Legg til datoer

Nasjonalmuseet i Praha

Nasjonalmuseet i Praha: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Praha: Privat tur i gamlebyen med veteranbil

1. Praha: Privat tur i gamlebyen med veteranbil

Oppdag sjarmen til Praha på vår 60-minutters klassiske biltur. Reis tilbake i tid i vår selvlagde kopi av Mercedes 770K mens du lytter til en informativ lydguide tilgjengelig på flere språk. Len deg tilbake i komforten til vår cabriolet mens vi tar deg med på en reise forbi byens mest kjente landemerker. Vi tilbyr enkel henting og avlevering av hotell (inkludert i prisen), slik at du ikke trenger å bekymre deg for å finne oss. Alle våre biler er utstyrt med et uttrekkbart tak for å beskytte deg mot dårlig vær. Her er de mest kjente landemerkene og stedene du vil få se på turen: 1 - Estates Theatre - Stedet for verdenspremieren på Mozarts Don Giovanni på 1700-tallet 2 - St. Jiljí-kirken - En historisk gotisk kirke i gamlebyen med forbindelser til kong Charles IV 3 - Karlova Street - En del av den historiske kongeveien som brukes til tsjekkiske kongers kroning 4 - Nytt rådhus - Art Nouveau-bygning og Prahas sentrale administrative knutepunkt 5 - Josefov - Prahas minste kvartal, tidligere en jødisk ghetto, kjent for sine historiske steder og synagoger 6 - Old New Synagogue - Europas eldste aktive synagoge, kjent for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kultursenter i nyrenessanse som huser den tsjekkiske filharmonien og kjent for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - Hjem til nasjonalbiblioteket og kjent for sin ekspansive barokkarkitektur 9 - Old Town Square - Det historiske hjertet av Praha med mange landemerker 10 - Praha Astronomical Clock - Det er verdens tredje eldste astronomiske klokke og den eldste som fortsatt er i drift 11 - Vår Frue kirke før Týn - Prahas gotiske perle med høye spir og et kjent pipeorgel 12 - Kinsky Palace - En historisk rokokkobygning, hjemmet til Nasjonalgalleriets grafikksamling 13 - Praha slott - Verdens største eldgamle slott og maktsete for bohemske konger og presidenter 14 - Schwarzenberg-palasset - Renessansepalasset som huser Nasjonalgalleriet og Militærhistorisk Institutt 15 - Praha Loreta - Et fantastisk barokkkompleks i Hradčany, kjent for sin imponerende arkitektur 16 - Karlsbroen - Ikonisk middelaldersteinbro i Praha, som forbinder Praha slott og gamlebyen 17 - St. Nicholas Church - Majestetisk barokkkirke kjent for sin monumentale arkitektur og utsøkte kunstneriske design 18 - Lennon Wall - Et historisk symbol på politisk motstand, nå et friluftsgalleri inspirert av John Lennon

Praha: Omvisning og middagscruise inkludert hotelltransport

2. Praha: Omvisning og middagscruise inkludert hotelltransport

Opplev Praha om kvelden på en 4-timers omvisning av byen og middagscruise på elven Vltava. Nyt utsikten til severdighetene langs elvebredden som lyses opp for kvelden. Opplevelsen starter med en 45-minutters omvinsing med minibuss til gamlebyen, det jødiske kvarteret og den moderne delen. Passer severdigheter som den spanske synagogen og Den gamle-nye synagogen underveis. Lær om byens jødiske historie i den tidligere jødiske ghettoen, og fortsett videre til Republikktorget for å se vakker arkitektur i jugenstil på konserthuset, Obecní dům. Se den originale festningen i gamlebyen og det gotiske Pulvertårnet. Deretter får man en kjapp titt på den nyere delen av byen som Wenzelsplassen, operaen, det tidligere tsjekkoslovakiske parlamentet og nasjonalmuseet. Kjør over Nusle-broen for en spektakulær utsikt over flere av Prahas gater. Deretter går du om bord på luksusbåten på Vltava-elven, hvor du blir ønsket velkommen med en velkomstdrink før du legger ut på et 3-timers cruise. Len deg tilbake og nyt kveldens utsikt til slottet i Praha. Seil forbi Strahov klosteret, St. Nikolas kirken og Petrintårnet, og se steder fra et annet perspektiv som Vyšehrad-slottet og Dansehuset. Samtidig blir du servert en buffé med varm- og kaldretter i deilige omgivelser. Hvis du foretrekker litt vind i håret mens du cruiser forbi Karlsbroen, Rudolfinum eller nasjonalteateret, kan du sitte på dekket utendørs.

