alle rettene er laget av lokale og ferske råvarer og med rene økologiske produkter. Lær alle hemmelighetene til urter og aromatiske planter. På slutten blir matlagingstimen til en fest mens du nyter rettene du har tilberedt, sammen med lokal vin og tradisjonell musikk. Undervisningen vil foregå i små eller store grupper, i par og familier, etter avtale, til de tider og dager du velger. Hvis du velger det, kan du gå langs elven og bli kjent med noen av skjønnhetene i landsbyen. Få mest mulig ut av mer enn en enkel matlagingsleksjon, men en rik opplevelse, når du kutter grønnsaker og frukt fra hagen eller til og med lager ost sammen med landsbyboerne!

Fra Naxos: Dagstur med båt til Delos og Mykonos

5. Fra Naxos: Dagstur med båt til Delos og Mykonos

Seil over Egeerhavet fra Naxos og besøk den ubebodde øya Delos for å utforske den helligste av alle de greske øyene fra antikken. Få 3 timer med fritid til å vandre rundt i ruinene og se de utgravde gjenstandene i det lille museet. Lei en privat profesjonell guide ved ankomst dersom du ønsker å oppgradere din erfaring, eller bli med en av de guidede gruppene. Deretter kan du cruise til jetsetter-øya Mykonos for ytterligere 3-timers tid på egen hånd. Bruk tiden til å utforske Mykonos by og rusle i de vakre smugene i det romantiske Little Venice-distriktet. Klatre opp bakken for å se de berømte vindmøllene på nært hold og få en spektakulær utsikt over omgivelsene. Seil tilbake til Naxos tidlig på kvelden på slutten av en fantastisk og avslappende dag.

Naxos: Seilcruise med lunsj og drikke

6. Naxos: Seilcruise med lunsj og drikke

Start seileventyret fra havnen i Naxos og oppdag underverkene i Egeerhavet. Sett deg ned til en deilig lunsj full av autentiske greske smaker. Stopp for å svømme og i turkis farvann. Slapp av med frisk frukt, snacks og drinker. Møt mannskapet ditt ved Naxos havn og gå ombord på yachten om morgenen. Beundre den fantastiske utsikten over Naxos kystlinje og nyt en gratis varm eller kald drink og en matbit på veien. Stopp ved et fantastisk kystparadis og ha litt ledig tid til å utforske eller hoppe i vannet og snorkle gjennom stimer med fisk. Sol deg på dekk eller nipp til en øl eller vin på vei til en liten idyllisk øy hvor du kan svømme, snorkle og nyte kystutsikten. Når du har fått litt appetitt, kan du spise en deilig, nylaget gresk lunsj. Tilbring litt fritid på å slappe av etter lunsj før du besøker dagens siste stopp for mer moro i solen. Da frukt og kaffe ombord mens du nyter utsikten på vei tilbake til havnen i Naxos.

Fra Naxos: Dagstur til Mykonos Island

7. Fra Naxos: Dagstur til Mykonos Island

Avreise fra Naxos havn om morgenen, og etter omtrent 2 timers seiling, ankommer du Mykonos Island, en av de beste destinasjonene i verden. Ved ankomst kan du nyte 6 timers fritid på den kosmopolitiske øya. I Mykonos by kan du begynne din utforskning fra den pittoreske gamle havnen, et flott område med mange restauranter og kafeer rett ved havet. Fortsett med byens svingete smug og ta bilder av de hvitkalkede husene med sine blå vinduer og fargerike bougainvillea. Gå til nabolaget Matogiannia, hjemmet til elegante butikker og barer. Oppdag fantastiske smykker, lærvarer, kunstverk og de mest kjente designermerkene på markedet. Ikke gå glipp av det arkeologiske museet, en av de mest fotografiske ikoniske bygningene på øya, og gå selvfølgelig ikke uten å nyte en cocktail mens du beundrer den praktfulle utsikten fra Lille Venezia. Du kan også leie et kjøretøy eller bruke lokalbussen til å besøke en av øyas strender, kjent for den gylne sanden og det krystallklare vannet. Du kan også gå direkte til strandbarene, som Super Paradise og bli med på den uendelige festen. I begge tilfeller, ikke glem å holde øye med tiden og sørge for at du er tilbake ved båten 15 minutter før avgangstid.

