Legg til datoer

Nasjonalmuseet i Praha

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Kombinasjonspakker
  • Private omvisninger

Flere reisetips for Nasjonalmuseet i Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Nasjonalmuseet i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nasjonalmuseet i Praha

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 665 vurderinger

Tattyana var en utmerket guide, og den seks og en halv timers turen var godt satt sammen, kort busstur, gå rundt og ned fra slottet, stopp for kaffe i det jødiske kvarteret, kort spasertur til båttur hvor vi kunne sitte og ta en drink med utsikten, deretter en kort spasertur til restauranten for en god lunsj, og avslutter med en spasertur gjennom Gamlebytorget til Václavplassen. Og det var bare syv av oss i gruppen, noe som var en skikkelig bonus - de fleste gruppene vi så hadde 20 eller 30 personer. Alt i alt, til tross for litt regn, en utmerket tur.

Eva var en veldig vennlig, hyggelig og omgjengelig guide. Turen anbefales absolutt for store og små. Hentingen fra hotellet gikk knirkefritt og var jevnt i tide. Turen var veldig innsiktsfull og interessant. Eva var i stand til å svare på alle spørsmål og svarte til og med på behov. Eva snakker utmerket tysk. Men du bør bruke solide sko. Hvis vi er tilbake i Praha, ville vi gjort turen igjen for å friske opp inntrykkene

Vi så mye, og fremfor alt fikk vi det forklart for oss. Ingen spørsmål fra vår side ble ubesvart. Siden vi reiste i en liten gruppe på 10 personer, var byvandringen vår også morsom og veldig hyggelig. Varigheten var også overkommelig for barna (det var 10, 12 og 16 åringer i gruppen). Severdighetene var godt fordelt, så det var balansert å gå og se. Pris-ytelse optimal. Vi likte det veldig godt!

En håndterbar gruppe av forskjellige nasjoner med en individuell utforming av turen. Å stille spørsmål var tillatt og til og med oppmuntret. Ingen av de vanlige "drevne flokkene" med propper i øret.

Veldig interessant og flott guide. Finn ut mange interessante fakta om Praha. Guiden vår fortalte oss mye interessant. Det var flott.