Napoli
Vinsmaking og vingårdsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Napoli Vinsmaking og vingårdsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Vinsmaking og vingårdsturer som er verdt å besøke i Napoli?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Napoli er:

Hvilken Napoli Vinsmaking og vingårdsturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 199 vurderinger

Fremragende! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg gjorde denne turen i går med Roberto. Han var en fantastisk guide. Som arkeolog var han veldig informativ, ga massevis av innsikt og svarte på mange spørsmål! Anbefaler dette på det sterkeste og oppfordrer dere alle til å gjøre det for å få en forståelse av historien til storslåtte Pompeii. Turen kunne ikke besøke Mt Vesuvius på grunn av dårlig vær og turselskapet refunderte inngangsbilletten samme dag, noe som var flott å se. Jeg trengte ikke følge opp. Antonio var en fantastisk sjåfør, hyggelig å bli kjørt rundt i en Tesla. Han var veldig hjelpsom og tok oss med rundt i Napoli-bukten for å se severdighetene da vi ikke kunne gå opp Vesuv. Grazie grazie mille, takk for en uforglemmelig dag!!

Denne turen er den perfekte måten å besøke Pompeii og Vesuv fra Napoli. De henter deg i en hyggelig buss og tar deg rett til Pompeii, hvor du får en 2 timers tur til høydepunktene i Pompeii (den er kort nok og interessant nok til at guttene mine på 11 og 13 år var interessert og hadde det gøy). Du tar deretter bussen halvveis opp Vesuv hvor du spiser en herlig lunsj med utsikt over Napoli. Til slutt blir du ført til toppen av Vesuv hvor du går en kort vei til toppen og kan se kilometervis. Utrolig skjønnhet og barna mine klaget ikke en gang. En utrolig dag, bare perfekt.

Unik opplevelse i hjertet av historien, veldig godt organisert og i tide. En stor takk til Joséphine og Mauricio for turen og stemningen og til guiden vår som måtte innrømme besøket til Pompeii på italiensk og fransk. Det var veldig interessant og veldig lærerikt.