Praha: Omvisning med buss og til fots med elvecruise & lunsj

3. Praha: Omvisning med buss og til fots med elvecruise & lunsj

Nyt alt Praha kan tilby med en omvisning rundt alle de viktigste historiske severdighetene. Se Nasjonalmuseet, Dansehuset, Karlsbroen, Nasjonalteateret og Rudolfinum. Deretter kjører du til Praha slott og spaserer rundt på slottsområdet, før du går ut på Karlsbroen. Nyt et cruise på Vltava-elven og lunsj på en lokal restaurant. Så kan du til slutt spasere til Gamlebytorget og det jødiske kvarteret. Avslutt omvisningen på Václavplassen.

Praha: Gamlebyen og forbi-køen-adgang til Nasjonalmuseet

4. Praha: Gamlebyen og forbi-køen-adgang til Nasjonalmuseet

Ta en 1,5-timers guidet spasertur gjennom gamlebyen og Václavplassen med en lisensiert guide. Se høydepunktene i Prahas vakre gamleby, og lær historien til denne byen fra din ekspertguide På slutten av Gamlebyens vandretur vil guiden din lede deg til Nasjonalmuseet, og fortelle deg om historien underveis. Når du kommer til Nasjonalmuseet, vil du motta din hopp over kø-billetten, slik at du kan spare tid og begynne å utforske Nasjonalmuseet med en gang. Gå inn i museet og oppdag dets fascinerende samlinger i ditt eget tempo.

Praha: Slottet, nasjonalmuseet og det gamle rådhuset

5. Praha: Slottet, nasjonalmuseet og det gamle rådhuset

Nyt besøket til Praha i ditt eget tempo, og unngå lange køer for de 3 beste severdighetene. Hent inngangsbillettene dine på et sentralt sted, og la utforskningen begynne. Hver billett er gyldig i 2 dager fra dagen den er utstedt og inkluderer 1 inngang til hver attraksjon. Utforsk Praha slott og lær om historien som strekker seg tilbake til det 9. århundre. Gjennom årene har det vært hjemsted for konger av Böhmen, hellige romerske keisere og presidenter i Tsjekkoslovakia og Tsjekkia. Etter Circuit B kan du utforske høydepunktene i slottet, inkludert dets vakre interiør samt St. Vitus-katedralen, Det gamle kongelige palasset, St. George's Basilica og Golden Lane med Daliborka Tower. Vandre videre til det astronomiske klokketårnet i gotisk stil som har bestått tidens tann og fortsetter å være en av de mest populære attraksjonene i Praha. Før du går inn, sjekk ut klokken fra utsiden for å se en statue av Kristus marsjere ut, etterfulgt av hans disipler. The Grim Reaper dukker også opp og ringer på en bjelle og sjekker hvem sin tid har kommet. 75 % av delene på denne klokken er originale og dateres tilbake til 1400-tallet. Med billetten din, gå inn i det gamle rådhuset og ta heisen til tårnet for panoramautsikt over Prahas gamleby. Sist men ikke minst, besøk nasjonalmuseet for å oppdage Tsjekkias naturhistorie, historie, kunst og musikk.

Praha: Oppslukende vandretur med virtuell virkelighet

6. Praha: Oppslukende vandretur med virtuell virkelighet

Du vil oppdage de viktigste høydepunktene i Praha på denne to-timers guidede turen, som den berømte gamlebyen, nasjonalmuseet og det ikoniske dansehuset. Reisen din vil bli forbedret med seks virtuelle virkelighetsscener som tar deg gjennom ulike stadier av tsjekkisk historie. På denne ekskursjonen vil du få et glimt av hvordan torget så ut for 120 år siden, være vitne til årsaken til store kriger i middelalderen, se sovjetiske stridsvogner komme inn i byen under Praha-våren, og få en førstehåndsopplevelse av Operasjon Anthropoid . Lær om byens historie fra din ekspert lokale guide mens du opplever disse øyeblikkene selv gjennom virtuell virkelighet. Når du tar av deg brillene, kan du sammenligne den forbløffende forskjellen i bygningene og få en dypere forståelse av noen av de mest virkningsfulle øyeblikkene i historien. Turen avsluttes i nærheten av det ikoniske dansehuset, ved siden av en av byens vakreste promenader langs Vltava-elven. Opplev Prahas historie med en interaktiv guidet vandretur. Reis tilbake i tid for å gjenoppleve øyeblikk i historien med bruk av virtual reality-headset.

