Napoli
Aktiviteter for par

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Napoli Par

Hva er andre ting å gjøre enn Par som er verdt å besøke i Napoli?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Napoli er:

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 93 vurderinger

Fantastisk!

En veldig fin tur som absolutt er verdt pengene! Veldig flinke og serviceinnstilte guider og flott båt, akkurat passe mengde folk på båten. Det er ingen tvil om at jeg skal gjøre det igjen! Vi reagerte litt på at båten ikke kjørte fra Napoli. Vi ble hentet av buss som kjørte i ca. 1 time til en liten by der vi først måtte registrere oss (noe som tok lang tid og bør være mer effektivt) og deretter kjørte vi avgårde med båten. Vi fikk inntrykk av de andre passasjerene på båten også trodde at båten skulle kjøre fra Napoli, så dette kan informeres bedre om! I tillegg varte turen vår i 12 timer, ikke 9 timer slik det er planlagt. Jeg vet ikke om det er slik det pleier å være, men det kan være lurt å sette av hele dagen til turen, da man ikke vet når man kommer hjem. Selve båtturen var som sagt helt nydelig og man føler seg ivaretatt ombord, og dette er noe jeg absolutt anbefaler!

Alessandro, vår ekstremt profesjonelle guide. han passet på å finne oss hvor vi skulle spise lunsj siden plutselig storm og få oss til å fortsette turen uten å gi opp noe. heldigvis var det fint vær....det ga oss mange nyheter under hele turen. tilgjengelig forberedt veldig høflig, veldig behagelig betyr. Jeg ville gjentatt opplevelsen uten å tenke et øyeblikk

Kanskje fordi det var lite folk, var det ikke en luksusbusstur, men fire personer dro rundt med andre kunder på Benz. Det var en god del, nesten som en privat tur uten guide. Amalfi var veldig hyggelig og jeg var i stand til å kjøre effektivt med andre steder. Sjåføren var en veldig morsom person og hadde en morsom tur.