Legg til datoer

Nasjonalmuseet på Island

Nasjonalmuseet på Island: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Reykjavik: Hopp på hopp av-billett i 24 eller 48 timer

1. Reykjavik: Hopp på hopp av-billett i 24 eller 48 timer

Reykjavik er en moderne, trendy og fremtidsrettet by som samtidig er forankret i naturen og som kan tilby det beste fra begge verdener. Det er rett og slett et magisk sted å besøke. Den 24- eller 48-timers billetten din gir deg tilgang til byen på en hopp på hopp av-omvisning med en flerspråklig lydguide om bord. Esja-fjellet holder utkikk over denne nordligste hovedstaden, og på en solrik dag kan man til og med skimte Snæfellsjökulls mystiske krystall-lignende og baby-blå isbre på den vestlige horisonten. Besøk steder som Reykjavik havn, rådhuset, nasjonalmuseet på Island, Perlan, Hallgrimskirkja og Laugardalurs termiske bassenger og spa. Stoppene langs ruten er som følger:  1 - Harpa Konserthus 2 - The Old Harbour 3 - Reykjavík Maritime Museum 4 - Whales of Island 5 - Nasjonalmuseet 6 - Lækjargata 7 - Handlegaten Laugavegur 8 - Reykjavik kunstmuseum - Kjarvalsstaðir 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSI bussterminal 11 - Perlan 12 – Kringlan kjøpesenter 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalurdalen 15 - Skarfabakki havn (kun om sommeren) 16 - Hofdi-huset

Reykjavík City Card

2. Reykjavík City Card

Utforsk verdens nordligste hovedstad i ditt eget tempo med et Reykjavik City Card, og oppdag dusinvis av ting å se og gjøre. Opplev den travle energien til en kosmopolitisk by, den dundrende termiske energien fra bakken under føttene dine og den rolige atmosfæren i det omkringliggende landskapet. Fra avantgarde til det historiske, Reykjavíks gallerier, museer og teatre støtter en levende og sofistikert kunstnerisk scene, sammen med årlige festivaler, spesialutstillinger og sceneproduksjoner som holder kulturkalenderen hele året. Dra nytte av gratis inngang til et stort utvalg av museer og gallerier, tilgang til alle de geotermiske svømmebassengene i byen og gratis, ubegrenset reise med buss i hovedstadsområdet. I tillegg inkluderer kortet en gratis fergetur til øya Viðey, sammen med rabatter på tjenester, turer og butikker. Det er gratis adgang til museer for de under 18 år, men det er avgifter for barn fra 6 år og eldre på bybusser. Det er også inngangspenger for barn (i alderen 6 år og over) ved termalbassengene og i dyrehagen og familieparken. Seniorbesøkende (i alderen 70 år og over) betaler ikke inngang til termalbassengene. I tillegg tilbyr nasjonalmuseet, kulturhuset og nasjonalgalleriet på Island seniorer (i alderen 67 år og over) 50 % rabatt på inngang.

Reykjavík: Hopp-på-hopp-av-buss og inngangsbillett til Perlan-museet

3. Reykjavík: Hopp-på-hopp-av-buss og inngangsbillett til Perlan-museet

Utforsk Reykjavík City i ditt eget tempo på Hop on Hop off-bussen. Med det beste fra to verdener; en moderne trendy og fremtidsrettet by, samtidig som den ligger nær sin uberørte natur, er Reykjavík virkelig et magisk sted å se. På Perlan-museet har kunstnere og teknologer slått seg sammen for å skape en virkelig bemerkelsesverdig utstilling. Besøkende vil føle kraften til vulkaner og jordskjelv. Inkludert er også en billett til Nordlysekspedisjonen og Isgrotten. Inngangsbilletten til Perlan er gyldig den dagen du velger å bestille.

Reykjavík: Inngangsbillett til Islands nasjonalmuseum

4. Reykjavík: Inngangsbillett til Islands nasjonalmuseum

Museets permanente utstilling gir et unikt innblikk i den islandske nasjonens historie fra bosettingen til i dag, ledet av spørsmålet: Hva er det som skaper en nasjon? Den er tenkt som en reise gjennom tiden: den begynner med skipet der middelalderbosettere krysset havet til sitt nye hjem, den ender i en moderne flyplass, islendingenes inngangsport til verden. Utstillingen inkluderer rundt 2000 gjenstander, fra bosetningsalderen til i dag, samt fotografier fra det 20. århundre. Du vil se den berømte figuren av Thor, datert fra år 1000, den første bibelen som ble trykt på Island på 1500-tallet, fortsatt ansett som et av de vakreste trykkene på islandsk og vakre gjenstander fra middelalderkirker - blant andre fascinerende gjenstander. Billetten din gir tilgang til alle utstillinger på museet, inkludert midlertidige utstillinger. Midlertidige utstillinger varierer fra gang til gang, men de fleste reflekterer over islandsk kultur.

Reykjavik: Privat 3-timers vandretur for seniorer

5. Reykjavik: Privat 3-timers vandretur for seniorer

Denne private turen til Reykjavik ble designet med hjelp av eksperter for å imøtekomme seniorbesøkende. På denne 3-timers vandreturen kan du se byens største attraksjoner og lære hva som gjorde Reykjavik til et så populært reisemål. Utforsk Reykjavik og besøk den sjarmerende gamlebyen. Den pulserende og kosmopolitiske byen gir deg sjansen til å oppdage noen av de rikeste eksemplene på nordisk historie. Bli lamslått av gater fulle av historie og vakre arkitektoniske eksempler. Opplev Island fra et annet perspektiv. Følg guiden din mens de avslører hemmeligheter og interessante fakta om Reykjavik.

Reykjavik: Avduking av Islands karismatiske hovedstadstur

6. Reykjavik: Avduking av Islands karismatiske hovedstadstur

Utforsk de fortryllende gatene i Reykjavik på vår oppslukende vandretur designet for å gjøre deg til helten i ditt islandske eventyr. Fordyp deg i byens pulserende kultur og historiske vidundere, og la det fengslende landskapet og de rike tradisjonene lede reisen din. Opplev varmen fra lokal gjestfrihet og nyt autentiske islandske delikatesser, alt mens du avslører byens best bevarte hemmeligheter. Med våre ekspertguider som leder an, oppdag Reykjaviks skjulte perler og historier, og skap uforglemmelige minner som gir gjenklang med ånden i denne fengslende hovedstaden. Omfavn ånden av utforskning og omfavn muligheten til å oppdage Islands bankende hjerte. Opplev Revel in Reykjavik: Avduking av Islands karismatiske hovedstad og la Reykjaviks magi utfolde seg foran øynene dine.

Flere reisetips for Nasjonalmuseet på Island

Vil du vite mer om aktiviteter i Nasjonalmuseet på Island? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nasjonalmuseet på Island

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 371 vurderinger

Elsker bruken av bykortet. Det var relativt enkelt å få den fra et hentepunkt. Visste først ikke at det var nødvendig, så bussjåførene var ganske forvirret. Men alle var hyggelige med det. Skulle ønske jeg kunne ha sett mer rundt den tiden jeg gikk. Vil definitivt bruke det igjen hvis jeg bestemmer meg for å reise med buss.

En flott ting! Gikk til nærmeste museum med kupongen på mobilen og det var der vi fikk billettene våre. Veldig enkelt og ukomplisert. Hvis du drar full nytte av kortet, sparte du mye penger i Reykjavik. Et must for alle som vil nyte byen til det fulle!