Praha: Privat tur med veteranbil - 2 timer for 6 personer

7. Praha: Privat tur med veteranbil - 2 timer for 6 personer

Nyt Prahas sjarm på vår 120-minutters klassiske biltur. Reis gjennom historien i vår tilpassede Mercedes 770K-replika mens du lytter til guide på forskjellige språk. Opplev komforten til vår cabriolet mens vi guider deg gjennom byens største severdigheter. Vi tilbyr enkel henting og avlevering av hotell (inkludert i prisen), slik at du ikke trenger å bekymre deg for å finne oss. Alle våre biler er utstyrt med et uttrekkbart tak for å beskytte deg mot dårlig vær. Her er de mest kjente landemerkene og stedene du vil få se på turen: 1 - Estates Theatre - Stedet for verdenspremieren på Mozarts Don Giovanni på 1700-tallet 2 - St. Jiljí-kirken - Historisk gotisk kirke i gamlebyen med forbindelser til kong Karl IV 3 - Karlova Street - En del av den historiske kongeveien som brukes til tsjekkiske kongers kroning 4 - Nytt rådhus - Art Nouveau-bygning og Prahas sentrale administrative knutepunkt 5 - Josefov - Prahas minste kvartal, tidligere en jødisk ghetto, kjent for sine historiske steder og synagoger 6 - Old New Synagogue - Europas eldste aktive synagoge, kjent for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kultursenter i nyrenessanse som huser den tsjekkiske filharmonien og kjent for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - Hjem til nasjonalbiblioteket og kjent for sin ekspansive barokkarkitektur 9 - Old Town Square - Det historiske hjertet av Praha med mange landemerker 10 - Praha Astronomical Clock - Det er verdens tredje eldste astronomiske klokke og den eldste som fortsatt er i drift 11 - Týn-kirken - Prahas gotiske perle med høye spir og et kjent pipeorgel 12 - Kinsky Palace - Historisk rokokkobygning, hjem til Nasjonalgalleriets grafikksamling 13 - Praha slott - Verdens største eldgamle slott og maktsete for bohemske konger og presidenter 14 - Schwarzenberg-palasset - Renessansepalasset som huser Nasjonalgalleriet og Militærhistorisk Institutt 15 - Praha Loreta - Fantastisk barokkkompleks i Hradčany, kjent for sin imponerende arkitektur 16 - Karlsbroen - Ikonisk middelaldersteinbro i Praha, som forbinder Praha slott og gamlebyen 17 - St. Nicholas Church - Majestetisk barokkkirke kjent for sin monumentale arkitektur og utsøkte kunstneriske design 18 - Lennon Wall - Historisk symbol på politisk motstand, nå et friluftsgalleri inspirert av John Lennon 19 - Dancing House - Moderne arkitektonisk symbol i Praha, designet av arkitektene Frank O. Gehry og Vlado Milunić 20 - Nasjonalteateret - Nasjonalmonument og viktig kulturinstitusjon med opera-, ballett- og dramaforestillinger 21 - Sitkov vanntårn - Prahas mest skråstilte tårn fra 1400-tallet, tidligere en statlig sikkerhetsovervåkingspost 22 - Wenceslas Square - Historisk markedsplass fra 1348 i New Town, kjent for å være vertskap for viktige arrangementer og sammenkomster 23 - Nasjonalmuseet - Det mest kjente tsjekkiske museet, med over 13 millioner gjenstander 24 - Zizkov TV Tower - Prahas høyeste struktur, bygget i 1985-1992, med en panoramarestaurant

Praha: 2 timers byrundtur + 1 times båtcruise

8. Praha: 2 timers byrundtur + 1 times båtcruise

Ta en guidet sightseeingtur i Praha sentrum, reis med luftkondisjonerte busser og til fots for å se byens viktigste severdigheter. Ideell for førstegangsbesøkende, omvisningen tar i statsoperaen, nasjonalmuseet og Václavplassen, hvor du kan beundre statuen av skytshelgen for Böhmen. Fortsett over Karlsplassen, kjør langs bredden av Vltava-elven til Karlsbroen. Se konserthuset Rudolfinum i nyrenessanse. Deretter krysser du elven til Praha slott-komplekset. Gå rundt slottets gårdsrom for å se St. Vitus-katedralen, setet for erkebiskopen av Praha. Besøk det kongelige palasset og Golden Lane, et legendarisk sted for mystiske alkymister. Tilbake på bussen, gå over til Gamlebyen. Gå gjennom det tidligere jødiske kvarteret Josefov. Beundre monumentene på Gamlebytorget. Beundre St. Nicholas-kirken og Tyn-katedralen. Se det gamle rådhuset og dets berømte astronomiske klokke, med 12 apostler som dateres tilbake til 1410. Avslutt turen i nærheten av det moderne sentrum.

