Napoli
Omvisninger

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Napoli

Vil du vite mer om aktiviteter i Napoli? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Napoli

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 6 114 vurderinger

Vi hadde en privat sjåfør som het Giovanni! Han var veldig hyggelig, kjørte kjempebra, og snakket også litt om vulkanen. Min mor og jeg ble da droppet ved startpunktet og hadde ca 1,5 time på å gå opp og ned en gang. Vi hadde ingen guide, så vi hadde tid for oss selv og kunne klatre avslappet opp. Var en flott utsikt fra toppen! På slutten var det snackstativ og innimellom var det også små tilbehørsstander hvor man kunne kjøpe fine suvenirer.

Flott tur! Organisert, opprettholde Covid19-sikkerheten mens vi var på bussen. Federico er nydelig nydelig reiseleder. Du kan se at han er veldig lidenskapelig og elsker det han gjør. Aldri kjedelig. Gjorde Amalfi-turen vår ekstra spesiell. Han ga oss en fantastisk opplevelse. Bussjåføren er også ekspert. vi føler oss trygge hele tiden. Takk skal du ha

Federico fikk den lange kjøreturen til å virke kort. Han hadde så mye informasjon å gi at informasjonen hans var veldig engasjerende. Vær forberedt på å gå og hvis du blir bilsyk lett ta en slags medisin som kan hjelpe med det fordi vendingene for kjøreturen til Almafi-kysten er veldig svingete, men turen er verdt det!!!

Sjåføren var hjelpsom og presis. Vi ble kontaktet søndag kveld for å bekrefte hentested. Turen tur-retur Vesuv gikk fint.

Tur som forventet. Veldig fornøyd, men fremfor alt gjorde guiden forskjellen.