Naxos: Heldags seilcruise til Kykladene

8. Naxos: Heldags seilcruise til Kykladene

Etter å ha møtt med guiden din og båten om morgenen ved båthavna, seiler du til de små Kykladene klokken 08.30. Ta en tur mot et topphemmelig sted, for ikke å ende opp med andre båter rundt deg mens du bader og svømmer. Din eksakte destinasjon vil bli valgt under båtturen til sørkysten av Naxos, og vil bli bestemt etter værforholdene. Uansett kan du forvente bortgjemte strender, turkist grunt vann og mye moro. Gjør tre stopp på dagen for å snorkle og utforske området, med litt tid til å spise også. Hvert sted kan skryte av en spesiell funksjon, enten det er fargen på vannet, dets ro eller det rike havlivet. Vær forberedt på å bade, seile, slappe av og glemme tiden på den vakre dagen til sjøs. Senere, tidlig på kvelden kan du forvente å komme tilbake til Naxos hovedhavn rundt kl. 18.00 - 18.30.

Naxos: Naxos bymattur med inkludert smaksprøver og vin

9. Naxos: Naxos bymattur med inkludert smaksprøver og vin

Fordyp deg i Naxos-kulturen gjennom maten på denne guidede matturen. Gå gjennom sjarmerende gamle smug og aromatiske markeder mens du smaker på noen lokale godbiter. Møt guiden din foran rådhuset for å starte turen. Gå gjennom de trange smugene i den venetianske gamlebyen på vei til de lokale matmarkedene. Gå forbi fargerike fruktboder og nyt markedsplassens travelhet. Få med deg duften av urter og krydder som strømmer fra matbodene. Stopp og prøv noen lokale delikatesser. Nyt litt Naxian-ost med et glass vin. Prøv en tradisjonell potetrett og en rekke filobakverk. Lær om lokal mat, kultur og historie fra guiden din. Avslutt turen ved foten av Apollo-tempelet, hvor en fantastisk solnedgang i Egeerhavet venter på deg.

Naxos: Santa Maria-katamaran-cruise med mat og drikke

10. Naxos: Santa Maria-katamaran-cruise med mat og drikke

Utforsk luksusen til øya Naxos Naxos, perlen av kykladiske øyer, som ligger i sentrum av Egeerhavet er det perfekte stedet å starte reisen med vår luksuriøse og romslige katamaran Lagoon 450F. Nyt den eksklusive og velkjente turen rundt øyas sandstrender eller vær eventyrlysten og utforsk de skjulte hulene. Vi kan også levere VIP-opplevelse midt i den kosmopolitiske susen blant de utrolige kystlinjene til Naxos eller Paros-øya. Forbedre dine luksuscruise med vårt utvalg av valg. Oppdag det skjulte undervannsparadiset med vår snorkelopplevelse eller nyt solen på dekk mens du drikker øl, vin eller kalde forfriskninger. Vi vil ikke la deg sulten, siden det er et utvalg av snacks eller tradisjonelle greske retter. Vær tilbake i havnen i Naxos ved middagstid og nyt den uforglemmelige dagen i livet ditt.

Alle aktiviteter

65 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Naxos by

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Naxos by?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Naxos by er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Naxos by?

De beste dagsturene og utfluktene fra Naxos by er:

Mykonos

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Naxos by?

Flere reisetips for Naxos by

Vil du vite mer om aktiviteter i Naxos by? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Naxos by

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 470 vurderinger

En fantastisk dag med Anna og Aki var fantastiske å seile med. Veldig oppmerksom og omgjengelig. God mat og samtaler og stedene de tok oss til var veldig vakre og minneverdige. Ikke nøl med å bestille båten deres (Danae). Hadde en flott dag med familien min på 5 (barn på 12, 15 og 18 år).

Seilet vårt på 7-8 timer var en drøm! Demetrius og Nikos var fantastiske verter ombord på Steve π. Vakker ny båt, velsmakende måltid og rikelig med svømming og tid til avslapning. Naxos er utrolig, og vi anbefaler på det sterkeste å chartre Naxos Yachting for en semi-privat utflukt.

Akis er en flott skipper og viste oss flere morsomme steder før cruiset vårt. Annas mat var fantastisk! Dette er en morsom måte å tilbringe dagen på!

Vi elsket katamarancruise! Akis og Ana var fantastiske! Maten var god og beliggenhetene var så vakre og morsomme. Fem stjerner rundt!

Flott opplevelse med et flott personale. Anbefaler sterkt!