Praha høydepunkter: 3-timers omvisning med buss og til fots

9. Praha høydepunkter: 3-timers omvisning med buss og til fots

Bli med på denne 3-timers kombinerte sightseeingen og se de vakreste severdighetene i Praha. Start med en busstur og se Nasjonalmuseet, det berømte «dansende huset», Nasjonalteateret, den unike Karlsbroen og en flott utsikt til Hradčany-distriktet. Fortsett med et besøk til Praha slott og den berømte St. Vitus-katedralen. Fra Praha slott kjører du ned til torget i gamlebyen, hvor omvisningen fortsetter til fots. På torget i gamlebyen kandu se det unike astronomiske uret, Vår Frues kirke til Týn, St. Nikolas-kirken og mange andre arkitektoniske og historiske severdigheter. Omvisningen avsluttes på torget i gamlebyen.

Praha: Rask 1,5-timers sightseeing privat e-scootertur

10. Praha: Rask 1,5-timers sightseeing privat e-scootertur

Oppdag de vakreste delene av Praha på denne e-scooterturen. Etter at du har møtt guiden din og mottatt en kort treningsøkt, start turen. Du vil besøke gamlebyen, det jødiske kvarteret, Rudolfinum og Franz Kafka-museet, Kampa-parken, John Lennon-muren, St. Nicholas-kirken, nasjonalteateret og en del av Venceslas-plassen osv. Avslutt turen ved startpunktet. Din private guide vil også fortelle deg fascinerende historier om byen mens du reiser. Utforsk Praha på den raske og interessante måten. Hugo bike eScootere er også tilgjengelig for utleie, salg og service. Private turer er tilgjengelige på flere språk som tysk, fransk, spansk eller russisk. Du kan også velge et annet kjøretøy som eBike (e-Bike) eller Segway.

Tilgjengelige aktiviteter

15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Nasjonalmuseet i Praha

Vil du vite mer om aktiviteter i Nasjonalmuseet i Praha? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Nasjonalmuseet i Praha

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 828 vurderinger

Tattyana var en utmerket guide, og den seks og en halv timers turen var godt satt sammen, kort busstur, gå rundt og ned fra slottet, stopp for kaffe i det jødiske kvarteret, kort spasertur til båttur hvor vi kunne sitte og ta en drink med utsikten, deretter en kort spasertur til restauranten for en god lunsj, og avslutter med en spasertur gjennom Gamlebytorget til Václavplassen. Og det var bare syv av oss i gruppen, noe som var en skikkelig bonus - de fleste gruppene vi så hadde 20 eller 30 personer. Alt i alt, til tross for litt regn, en utmerket tur.

Eva var en veldig vennlig, hyggelig og omgjengelig guide. Turen anbefales absolutt for store og små. Hentingen fra hotellet gikk knirkefritt og var jevnt i tide. Turen var veldig innsiktsfull og interessant. Eva var i stand til å svare på alle spørsmål og svarte til og med på behov. Eva snakker utmerket tysk. Men du bør bruke solide sko. Hvis vi er tilbake i Praha, ville vi gjort turen igjen for å friske opp inntrykkene

Vi så mye, og fremfor alt fikk vi det forklart for oss. Ingen spørsmål fra vår side ble ubesvart. Siden vi reiste i en liten gruppe på 10 personer, var byvandringen vår også morsom og veldig hyggelig. Varigheten var også overkommelig for barna (det var 10, 12 og 16 åringer i gruppen). Severdighetene var godt fordelt, så det var balansert å gå og se. Pris-ytelse optimal. Vi likte det veldig godt!

En håndterbar gruppe av forskjellige nasjoner med en individuell utforming av turen. Å stille spørsmål var tillatt og til og med oppmuntret. Ingen av de vanlige "drevne flokkene" med propper i øret.

Veldig interessant og flott guide. Finn ut mange interessante fakta om Praha. Guiden vår fortalte oss mye interessant. Det var flott.